טוב דיפ רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
Printable View
טוב דיפ רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1
[quote=Eustass Kid;702419]BeHappy יש לי משהו עם השם הזה כבר אי אפשר להיות במחוז האש עם ציקוריטה ואסור TM וHM תתקן זאת
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בנישכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אאתה יוצא מן המרכז הפוקימונים והולך אל זירת האימונים של העיר.כעבור 20 דקות של הליכה אתה מצלליח למצוא את זירת האימונים.אתהמנסה להיכנס אך שומר עוצר אותך ואומר לך"אתה לא מהעירה הזאת נכון.אםכן בסדר אני יסבביר לך את החוקים של המקום.אתה והירב שלך בוחרים את נס'הפוקימונים ואם מותר להללחיף פוקימונים באמצע הרקב.עכשיו תגיד לי איזה דרגת מאמןאתה רוצה ותילחם נגדו.יש קל ביבנוי קשה אלוף.[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תשתמש סדחיפה ואז בשוטי גפן" אני אומר.
[QUOTE=Eustass Kid;702419]BeHappy יש לי משהו עם השם הזה כבר אי אפשר להיות במחוז האש עם ציקוריטה ואסור TM וHM תתקן זאת
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בנישכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אאתה יוצא מן המרכז הפוקימונים והולך אל זירת האימונים של העיר.כעבור 20 דקות של הליכה אתה מצלליח למצוא את זירת האימונים.אתהמנסה להיכנס אך שומר עוצר אותך ואומר לך"אתה לא מהעירה הזאת נכון.אםכן בסדר אני יסבביר לך את החוקים של המקום.אתה והירב שלך בוחרים את נס'הפוקימונים ואם מותר להללחיף פוקימונים באמצע הרקב.עכשיו תגיד לי איזה דרגת מאמןאתה רוצה ותילחם נגדו.יש קל ביבנוי קשה אלוף.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בטוח לא קל אני הרבה יותר חזק... אני אבחר ברמה בינונית ואז אתקדם לקשה..."
אז אני הולך לפופסור על מנת לקבל את הפוקימון שלי! אני נרגש מאוד באי הידיעה איזה פוקימון אקבל.
[B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה ש.אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה" ואומר לסויפרשלו"תגמור אותם בעוקץ רעל אוקי סויפר"סוויפר משתמש בעוקץ רעל על דונפן וטרטויג שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
השומר אומר לך"אוקי קרבבדרגה בינונית מיד מתחיל אתה תילחם נגד ג'וש מאמן חזק בזירה מספר 2 אוקי זאת הזירה השניה מימין עכשיו לך לקרב שלך שמתחיל בעוד 2 דקות"תההוך אל הזירה ומגיע אתה רואה את ירבייך שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr024.png[/IMG] הוא אומרלך"שמי ג'ושנעים להכיר אותך לוקאס הקרבהיה 2 על 2אסור להלליף פוקימונים. עם הבנתתגיד כן ותוציאפוקימון אתה תוקף 1"[/COLOR][/B]
דיפ צצטט את ההודעה שלי
תקן גם את התגובה
[QUOTE][B][COLOR=#48d1cc]ג'וני
סקרויטל שמח על המחמאה שנתת לו.הפוכדור נזרק ונפתח ועוטף את פיג'י באור אדום.פיג'י נכנכס לפוכדור שלך והפוכדור נוחת על האדמה.הפוכדו מתנדנד ומתנדנד שוב ונעצר.ברכותי לכדת פיג'י[/COLOR][/B][/QUOTE]"יש!!לכדנו פידג'י!צא פידג'י וסקוירטל ,צ'ימצר וטרטויג!בואו נצעד יחדיו אל עבר העיר הבאה!
[quote=Eustass Kid;702480][B][COLOR=teal]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=teal]טרטויג משתמש בנשיכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה ש.אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה" ואומר לסויפרשלו"תגמור אותם בעוקץ רעל אוקי סויפר"סוויפר משתמש בעוקץ רעל על דונפן וטרטויג שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]השומר אומר לך"אוקי קרבבדרגה בינונית מיד מתחיל אתה תילחם נגד ג'וש מאמן חזק בזירה מספר 2 אוקי זאת הזירה השניה מימין עכשיו לך לקרב שלך שמתחיל בעוד 2 דקות"תההוך אל הזירה ומגיע אתה רואה את ירבייך שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr024.png[/IMG] הוא אומרלך"שמי ג'ושנעים להכיר אותך לוקאס הקרבהיה 2 על 2אסור להלליף פוקימונים. עם הבנתתגיד כן ותוציאפוקימון אתה תוקף 1"[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תתחמק ואז בתתשתמש בדחיפה ואז שוטי גפן" אני אומר.
[QUOTE=Eustass Kid;702480][B][COLOR="Teal"]ג'ון
טרטויג משתמש בנשיכה .אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר בקלות מתחמק מהתקפה ש.אך שובסויפר מתחמק מהתקפה של טרטויג.ריין אומר"דונפן מתקפת גיגול"דונפן יוצא והופך לכדור ומתגלגל.סויפרלא מצליח להתחמק מהתקפה ולכן נפגע קצת מהתקפה.גבריאל אומר"יפה חרה אתם חזקים אך זה לא מספיק כדילהביס את סויפר שלי תצטרכו יותר מזה" ואומר לסויפרשלו"תגמור אותם בעוקץ רעל אוקי סויפר"סוויפר משתמש בעוקץ רעל על דונפן וטרטויג שלכם[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
השומר אומר לך"אוקי קרבבדרגה בינונית מיד מתחיל אתה תילחם נגד ג'וש מאמן חזק בזירה מספר 2 אוקי זאת הזירה השניה מימין עכשיו לך לקרב שלך שמתחיל בעוד 2 דקות"תההוך אל הזירה ומגיע אתה רואה את ירבייך שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr024.png[/IMG] הוא אומרלך"שמי ג'ושנעים להכיר אותך לוקאס הקרבהיה 2 על 2אסור להלליף פוקימונים. עם הבנתתגיד כן ותוציאפוקימון אתה תוקף 1"[/COLOR][/B]
דיפ צצטט את ההודעה שלי
תקן גם את התגובה[/QUOTE]
"סבבה צא עכשיו צ'ימצ'אר!"
[QUOTE=Eustass Kid;702433]טוב דיפ רשום תגיב להתחלה שבעמ' 1[/QUOTE]
"מי זה שם?" אני שואל על מנת לקבל תשובה. "באתי על מנת לקחת את הפוקימון הראשון שלי!"
[QUOTE=Eustass Kid;702333][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל שומע אותך ומחכה לרגע הנכון לקקפוץ על צאריזרד.צתאריזארד עף אל האדמה באסהאורירי.אך רגע לפני שצאריזרד מתנגש באדמה.סינדקויל קופץ על צאריזארד וצאריזרד נפגע באדמה קשה מהאסהאוירי של עצמו.קייל מתצבן ואומר לך" טובנמאס לי מהסינדקויל המעצבן הזה הוא עומד למות כאן ועכשיו הבנת ילד הוא מעצבןגם אותי וגם את צאריזארד.לפתע קייל מוציא חרב ומתקרב אל סינדקויל במטרה לדקור אותו למוות[/COLOR][/B][/QUOTE]
"היי,זו רמאות! אנחנו נלמד אותך שלא כדאי לרמות!" אצעק עליו בעצבים ואומר לסינדקוויל "תשתמש בלהביור על החרב שלו!" 'החרב עשויה ממתכת והמתכת הזו מוליכה חום! החום יגיע לו לידיים והוא יקבל כוויה!' אחשוב לעצמי.
[B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מחכה כמה דקות בחוץ ופתאום הדלת של המעבדה נפתח ואתה רואה את פרופסור בירץ' בכבודו בעצמו הוא אומר לך"תיכנסדיפ"אתה נכנכס אחריו למעבדה אתה רואה את השולחן שעליו מונחים הפוכדוריםועליו יש רק 2 פוכדורים.פרופסור בירץ' אומר לך"כפי שאתה רואה נותר לנו צ'יקוריטאה או טריקו אזבמי אתה בוחר החלטץ דיפ אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתהמוציא את צ'ימצ'אר שלך וג'וש מוציא את מנצ'לקאסשלו ואומר לך" שהטוב ביותר ינצח בקרבהזה בהצלחה לך תזכור את החוקים של הקרב2 על 2 ובלי החלפות פוקימונים בעמצע."
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת וגושאש יוצא מפיו אך מנצ'לקאס מתחמק מהתקפה של צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של סויפר.טרטויג משתמש בדחיפה אך סויפר שוב מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומגבו יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר לא מצליח להתתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.דונפן גם הוא מתחמק מהעקץ רעל של סויפר ומשתמש במתקפת גיגול.גופו הופך לכדור ופוגעקשות בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"זנב רעל על טרטויג"סויפר משתמש בזנ רעל וזנבו הופך לסגול
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
אתהמוציא את פיג'יסקרויטל צ'ימצ'אר וטרטויג שיתעדו איתך בדרך.אתה ממשיך בדרכך ולפתע מהמשך הדרך אתהשומע צערקה אדרה.את רץ לשמוע מי עשה את הצעקה ואתה ואה דמות פצועה על האדממה קשה שאומרת לך"אתה חייב להגיע לעיר רורק ולהזהיר את המחוז מםני הרוצחים הם מסוכנים מאוד."והאישה מתה [/COLOR][/B]
[QUOTE=Eustass Kid;702725][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מחכה כמה דקות בחוץ ופתאום הדלת של המעבדה נפתח ואתה רואה את פרופסור בירץ' בכבודו בעצמו הוא אומר לך"תיכנסדיפ"אתה נכנכס אחריו למעבדה אתה רואה את השולחן שעליו מונחים הפוכדוריםועליו יש רק 2 פוכדורים.פרופסור בירץ' אומר לך"כפי שאתה רואה נותר לנו צ'יקוריטאה או טריקו אזבמי אתה בוחר החלטץ דיפ אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתהמוציא את צ'ימצ'אר שלך וג'וש מוציא את מנצ'לקאסשלו ואומר לך" שהטוב ביותר ינצח בקרבהזה בהצלחה לך תזכור את החוקים של הקרב2 על 2 ובלי החלפות פוקימונים בעמצע."
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת וגושאש יוצא מפיו אך מנצ'לקאס מתחמק מהתקפה של צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של סויפר.טרטויג משתמש בדחיפה אך סויפר שוב מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומגבו יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר לא מצליח להתתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.דונפן גם הוא מתחמק מהעקץ רעל של סויפר ומשתמש במתקפת גיגול.גופו הופך לכדור ופוגעקשות בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"זנב רעל על טרטויג"סויפר משתמש בזנ רעל וזנבו הופך לסגול
[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DeepSkyBlue"]ג'וני
אתהמוציא את פיג'יסקרויטל צ'ימצ'אר וטרטויג שיתעדו איתך בדרך.אתה ממשיך בדרכך ולפתע מהמשך הדרך אתהשומע צערקה אדרה.את רץ לשמוע מי עשה את הצעקה ואתה ואה דמות פצועה על האדממה קשה שאומרת לך"אתה חייב להגיע לעיר רורק ולהזהיר את המחוז מםני הרוצחים הם מסוכנים מאוד."והאישה מתה [/COLOR][/B][/QUOTE]
"צימצ'אר חפירה ואז תמשוך אותו לאדמה ותחסל אותו באגרופי אש!"
[QUOTE][B][COLOR=#00bfff]ג'וני
אתהמוציא את פיג'יסקרויטל צ'ימצ'אר וטרטויג שיתעדו איתך בדרך.אתה ממשיך בדרכך ולפתע מהמשך הדרך אתהשומע צערקה אדרה.את רץ לשמוע מי עשה את הצעקה ואתה ואה דמות פצועה על האדממה קשה שאומרת לך"אתה חייב להגיע לעיר רורק ולהזהיר את המחוז מםני הרוצחים הם מסוכנים מאוד."והאישה מתה [/COLOR][/B][/QUOTE]"זאת הייתה בקשתה האחרונה!ואני אמלא אותה!"וארוץ לעיר כדיי להתריע על הרוצחים...
[quote=Eustass Kid;702725][B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מחכה כמה דקות בחוץ ופתאום הדלת של המעבדה נפתח ואתה רואה את פרופסור בירץ' בכבודו בעצמו הוא אומר לך"תיכנסדיפ"אתה נכנכס אחריו למעבדה אתה רואה את השולחן שעליו מונחים הפוכדוריםועליו יש רק 2 פוכדורים.פרופסור בירץ' אומר לך"כפי שאתה רואה נותר לנו צ'יקוריטאה או טריקו אזבמי אתה בוחר החלטץ דיפ אם כן תגיד לי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתהמוציא את צ'ימצ'אר שלך וג'וש מוציא את מנצ'לקאסשלו ואומר לך" שהטוב ביותר ינצח בקרבהזה בהצלחה לך תזכור את החוקים של הקרב2 על 2 ובלי החלפות פוקימונים בעמצע."[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר תוקף בגחלת וגושאש יוצא מפיו אך מנצ'לקאס מתחמק מהתקפה של צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]טרטויג מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של סויפר.טרטויג משתמש בדחיפה אך סויפר שוב מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומגבו יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר לא מצליח להתתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.דונפן גם הוא מתחמק מהעקץ רעל של סויפר ומשתמש במתקפת גיגול.גופו הופך לכדור ופוגעקשות בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"זנב רעל על טרטויג"סויפר משתמש בזנ רעל וזנבו הופך לסגול[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=deepskyblue]אתהמוציא את פיג'יסקרויטל צ'ימצ'אר וטרטויג שיתעדו איתך בדרך.אתה ממשיך בדרכך ולפתע מהמשך הדרך אתהשומע צערקה אדרה.את רץ לשמוע מי עשה את הצעקה ואתה ואה דמות פצועה על האדממה קשה שאומרת לך"אתה חייב להגיע לעיר רורק ולהזהיר את המחוז מםני הרוצחים הם מסוכנים מאוד."והאישה מתה [/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תתחמק ואז תשתמש בבלימה ואז בשוטי גפן".
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהזנב הרעל של סויפר.טרטויג משתמש בבלימה אך סויפר מתחמק בקלות מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק שפוגעים קשה בסויפר.דונפן משתמש שוב במקפת גיגול.גופו הופך לכדורעגול שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"תשתמש שוב בעוקץ רעל על על דונפן וטרטויג"סויפר מוציא מפיו עוקץ רעל חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה רץ לעיר הקרובה הכי מהר שאתה יכול ואתה רואה שלט שכתוב עליו"מכרה העיר רורק" אתה נכנכס למכרה ואתה רואה שם הרבה כורים שכורים במכרה רורק.אחד מהם ניגש אליך ואומר"אם אתה רוצה למצוא אבני פיתוח בשביל הפוקימונים שלך אז זה המקוםבשבילך.פשוט תשלם לי 100$ ואני מביא לך מקוש ותכל חפש חוי אבנים אוקי מה אתה חושב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת דיו הוא חופר בור ונכנכס אליו ונעלם מן הזעירה.כעבור דקה צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומכניסאת מנצ'לקס לבואר איתו ומשתמש באגרופי אש*.האגרופםים שלו עטופיםבאש ופוגעים קשה במנצלקס שלא יכול לסבול זאת מובס בקרב.גוש מחזיר את מנצל'קס ואומר לך"יפה אתה יריב קשוח ווגם קשה היה ליקשה להביס אותך"[/COLOR][/B]