-
[quote=שלמח''הם;1042252][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פאלי קופץ ואז משתמש בהצלפת זנב על קויסגר.הצלפת הזנב פוגעת בקויסגר חזק ומצליחה להעיף אותו מן הספינה.קויסגר נופל לתוך הים.אחד המאמנים שנלחם נגדך"ניצחת אותנו.הזירה היתה הספינה וקיסגר יצא מהספינה אז הוא פסול ואתם מנצחים.כול הכבוד לכם היתם חזקיים ממש.נתראה אולי בעתיד.".המאמן מחזיר את קויסגר לפוכדור והם הולכים.סאלי גם מחזירה את צ'ארמיליון לפוכדור שלו.הקפטן אומר"הספינה הגיעה ליעד תירדו עכשיו"[/COLOR][/B]
[/quote]
"קרב טוב" אגיד למאמנים, לפוקימונים ולסאלי, וארד מהספינה
---
אני רוצה שסאנד תלמד את המתקפה החדשה
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045490]
[B][COLOR="Green"]בר
אתה מורה לטרטויג שלך לקפוץ על הכתף שלך ולשבת עליה.טרטויג עושה מה שאתה אומר לו.הוא קופץ ויושב לך על הכתף.אתה נכנס דרך הדלת הרוסה שהרס טרטויג.אתה מגיע לחדר ענק שבמרכזו נמצאת זירת קרב.מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr018.png[/IMG] איש.האיש אומר לך"שמי גבריאל אני קצין העשב של צוות ניוטק.המבחן ה4 שלך הוא להביס אותי
.תנצח אתה רשאי לעזוב תמבנה.תפסיד תגיע לעולם הבא.אז אתה מוכן להילחם נגדי?"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"אני ינצח אותך ללא רחמים אני מבטיח לך!" אגיד לו בכעס
"קדימה תסביר את החוקים של הקרב" אגיד לו שוב.
"קדימה חבר תתכונן לקרב לך לשם" אגיד והוריד את טרטוייג שיתכונן לקרב נגד גבריאל
-
[B][COLOR="Green"]אייס
איזה מתקפה?
אתה מודה לשני המאמנים שהיה קרב טוב.אתה,מיל ושאר האנשים שנמצאים בספינה יורדים מן הספינה אל האי.אתם רואים שהכניסה אל האי סגורה בשער ענק.השער נפתח וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr194.png[/IMG].השער נסגר אחריו.האיש אומר לכם"רק אחד מכם יכנס לאי.האחד הזה היה זה שיעבור את מבחן הישרדות שתעשו עכשיו.עליכם להילחם נגד המאמנים שפה.המאמן האחרוןן שישאר עם פוקימון אחד מנצח.עליכם להשתמש בקרבות בפוקימון 1 בלבד"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
הנזיר אומר לך"מיד תגלה מי מבין 2 הפוקימונים שלך עומד להתפתח לך".אור לבן מקיף את מנצ'לקאס.אתה מבין שהוא עומד להתפתח לסנורלאקס.מנצ'לקאס גדל וגדל וגדל עד שהוא משנה צורה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/143.png[/IMG]לסנורלאקס.סנורלאקס למד להביור.הנזיר אומר לך"מזל טוב התפתח לך פוקימון.מצטער אני לא אוכל לעזור לך בפיתוח עוד פוקימון שלך.גרמת לי את כול הפקימונים שלי בקרב הזה.תילחם נגד מאמנים אחרים ואלי טרויג יתפתח לך באחד הקרבות הבאים שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מודה לגליגר על העזרה שהוא נתן לך במבחן הזה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רץ בשמחה אל המפתח שמאצת.אה לוקח אותו שם בחור של הדלת ופותח את הדלת.אתה נכנס לחדר ומולך נשכב על הרצצפה אור מעולף.לידו נג'י .נג'י אומר לךף"הגעת קצת באיחור.אם היית בא לפני כמה רגעים הית רואה איך הבסתי תבחור הזה.הגיע התור שלך להפסיד.כול הכבד שהצלחת לעבור תמצבחן האחרון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
גבריאל אומר לך"אוקי אסביר לך תחוקים.הקרב היה 3על 3.לכול אח ד מאיתנו יש 3פוקימונים שהוא יכול להשתמש בם.הקרב היה קרב יחיד.בכול סיבוב פוקימון אחד נמצא בזירה.אם תצליח להביס לי את כול 3 הפוקימונים שלי.אתה מנצח ותוכל לעזוב את המבנה הזה אבל אם תפסיד לי אתה הולך למות.טוב אני מקוה שהבנת את החוקים של הקרב.צא ויפינבל שלי לקרב.אתה יכול להתחיל".גבריאל זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/70.png[/IMG] ויפבל.טרטויג נכנס לזירה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045634]
[B][COLOR="Green"]בר
גבריאל אומר לך"אוקי אסביר לך תחוקים.הקרב היה 3על 3.לכול אח ד מאיתנו יש 3פוקימונים שהוא יכול להשתמש בם.הקרב היה קרב יחיד.בכול סיבוב פוקימון אחד נמצא בזירה.אם תצליח להביס לי את כול 3 הפוקימונים שלי.אתה מנצח ותוכל לעזוב את המבנה הזה אבל אם תפסיד לי אתה הולך למות.טוב אני מקוה שהבנת את החוקים של הקרב.צא ויפינבל שלי לקרב.אתה יכול להתחיל".גבריאל זורק פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/70.png[/IMG] ויפבל.טרטויג נכנס לזירה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קדימה טרטוייג נתחיל בוא נראה לו כמה אתה מביא תשתמש בדחיפה, כדי להעלות לך את המהירות כשאתה רץ אליו משתמש בנשיכה שיפגע מהנשיכה וגם מהדחיפה ביחד, ובבקשה, תעשה את זה כואב!, קדימה" אגיד לטרטוייג בביטחון
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045634][B][COLOR="Red"]תומר
הנזיר אומר לך"מיד תגלה מי מבין 2 הפוקימונים שלך עומד להתפתח לך".אור לבן מקיף את מנצ'לקאס.אתה מבין שהוא עומד להתפתח לסנורלאקס.מנצ'לקאס גדל וגדל וגדל עד שהוא משנה צורה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/143.png[/IMG]לסנורלאקס.סנורלאקס למד להביור.הנזיר אומר לך"מזל טוב התפתח לך פוקימון.מצטער אני לא אוכל לעזור לך בפיתוח עוד פוקימון שלך.גרמת לי את כול הפקימונים שלי בקרב הזה.תילחם נגד מאמנים אחרים ואלי טרויג יתפתח לך באחד הקרבות הבאים שלך"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
תעדכן לי את זה עכשיו בבקשה...
-----------------------------------------
"סוף סוף הוא התפתח"אומר לנזיר תוך כדי שאני מחזיר את טרטויג ואת סנורלאקס לפוקדורים שלהם והולך לחפש מאמנים שילחמו נגד הטרטויג שלי ויגרמו לו להתפתח.
-
[quote=שלמח''הם;1045566][B][COLOR=darkorange]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]טאפיג רץ במהירות ומנסה להתחמק מניב החשמלי שלו אך הוא לא מצליח בזה ונפגע קצת.טאפיג מתחיל להשתמש בגלגל אש על לוקסיו.הוא מתגלגל לעברו כשהוא עטוף בלהבות גדולות מאוד.לוקסיו לא מצליח להתחמק מן גלגל האש של טאפיג וחוטף כויה ברגלו.לאחר מכן טאפיג רץ במהירות לעבר לוקסיו.כשהוא קרוב ללוקסיו הוא עומד לדחוף אותו.לוקסיו מתחמק במהירות מהדחיפה.הרגל של לוקסיו מתחילה לכאוב לו.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "מהר טאפיג הוא לא יכול להתחמק תשתמש בגילגול אש כפול הכי חזק שלך ואז תשתמש בגחלת הכי חזקה שלך כדי לסיים עם זה".
-
[B][COLOR="DarkOrange"]ג'ון
טאפיג משתמש בגלגול אש כפול על לוקסיו.הוא מתחיל לרוץ במהירות כשהוא מתגלגל לעבר לוקסיו.להבות אש עוטופת אותו.ללוקסיו כואבת הרגל מהכוייה שחטף ולכן הוא לא מתחמק מהתקפה של טאפיג.טאפיג פוגע בו חזק עם גלגל הלהבה הכפול שלו.לאחר מכן טאפיג שולח גחלת לעבר לוקסיו.לוקסיו לא מצליח להתחמק ונפגע.לוקסיו מתעלף בקרב.המאמן שלו מחזיר את לוקסיו והולך לדרכו.השער שחוסם את הדרך לאי נפתח.אתה מבין שעברת תמבחן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
עדכנתי
------------------
אתה שמח שמנצ'לקאס שלך התפתח לסנרולאקס.אתה מחזיר את טרטויג ואת סנורלאקס שלך לפוכדורים שלהם.הנזיר אומר לך"שהיה לך יום טוב..אתה יורד מהר בזהירות.לאחר 5דקות אתה מגיע לקרע שלפני ההר.אתה מתחיל ללכת באי ולחפש מאמנים שיסכימו להילחם נגדך.אתה רואה מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG].המאמן מבין שאתה מחפש קב ואומר לך"אתה חפישת קרב לא.אז בוא תילחם נגדי בקרב 1על 1".המאמן מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/8.png[/IMG] ורטלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טרטויג מתחיל לרוץ לעבר וינפל במהירות גדולה.כשהוא קרוב לויפנבל הוא תוקף אותו בדחיפה.וינפבל לא מצליח להתחמק מהדחיפה של טרטיג ונפגע.לאחר זאת טרטויג במהירות משתמש בנשיכה על ויפנבל.ויפנבל לא מספיק להתחמק ונשך על ידי טרטויג.גבריאל אומר לו"ויפנבל תשתמש בעלי טער על טרטויג"..ווינפבל משתמש בעלי טער על טרטויג.הוא שולח עלי טער לעבר ויפנבל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045703][B][COLOR="Red"]תומר
עדכנתי
------------------
אתה שמח שמנצ'לקאס שלך התפתח לסנרולאקס.אתה מחזיר את טרטויג ואת סנורלאקס שלך לפוכדורים שלהם.הנזיר אומר לך"שהיה לך יום טוב..אתה יורד מהר בזהירות.לאחר 5דקות אתה מגיע לקרע שלפני ההר.אתה מתחיל ללכת באי ולחפש מאמנים שיסכימו להילחם נגדך.אתה רואה מאמן [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr064.png[/IMG].המאמן מבין שאתה מחפש קב ואומר לך"אתה חפישת קרב לא.אז בוא תילחם נגדי בקרב 1על 1".המאמן מוציא מהפוכדור שלו [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/8.png[/IMG] ורטלו[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
תעדכן לי גם את הורסי בבקשה...
-------------------------------
"אוקיי פוקימון מים נגד הטרטויג שלי!יום המזל שלי!"אומר בשמחה תוך כדי שאני מוציא את טרטויג ופוקד אליו:"טרטויג תשתמש בגפן מצליפה כדי לתפוס את ורטלו ואז תשתמש בעלי תער כדי שהוא יפגע אנושות!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
שכחתי מהורסי לגמרי לעדכן אותו
---------------------
אתהה מרגיש שזה יום השמחה שלך מכייון שטרטויג חזק על סוג מים של ורטל.אתה מוציא את הפוכדור של טרטויג ווציא את טרטויג לקרב.טרטויג יוצא לקרב בשמחה.הוא תוקף בגפן מצליפה.מן הגב שלו יוצאים גפנים ארכים שמנסים לתפוס את ורטל.ורטל קופץ ומצליח להתחמק מהם בקלות רבה.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מעלי הטער ונפגע.ורטל משתמש בזנב אקוה על טרטויג.הזנב שלו הופך לכחול.[/COLOR][/B]
-
[quote]לוק
נג'י אומר לך"כן מדוזה זאת היצור מהיתולגיה היונית של פוקימון.".אתה אוגר בגופך כוחות חושך.אתה מראה לנג'י שאתה יכול להציף את האי.אתה מכין גלים גדולים.אתה יוצר הרבה גלי צונאמי גדולים שמגיעיפים אפילו למרכז ההאי.למקום שאתה נמצא בו.נג'י אומר לך"מקסים יש לך גם יכולת ביסוד המים.זה יעזור לי מאוד.טוב בוא אחרי".אתה עוקב אחריו ולאחר הליכה קצרה אתם מגיעים לבסיס הסודי שלו.נג'י אומר לך"אתה יכול לנוח בינתים.במילא אפשר להרוס תאי רק בעוד יום"[/quote]
אני מבטל את הכוחות שאגרתי בתוכי ומשחרר אותם החוצה באיטיות ושוכב על אחת הספות או המיטות בבסיס הסודי
"אז, למה אתה צריך אותי אם אתה ממוזג עם מדוזה? חוץ מזה מה יצא לי ממה שאני אעשה?"
-
[quote]ברוס
אתה מודה לגליגר על העזרה שהוא נתן לך במבחן הזה.אתה מחזיר אותו לפוכדור שלו.אתה רץ בשמחה אל המפתח שמאצת.אה לוקח אותו שם בחור של הדלת ופותח את הדלת.אתה נכנס לחדר ומולך נשכב על הרצצפה אור מעולף.לידו נג'י .נג'י אומר לךף"הגעת קצת באיחור.אם היית בא לפני כמה רגעים הית רואה איך הבסתי תבחור הזה.הגיע התור שלך להפסיד.כול הכבד שהצלחת לעבור תמצבחן האחרון"[/quote]
"אז כנראה שאני לבד פה.."אומר ואוציא את לוקאריו ואתמזג איתו.
לאחר מכן אשגר כדור הילה אל נג'י.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045739][B][COLOR="Red"]תומר
שכחתי מהורסי לגמרי לעדכן אותו
---------------------
אתהה מרגיש שזה יום השמחה שלך מכייון שטרטויג חזק על סוג מים של ורטל.אתה מוציא את הפוכדור של טרטויג ווציא את טרטויג לקרב.טרטויג יוצא לקרב בשמחה.הוא תוקף בגפן מצליפה.מן הגב שלו יוצאים גפנים ארכים שמנסים לתפוס את ורטל.ורטל קופץ ומצליח להתחמק מהם בקלות רבה.לאחר מכן טרטויג תוקף בעלי טער את ורטל.ורטל לא מצליח להתחמק מעלי הטער ונפגע.ורטל משתמש בזנב אקוה על טרטויג.הזנב שלו הופך לכחול.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טרטויג תקפוץ כדי להתחמק מהזנב אקווה ואז תתפוס את ורטל עם גפן מצליפה ואז תשלח לעברו מלא עלי תער שיפגעו בו קשות!"אומר לטרטויג בתקווה שהוא יצליח את מה שפקדתי אליו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045490][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
צץ לך רעיון בראש שלך ואתה מספר את הרעיון לרוקר.רוקר אור לך"רעיון נפלא".טוטודיל ולפקיס רצים אל וודא.טווטודיל יורה אקדח מים לעבר ראשו.ולפקיס תוקפת בגחלת את הרגלים שלו.אתה רץ אליו ומנסה להרביץ לו.וודא מצליח להתחמק מכול זה בקלות רבה.בינתיים כרינדוס תוקף את הכלוב בראשית זן ששוברת עוד כמה סורגים.וודא מוצציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/9.png[/IMG] בלסטויז[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוי לא! יש לו יתרון על כולנו!" אומר בלחץ ואחרוק את שיניי. "אנחנו צריכים תכנית... אנחנו לא נוכל לפגוע בו אלא רק להחליש אותו או לבלבל אותו..." אומר לרוקר בלחישה. "אוקיי נמשיך על פי התכנית הקודמת:טוטודיל וולפיקס ישגעו אותו וכרינידוס ישבור את הסורגים אבל הפעם נעשה את זה בצורה קצת אחרת... נעשה תורות וכך נבלבל את בלסטויז יותר. טוטודיל וולפיקס עכשיו ישגעו אותו וכרינידוס ישבור סורג. אחר כך טוטודיל וכרינידוס ישגעו את בלסטויז וולפיקס ישבור סורג. אחר כך ולפיקס וכרינידוס ישגעו את בלסטויז וטוטודיל ישבור את הסורג וכך הלאה עד שנשחרר את רג'ירוק." אלחש לו במהירות.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מציע תוכנית חדשה שעלולה להצילח לכם.טוטודיל ולפקיס רצים אל בלסטוז ומשגעים אותו.בלסטויז יורה לעברם אקדח מים.הם מתחמקים מהאקדח המים בקלות.כרינדוס משתמש בראשית זן ושובר עוד כמה סורגים של הכלוב.טוטודיל ולפקיס וכרינדוס מחליפים מקומות.כרינדוס משגע את בלסטויז וטוטודיל ולפקיס שוברים תסורגים.לאחר כמה החלפות כאלו הכלוב של רג'ירורק נשבר ורגירורק חופשי.רג'ירורק אומר לכם בטלפטיה"תודה לכם".[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
הורסי עודכן
--------------
טרטויג קופץ במהירות ומצליח להתחמק מזנב האקוה של ורטל.טרטויג משתמש בגפן מצליפה על ורטל. הגפנים של טרטויג תופסים את ורטל ולא נותנים לו לזוז.לאחר מכן טרטויג משתמש בעלי טער על ורטל.עלי טער רבים עפים לעבר ורטל.כול העלי הטער פוגעים בורטל קשה.ורטל משתחחר מהגפנים של טרטיג.ורטל קופץ ואז משתמש שוב בזנב אקוה על טרטויג שלך[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה מבין שאתה לבד במערכה נגד נג'י.אתה מוציא במהירות את לוקראיו שלך מהפוכדור שלו.לאחר זאת אתה מתמזג עם לוקאריו לישות אחת.אתה שולח כדור הילה עוצמתי לעבר נג'י.נג'י זז במהירות ומתחמק מן כדור הילה שלך.כדור הילה פוגע בקיר שמאוחרי נג'י ופוער חור ענק בו.אתה רואה שמולך יש חדר שבו מלא מבחנות עם פוקימונים.אתתה לא ממש מצליח לזהות אותם חוץ מאחד.אתה מזהה שיש שם לוגיה קטן באחד המבחנות.נג'י אומר לך"אני רואה שגילת את הסוד הקטן שלי."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]לוק
אתה נשכב על הספות שאצלו בבסיס ומשחחר את הכוח שלך באיטיות ונזהר לא לעשות הרבה נזק לבסיס שלו.נג'י אומר לך"טוב אסביר בפשטות לך.לאחר שהתמזזגתי עם מדוזה יש לי תיכולת שלה.כול מי שצופה לי בעינים הופך לאן.אבל כשאצפה בירח מלא אז כול מי שאצפה בירח מלא יהפוך לאבן.לאחר שכול מי שהיה על האי יהפוך לאבן אני ישמיד אותו יחד עם האי.אני צריך אותך רק בשביל שתיתן לי כוחות יותר חזקים.בפשטות תהפוך אחרי 24 שעות למבוקש בכיר"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1045820][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מציע תוכנית חדשה שעלולה להצילח לכם.טוטודיל ולפקיס רצים אל בלסטוז ומשגעים אותו.בלסטויז יורה לעברם אקדח מים.הם מתחמקים מהאקדח המים בקלות.כרינדוס משתמש בראשית זן ושובר עוד כמה סורגים של הכלוב.טוטודיל ולפקיס וכרינדוס מחליפים מקומות.כרינדוס משגע את בלסטויז וטוטודיל ולפקיס שוברים תסורגים.לאחר כמה החלפות כאלו הכלוב של רג'ירורק נשבר ורגירורק חופשי.רג'ירורק אומר לכם בטלפטיה"תודה לכם".[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אין בעיה רג'ירוק" אני אומר לו בגאווה. "תוכל לעזור לנו להביס אותו עכשיו?" אשאל אותו וכבר אומר לטוטודיל ולולפיקס:"טוטודיל השתמש בנשיכה,ולפיקס השתמש במהירות!" ואצפה שגם רוקר יאמר לכרינידוס לשהשתמש באיזו מתקפה וגם שרג'ירוק יתקוף.