-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 12:37 PM
[b] נאור
מתקפות ברזל הן מתקפות טריוויאליות שמשתדרגות עם הזמן. כלומר, כשהמתקפה הצלפת זנב תהיה חזקה, היא תהיה זנב ברזל.
--
"בידוף, השתמש במהירות וחבטת ראש!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מהצלפת הזנב, ואז מנקי נותן מספר סטירות כפולות ובידוף משתמש במהירות שלו ובורח ממנקי, ואז מנקי משתמש בגלגול והם מתנגשים. מנקי קופץ ורוצה לתת מכה עם הזנב, אבל בידוף מתחמק ומשתמש בחבטת הראש. לאחר מכן מנקי נותן סתירות כפולות.
[/b][/quote]
"מעולה מאנקי!,עכשיו תשתמש בדחיפה ואז תרכז אנרגיה לזנב ותשתמש בהצלפת הזנב החזקה ביותר שתוכל!" אומר למאנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 12:37 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בחיתוך ובהתקפת מהירות!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את הנגיחה, ורטיקייט פוגע עם החיתוך, לאחר מכן באגון פוגע עם הדחיפה, ורטיקייט מחטיא את מתקפת המהירות. [/b][/quote]
''קדימה באגון, אתה מסוגל! תאגור כוח בראש שלך ותוציא את כולו במתקפת נגיחה! ואז תשתמש בדחיפה!'' אומר.
-
תמיר
"ואני מניח שלא שמעת את מה שאוילר אמר כשהוא התעוור נכון? 'עכשיו יהיו לי פחות הסחות דעת'!" הוא אומר "ליקיטונג השתמש בליקוק כל פעם שטרפינץ' יוצא!". ליקיטונג מנסה ומכעט מחטיא את כל הפעים והוא נפגע מכל ההתקפות, ואז נופל. "אוי לא. כמה נורא! ליקיטונג חזור!" הוא מחזיר את ליקיטונג ובורוח ובקרוב נעלם מעל לכל ספק.
נאור
"בידוף, חבטת ראש! ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. הפוקימונים מתנגשים בהתחלה, ואז מנקי נותן את הצלפה הנזב, ובידוף אחר כך נושך את מנקי ועוזב אותו. בידוף נראה קצת עייף.
יוסי
"רטיקייט השתמש בחיתוך ובחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מתרכז ואז משחרר מכה חזקה ופוגע ברטיקייט ובולם את מתקפת החיתוך. לאחר מכן שניהם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת הגוף.
-
[b]שם:[/b] GRASS-MAN
[b]צורת פנייה:[/b] דניס
[b]גיל:[/b] 17
[b]אופי:[/b] אמרת שזה לא חובה
[b]רקע:[/b] אביו של דניס היה מאמן מצוין שזכה במקום השלישי בליגת הפוקימונים של המחוז (לפני שנייה קראתי את העלילה, שכחתי תשם XD). אביו הציע לדניס ללכת בעקבותיו ולזכות במקומו ודניס כמובן, הסכים! מטרתו של דניס היא לא רק ללכת בעקבות אביו, אלא גם להכיר פוקימונים חדשים ולחפש חבר ילדות שלו- פול ששוכן באחת הערים ודיבר איתו יום לפני המסע, דניס גם רוצה לתפוס פוקימונים חדשים, להכיר חברים ולזכות בליגה בשביל עצמו.
[b]פוקימון:[/b] לא נראה שהבנתי נכון אז מריפ או פלאפי.
[b]בקשות:[/b] אין
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] מודע, וזאת אחת הסיבות שלשמה נרשמתי האמת
[b]תמונה:[/b] [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr126.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 31 2009, 08:37 PM
[b] אנטו
בלספראוט משתמש בהצלפה ופוגע. צ'ארמנדר פוגע עם הנשיכה ועם שריטה אחת מתוך השתיים של השריטה הכפולה. בסלרפאוט משתמש במתקפת חנק ופוגע. הוא כרוך כעת מסביב לצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
"צ'נמנדר" אני צועק ומוסיף "תרוץ מהר ותיקפוץ גבוה ושתיהיה באוויר תישתמש בשריטה ונשיחה וכשאתה תישתחרר תישתמש במכת גוף על בסלרפאוט" אני אומר באנרגיה רבה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 08:26 PM
[b] יוסי
"רטיקייט השתמש בחיתוך ובחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מתרכז ואז משחרר מכה חזקה ופוגע ברטיקייט ובולם את מתקפת החיתוך. לאחר מכן שניהם מתנגשים עם הדחיפה וחבטת הגוף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תאגור שוב עוצמה בראש שלך ותשתמש בנגיחה! ואז דחיפה!'' אומר
-
דניס
לא נראה לי שהבנת את השם וצורת הפנייה. שם זה איך שבמשחק הדמויות יפנו אליך, וצורת פנייה זה מה שאני כותב בהמשך, ובאופן כללי איך שאני פונה אליך. בנוגע למודע לשחקנםי אחרים, אני אשתדל לארגן זאת כמה שאפשר, אבל אתה בוודאי מבין את הקושי שבזה. בכל אופן רשום, רק תאמר מה עם השם וצורת הפנייה, איך התכוונת שזה יהיה.
אנטו
צ'ארמנדר רץ וקופץ מה שמפיל ממנו את בלספראוט ולאחר מכן הוא נופל ותוקף את בלספראוט ובלספראוט כבר נראה ממש תשוש.
יוסי
"רטיקייט השתמש בבניב על! ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט פוגע בבאגון, ואז באגון משתמש בניגחה ופוגע ברטיקייט שנראה שהוא קצת מתחיל להתעייף. לאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט נושך אותו. גם באגון מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 10:25 AM
[b] אנטו
צ'ארמנדר רץ וקופץ מה שמפיל ממנו את בלספראוט ולאחר מכן הוא נופל ותוקף את בלספראוט ובלספראוט כבר נראה ממש תשוש.
[/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "צ'נמנדר מצוין הוא ניראה ממש עיף אז בו נסים את זה תיקפוץ ואז תשתמש במכת גוף".
-
[b] יוסי
"רטיקייט השתמש בבניב על! ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. רטיקייט פוגע בבאגון, ואז באגון משתמש בניגחה ופוגע ברטיקייט שנראה שהוא קצת מתחיל להתעייף. לאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט נושך אותו. גם באגון מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, אני סומך עליך! עוד הפעם נגיחה ודחיפה!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 09:26 PM
[b] תמיר
"ואני מניח שלא שמעת את מה שאוילר אמר כשהוא התעוור נכון? 'עכשיו יהיו לי פחות הסחות דעת'!" הוא אומר "ליקיטונג השתמש בליקוק כל פעם שטרפינץ' יוצא!". ליקיטונג מנסה ומכעט מחטיא את כל הפעים והוא נפגע מכל ההתקפות, ואז נופל. "אוי לא. כמה נורא! ליקיטונג חזור!" הוא מחזיר את ליקיטונג ובורוח ובקרוב נעלם מעל לכל ספק. [/b][/quote]
"כן בטח,פחות הסחות דעת...אני לא סובל חלשלושים שחצנים..." אני מדבר לעצמי בשקט,ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים אחרי שאני משבח אותם קצת,וחוזר למרכז הפוקימונים
-
אנטו
זו ההחלטה שלך נגד פוקימון פראי מתי לסיים את הקרב.
--
בלספרואט לא מסוגל להתנגד והוא נפגע ממכת הגוף. נראה שאין לו כבר כוחות.
יוסי
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את מתקפת הנגיחה, ולאחר מכן רטיקייט משתמש בחבטת גוף, אבל באגון בורח. באגון אחר כך דוחף את רטיקייט, ורטיקייט מנסה לנשוך את באגון ומחטיא שוב.
תמיר
אבל.... אוילר לא היה חלשלוש שחצן. הוא היה מתמטיקאי מכובד מאוד. [url=http://en.wikiquote.org/wiki/Leonhard_Euler]. אני הזכרתי את הציטוט השני המודגש (אין עליו ערך בעברית אז אני חייב להביא מאנגלית) [/url]
--
שיבחת את הפוקימונים שלך ואתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה שם לב שהשמש עוד מעט תשקע לחלוטין. (תזכור שחלק מהיום הזה במשחק אתה התאמנת עם גביט).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 06:59 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון מחטיא את מתקפת הנגיחה, ולאחר מכן רטיקייט משתמש בחבטת גוף, אבל באגון בורח. באגון אחר כך דוחף את רטיקייט, ורטיקייט מנסה לנשוך את באגון ומחטיא שוב. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תאגור עוצמה בראש שלך ותשתמש בנגיחה! לאחר-מכן, שוב דחיפה!'' אומר
-
[b] דניס
לא נראה לי שהבנת את השם וצורת הפנייה. שם זה איך שבמשחק הדמויות יפנו אליך, וצורת פנייה זה מה שאני כותב בהמשך, ובאופן כללי איך שאני פונה אליך. בנוגע למודע לשחקנםי אחרים, אני אשתדל לארגן זאת כמה שאפשר, אבל אתה בוודאי מבין את הקושי שבזה. בכל אופן רשום, רק תאמר מה עם השם וצורת הפנייה, איך התכוונת שזה יהיה. [/b][/quote]
סבבה אחי-
שם: מור
צורת פנייה: מור
ולגבי המודעות לאחרים, אני בטוח שזה לא כזה נורא..
רק איפה ההתחלה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 1 2010, 08:26 PM
[b]
נאור
"בידוף, חבטת ראש! ולאחר מכן נשיכה!" אומר פול מורפי. הפוקימונים מתנגשים בהתחלה, ואז מנקי נותן את הצלפה הנזב, ובידוף אחר כך נושך את מנקי ועוזב אותו. בידוף נראה קצת עייף.
[/b][/quote]
"טוב מאוד מנקי!,עכשיו תשתמש בסתירות כפולות ותסיים את זה בהצלפת זנב!" אומר למנקי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 07:59 PM
[b]
תמיר
אבל.... אוילר לא היה חלשלוש שחצן. הוא היה מתמטיקאי מכובד מאוד. [url=http://en.wikiquote.org/wiki/Leonhard_Euler]. אני הזכרתי את הציטוט השני המודגש (אין עליו ערך בעברית אז אני חייב להביא מאנגלית) [/url]
--
שיבחת את הפוקימונים שלך ואתה חוזר למרכז הפוקימונים. אתה שם לב שהשמש עוד מעט תשקע לחלוטין. (תזכור שחלק מהיום הזה במשחק אתה התאמנת עם גביט). [/b][/quote]
אני נכנס לחדר הפוקימונים,מבקש מהאחות ג'וי חדר(אלא אם ביקשתי כבר,אני לא זוכר),נותן לה את הפוקימונים שלי לריפוי ואח"כ הולך לישון