סאסוקה לא משתמש באלמנט אש?
או שאולי זה אח שלו.
קאקאשי לא משתמש בחשמל?
Printable View
סאסוקה לא משתמש באלמנט אש?
או שאולי זה אח שלו.
קאקאשי לא משתמש בחשמל?
[QUOTE=Astral;1239736]סאסוקה לא משתמש באלמנט אש?
או שאולי זה אח שלו.
קאקאשי לא משתמש בחשמל?[/QUOTE]
סאסקה גם באלמנט חשמל וגם באש
אחיו באש
קאקאשי גם משתמש בחשמל ואם אני לא טועה בכול 5 האלמנטים הוא שולט בזכות השארינגאן שלו
[quote=monster;1239737]סאסקה גם באלמנט חשמל וגם באש
אחיו באש
קאקאשי גם משתמש בחשמל ואם אני לא טועה בכול 5 האלמנטים הוא שולט בזכות השארינגאן שלו[/quote]
וגם לסאסקה יש שארינקן לא?
ונארוטו בכפילים לא?
[QUOTE=Astral;1239738]וגם לסאסקה יש שארינקן לא?
ונארוטו בכפילים לא?[/QUOTE]
כע יש לו שארינגאן
האלמנט של נארוטו זה רוח
[quote=Astral;1239724]איפה פתחת אשכול?[/quote]
[B]צא מהנו''ד [/B]ותראה.
ראיתי,ואני גם אחראי על הנעילה
חחחחחחחחחחחח
ואני אחראי לפתיחתו.
וסתם לפרוטוקול, לפני שאתה משתמש במילה הזאת "ספאם טהור", אז ספאם זה זבל. (ואם זו היה איכשהו נסיון לפגיעה, אז לא הצליח לך).
רק שתדע שכול סיפור פוקימון הוא טיפשי,ילדותי,משמעם וצפוי לא משנה על מה הוא [מסע אישי,קרב וכו']
[QUOTE=Astral;1239749]רק שתדע שכול סיפור פוקימון הוא טיפשי,ילדותי,משמעם וצפוי לא משנה על מה הוא [מסע אישי,קרב וכו'][/QUOTE]
חח אתה בוכה כי יצאת רע מהמצב?
קודם כל, אתה לא כולם.
דבר שני, יש המון סיפורים, אפילו כאלה שהגיעו ל-300 תגובות שהם סיפורים של פוקימון.
ולא, מה אתה חושב, שאנשים יפתחו סיפור על יוגי-הו? ואוו, לב הקלפים, קלף במצב הגנה!
ואגב, לפי האנימה של יוגי-הו, שגם לי יצא לראות (החדשה) היא ילדותית יותר מפוקימון.
וחוץ מזה, לא שופטים ספר על פי הכריכה. זה משהו שאתה צריך לדעת בכלל לחיים.
[quote=Dia;1239752]חח אתה בוכה כי יצאת רע מהמצב?
קודם כל, אתה לא כולם.
דבר שני, יש המון סיפורים, אפילו כאלה שהגיעו ל-300 תגובות שהם סיפורים של פוקימון.
ולא, מה אתה חושב, שאנשים יפתחו סיפור על יוגי-הו? ואוו, לב הקלפים, קלף במצב הגנה!
ואגב, לפי האנימה של יוגי-הו, שגם לי יצא לראות (החדשה) היא ילדותית יותר מפוקימון.
וחוץ מזה, לא שופטים ספר על פי הכריכה. זה משהו שאתה צריך לדעת בכלל לחיים.[/quote]
אני לא בכיתי מאז גיל שנתיים.
וגם על פי חוקי פורום ספרות הולכים לנעול לך את הנושא
[QUOTE]
[COLOR=#ff0000]13)אסור לפתוח נושא שמתאר סיפור שעתיד להתפרסם או נושאי סיפורים המכילים עלילה בלבד. נושאים יפתחו רק לפרסום יצירות שלכם, דיונים המותרים לפי החוקים, מדריכים וכד'.[/COLOR]
[/QUOTE]
ויש יותר קהילת יוגי הו מקהילת פוקימון בפורום,וגם המשתמשים שעוסקים ביוגי הו יותר מבוגרים [מבחינת גיל] מהמשתמשים שעוסקים בפוקימון.
ומה אתה כבר מבין ביוגי הו,כול אחד שלא באמת מבין בזה יחשוב שזה שטות ואתה בכלל לא מבין ביוגי הו
חח אתה חיי בלה לה לנד. בפורום הזה, מין הסתם, יהיו יותר אנשים שאוהבים פוקימון מאשר יוגיהו. על יוגיהו יש מקסימום 15-20 איש בהגזמה, על פוקימון אני מפסיק לספור. מה הקשר גיל? זה שאני אוהב פוקימון הופך אותי לתינוק? חח תעשה לי טובה. יש פה בערך בפורום המון משתמשים מעל גיל 15 שאוהבים, מה אתה מבלבל ת'מוח. אני ראיתי יוגיהו, האמת, יש לי עדיין קלפים, אני די אהבתי את זה, אבל עכשיו, זה נראה כאילו ילד בן שש מנהל את העלילה.
ודרך אגב, פקח העביר לי את האשכול, אז Fail.
[quote=Dia;1239760]חח אתה חיי בלה לה לנד. בפורום הזה, מין הסתם, יהיו יותר אנשים שאוהבים פוקימון מאשר יוגיהו. על יוגיהו יש מקסימום 15-20 איש בהגזמה, על פוקימון אני מפסיק לספור. מה הקשר גיל? זה שאני אוהב פוקימון הופך אותי לתינוק? חח תעשה לי טובה. יש פה בערך בפורום המון משתמשים מעל גיל 15 שאוהבים, מה אתה מבלבל ת'מוח. אני ראיתי יוגיהו, האמת, יש לי עדיין קלפים, אני די אהבתי את זה, אבל עכשיו, זה נראה כאילו ילד בן שש מנהל את העלילה.
ודרך אגב, פקח העביר לי את האשכול, אז Fail.[/quote]
ואם תשים לב הוא גם נעל אותו :nose_pick:
העלילה של Zexal יתר טובה מהעלילה של פוקימון לפחות הדמות הראשית לא משחק כמו נוב ומפסיד בהכל כמו נוב כמו שאש עושה.
אני דווקא צופה בזה זה לא כמו 5d אבל הוא מזכיר קצת את יוגי
סיפור פוקימון זה חרוש ומוכר כולם אותו דבר תכתוב סיפור וואן פיס ואני מבטיח שאני אקרא את זה :P
ומה אתה רוצה שאני אגיד לך? שאני אתחנן פה על הרצפה, מה? האמת זה כבר עניין שולי, אבל מה איך שאתה מוציא את עצמך = Lol.
אילן מי שאל אותך? אבל שכחתי, אני מדבר פה עם מישהו שלא יודע להבדיל בין האנימה למשחקים.
עומר האמת, יצאת מניאק