-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
סקרויטל משתתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא פץ מים חזק וקטן.פיג'י מנסה להתחק מן האקדח המים של סקרויטל אך הוא לא מצליח ונפגע קשה.סקרויטל משתמש בדחיפה ולא נותן לפיג'י להתאוש.פיג'י נפגע גם מהדחיפה הזאת. פיג'י משתמש ברוח חזקה. בעזרת כנםפיו הוא יוצר רוח חקזה שפוגעת קשהב סקרויטל שלך[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"כל הכבוד סוירטל!"אהודד אותו"שוב אקדח מים ודחיפה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701136][B][COLOR="Green"]ג'ון
תום אומר לך"אין בעד מה היית ריב טוב בהצלחה בהבסת שאר 4המכונים במחוז העשב.כן זכית בתג האדמה" רייין אומר לך"כל הכבוד לך הרקרוס שלך היה מצוין וחזק*מאוד היה לי כיף לצפות בקרב המכון ה1 שלך ננת פייט טוב לתום.אז יאלה בוא נלך למרכז הפוקימונים נרפאאת הפוקימונים דלך ואז נשמיך לממכון ה2.מה אותה אומר לאן נלך עכשיונ ג'ון.תחליט טוב [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אוקי אני יוריד לך
סקרויטל משתמש בדחיפה חזקה מאוד שפוגעת קשה בפיג'י.ואז מיד סקרויטל משתמש באקדח מים.מפיו של סקרויטל יוצא זרם קטן של מים שפוגע בפיג'י קשות.אך פיג'י לא מוותר ומשתמש שוב במקפת ניקור.המקור של פיג'י הופך ללבן ופוגע בסקרויטל קשות.סקרויטל מתאושש מהמכה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
אתה נפרד מן השומר ונכנכס אל העיר.אתהרואה שהעיר מפחידה מאוד והינינים שלה בנוםים במורה מפחידה מאוד.אתה מחפש את המרכז הפוקימונים.*לוקח לך 10 דקות למצוא את המרכז הפוקימונים.אתה רכואה שהמרכז המרכז גם בנוי בצורה מפחידה מאוד.אתה נכנכס אל המרכז הפוקימונים .האחות ג'וי רואה אותך ואומרת לך"מה תרצה לרפא את הפוקימונים שלך אחרי שניצחת את השומר של העיר."[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן" ואז חושב דקה "איך ידעת?"
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/QUOTE]"כל בכבוד סקוירטל!,פוקדור צא!"
-
[quote=Eustass Kid;701305][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/quote]
"צא הרקרוס, תשתמש במכת קרן על פיקאצ'ו ובאגרוף ממוקד על אלקטרוד".
-
[QUOTE=Eustass Kid;701305][B][COLOR="Green"]ג'ון
ריין אומר לך"איך אתה יודע תחושת בטן אם אתה אומר אזבוא נכנכס לבסיס ונלמד עוד כמה אנשים לקח.ונגרום להם לעוף מהמחוז העשב" אתם נכנכסים אל הביס הסודי של צוות ניוטק. אתם שומעים צעדים של 2 אנשים שמקרבים וכעבור דקה.אתם רואים שזה באמת 2 חילי צוות ניוטק.הם רואים אותכם ומוציאים פיקטצו ואלקטרוד להליחלם נגדכם ולא תלתת לכם לעבור בו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'ו אומרת לך" כדי להיכנס לעיר צריכים להביס את שומר העיר ומי שמביס אותו בא ישר למרכז הפוקימונים של הער שלננו אזכך יעדתי.כול הכבוד לך שהצלחת להביסאת שומר העיר הוא חזק מאוד.קשה להביס אותו.עכשיו בטח תרצה שאני ירפא את הפוקימונים שלך.אז תביא את הפוקימונים שלך ואני יפא לך ובהצלחה עם קרב המכון שלך בעיר הוא קשה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
סקרויטל שומע אותך ומשתמש באקדח מים.מפיו יוצא זרם מים קטן ווחזק.האקדח המים פוגע בפיגי' קשות.סקרויטל מיד מבצע דחיפה שפוגעת קשה בפיגי .שעוד לא הספיק להתאושש מהמתקפה הקודמת של סקרויטל.פיגי' מנסה להשתמש במתקפת ניקור חזקה מאוד שפוגעת קשה בסקרויטל .אך לפתע פיג'י מתוטט ועוד לא יכול להילחם סקרוטל שמחעל זה שניצח פיג'י הרגע[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי... קחי אותם" אני אומר ונותן את הפוקדורים "יש כאן מקום לאימונים?"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701238][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]מרי
מרשטופ יוצא ומשתמש בירית בוץ.מפיו יוצא יריה של בוץ ואז מרשטופ משתמש בקרן קרח שמקפיאה את הירית ההנהבוץ של מרשטופ.ובכל כול הזמן הזה מרשדטופ מסתובב במעגלים.ומרשטופ מוסיף לשילוב ההתקפות את מתקפת גלישה.והוא גולש להנאתו בסיבוב.ההקריין אומר" עכשיו נראה את ניקוד השופטים 98 ,99 ן 98 .מרי יש לנו חדשו טובות את עולה לסיבוב הבא ברכותי מרי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש !כל הכבוד לנו נרשטוף !"
-
[quote=Eustass Kid;700886][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה אומר לרורק"אני מאתגר אותך" רורק אומר לך"בסדר גמור הקרב היה 1 על 1 כאשר הפםוקימון של הריב לא יכול לילחם מפסיד הבנת אסור להחליף פוקימונם.אני מקווה שהתאמנת מספיק כי הקרבהזה עומד להיות שה בשבילך לרות שזה ה1 שלך.אזיאללה בלי דיברים אני מתחיל צא כריננדוס"הכרינדוס של רורק יוצא ורורק אומרלך"תוציא פוקימון ותתקוף ראשוןבקרב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]זה עולה 4000$ [/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתהה מוציא את טוטודיל שלך לקרב והוא מיד משתמש בשריטות.ציפורניו של טוטדיל יוצאות ושורטות קשה את פידג'י.פידג'י לא מוותרורץ אל טוטודיל בכל הכח ומשתמש בניקור חזק שפוגע בטוטודיל שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]האישה אומרת לך"אין לך זמן לשאול שאלות ברח מפה עוד מעט הואיגיע לפה וגם יהרוג אותך אז תברח ילד" לפתע מןדרך 1 מגיע איש מוזר שנראה ככך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG] ולידו יש צאריזארד והאישאומר לצאריזארד"תהרוג את האישה בלהביור" צאריזארד עף מעל האישה ומשתמש בלהביור שיוצר מפיו בגוש ענק. האיש רואה אותך ואומר לך"שמי קייל ואני הורג את מי שבא לי ואת מי שרואה אותי עם הצאריזארד שלי .אך לפנ שאני יהרוג אותך נהערוך קרב פוקימון 1על 1 אתה מספיד אתה מת אתה מנצח נשאר חי אבבל עף אחד עוד לא ניצח אותי אז תמות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אסור 3 מתץקפות[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הקרוס עף לאויר ומשתמש באס אורי חזק במיוחד שפפוגע בדיגלט קשות.הרקרוס מיד מבצע שבירת לבנים.ידו הופכת ללבנה .דיגלט עוד לא הצתאוששו לכן נפגע מהמכת הקרן של הרקרוס.דיגלט מובס בקרב.תום אומר לך"יפה נער נתת פה פייט רציני מאוד היהלי כיף להילחם נגדך.ברכותי זכיתת בתג האדמה והוא מגיש לך את תג האדמה שלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש בסופת חול שגורמת לגסטלי להיות עיור לכמה שניות.גלייסקור משתמש בניב אש.כול שינו הופכות לאש.גסטלי נפגע מהניב האש קשה בגגל שהוא עוד לא נרפא מהסופת החול של גלייסקור.לפתע גסטלי נופל על האדמה ומובס בקרב.גסטלי נעטף האור אדום ומוחחזר לפוכדור שלו. השומר אומר לך"כל הכבוד הבסת אותי ברכותחי" הוא פותח לך את השער לעיר פחד ואומר לך"תיכנס "[/COLOR][/B][/quote]אני מוציא את פיפלאפ ואומר לו "בועות!!"
-
[B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'וני
סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;701976][B][COLOR="Blue"]תומר
אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ג'וני
סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/QUOTE]
"המ..צא ......גלייגר !!!סופת חול וכנף ברזל !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;701238][B][COLOR="Red"]דור
קייל מתעצבן על מה שאמרת לו ואומר לך"אתה עוד תתרחט על המילים שאמרת כרגע לי. צא צאריזארד כנף ברזל על הסינדקויל החלש הזה."צאריזארד עף לשמיים ומשתמש בכנף ברזל כנפיו הופכות ללבנות.בגלל גודלו הקטן של סינדקויל.סינדקויל מצליח בזריזות להתחמק מהכנף הברזל של צאריזארד.צאריזארד מתנגש באדמה ונפגע.קייל מתעצבן שוב ואומר לצאריזארד"להביור עליו" צאריזארד מוציא גוש אש קטן שעומד לפוגע בסינדקוויל[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
'רק רגע,נוכל להשתמש בסביבה נגדו במקום לתקוף אותו ישירות! בדיוק כמו שקרה מקודם' אחשוב לעצמי ואומר לסינדקוויל מהר לרוץ צמוד ללהביור ושהאש על הגב שלו תיגע בלהביור וכך העוצמה של האש שלו תתחזק ולאחר מכן שישתמש בגחלת הכי חזקה שלו על צ'אריזרד ואז שידחוף אותו בפנים בכל הכוח. 'ככה אם הגחלת הרגילה של סינדקוויל תפגע בצ'אריזרד לא יקרה לו כלום אבל הגחלת החזקה לפחות תדגדג אותו ואז הוא לא ישים לב שסינדקוויל עומד למעוך לו את האף!' אחשוב בביטחון.
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה את גליגר לקרב.גליגרל יוצר בעזרת שתיידגו סופת חול שגורמת ללבופאט לא לראות כלום בסופהנ הזאת.גלייגר משתמש בכנף ברזל וכנפו הופכות ללבנות.אך ובאפט מגן עליו במתקפת מגן וישעליו מגן.גלייגר נפגע וירדו לך קצת חים.את רואה שעברה כבר חצי דקה ואת מפסידה.גס'י אומרת לך"אין לך שום סיכוי לנצח כול פעם המקפה תחזור ל גלייגר שלך ואת תפסידי בקרב ואני יעלה לסיבובהבא"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל רץ אל הלהביור של צאריזארד. האש שעל גבו מתחזקת וגדלה מהלהביור של צאריזארד.סינדקויל משתמש בגחלת חזקהיותר מהגחלת הקודמת שלו.מפיו של סינדקוויל יוצא פרץ אש קטן וגדול וחזק מאוד שפוגע בצאריזארד וזה קצת מזיז לצאריזארד.קייל אומר לך" מהלך חכם ילד אך אש נגש לא משפיעה חזק כמו מים על אש.אתהבכול זאת תפסיד בקרב הזה אני בטוח" ואומר לחצאריזרד שלו" צאריזאד בלי משחקים תגמור אותו עם הלהביור הכי חזק שלך"צאריזארד משתמש בלהביור.פרץ אש גדול וחזק יוצא מפיושל צ'אריזארד[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;702068][B][COLOR="Blue"]מרי
את מוציאה את גליגר לקרב.גליגרל יוצר בעזרת שתיידגו סופת חול שגורמת ללבופאט לא לראות כלום בסופהנ הזאת.גלייגר משתמש בכנף ברזל וכנפו הופכות ללבנות.אך ובאפט מגן עליו במתקפת מגן וישעליו מגן.גלייגר נפגע וירדו לך קצת חים.את רואה שעברה כבר חצי דקה ואת מפסידה.גס'י אומרת לך"אין לך שום סיכוי לנצח כול פעם המקפה תחזור ל גלייגר שלך ואת תפסידי בקרב ואני יעלה לסיבובהבא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוי לי אני כל כך פוחדת " אני אומרת לה .
"אני מצטערת להודיע לך שאם את תשתמשי במגן כל הזמן גם את לא תנצחי ."
"גלייגר ,הצעקה הכי חזקה שאתה יכול !אחרי זה מכת צבת !אם הוא משתמש במגן אל תיגע בו !"
-
[QUOTE=Eustass Kid;702068][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל רץ אל הלהביור של צאריזארד. האש שעל גבו מתחזקת וגדלה מהלהביור של צאריזארד.סינדקויל משתמש בגחלת חזקהיותר מהגחלת הקודמת שלו.מפיו של סינדקוויל יוצא פרץ אש קטן וגדול וחזק מאוד שפוגע בצאריזארד וזה קצת מזיז לצאריזארד.קייל אומר לך" מהלך חכם ילד אך אש נגש לא משפיעה חזק כמו מים על אש.אתהבכול זאת תפסיד בקרב הזה אני בטוח" ואומר לחצאריזרד שלו" צאריזאד בלי משחקים תגמור אותו עם הלהביור הכי חזק שלך"צאריזארד משתמש בלהביור.פרץ אש גדול וחזק יוצא מפיושל צ'אריזארד[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סינדקוויל תתחמק,מהר!" אצעק לסינדקוויל ואמשיך:"אחרי שתתחמק והכל יחוסה עשן בגלל הלהביור,תקפוץ אל הפה של צ'אריזרד ותשתמש בשריטות ואז תקפוץ משם במהירות!" ואקווה שיצליח.
-
[quote=Eustass Kid;701976][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פילאפ.מפיו של פיפלאפ יוצאות בועות שהופכות לקרן בועות חזקה מאוד.כריינדוס מצלח בקלילות להתחמק מן הבועוצ של פיפלאפ מכיון שהוא מהיר מאוד.רורק אומר לכריינדוס"ראשיה על פילאפ"כריינדוס משתמש בראשיה.וראשו הופך לכחול.פיפלאפ ברגע האחרון מצליח לקפוץ ימינה ולהתחמק מהראשיה.רורק אומר"יפה ילד מהלך חכם אבל לא נצח את כריינדוס שלי והפילאפ שלך עומד להפסיד בקרב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]את ומרשטוף שמחים יורדים מן הבמה.כעבור 20 דקות הקריין אומר"המתמודדת מרי נגד המתמדדת גס'י.הסיבוב היה רקרב והיה עליכם לנצח תוף 3 דקות את היריבה מובן אז אם כך תעלו לבמה ותתחילו להלחם על מקום בסיבוב הבא."את רואה שגסי עולה לזירה וגם את עולה לזירה.גסי אומרת לך"בהצלחה ילדה את צריכה מזל גדול כדי לנצח אותי."וגסי מוציאה ובאפט.הקרין אומר לך"תוציאי פוקימון ותקפי ראשונה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך וכעבור דקה חוזרתצ אליך ונותןץ לך את הפוכדורים שלך.האחות ג'וי אומרת"כן יש פה מקום אימונים נהדר.תוכל להילחם שם נגד מאמנים מכל רחבי העיר או מחוץ לה יששם 3 זירות אז תוכל לבחור אחת ולהילחם שם נגד המאמנים השוחים.המקום הזה נמצא מאוחרי החנות.אתה יוצא המרכז פונה ימינה ואז שמאלה ואם תראה את החנות אז תלך למאוחרי החנו ושם מקון האימון שרצית לקרת המכון ה3"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס יוצא ומשתמש באגרוף ממוקד.אגרוופו הופך ללבן ומביססופית את פיקאצ'ו של ההיריב. הרקרוס משתמש במכת קר.ורקנו הופכת ללבנה ומחסלת את אלקטרוד סופית.החילים רואים זאת בורחים תוך שניות והדרך להמשך פנויה.אתם ממשיכים ללכת בבסיס ורואים 3 דלתות ולא ידעים באיזה דלת לבחור.ריין אומר"באיזה דלת אתה חושב שהיא הנכונה לפתוח."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=mediumturquoise]סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/quote]
"ננפצל שנינו ל2 דלתות בסדר?" אמרתי.