-
אנטו
צ'ארמנדר משתמש מספר רב של פעמים בשריטה כפולה, אבל בקרוב הוא צריך לנשום קצת (נסה אתה לשרוט משהו כמות אינסופית של פעמים בלי לאבד את האוויר) אבל גם בלספראוט מתחיל להתעייף. בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מנסה שוב להשתמש בגיצים אבל כמעט ואין שיפור.
יוסף
נראה לי שמשהו לא בדיוק ברור. זה העולם של המשחק שלי, שבו כולם, פרט אליי, כפופים לחוקים שלו. שים לב שאני רק מגביל אותכם לחוקים של העולם. כל פעולה שהיא מותרת בחוקי המשחק היא תתקבל. ולפי חוקי הטבע של המשחק שלי, יש 3 תנאים שביחד הם מספיקים כדי שמתקפה תקרא טריוויאלית. עלי תער לא עומד בהם.
יוסי
נראה לי שכדאי לי פשוט להתעלם מביטויים כמו בכל הכח, כל האנרגיה, כל התנע הזויתי וכד'. (למרות שאם מישהו ישתמש נכון במושג תנע זויתי, אני בהחלט ארים גבה והביע התלהבות)
--
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט משתמש בניב על ופוגע בבאגון שנוגח בו. לאחר מכן שניהם מתנגשים.
תמיר
"ליקיטונג חסום את ההתקפות, ובינתיים אקנס, קפוץ מעל ליקיטונג והשתמש בחומצה להרבה כיוונים!" אומר המאמן. ליקיטונג קופץ וסופג את ההתקפות, מה שגורם לו להתחיל להתעייף ואקנס זורק את עצמו (למשל על ידי הקשה עוצמתית של הזנב באדמה) למעלה, ויורה חומצה שפוגעת יותר בטרפינץ' מדרטיני.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 29 2009, 09:26 PM
[b] אנטו
צ'ארמנדר משתמש מספר רב של פעמים בשריטה כפולה, אבל בקרוב הוא צריך לנשום קצת (נסה אתה לשרוט משהו כמות אינסופית של פעמים בלי לאבד את האוויר) אבל גם בלספראוט מתחיל להתעייף. בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע בצ'ארמנדר. צ'ארמנדר מנסה שוב להשתמש בגיצים אבל כמעט ואין שיפור.
[/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר אתה ממש טוב תחקה להתקפה של בלספראוט כאשר אתה רואה אותו ממש קרוב אליך תתחמק ותשתמש בשריטה."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 29 2009, 09:26 PM
[b] יוסי
נראה לי שכדאי לי פשוט להתעלם מביטויים כמו בכל הכח, כל האנרגיה, כל התנע הזויתי וכד'. (למרות שאם מישהו ישתמש נכון במושג תנע זויתי, אני בהחלט ארים גבה והביע התלהבות)
--
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן חבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקייט משתמש בניב על ופוגע בבאגון שנוגח בו. לאחר מכן שניהם מתנגשים. [/b][/quote]
''באגון, תשתמש בנגיחה ואז בדחיפה, שוב!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 29 2009, 10:26 PM
[b]
תמיר
"ליקיטונג חסום את ההתקפות, ובינתיים אקנס, קפוץ מעל ליקיטונג והשתמש בחומצה להרבה כיוונים!" אומר המאמן. ליקיטונג קופץ וסופג את ההתקפות, מה שגורם לו להתחיל להתעייף ואקנס זורק את עצמו (למשל על ידי הקשה עוצמתית של הזנב באדמה) למעלה, ויורה חומצה שפוגעת יותר בטרפינץ' מדרטיני. [/b][/quote]
"תתשמש בחפחירה ותשאר באדמה טרפינץ',וביינתים דרטיני תשתם בטוויסטר וזעם דרקו ןעל שניהם!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 28 2009, 09:08 PM
[b] יוסף
בחרתי לעשות את המתקפות אחרת, בדרך שנראית לי הגיונית, ועובדה שמישהו סבל את זה 170 עמודים. (היו כאלה שסבלו את זה 130 עמודים, אבל הם פרשו מהפורום ולא נראה לי שיש קשר בין הדברים)
יש 3 תנאים הכרחיים וביחד מספיקים שהפוקימון צריך לקיים כדי להשתמש בהתקפה בלי ללמוד אותה:
1. לפוקימון יש איבר שיכול לבצע את ההתקפה.
2. אופן ביצוע ההתקפה ברור מהשם שלה.
3. לא נדרשת מיומנות כדי לבצע את ההתקפה.
--
טרוטוויג דוחף בעצמתיות את פיג'י. פיג'י נדחף אחורה ומשתמש בניקור ופוגע בטורטוויג. פיג'י עומד להשתמש בדחיפה.
[/b][/quote]
אז מה אתה רוצה? תתן מתקופת כמו פאקינג שה"מ טוב ואל תהייה דביל.
מה זה המשחק הזה? מה כל החיים שלי במשחק אני אשאר עם דחיפה? מה זה הטמטום הזה...ציפיתי שזה יהייה משחק טוב והכל, אבל אני מאוכזב רציני.
לא צריך תמשחק העלוב שלך.
-
יוסי
"אוקיי רטיקייט, שינוי טקטי קל, השתמש במתקפת מהירות כדי להתחמק מההתקפה, ואז שוב בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהנגיחה, ואז נפגע מהדחיפה ולבסוף פוגע עם ניב העל בבגון.
תמיר
"אחרי טרפינץ', אקנס! וליקיטונג, אתה השתמש בהצלפה!" אומר המאמן. אקנס נפגע מעת מהטוויסטר ואז נכנס לבור, וליקיטונג נפגע מהטוויסטר, אבל הוא משתמש בהצלפה.
יוסף
מזל שפרשת עכשיו ולא אחר כך.
לכל משחק יש את הגישה והחוקים שלו, ומעט גיוון מעולם לא הרג אף אחד. (למען האמת, החד גוניות הרגה את בולצמן, כי אף אחד לא האמין בתאוריה המולקולרית, אז הוא התאבד, וכמה שנים אחרי זה הוכיחו אותה מעל לכל ספק)
--
פיג'י מפתפתח ליפיג'יוט, הוא טס ומביא אקדח מהעיר הקרובה, ואז הוא יורה בך. הסוף.
אנטו
בלספראוט משתמש בחבטת ראש, אבל צ'ארמנדר מתחמק ופוגע עם השריטה. בלספראוט נראה כבר די עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 02:58 PM
[b] אנטו
בלספראוט משתמש בחבטת ראש, אבל צ'ארמנדר מתחמק ופוגע עם השריטה. בלספראוט נראה כבר די עייף. [/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר בו ננצח תישתמש נשיכה ואז בשריטה כפולה"אומר לו בהיתרגשות ובלהת ואחיך חיוך ענקי :D .
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 26 2009, 05:04 PM
[b] נאור
"לא תוכל להמשיך לנצח באותה תחבולה!" אומר פול מורפי "בידוף, השתמש במהירות שלך כדי לבצע חיתוכים מסביב למנקי!" מנקי מתכוון לתת סתירות כפולות, ולפעמים פוגע בבידוף, אבל בידוף מתחמק ומבצע חיתוך ופוגע הרבה במנקי ושניהם נפגעים.
[/b][/quote]
"קדימה מאנקי תעיף אותו בגלגול ותקפוץ עליו ואז כשאתה שוכב עליו תשתמש בסתירות כפולות בכל העוצמה והכי הרבה שאתה יכול!" אומר למאנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 02:58 PM
[b] יוסי
"אוקיי רטיקייט, שינוי טקטי קל, השתמש במתקפת מהירות כדי להתחמק מההתקפה, ואז שוב בניב על!" אומר פול מורפי. רטיקייט מתחמק מהנגיחה, ואז נפגע מהדחיפה ולבסוף פוגע עם ניב העל בבגון. [/b][/quote]
''באגון, תרוץ בזיגזגים אל רטיקייט ותשתמש בנגיחה ואז בדחיפה!'' אומר
-
אנטו
בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע. צ'ארמנדר פוגע עם הנשיכה ועם שריטה אחת מתוך השתיים של השריטה הכפולה. בסלרפאוט משתמש במתקפת חנק ופוגע. הוא כרוך כעת מסביב לצ'ארמנדר.
נאור
"בידוף, היה מוכן לנשוך אותו!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מהגלגול, ואז מנקי קופץ עליו ומתחיל לתת את הסתירות הכפולות, אבל אז בידוף נושך את מנקי מה שגורם לו להפסיק ובידוף משתחרר.
יוסי
"רטיקייט, משתמש חבטת גוף!" אומר פול מורפי. בגון מצליח להתחמק באמצעות תמרון הזגזוג ממתקפת המהירות, אבל לבסוף שניהם פוגעים. לבסוף רטיקייט נפגע ממתקפת הדחיפה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 08:37 PM
[b] נאור
"בידוף, היה מוכן לנשוך אותו!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מהגלגול, ואז מנקי קופץ עליו ומתחיל לתת את הסתירות הכפולות, אבל אז בידוף נושך את מנקי מה שגורם לו להפסיק ובידוף משתחרר.
[/b][/quote]
מאנקי יכול להשתמש בזנב ברזל?X:
~~~
"מאנקי הצלפת זנב!" אומר למאנקי.
"סתירות כפולות,וברגע שהוא ינסה לעשות משהו תשתמש בגלגול ואז תקפוץ ותפיל אותו לרצפה עם הצלפת זנב ואז תתקוף אותו עם כמה שיותר סתירות כפולות!" אוסיף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 08:37 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, משתמש חבטת גוף!" אומר פול מורפי. בגון מצליח להתחמק באמצעות תמרון הזגזוג ממתקפת המהירות, אבל לבסוף שניהם פוגעים. לבסוף רטיקייט נפגע ממתקפת הדחיפה. [/b][/quote]
''קדימה באגון, אתה מסוגל, תשתמש בנגיחה ואז בדחיפה!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 03:58 PM
[b]
תמיר
"אחרי טרפינץ', אקנס! וליקיטונג, אתה השתמש בהצלפה!" אומר המאמן. אקנס נפגע מעת מהטוויסטר ואז נכנס לבור, וליקיטונג נפגע מהטוויסטר, אבל הוא משתמש בהצלפה.
[/b][/quote]
"טרפינץ',תצא מהאדמה,ותעכב את ליקטונג עם ירית בוץ!"
"דרטיני,תשתמש בטוויסטר לתוך החור שבתוכו אקנס נמצא!"
-
נאור
מתקפות ברזל הן מתקפות טריוויאליות שמשתדרגות עם הזמן. כלומר, כשהמתקפה הצלפת זנב תהיה חזקה, היא תהיה זנב ברזל.
--
"בידוף, השתמש במהירות וחבטת ראש!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מהצלפת הזנב, ואז מנקי נותן מספר סטירות כפולות ובידוף משתמש במהירות שלו ובורח ממנקי, ואז מנקי משתמש בגלגול והם מתנגשים. מנקי קופץ ורוצה לתת מכה עם הזנב, אבל בידוף מתחמק ומשתמש בחבטת הראש. לאחר מכן מנקי נותן סתירות כפולות.
יוסי
"רטיקייט, השתמש בחיתוך ובהתקפת מהירות!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את הנגיחה, ורטיקייט פוגע עם החיתוך, לאחר מכן באגון פוגע עם הדחיפה, ורטיקייט מחטיא את מתקפת המהירות.
תמיר
"ליקיטונג השתמש בחניקה! אקנס תעקוב אחרי טרפינץ' ותברח משם!" אומר המאמן. טרפינץ' יוצא מהבור ויורה יריית בוץ על ליקיטונג. ליקיטונג נאבק ובסוף תופס את טרפינץ'. דרטיני יורה את הטוויסטר ואז אקנס מועף מהבור והוא נראה לא כשיר יותר מדי.
"אקנס! חזור! עכשיו ליקטונג יכסח את כככולללללכם!" הוא אומר ומחזיר את אקנס.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 01:37 PM
[b]
תמיר
"ליקיטונג השתמש בחניקה! אקנס תעקוב אחרי טרפינץ' ותברח משם!" אומר המאמן. טרפינץ' יוצא מהבור ויורה יריית בוץ על ליקיטונג. ליקיטונג נאבק ובסוף תופס את טרפינץ'. דרטיני יורה את הטוויסטר ואז אקנס מועף מהבור והוא נראה לא כשיר יותר מדי.
"אקנס! חזור! עכשיו ליקטונג יכסח את כככולללללכם!" הוא אומר ומחזיר את אקנס. [/b][/quote]
"אה באמת?!אני מניח ששמעת על 'הפרד ומשול'.ועכשיו הגיע הזמן שלי למשול!טרפינץ',תשתמש בחפירה ותירה ירית בוץ כל פעם שאתה יוצא מהאדמה,ואז תחזור לאדמה ותתחיל שוב!דרטיני,חניקה ואז זעם דרקון!"