-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 08:58 PM
[b] יש כאן יוסף ויוסי אז אני מזהיר מראש שאני עלול להתבלבל בעתיד.
יוסי
טיילו עף למעלה ומנפנף את כנפיו. נוצרת רוח, אך היא נראית לא מספיק חזקה כדי להזיז את בידוף.
"בידוף, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו ומנסה לפגוע בו עם שיניו, אבל הוא מחטיא. [/b][/quote]
''קדימה טיילו, תאגור אנרגיה במקור שלך ותעוף במהירות אל בידוף, תשתמש בניקור!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 22 2009, 09:33 PM
[b] אנטו
תשתדל שלא לעשות תגובות ריקות מהסוג הזה.
--
צ'ארמנדר נעמד על רבע גפיו והוא מחכה לפקודה שלך. בלספראוט עומד להשתמש במתקפת חנק.
[/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר תקפוץ באוור ותשתמש בשריטות בכול הכוח "
-
תמיר
חבל.... כי כפי שכבר הבנת, היום אני חוזר לבית ספר, וכפי שעדיין לא הבנת, ב5 אני כבר אמור לצאת ללמוד.
לדרטיני יש זעם דרקון, טוויסטר, ולטרפינץ' יש יריית בוץ ואם אני לא טועה אין לו שום מתקפת דרקון אני לא בטוח.
--
דרטיני מתחמק מהחניקה ויוצא לכיוון אקנס. טרפינץ' חופר ובכך מתחמק מההתקפה.
"אקנס, השתמש גם אתה בחניקה, ואז בניב רעל! ליקיטונג תהיה מוכן לצלוף באדמה עם הלשון ברגע שיש תנודה!" אומר המאמן. דרטיני ואקנס נכרכים זה מסביב לזה, ואחר כך אקנס גם נושך את דרטיני. טרנפינץ' יוצא מהאדמה ודוחף את ליקיטונג שמספיק להכות בו עם הלשון.
יוסף
תבדיל בין מעשים לדיבורים באמצעות ""
--
אתה אומר את מה שאמרת לדלת של המעבדה, ואז אחד העוזרים יוצא
"אפשר לעזור לך הוא שואל?"
נאור
ברגע שאתה נכנס אתה מבחין שהחדר ריק, ואתה מתהלך שם קצת, עד שמהדלת בקצה המכון יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך, אחד נעמד בצד עם 2 דגלים, והשלושה הנותרים הולכים לשולחן שיש עליו מחשבים וחיישנים.
"קרב המכון בין המאמן ומנהיג המכון פול מורפי יתחיל כעת. למאמן המכון יש 3 פוקימונים, ולכן נצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של פול מורפי יובסו בידי לכל היותר 3 פוקימונים של המאמן, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.
יוסי
"בידוף חבטה!" אומר פול מורפי. שוב הם מתקרבים אחד אל השני ומתנגשים ושני ההתקפות פגעו. "כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול, ובידוף מתכונן לנשוך.
אנטו
הביטויים "בכל הכח" ו"בכל העצמה" בעיתיים במקצת. אני עלול לפרט למה, אבל ההסבר מסורבל.
--
צ'ארמנדר קופץ ופוגע בבלספראוט ובכך הוא התחמק ממתקפת החנק. בלאספראוט משתמש בחבטבת ראש והוא פוגע בצ'ארמנדר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 23 2009, 03:12 PM
[b] יוסי
"בידוף חבטה!" אומר פול מורפי. שוב הם מתקרבים אחד אל השני ומתנגשים ושני ההתקפות פגעו. "כעת השתמש בנשיכה!" אומר פול, ובידוף מתכונן לנשוך. [/b][/quote]
''טיילו, תתחמק במהירות מן הנשיכה ותשתמש בניקור!'' אומר.
-
[quote][b]יוסף
תבדיל בין מעשים לדיבורים באמצעות ""
--
אתה אומר את מה שאמרת לדלת של המעבדה, ואז אחד העוזרים יוצא
"אפשר לעזור לך הוא שואל?"[/b][/quote]
"שלום, השם שלי הוא זרו!"
"באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי מהפרופסור"
-
[b] אנטו
הביטויים "בכל הכח" ו"בכל העצמה" בעיתיים במקצת. אני עלול לפרט למה, אבל ההסבר מסורבל.
--
צ'ארמנדר קופץ ופוגע בבלספראוט ובכך הוא התחמק ממתקפת החנק. בלאספראוט משתמש בחבטבת ראש והוא פוגע בצ'ארמנדר. [/b][/quote]
אני ניזכר בקרב שראיתי כשהיתי קטן שבו סינדקויל השתמש ב גחלת ו אני אומר "צ'נמנדר תשתמש במתקפת גחלת (תתרכז באש שבתוכך תנשום עמוק וותוצי מן הגרון את החום שלך בצורה של גיצים קטנים ומהירים)".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 23 2009, 04:12 PM
[b] תמיר
חבל.... כי כפי שכבר הבנת, היום אני חוזר לבית ספר, וכפי שעדיין לא הבנת, ב5 אני כבר אמור לצאת ללמוד.
לדרטיני יש זעם דרקון, טוויסטר, ולטרפינץ' יש יריית בוץ ואם אני לא טועה אין לו שום מתקפת דרקון אני לא בטוח.
--
דרטיני מתחמק מהחניקה ויוצא לכיוון אקנס. טרפינץ' חופר ובכך מתחמק מההתקפה.
"אקנס, השתמש גם אתה בחניקה, ואז בניב רעל! ליקיטונג תהיה מוכן לצלוף באדמה עם הלשון ברגע שיש תנודה!" אומר המאמן. דרטיני ואקנס נכרכים זה מסביב לזה, ואחר כך אקנס גם נושך את דרטיני. טרנפינץ' יוצא מהאדמה ודוחף את ליקיטונג שמספיק להכות בו עם הלשון. [/b][/quote]
"טרפניץ',ירית בוץ על אקנס וחפירה!"
"דרטיני,תשתמש בטווסיטר על אקנס ובזעם דרקון על ליקטונג!"
-
יוסי
בידוף מצליח לברוח ואז טס לכיוון בידוף, אבל בידוף קופץ וגם הוא בורח.
"בידוף, כעת השתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו.
יוסף
"אה אוקיי. כנס. הוא נמצא בקצה המעבדה" הוא אומר ומצביע על הכיוון הכללי בו תוכל למצוא את הפרופסור.
אנטו
הסוגריים מיותרים. אתה באמת צריך לפרט לצ'ארמנדר איך לעשות את זה
--
צ'ארמנדר מנסה לירות את הגחלת אבל המצוי רחוק מאוד מהמצוי. בלספראוט משתמש בהצלפה (עם הרגל) ופוגע בצ'ארמנדר.
תמיר
יריית הבוץ של טרפינץ' פוגעת באקנס וגורמת לו לשחרר את דרטיני. טרפינץ' נכנס לתוך האדמה. דרטיני יורה טוויסטר על אקנס וזעם דרקון על ליקיטונג. טרפינץ' יוצא מהאדמה ופוגע באקנס.
"ררר.... אקנס! השתמש במתקפת עוקץ רעל על דרטיני וליקיטונג השתמש במתקפת חנק על טרפינץ'!" אומר המאמן. אקנס יורה עוקץ רעל שפוגע בדרטיני, וליקיטונג מנסה לחנוק את טרפינץ' עם הלשון, אבל טרפינץ' בורח.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 24 2009, 09:16 PM
[b] אנטו
הסוגריים מיותרים. אתה באמת צריך לפרט לצ'ארמנדר איך לעשות את זה
--
צ'ארמנדר מנסה לירות את הגחלת אבל המצוי רחוק מאוד מהמצוי. בלספראוט משתמש בהצלפה (עם הרגל) ופוגע בצ'ארמנדר.
. [/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "לא נורה צ'נמנדר תרוץ אל בלספראוט ותשתמש ב שריטה אחר כך תשתמש בדחיפה".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 24 2009, 09:16 PM
[b] יוסי
בידוף מצליח לברוח ואז טס לכיוון בידוף, אבל בידוף קופץ וגם הוא בורח.
"בידוף, כעת השתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ לעבר טיילו. [/b][/quote]
''טיילו תתחמק ותשתמש בניקור! אתה מסוגל!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 24 2009, 10:16 PM
[b]
תמיר
יריית הבוץ של טרפינץ' פוגעת באקנס וגורמת לו לשחרר את דרטיני. טרפינץ' נכנס לתוך האדמה. דרטיני יורה טוויסטר על אקנס וזעם דרקון על ליקיטונג. טרפינץ' יוצא מהאדמה ופוגע באקנס.
"ררר.... אקנס! השתמש במתקפת עוקץ רעל על דרטיני וליקיטונג השתמש במתקפת חנק על טרפינץ'!" אומר המאמן. אקנס יורה עוקץ רעל שפוגע בדרטיני, וליקיטונג מנסה לחנוק את טרפינץ' עם הלשון, אבל טרפינץ' בורח. [/b][/quote]
"טרפינץ',ירית בוץ וחפירה על אקנס!"
"דרטיני,טוויסטר על אקנס וחניקה על ליקטונג!"
-
[b] נאור
ברגע שאתה נכנס אתה מבחין שהחדר ריק, ואתה מתהלך שם קצת, עד שמהדלת בקצה המכון יוצאים חמישה אנשים. אחד מהם נעמד מולך, אחד נעמד בצד עם 2 דגלים, והשלושה הנותרים הולכים לשולחן שיש עליו מחשבים וחיישנים.
"קרב המכון בין המאמן ומנהיג המכון פול מורפי יתחיל כעת. למאמן המכון יש 3 פוקימונים, ולכן נצחון בקרב זה יקרה אם ורק אם שלושת הפוקימונים של פול מורפי יובסו בידי לכל היותר 3 פוקימונים של המאמן, עד כדי קביעה שלי. התחילו!" אומר שופט הדגלים.
"צא בידוף!" אומר פול מורפי ומוציא בידוף.
[/b][/quote]
'בידוף אה?' אחשוב לי.
"צא מאנקי,סתירות כפולות!" אומר למאנקי אחרי שאוציא אותו.
~~~
מצטער שלא הגבתי הייתי חולה,מאנקי יכול להשתמש בגלגול או בבעיטות קראטה?
-
[quote][b]יוסף
"אה אוקיי. כנס. הוא נמצא בקצה המעבדה" הוא אומר ומצביע על הכיוון הכללי בו תוכל למצוא את הפרופסור.[/b][/quote]
~ניגש לדלת ודופק 3 פעמים~
"פרופסור? זה אני זרו..באתי לקבל את הפוקימון הראשון שלי היום."
-
אנטו
צ'ארמנדר רץ לבלספראוט ופוגע עם ההתקפות. בלספראוט משתמש בחבטת ראש ופוגע בצ'ארמנדר. בלספראוט עומד להשתמש במתקפת חנק.
יוסי
טיילו לא מצליח להתחמק, והוא נפגע, אבל הוא מצליח גם לפגוע בבידוף עם הניקור.
"קדימה בידוף! השתמש בחבטת ראש ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. חבטת הראש פוגעת בטיילו, ואז בידוף עומד להשתמש בחיתוך.
תמיר
יריית הבוץ פוגעת באקנס, וטרפינץ' נכנס לאדמה. הטוויסטר של דרטיני פוגע באקנס, ואז טרפינץ' יוצא מהאדמה אבל אקנס מצליח להתחמק מההתקפה של טרפינץ'. דרטיני אחר כך כורך את עצמו סביב ליקיטונג.
"ליקיטונג מתפקת חנק על דרטיני, ואקנס השתמש בחומצה על טרפינץ'!" אומר המאמן. ליקיטונג שולח את הלשון שלו ותופס חלק מדרטיני ולוחץ שם, ואקנס יורה חומצה שפוגעת בטרפינץ'.
נאור
רוב מתקפות הלוחם הן טריוויאליות ולכן זה אפשרי. רק מתקפות המורכבות מהרבה שלבים ודורשות מיומנות מסויימת, הן לא טריוויאליות.
--
"בידוף השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. מנקי משתמש בסטירות כפולות ופוגע בבידוף. בידוף קופץ קדימה ופוגע במנקי עם שיניו.
יוסף
אני מניח שלא ממש שמת לב שאין טעם לדפוק בדלת ושהפרופסור נמצא רחוק, ולכן אני אחליף את מה שאמרת בין ה~ ל"אתה ניגש למקום שאליו הצביע העוזר"
--
"אה.. פוקימון ראשון? אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך בזמן שהוא פותח חלון במחשב שלו ומתחיל להקליד לתוכו דברים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 02:06 PM
[b] יוסי
טיילו לא מצליח להתחמק, והוא נפגע, אבל הוא מצליח גם לפגוע בבידוף עם הניקור.
"קדימה בידוף! השתמש בחבטת ראש ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. חבטת הראש פוגעת בטיילו, ואז בידוף עומד להשתמש בחיתוך. [/b][/quote]
''תעוף אל בידוף ותסתחרר מסביבו! ואז תעוף אליו שוב ותשתמש בניקור!''