-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 03:06 PM
[b]
תמיר
יריית הבוץ פוגעת באקנס, וטרפינץ' נכנס לאדמה. הטוויסטר של דרטיני פוגע באקנס, ואז טרפינץ' יוצא מהאדמה אבל אקנס מצליח להתחמק מההתקפה של טרפינץ'. דרטיני אחר כך כורך את עצמו סביב ליקיטונג.
"ליקיטונג מתפקת חנק על דרטיני, ואקנס השתמש בחומצה על טרפינץ'!" אומר המאמן. ליקיטונג שולח את הלשון שלו ותופס חלק מדרטיני ולוחץ שם, ואקנס יורה חומצה שפוגעת בטרפינץ'. [/b][/quote]
"טרפינץ',יריית בוץ!דרטיני,זעם דרקון!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 02:06 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר רץ לבלספראוט ופוגע עם ההתקפות. בלספראוט משתמש בחבטת ראש ופוגע בצ'ארמנדר. בלספראוט עומד להשתמש במתקפת חנק.
[/b][/quote]
אני אומר ל צ'אנמנדר "תשתמש ב שריטה כפולה תרוץ אלו תשתמש בשריטה ביד ימין ולאחר מיכן במהירות תשתמש בשריטה ביד שמול".
-
[quote][b]יוסף
אני מניח שלא ממש שמת לב שאין טעם לדפוק בדלת ושהפרופסור נמצא רחוק, ולכן אני אחליף את מה שאמרת בין ה~ ל"אתה ניגש למקום שאליו הצביע העוזר"
--
"אה.. פוקימון ראשון? אוקיי. איזה פוקימון אתה רוצה?" הוא שואל אותך בזמן שהוא פותח חלון במחשב שלו ומתחיל להקליד לתוכו דברים. [/b][/quote]
"אני רוצה טורטוויג בבקשה!"
-
יוסי
טיילו מסתחרר מסביב לבידוף וגורם להחטאתו. לאחר מכן טיילו משתמש בניקור ופוגע. נראה שבידוף מתחיל להתעייף.
"בידוף השתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ וחובט בטיילו.
תמיר
יריית הבוץ של טרפינץ' פוגעת באקנס. זעם הדרקון פוגע בליקיטונג, שבמצב הזה גורם להם לשחרר זה את זה והם נזרקים בכיוונים מנוגדים. נראה שאקנס מתחיל להתעייף.
"אקנס, אל תוותר! השתמש בנשיכת רעל על דרטיני, וליקיטונג השתמש בסתירה כפולה עם הלשון בטפרינץ'!" אומר המאמן. הנשיכה הרעילה פוגעת בדרטיני, והסתירה הכפולה פוגעת בטרפינץ'.
אנטו
מתקפה טריוויאלית, אין צורך לפרט.
--
שני הפוקימונים רצים זה לעבר זה, וצ'ארמנדר שורט אותו פעם אחת, ואז בלספראוט מבצע את מתקפת החנק וצ'ארמנדר שורט עם היד השנייה.
יוסף
"אוקיי" הוא אומר וכותוב עוד קצת, ואז על המסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור לוקח את הפוכדור, 5 פוכדורים ופוקדע.
"הנה טורטוויג, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה ואולי גם.." הוא אומר ואז מוציא טלפון נייד "קח גם את זה, הבאתי את זה למאמנים אחרים, אבל הם התאבדו כל הזמן, אז קח את זה. תבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 08:37 PM
[b] אנטו
מתקפה טריוויאלית, אין צורך לפרט.
--
שני הפוקימונים רצים זה לעבר זה, וצ'ארמנדר שורט אותו פעם אחת, ואז בלספראוט מבצע את מתקפת החנק וצ'ארמנדר שורט עם היד השנייה.
[/b][/quote]
מצתער.
--------------
אני אומר "צנמנדר עוד פעם מתקפת שריטה כפולה" וחושב לעצמי זה ההיה הכרב הראשון שאני ינצח בו.
-
[quote][b]יוסף
"אוקיי" הוא אומר וכותוב עוד קצת, ואז על המסך כתוב "Transmition Succesful" ועל השולחן מופיע פוכדור. הפרופסור לוקח את הפוכדור, 5 פוכדורים ופוקדע.
"הנה טורטוויג, 5 פוכדורים ריקים ופוקדע. אה ואולי גם.." הוא אומר ואז מוציא טלפון נייד "קח גם את זה, הבאתי את זה למאמנים אחרים, אבל הם התאבדו כל הזמן, אז קח את זה. תבדוק את המספר, זה כתוב על הטלפון. יש שאלות?"[/b][/quote]
"תודה רבה לך פרופסור, ולא אין לי שאלות אני מוכן לצאת למסע הגדול שלי"
"צא טורטוויג" אמרתי וזרקתי את הפוקדור לאוויר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 08:37 PM
[b] יוסי
טיילו מסתחרר מסביב לבידוף וגורם להחטאתו. לאחר מכן טיילו משתמש בניקור ופוגע. נראה שבידוף מתחיל להתעייף.
"בידוף השתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף קופץ וחובט בטיילו. [/b][/quote]
''טיילו, תאגור אנרגיה במקור ותשתמש בניקור על בידוף!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 02:06 PM
[b]
נאור
רוב מתקפות הלוחם הן טריוויאליות ולכן זה אפשרי. רק מתקפות המורכבות מהרבה שלבים ודורשות מיומנות מסויימת, הן לא טריוויאליות.
--
"בידוף השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי. מנקי משתמש בסטירות כפולות ופוגע בבידוף. בידוף קופץ קדימה ופוגע במנקי עם שיניו.
[/b][/quote]
"מאנקי תשתמש בהצלפת זנב ואז סתירות כפולות,בזמן שאתה קרוב אליו כמובן,ועם הוא ינסה לעשות משהו תעבור מהר לגלגול ותפגע בו מקרוב ואז תמשיך עם סתירות כפולות!" אומר למאנקי.
-
אנטו
זוהי תגובה סתמית ביותר ואני מקווה שלא תעשה זאת שוב לעולם. אין לי מושג על תוצאה של מה אתה מדבר. אני רק מתאר לך את מה שקורה. שאלות סתמיות כאלה להבא בה"פ. כעת תגיב כמו שצריך להודעה הקודמת.
יוסף
טורטוויג יוצא מהפוכדור והוא מביט בך במבט מבולבל מעט. הפרופסור חוזר למחשב.
"יופי, אבל אתה יכול לעשות את כל זה בחוץ? אנשים עובדים ולומדים כאן" הוא אומר
יוסי
"בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני ופוגעים זה בזה, ובידוף תופס את טיילו עם הנשיכה ואז שניהם נופלים למטה.
נאור
למה תמיד כשלמישהו יש מנקי הם עושים איתו מהלכים כל כך מוסבכים @_@
איך לעזאזל הוא יתקרב אליו עם סטירות כפולות? הוא חייב כבר להיות לידו אם הוא מבצע סתירות כפולות
--
"בידוף, תנשוך לו את הזנב!" אומר פול מורפי. מנקי מתחיל בהתקפה הזנב, אבל בידוף נושך אותו, מה שמחרפן מעט את מנקי, אבל כשהוא מתשלט על צמו הוא מנסה להשתמש בסתירות כפולות אבל לא מצליח. אחר כך הוא עובר לגלגול מה שמעיף ממנו את בידוף.
"כעט חבטה!" אומר פול מורפי. בידוף חובט במנקי, ואז מנקי פוגע בו עם הסתירות הכפולות.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 10:10 AM
[b] נאור
למה תמיד כשלמישהו יש מנקי הם עושים איתו מהלכים כל כך מוסבכים @_@
איך לעזאזל הוא יתקרב אליו עם סטירות כפולות? הוא חייב כבר להיות לידו אם הוא מבצע סתירות כפולות
--
"בידוף, תנשוך לו את הזנב!" אומר פול מורפי. מנקי מתחיל בהתקפה הזנב, אבל בידוף נושך אותו, מה שמחרפן מעט את מנקי, אבל כשהוא מתשלט על צמו הוא מנסה להשתמש בסתירות כפולות אבל לא מצליח. אחר כך הוא עובר לגלגול מה שמעיף ממנו את בידוף.
"כעט חבטה!" אומר פול מורפי. בידוף חובט במנקי, ואז מנקי פוגע בו עם הסתירות הכפולות. [/b][/quote]
סתם הוספתי,הדגשתי את העבודה שהוא קרוב אליו OO
~~~
"מאנקי אתה בסדר?תמשיך עם הסתירות הכפולות עד שאתה רואה שהוא מנסה לבצע שוב משהו ואז תשתמש בגלגול ושוב בסתירות הכפולות!" אומר לו שוב.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 10:10 AM
[b] יוסי
"בידוף, השתמש בנשיכה!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתקרבים אחד לשני ופוגעים זה בזה, ובידוף תופס את טיילו עם הנשיכה ואז שניהם נופלים למטה. [/b][/quote]
''טיילו, תתאושש ותשתמש בדחיפה ואז בניקור! אתה מסוגל!'' אומר ואנסה לעודד אותו.
-
[quote][b]יוסף
טורטוויג יוצא מהפוכדור והוא מביט בך במבט מבולבל מעט. הפרופסור חוזר למחשב.
"יופי, אבל אתה יכול לעשות את כל זה בחוץ? אנשים עובדים ולומדים כאן" הוא אומר[/b][/quote]
"כן, אני מצטער פרופסור!" אמרתי ויצאתי מהמעבדה.
"בוא טורטוויג אנחנו יוצאים למסע ביחד, אני ואתה נהייה החברים הכי טובים, ואנחנו נכיר מקומות חדשים, ונראה פוקימונים חדשים"
-
נאור
"לא תוכל להמשיך לנצח באותה תחבולה!" אומר פול מורפי "בידוף, השתמש במהירות שלך כדי לבצע חיתוכים מסביב למנקי!" מנקי מתכוון לתת סתירות כפולות, ולפעמים פוגע בבידוף, אבל בידוף מתחמק ומבצע חיתוך ופוגע הרבה במנקי ושניהם נפגעים.
יוסי
"בידוף השתמש במתקפה מהירה" אומר פול מורפי. בידוף מתנגש עם הדחיפה בטיילו. טיילו מתשמש בניקור ופוגע. "כעת, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי, ואז בידוף מתשמש בחיתוך ופוגע.
יוסף
אתה יוצאים מהמעבדה, וטורטוויג מבין את מה שאתה אומר לו והוא מחייך.
-
[quote][b]
יוסף
אתה יוצאים מהמעבדה, וטורטוויג מבין את מה שאתה אומר לו והוא מחייך.[/b][/quote]
"אוקיי טורטוויג בוא נלך לעיר מרוול, שם נמצא תג המכון הראשון שלנו!"
-
אנטו
ואיך הייתי אמור לגלות שערכת?
--
צ'ארמנדר משתמש בשריטה כפולה ופוגע בבלספראוט. בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע בצ'ארמנדר. בלספרואט מתחיל להתעייף.
יוסף
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול, ובדרך אתם רואים פיג'י.