-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 10:21 PM
[b] אנטו
ואיך הייתי אמור לגלות שערכת?
--
צ'ארמנדר משתמש בשריטה כפולה ופוגע בבלספראוט. בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע בצ'ארמנדר. בלספרואט מתחיל להתעייף.
יוסף
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול, ובדרך אתם רואים פיג'י. [/b][/quote]
"צ'נמנדר מצוין" אני מריע לו "עוד פעם מתקפת שריטה כפולה אך הפעם תיקפוץ ליפני שאתה תוקף".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 10:21 PM
[b] יוסף
אתם יוצאים מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול, ובדרך אתם רואים פיג'י. [/b][/quote]
אני לא יודע את המתקפות של טורטוויג, אז אני מניח שיש לו מתקפת דחיפה,נסיגה,שאיבה ועלי תער כמו במשחק לא?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 05:04 PM
[b] יוסי
"בידוף השתמש במתקפה מהירה" אומר פול מורפי. בידוף מתנגש עם הדחיפה בטיילו. טיילו מתשמש בניקור ופוגע. "כעת, השתמש בחיתוך!" אומר פול מורפי, ואז בידוף מתשמש בחיתוך ופוגע. [/b][/quote]
''טיילו, תשתמש בניקור ואז בדחיפה, קדימה אתה מסוגל!'' אומר.
-
אנטו
צ'ארמנדר קופץ ומשתמש בשריטה הכפולה, אבל הוא מחטיא את אחת מהשריטות. בלספראוט משתמש בחבטת ראש ופוגע.
יוסף
לא. הפוקימון יודע תחילה רק מתקפות שלא דורשות שום ידע ושהם מתקפות טריוויאליות. מתקפות שמשתמשות באיברים של הפוקימון ושלא דורשות תחכום של סוג.
--
המתקפה של טורטוויג פוגעת בפיג'י ואז הוא מחבין בטורטוויג. פיג'י משתמש במתקפת ניקור ופוגע בטורטוויג.
יוסי
המתקפות של טיילו פוגעות בבידוף והוא כבר נראה ממש תשוש.
"בידוף השתמש באחרית הכוחות שלך כדי להשתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף תוקף ופוגע בטיילו, ואז קורס. טיילו מתחיל להתעייף.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף "בידוף לא יכול להלחם. 3-2 לטובת המאמן!" אומר השופט ויוצא מהזירה. "המשיכו!"
"לא רע. צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 27 2009, 06:38 PM
[b] יוסי
המתקפות של טיילו פוגעות בבידוף והוא כבר נראה ממש תשוש.
"בידוף השתמש באחרית הכוחות שלך כדי להשתמש בחבטה!" אומר פול מורפי. בידוף תוקף ופוגע בטיילו, ואז קורס. טיילו מתחיל להתעייף.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס לזירה. הוא מאבחן את בידוף "בידוף לא יכול להלחם. 3-2 לטובת המאמן!" אומר השופט ויוצא מהזירה. "המשיכו!"
"לא רע. צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקייט. [/b][/quote]
''תחזור טיילו, תנוח קצת.'' אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
''צא עכשיו, באגון! תשתמש במהירות בנגיחה ואז בנשיכה!'' אוסיף.
-
[b]
יוסף
לא. הפוקימון יודע תחילה רק מתקפות שלא דורשות שום ידע ושהם מתקפות טריוויאליות. מתקפות שמשתמשות באיברים של הפוקימון ושלא דורשות תחכום של סוג.
--
המתקפה של טורטוויג פוגעת בפיג'י ואז הוא מחבין בטורטוויג. פיג'י משתמש במתקפת ניקור ופוגע בטורטוויג.
[/b][/quote]
טוב אז אני מניח שיש לו דחיפה ונסיגה לביינתים לא?
_______________________________________-
"טורטוויג השתמש בנסיגה! ואז השתמש שוב בדחיפה בכל הכוח"
-
יוסי
"רטיקייט, השתמש במתקפת מהירות וניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט ובגון מתנגשים עם מתקפת הנגיחה והמהירות, ואז בגון נושך את רטיקייט, ורטיקייט משתמש בניב על ושניהם פוגעים זה בזה.
יוסף
רק.... מה זה נסיגה (שם באנגלית יספיק)?
--
מכיוון שאין לי מושג מה זה נסיגה, טורטוויג משתמש בדחיפה ופוגע בפיג'י. פיג'י משתמש בדחיפה גם הוא והוא גם פוגע בטורטוויג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 28 2009, 07:33 AM
[b] יוסף
רק.... מה זה נסיגה (שם באנגלית יספיק)?
--
מכיוון שאין לי מושג מה זה נסיגה, טורטוויג משתמש בדחיפה ופוגע בפיג'י. פיג'י משתמש בדחיפה גם הוא והוא גם פוגע בטורטוויג. [/b][/quote]
נסיגה - Withdraw
לפי המשחקים טורטוויג מתחיל עם טאקל (דחיפה) ווית'דארו (נסיגה - כלומר שיפור ההגנה או התקשחות).
אני חושב שמתחילת המשחק היית צריך לתת לכל פוקימון את ההתקפות שלו ובהמשך לשדרג אותם ככל שהפוקימון מתחזק, כמובן שלפי סוג הפוקימון.
אם תצטרך מידע נוסף הנה: [url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/387.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/387.shtml[/url]
[b] אנטו
צ'ארמנדר קופץ ומשתמש בשריטה הכפולה, אבל הוא מחטיא את אחת מהשריטות. בלספראוט משתמש בחבטת ראש ופוגע.
. [/b][/quote]
עם אני צריך שוב לפרט איך הוא עשה את זה תגיד לי.
------------
"צ'נמנדר תנסה להישתמש שוב בגחלת תתרכז במה שאמרתי לך אתה יכול להצליח"אני אומר לו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 28 2009, 07:33 AM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש במתקפת מהירות וניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט ובגון מתנגשים עם מתקפת הנגיחה והמהירות, ואז בגון נושך את רטיקייט, ורטיקייט משתמש בניב על ושניהם פוגעים זה בזה. [/b][/quote]
''באגון, תאגור עוצמה בראש שלך ותשתמש בכל החוזק בנגיחה על רטיקייט! אחר-כך במהירות דחיפה!''
-
יוסף
בחרתי לעשות את המתקפות אחרת, בדרך שנראית לי הגיונית, ועובדה שמישהו סבל את זה 170 עמודים. (היו כאלה שסבלו את זה 130 עמודים, אבל הם פרשו מהפורום ולא נראה לי שיש קשר בין הדברים)
יש 3 תנאים הכרחיים וביחד מספיקים שהפוקימון צריך לקיים כדי להשתמש בהתקפה בלי ללמוד אותה:
1. לפוקימון יש איבר שיכול לבצע את ההתקפה.
2. אופן ביצוע ההתקפה ברור מהשם שלה.
3. לא נדרשת מיומנות כדי לבצע את ההתקפה.
--
טרוטוויג דוחף בעצמתיות את פיג'י. פיג'י נדחף אחורה ומשתמש בניקור ופוגע בטורטוויג. פיג'י עומד להשתמש בדחיפה.
אנטו
מספיק לפרט רק פעם אחת את הגדרת ההתקפה.
--
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך מה שיוצא זה קצת עשן ואולי גיץ קטן שאפילו לא נשאר בוער עד שהוא מגיע לרצפה. בלספראוט מתשמש בצלפה ופוגע.
יוסי
"רטיקייט, האץ והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ במהירות אל באגון שחובט בראשו בעצמתיות ושניהם מתנגשים. באגון משתמש בדחיפה ופוגע.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 28 2009, 09:08 PM
[b] אנטו
מספיק לפרט רק פעם אחת את הגדרת ההתקפה.
--
צ'ארמנדר מנסה שוב, אך מה שיוצא זה קצת עשן ואולי גיץ קטן שאפילו לא נשאר בוער עד שהוא מגיע לרצפה. בלספראוט מתשמש בצלפה ופוגע.
[/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר רוץ אלו ותשתמש כול הזמן בשריטה כפולה" ואני מוסיף "כשאתה רואה שהוא מתעיף תנסה שוב גחלת.
-
[b] יוסף
בחרתי לעשות את המתקפות אחרת, בדרך שנראית לי הגיונית, ועובדה שמישהו סבל את זה 170 עמודים. (היו כאלה שסבלו את זה 130 עמודים, אבל הם פרשו מהפורום ולא נראה לי שיש קשר בין הדברים)
יש 3 תנאים הכרחיים וביחד מספיקים שהפוקימון צריך לקיים כדי להשתמש בהתקפה בלי ללמוד אותה:
1. לפוקימון יש איבר שיכול לבצע את ההתקפה.
2. אופן ביצוע ההתקפה ברור מהשם שלה.
3. לא נדרשת מיומנות כדי לבצע את ההתקפה.
--
טרוטוויג דוחף בעצמתיות את פיג'י. פיג'י נדחף אחורה ומשתמש בניקור ופוגע בטורטוויג. פיג'י עומד להשתמש בדחיפה.
[/b][/quote]
שיהייה, אח"כ אל תעיר לי למה אני משתמש בהתקפות עשב מסוג מתקדם.
[b] יוסי
"רטיקייט, האץ והשתמש בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט קופץ במהירות אל באגון שחובט בראשו בעצמתיות ושניהם מתנגשים. באגון משתמש בדחיפה ופוגע. [/b][/quote]
''באגון, שוב! תאגור את כל האנרגיה שלך ותשתמש בנגיחה! ואז בדחיפה!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 25 2009, 09:37 PM
[b]
תמיר
יריית הבוץ של טרפינץ' פוגעת באקנס. זעם הדרקון פוגע בליקיטונג, שבמצב הזה גורם להם לשחרר זה את זה והם נזרקים בכיוונים מנוגדים. נראה שאקנס מתחיל להתעייף.
"אקנס, אל תוותר! השתמש בנשיכת רעל על דרטיני, וליקיטונג השתמש בסתירה כפולה עם הלשון בטפרינץ'!" אומר המאמן. הנשיכה הרעילה פוגעת בדרטיני, והסתירה הכפולה פוגעת בטרפינץ'.
[/b][/quote]
"טרפינץ',חפירה וירית בוץ על אקנס!"
"דרטיני,טוויסטר על אקנס!"