[quote=X-Drake;1342055]ועוד משהו, האנימה של ואנגארד הטובה מכל אנימות הקלפים בהיסטוריה. כשתראו תבינו[/quote]
שזה בערך יוגיהו וואנגארד :nose_pick:
Printable View
[quote=X-Drake;1342055]ועוד משהו, האנימה של ואנגארד הטובה מכל אנימות הקלפים בהיסטוריה. כשתראו תבינו[/quote]
שזה בערך יוגיהו וואנגארד :nose_pick:
[quote=Monkey D Luffy;1342056]שזה בערך יוגיהו וואנגארד :nose_pick:[/quote]
ובאטל ספיריטס ודואל מאסטר ו... בקיצור, יש כמה, והוא הכי טוב ם:
[QUOTE=X-Drake;1342053]וגם אני אמרתי שזו דעתי שop הכי טוב, רק דעתי, אבל לגבי ציור אתה טועה, המקוריות שלו מוכחת נקודה. אין בזה ויכוח.
ובליץ' זה זבל פשוט טהור כל מה שטוב בזה לא משתווה למה שטוב בפרק אחד של Op[/QUOTE]
זה שוואן פיס היא אחלה אנימה לא אומר שהיא הכי טובה שיש..
אני מוכן להקשיב אם תומר יגיד לי דברים על בליץ' אבל אתה סתם תקוע במחשבה סתומה אחת שוואן פיס זה מצוין ואין יותר מזה..
וזה כולל גם אותך איתי, בתור מישהו שלא ראה פיפס בחיו, אל תדבר..
סליחה? שמעת אותי אומר שבליץ' זה חר כי אני חושב שop טוב? הבנתי שזה חרא עוד לפני שהתאהבתי בop בכלל...
בליץ' זה חרא, מי שלא מבין לא אגיד שאידיוט אבל לא מבין כנראה המון בעלילה, עומק דמויות וכו... בליץ' נבחר באנימה אייאל לגרועה ביותר אני חושב... או שזה היה פוקי'? בכל אופן, כולם חושבים ככה, זה רק אתה שלא מבין כי לא ראית Op וככה אין לך דוגמא לאיך משהו כן טוב נעשה...
[QUOTE=X-Drake;1342053]וגם אני אמרתי שזו דעתי שop הכי טוב, רק דעתי, אבל לגבי ציור אתה טועה, המקוריות שלו מוכחת נקודה. אין בזה ויכוח.
ובליץ' זה זבל פשוט טהור כל מה שטוב בזה לא משתווה למה שטוב בפרק אחד של Op[/QUOTE]
ראית פעם את הציור בבאקומן ???????
הציור אדיר.
ההמנגות בתוך המנגות מצוירות מדהים.
קראת פעם מנגת ספורט ?(חח אני יודע שאני חופר על זה אבל זה הדבר שמראה הכי טוב את הטענה שלי XP)
"אקשן" מתבטא בעזרת ציור אדיר שאי אפשר להביעה דרך מנגת אקשן כמו וואן פיס, בגלל זה אני אומר שאי אפשר להשוות
כולנו אמרנו שאין להשוות מה אתה רוצה תגיד לי, והציור מקורי מה הקשר שבאקומן יפה או לא, הציור בop טוב ומקורי בגלל מראה דמויות לא בגלל ציורי כוחות על!!!!!!!!!!!!!!!
אני לא יודע מה איתכם, אבל הציור הכי טוב הוא של מנגות הנטי :sunglasses:
שוב שלום~ D:
[QUOTE=X-Drake;1342060]סליחה? שמעת אותי אומר שבליץ' זה חר כי אני חושב שop טוב? הבנתי שזה חרא עוד לפני שהתאהבתי בop בכלל...
בליץ' זה חרא, מי שלא מבין לא אגיד שאידיוט אבל לא מבין כנראה המון בעלילה, עומק דמויות וכו... בליץ' נבחר באנימה אייאל לגרועה ביותר אני חושב... או שזה היה פוקי'? בכל אופן, כולם חושבים ככה, זה רק אתה שלא מבין כי לא ראית Op וככה אין לך דוגמא לאיך משהו כן טוב נעשה...[/QUOTE]
אני לא לוקח שום ביקורת שלך ברצינות כי הכל אתה משווה ל-OP, זאת הנקודה..
וקראתי את כל המנגה, אמרתי לך את זה כבר.. O:
בליץ' לא חרא, זה לא חייב להיות הטופ שבטופ אבל זה נחמד וסבבה לקרוא את זה, גם אם חסרים דברים.. חרא תגיד על דברים שאין להם כלום, שטחיים, חסרי משמעות, ילדותיים, טיפשיים, אבל בליץ' לא כזה..
[QUOTE=X-Drake;1342062]כולנו אמרנו שאין להשוות מה אתה רוצה תגיד לי, והציור מקורי מה הקשר שבאקומן יפה או לא, הציור בop טוב ומקורי בגלל מראה דמויות לא בגלל ציורי כוחות על!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
אתה אמרת שהיא הכי טובה אז אמרתי לך לא יש יותר טובים ממנה םם
ודעתי בנוגע לבליץ כזאת:
הרעיון טוב מאוד, היישום ? פחות, הבעיה של בליץ שהיא הגיעה כבר לשיא העלילה שלה, ובמקום להפסיק כמו שאמורים לעשות קובו החליט להוציא עוד כמה גרושים ולהמשיך את היצירה שלו,(אייזן היה היריב הראשי למה להמשיך אחריי שנפטרנו ממנו ?)
[QUOTE=Flupy;1342067]אתה אמרת שהיא הכי טובה אז אמרתי לך לא יש יותר טובים ממנה םם
ודעתי בנוגע לבליץ כזאת:
הרעיון טוב מאוד, היישום ? פחות, הבעיה של בליץ שהיא הגיעה כבר לשיא העלילה שלה, ובמקום להפסיק כמו שאמורים לעשות קובו החליט להוציא עוד כמה גרושים ולהמשיך את היצירה שלו,(אייזן היה היריב הראשי למה להמשיך אחריי שנפטרנו ממנו ?)[/QUOTE]
אני מבין על מה אתה מדבר בנוגע לעלילה ואייזן וכל זה, אבל למה לפסול סתם, זה אולי כבר אחרת אבל זה עדיין נחמד עם כל מה שהולך שם עכשיו, אני רק מחכה עכשיו שהם ימשיכו את האנימה גם, הכל יותר יפה שם D:
[quote=מלך השטיחים;1342059]זה שוואן פיס היא אחלה אנימה לא אומר שהיא הכי טובה שיש..
אני מוכן להקשיב אם תומר יגיד לי דברים על בליץ' אבל אתה סתם תקוע במחשבה סתומה אחת שוואן פיס זה מצוין ואין יותר מזה..
וזה כולל גם אותך איתי, בתור מישהו שלא ראה פיפס בחיו, אל תדבר..[/quote]
אני מסכים על זה שלא ראיתי הרבה
אבל אני כן עובד על זה
ובתור אחד שנכנס לעולם הזה של האנימות והמנגות לפני כמה חודשים, אני לא חושב שזה הגיוני שאני אראה דברים בכמות שלך.
אני כן מתנסה במנגות ובאנימות [יותר במנגות] וכבר לא תקוע רק בוואן פיס, אבל כן, וואן פיס זה מנגה ואנימה שהשפיעו עליי המון.
לא אמרתי שהיא הכי טובה:
[quote=Monkey D Luffy;1342040]אני לא אמרתי שהיא הכי טובה, אמרתי שאני הכי אוהב אותה, יש הבדל.
חוץ מלטעון שהיא טובה יותר מנארוטו ובליכס לא השוותי אותה לכלום O.O
זה יותר דיון מאשר ויכוח האמת.[/quote]
ואגב תזכור שאתה גרמת לי להתחיל עם וואן פיס XD
חחח כיף לריב איתך שקד :D
למרות שאין ממש על מה לריב כאן ><
היי
[quote=F!upy;1342064]שוב שלום~ D:[/quote]
שלום גם לך
[QUOTE=Monkey D Luffy;1342069]אני מסכים על זה שלא ראיתי הרבה
אבל אני כן עובד על זה
ובתור אחד שנכנס לעולם הזה של האנימות והמנגות לפני כמה חודשים, אני לא חושב שזה הגיוני שאני אראה דברים בכמות שלך.
אני כן מתנסה במנגות ובאנימות [יותר במנגות] וכבר לא תקוע רק בוואן פיס, אבל כן, וואן פיס זה מנגה ואנימה שהשפיעו עליי המון.
לא אמרתי שהיא הכי טובה:
ואגב תזכור שאתה גרמת לי להתחיל עם וואן פיס XD
חחח כיף לריב איתך שקד :D
למרות שאין ממש על מה לריב כאן ><[/QUOTE]
אין ממש בעיה להכנס יותר לעומק בכמה חודשים, רק אומר..
ולא אמרתי שאתה משווה אלה שלא תתייחס ביתר זלזול לבליץ' בזמן שהאופקים שלך עוד צרים (: