-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אתה רץ לעיר הקרובה הכי מהר שאתה יכול ואתה רואה שלט שכתוב עליו"מכרה העיר רורק" אתה נכנכס למכרה ואתה רואה שם הרבה כורים שכורים במכרה רורק.אחד מהם ניגש אליך ואומר"אם אתה רוצה למצוא אבני פיתוח בשביל הפוקימונים שלך אז זה המקוםבשבילך.פשוט תשלם לי 100$ ואני מביא לך מקוש ותכל חפש חוי אבנים אוקי מה אתה חושב"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"לא אדוני,אי מגיעים לעיר רורק?אתה יודע שהולך להגיע חבורת רוצחים לעיר?אולי כשכל המהומה תגמר אחזור לפה"אומר לאדון.
תגיד אני יכול למכור למוכר דברים כאן?
-
[QUOTE=Eustass Kid;703040][B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהזנב הרעל של סויפר.טרטויג משתמש בבלימה אך סויפר מתחמק בקלות מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק שפוגעים קשה בסויפר.דונפן משתמש שוב במקפת גיגול.גופו הופך לכדורעגול שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"תשתמש שוב בעוקץ רעל על על דונפן וטרטויג"סויפר מוציא מפיו עוקץ רעל חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה רץ לעיר הקרובה הכי מהר שאתה יכול ואתה רואה שלט שכתוב עליו"מכרה העיר רורק" אתה נכנכס למכרה ואתה רואה שם הרבה כורים שכורים במכרה רורק.אחד מהם ניגש אליך ואומר"אם אתה רוצה למצוא אבני פיתוח בשביל הפוקימונים שלך אז זה המקוםבשבילך.פשוט תשלם לי 100$ ואני מביא לך מקוש ותכל חפש חוי אבנים אוקי מה אתה חושב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת דיו הוא חופר בור ונכנכס אליו ונעלם מן הזעירה.כעבור דקה צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומכניסאת מנצ'לקס לבואר איתו ומשתמש באגרופי אש*.האגרופםים שלו עטופיםבאש ופוגעים קשה במנצלקס שלא יכול לסבול זאת מובס בקרב.גוש מחזיר את מנצל'קס ואומר לך"יפה אתה יריב קשוח ווגם קשה היה ליקשה להביס אותך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מי הפוקימון הבא שלך?"
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני לא
הכורה שומע אותך ואומר לך"ברגע שתעבור את המכרה תגיע לעיר רורק אז בהצלחה לך ילד ותיזהר מהם " אתה הולך אל העיר רורק וכעבור 5דקות אתה מגיע ליציאה של המכרה אתהממר ומגיע לעיר רוקר.אתה במהרה מחפש את השוטרת ג'ני וכעבור דקה של חיפושים מוצא אותה היא אומרת לך"ילד חיפשת אותי אתה ממהר לאנשהו אתה בסדר כיאתנראה מבוהל?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
ג'וש מוציא בלסטויז חזק מאוד וג'וש אומר לבלסטוז שלו" תגמור את צ'ימצ'אר במשאבתההידרו הכי חסזזקה שלך"בלסטויז מוציא מהתותח שיש לו על הגב משאבת הידרו במהירות גבוה וצ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.ג'וש אומר"נראהאותך מנצח את הפוקימון הכי חזקשלי קדימה תוציא את הפוקימון ה2 שלך ותקוף ראשון יאלה לוקאס תוציא"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703040][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מצליח להתחמק מהזנב הרעל של סויפר.טרטויג משתמש בבלימה אך סויפר מתחמק בקלות מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו של טרטויג יוצאים שוטים בצבע ירוק שפוגעים קשה בסויפר.דונפן משתמש שוב במקפת גיגול.גופו הופך לכדורעגול שפוגע קשה בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"תשתמש שוב בעוקץ רעל על על דונפן וטרטויג"סויפר מוציא מפיו עוקץ רעל חזק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רץ לעיר הקרובה הכי מהר שאתה יכול ואתה רואה שלט שכתוב עליו"מכרה העיר רורק" אתה נכנכס למכרה ואתה רואה שם הרבה כורים שכורים במכרה רורק.אחד מהם ניגש אליך ואומר"אם אתה רוצה למצוא אבני פיתוח בשביל הפוקימונים שלך אז זה המקוםבשבילך.פשוט תשלם לי 100$ ואני מביא לך מקוש ותכל חפש חוי אבנים אוקי מה אתה חושב"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת דיו הוא חופר בור ונכנכס אליו ונעלם מן הזעירה.כעבור דקה צ'ימצ'אר יוצא מהבור ומכניסאת מנצ'לקס לבואר איתו ומשתמש באגרופי אש*.האגרופםים שלו עטופיםבאש ופוגעים קשה במנצלקס שלא יכול לסבול זאת מובס בקרב.גוש מחזיר את מנצל'קס ואומר לך"יפה אתה יריב קשוח ווגם קשה היה ליקשה להביס אותך"[/COLOR][/B][/quote]
"טרטויג תתחמק מהעוקץ רעל ואז תשמש בשוטי גפן ואז בנשיכה בכל הכוח".
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
טרטויג מתחמק מהעוקץ רעל של סויפר בקלילות וגם דונפן.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצא שוטים צבע ירוק שפוגעים קשה בסויפר של גבריאל.טרטויג משתמש בנשיכה בכל הכח וזה פוגע קשה בסופר.ריין אומר לדונפן שלו" תשתמש במכת רעידת אדמה ותגמור אותו עכשיו."דונפן משתמש במכת אדמה המתקפה פוגעת קשה בטורטויג אך פוגעת קשה יותר בסויפר וסויפ מובס בקרב.גבריאל מתצבן ובורחמן הבסיס ואתןם לארואים אותו יותר[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני לא
הכורה שומע אותך ואומר לך"ברגע שתעבור את המכרה תגיע לעיר רורק אז בהצלחה לך ילד ותיזהר מהם " אתה הולך אל העיר רורק וכעבור 5דקות אתה מגיע ליציאה של המכרה אתהממר ומגיע לעיר רוקר.אתה במהרה מחפש את השוטרת ג'ני וכעבור דקה של חיפושים מוצא אותה היא אומרת לך"ילד חיפשת אותי אתה ממהר לאנשהו אתה בסדר כיאתנראה מבוהל?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"בטח שחיפשתי אותך!חבורת רוצחים מגיעה לעיר!את חייבת לעצור אותם ולהזהחר את התושבים!"אומר לה בבהלה!
-
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
השוטרת ג'ני שומעת אותך ונהת ואומרת לך"טוב שאתה מזהיר אתי אך צריך לספר אתזה לכל העיר בוא תעקוב אחרי לתחנת הרדיו שם נודיע את זה לכל העיר"אתהעולה על האופנוע של השוטרת ג'ני.ואתם נוסעים לתחנת הרדיו אתם מגיעים לשם תוך דקה.נכנכסיים אל התחנה לפתע אתם שומעים קול מוזר לא מוכר"אני לא אתן לכם לפרסם שיש רוצחים במחוז אנני ירצח אותכם" אתם לא רואיאותו מכיון שיש חושך בתחנת הרדיו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני
השוטרת ג'ני שומעת אותך ונהת ואומרת לך"טוב שאתה מזהיר אתי אך צריך לספר אתזה לכל העיר בוא תעקוב אחרי לתחנת הרדיו שם נודיע את זה לכל העיר"אתהעולה על האופנוע של השוטרת ג'ני.ואתם נוסעים לתחנת הרדיו אתם מגיעים לשם תוך דקה.נכנכסיים אל התחנה לפתע אתם שומעים קול מוזר לא מוכר"אני לא אתן לכם לפרסם שיש רוצחים במחוז אנני ירצח אותכם" אתם לא רואיאותו מכיון שיש חושך בתחנת הרדיו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]אדליק את האור והראה במי מדובר...יש לך פוקימונים?אני מאתגר אותך לקרב אם יש לך פוקימונים
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתה מליק את האור ורואה את פרצופו של הרוצח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer82.png[/IMG]הרוצח אומר"שמי הרג כן יש לי פוקימונים אבל אם תפסיד לי אתה מת וגם השוטרת ג'ני תמות.אם אין לך ביעה עם זה תוציא פוקימון.הקרב היה 1על 1
אם אתה תנצח אנאמות הבנת .צא! פרקגיליגטור"הרק מוציא פריכלטוראתה השוטרת גנימבולהים והשוטרת ג'ני אומרת" תעשה את הבחירה נכונה שלך אוקי"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE]
[B][COLOR=blue]ג'וני
אתה מליק את האור ורואה את פרצופו של הרוצח [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer82.png[/IMG]הרוצח אומר"שמי הרג כן יש לי פוקימונים אבל אם תפסיד לי אתה מת וגם השוטרת ג'ני תמות.אם אין לך ביעה עם זה תוציא פוקימון.הקרב היה 1על 1
אם אתה תנצח אנאמות הבנת .צא! פרקגיליגטור"הרק מוציא פריכלטוראתה השוטרת גנימבולהים והשוטרת ג'ני אומרת" תעשה את הבחירה נכונה שלך אוקי"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי צא טרטויג!"אומר ואחייך אל השוטרת ג'ני..
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג יוצא והרג אומר לך"זה הפוקימון שלך אתה הולך להפסיד לי על בטוח הטרטויג שלך לא ינצח את פארגילגטור שלי אפילו שלטרטויג יש יתרון על הפוקימון שלי זה לא יעזור לך טוב אם אתהרוצה למות עכיו לבזבזאת כול חיך עכשיו אין לי ביעה.אנ רק עושה את מטרטי לרצוח וילד לא יעצור אותי.רקשתדעו פעם היתי אחד המאמנים הכי חזקים במחוז המים פאליגטור תותח הירודו על טרטויג" פאליגטור משתמש בתותח הידרו על טרויג שלך [/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703193][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טרטויג מתחמק מהעוקץ רעל של סויפר בקלילות וגם דונפן.טרטויג משתמש בשוטי גפן.מגבו יוצא שוטים צבע ירוק שפוגעים קשה בסויפר של גבריאל.טרטויג משתמש בנשיכה בכל הכח וזה פוגע קשה בסופר.ריין אומר לדונפן שלו" תשתמש במכת רעידת אדמה ותגמור אותו עכשיו."דונפן משתמש במכת אדמה המתקפה פוגעת קשה בטורטויג אך פוגעת קשה יותר בסויפר וסויפ מובס בקרב.גבריאל מתצבן ובורחמן הבסיס ואתןם לארואים אותו יותר[/COLOR][/B][/quote]
"תודה וחזור טרטויג,בוא נמשיך" אני אומר.
-
[QUOTE]
[B][COLOR=blue]ג'וני
טרטויג יוצא והרג אומר לך"זה הפוקימון שלך אתה הולך להפסיד לי על בטוח הטרטויג שלך לא ינצח את פארגילגטור שלי אפילו שלטרטויג יש יתרון על הפוקימון שלי זה לא יעזור לך טוב אם אתהרוצה למות עכיו לבזבזאת כול חיך עכשיו אין לי ביעה.אנ רק עושה את מטרטי לרצוח וילד לא יעצור אותי.רקשתדעו פעם היתי אחד המאמנים הכי חזקים במחוז המים פאליגטור תותח הירודו על טרטויג" פאליגטור משתמש בתותח הידרו על טרויג שלך [/COLOR][/B]
[/QUOTE]"טארטויג אל תרעתה מהדיבורים שלו!תחמוק !קפוץ גבוה ותשתמש בהצלפת גפן!בכל הכוח!"אצעק אליו מבלי להראות שנרתעתי מהדיבורים שלו.
-
[spoiler]דור
סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך
דיפ
אתה מחכה כמה דקות בחוץ ופתאום הדלת של המעבדה נפתח ואתה רואה את פרופסור בירץ' בכבודו בעצמו הוא אומר לך"תיכנסדיפ"אתה נכנכס אחריו למעבדה אתה רואה את השולחן שעליו מונחים הפוכדוריםועליו יש רק 2 פוכדורים.פרופסור בירץ' אומר לך"כפי שאתה רואה נותר לנו צ'יקוריטאה או טריקו אזבמי אתה בוחר החלטץ דיפ אם כן תגיד לי"
לוקאס
אתהמוציא את צ'ימצ'אר שלך וג'וש מוציא את מנצ'לקאסשלו ואומר לך" שהטוב ביותר ינצח בקרבהזה בהצלחה לך תזכור את החוקים של הקרב2 על 2 ובלי החלפות פוקימונים בעמצע."
צ'ימצ'אר תוקף בגחלת וגושאש יוצא מפיו אך מנצ'לקאס מתחמק מהתקפה של צ'ימצ'אר
ג'ון
טרטויג מצליח להתחמק מהעוקץ רעל של סויפר.טרטויג משתמש בדחיפה אך סויפר שוב מתחמק מהתקפה של טרטויג.טרטויג משתמש בשוטי גפן ומגבו יוצאים שוטים בצבע ירוק.סויפר לא מצליח להתתחמק מהשוטי גפן של טרטויג ולכן נפגע.דונפן גם הוא מתחמק מהעקץ רעל של סויפר ומשתמש במתקפת גיגול.גופו הופך לכדור ופוגעקשות בסויפר.גבריאל אומר לסויפר"זנב רעל על טרטויג"סויפר משתמש בזנ רעל וזנבו הופך לסגול
ג'וני
אתהמוציא את פיג'יסקרויטל צ'ימצ'אר וטרטויג שיתעדו איתך בדרך.אתה ממשיך בדרכך ולפתע מהמשך הדרך אתהשומע צערקה אדרה.את רץ לשמוע מי עשה את הצעקה ואתה ואה דמות פצועה על האדממה קשה שאומרת לך"אתה חייב להגיע לעיר רורק ולהזהיר את המחוז מםני הרוצחים הם מסוכנים מאוד."והאישה מתה[/spoiler]
אופס שכחתי לצטט , אתה יכול לראות אבל את התגובה שלך , מה שכתבת לי.
אממ... במחשבה שנייה אני יכול לקחת לעצמי טריקו?
אם כן , אני אשמח מאוד פרופסור בירץ'. אומר בחששה.
-
[QUOTE=Eustass Kid;703144][B][COLOR="Blue"]ג'וני לא
[B][COLOR="RoyalBlue"]לוקאס
ג'וש מוציא בלסטויז חזק מאוד וג'וש אומר לבלסטוז שלו" תגמור את צ'ימצ'אר במשאבתההידרו הכי חסזזקה שלך"בלסטויז מוציא מהתותח שיש לו על הגב משאבת הידרו במהירות גבוה וצ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.ג'וש אומר"נראהאותך מנצח את הפוקימון הכי חזקשלי קדימה תוציא את הפוקימון ה2 שלך ותקוף ראשון יאלה לוקאס תוציא"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תחזור צ'ימצ'אר... צא גלאיסקור! ניב ברק!"