-
יוסי
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מצליח במתקפת הנגיחה ופוגע ברטיקייט. רטיקייט מתשמש בניב העל ופוגע. באגון משתמש בדחיפה אבל רטיקייט מתחמק ופוגע בחבטת הגוף.
מור
אוקיי, ההתחלה בהודעה הראשון זה בכותרת אדומה לקראת הסוף.
נאור
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מקצת סתירות ואז נושך את מנקי. מנקי מעיף חממנו את בידוף עם הצלפת זנב.
תמיר
כל הדברים התבצעו ללא בעיות (הנחת יסוד, אם לא אמרת לכמה ימים אתה מבקש את החדר, זה 1), ואתה מתעורר, בקירוב ב7 בבוקר (שעון טלפון נייד).
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 03:57 PM
[b]
נאור
"בידוף, נשיכה!" אומר פול מורפי. בידוף נפגע מקצת סתירות ואז נושך את מנקי. מנקי מעיף חממנו את בידוף עם הצלפת זנב.
[/b][/quote]
"מעולה מאנקי ,עכשיו תשתמש בסתירות כפולות,גלגול ואז , תרכז כמה שיותר אנרגיה לזנב שלך ותשתמש בהצלפת הזנב הכי עוצמתית שלך!" אומר למאנקי.
~~~
אני מנסה ללמד אותו זנב ברזל עם לא הבנת..
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 03:57 PM
[b] יוסי
"רטיקייט, השתמש בניב על! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. באגון מצליח במתקפת הנגיחה ופוגע ברטיקייט. רטיקייט מתשמש בניב העל ופוגע. באגון משתמש בדחיפה אבל רטיקייט מתחמק ופוגע בחבטת הגוף. [/b][/quote]
''קדימה באגון, תזנק אל רטיקייט ותשתמש בנגיחה! לאחר מכן תשתמש בדחיפה!'' אומר
-
נאור
הבנתי, ומתקפות ברזל הם מתקפות שמשתפרות באופן הדרגתי ובקצב די מתון.
--
"בידוף, השתמש בהתקפת מהירות, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. בידוף משתמש במהירות ומתחמק ממספר סטירות כפולות, פוגע במנקי ואז נפגע בעצמו. מנקי מתגלגל אל בידוף. בינתיים בידוף נוגח במנקי ואז מנקי משחרר את מכת הזנב שנראה שהיא קצת התחזקה.
יוסי
אין הבדל בין המהלכים שלך, אפילו לא מבחינת סדר... (וסביר להניח שאתה תחשוב משהו בסגנון "מה עוד יש לי לעשות, זה כל המתקפות שהוא יודע", אז אני כבר שאלתי את זה בשבילך, עכשיו אתה צריך לאמר לי מה עושים במקרה הזה, ואני אתן לך רמז, כשנגמר החלב, או שקונים עוד חלב, או שמתאבדים [לקוח מדבריו של אחד המורים בבית ספר])
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף! ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתנגשים, ולאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט שורט את באגון עם שיניו. רטיקייט כבר נראה מאוד עייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 08:46 PM
[b] נאור
הבנתי, ומתקפות ברזל הם מתקפות שמשתפרות באופן הדרגתי ובקצב די מתון.
--
"בידוף, השתמש בהתקפת מהירות, ולאחר מכן בניגחה!" אומר פול מורפי. בידוף משתמש במהירות ומתחמק ממספר סטירות כפולות, פוגע במנקי ואז נפגע בעצמו. מנקי מתגלגל אל בידוף. בינתיים בידוף נוגח במנקי ואז מנקי משחרר את מכת הזנב שנראה שהיא קצת התחזקה.
[/b][/quote]
'מתי ננצח אותו כבר' אחשוב לי.
"קדימה מאנקי,תאגור שוב אנרגיה לזנב ותשתמש בהצלפת הזנב החזקה ביותר שלך לכיוון בידוף,ואז תמשיך בסתירות כפולות שוב ושוב ושוב!" אומר למאנקי.
-
[quote][b]דניס
אתם קמים בבוקר, מתארגנים. התארגנתם, מה תעשו? (אפשר להתחיל לשחק בלי לשאול)[/b][/quote]
אני אצא למעבדתת הפרופסור על מנת לקחת תפוקימון הראשון שלי ולהחתיל את המסע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 08:46 PM
[b] יוסי
אין הבדל בין המהלכים שלך, אפילו לא מבחינת סדר... (וסביר להניח שאתה תחשוב משהו בסגנון "מה עוד יש לי לעשות, זה כל המתקפות שהוא יודע", אז אני כבר שאלתי את זה בשבילך, עכשיו אתה צריך לאמר לי מה עושים במקרה הזה, ואני אתן לך רמז, כשנגמר החלב, או שקונים עוד חלב, או שמתאבדים [לקוח מדבריו של אחד המורים בבית ספר])
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף! ולאחר מכן בחיתוך!" אומר פול מורפי. שוב שני הפוקימונים מתנגשים, ולאחר מכן באגון דוחף את רטיקייט ורטיקייט שורט את באגון עם שיניו. רטיקייט כבר נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
טוב נו, אני אנסה משהו אחר.
----
''קדימה באגון, תשתמש במהירות בנשיכה ואז תשתמש בשריטה על רטיקייט!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 2 2010, 06:59 PM
[b] אנטו
זו ההחלטה שלך נגד פוקימון פראי מתי לסיים את הקרב.
--
בלספרואט לא מסוגל להתנגד והוא נפגע ממכת הגוף. נראה שאין לו כבר כוחות.
[/b][/quote]
אני אומר ל צ'נמנדר "מצוין אתה כול כך טוב ניצחנו בקרב הראשון שלנו"
וארוץ אל צ'נמנדר במלו כוחי,ואחבק אותו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 3 2010, 04:57 PM
[b]
תמיר
כל הדברים התבצעו ללא בעיות (הנחת יסוד, אם לא אמרת לכמה ימים אתה מבקש את החדר, זה 1), ואתה מתעורר, בקירוב ב7 בבוקר (שעון טלפון נייד). [/b][/quote]
בהנחה שלא הלכתי למכון בעיר הזו (נכון?) אני הולך למכון
-
נאור
"בידוף, כעת חבטת ראש!" אומר פול מרופי. בידוף פוגע במנקי שמתחיל להתעייף, אבל אז מנקי משתמש בהצלפת הזנב ופוגע ובידוף נופל.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס. הוא מסתכל קצת בבידוף. "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 לטובת המאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקיט.
מור
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדת הפרוספור. כתוב על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים"
יוסי
לא לזה התכוונתי, אבל מספיק קרוב.
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון שורט את רטיקייט ואז רטיקייט דוחף אותו. לאחר מכן שניהם נושכים זה את זה.
אנטו
אתה מחבק את צ'ארמנדר והוא שמח מאוד מזה שהוא ניצח בקרב ואני סתם כתבתי עכשיו המשך שלא מקדם את המשחק לשום מקום.
תמיר
ואתה לא הלכת.
--
כעבור הליכה קצרה והכוונה קלה של שלטים אתה מגיע לאותו מגדל שראית מרחוק ביום הקודם.
על השלט כתוב
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: היניריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 4 2010, 10:32 PM
[b] תמיר
ואתה לא הלכת.
--
כעבור הליכה קצרה והכוונה קלה של שלטים אתה מגיע לאותו מגדל שראית מרחוק ביום הקודם.
על השלט כתוב
"מכון העיר טאוב.
סוג: מעופף
מנהיג: היניריך הרץ
'איזה מקום טוב יותר יש לקרב מעופפים, מאשר ראש של מגדל רדיו?'" [/b][/quote]
'מגדול רדיו?זה הולך להיות טוב' אני חושב לעצמי ופוסע פנימה בזהירות
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 4 2010, 09:32 PM
[b] יוסי
לא לזה התכוונתי, אבל מספיק קרוב.
--
"רטיקייט, השתמש בחבטת גוף, ולאחר מכן בנשיכה!" אומר פול מורפי. באגון שורט את רטיקייט ואז רטיקייט דוחף אותו. לאחר מכן שניהם נושכים זה את זה. [/b][/quote]
מה אני אעשה שאין לו מתקפות שאני רואה.
---
''קדימה באגון, אתה מסוגל לנצח! תשתמש בנגיחה ואז שוב בנשיכה!'' אומר
-
תמיר
כשאתה מתקרב למגדל כרגיל השומר עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה ואמור לי למה באת. אל תחשוב שזה שאלה מיותרת, מכון העיר מרוול הותקף לפני יומיים." הוא אומר לך
יוסי
חשבתי שזה היה ברור שאתה יכול ללמד מתקפות חדשות את הפוקימון בכל רגע נתון.
--
"רטיקייט השתמש בקו הגנה אחרון!" אומר פול מורפי. באגון נוגח ברטיקייט, ואז רטיקייט נושך את באגון ומתמוטט.
"עצרו!" אומר הושפט ונכנס כדי לבדוק את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול יותר להלחם. בינתיים 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"זה לא נגמר עד שזה לא נגמר! קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 03:41 PM
[b] יוסי
חשבתי שזה היה ברור שאתה יכול ללמד מתקפות חדשות את הפוקימון בכל רגע נתון.
--
"רטיקייט השתמש בקו הגנה אחרון!" אומר פול מורפי. באגון נוגח ברטיקייט, ואז רטיקייט נושך את באגון ומתמוטט.
"עצרו!" אומר הושפט ונכנס כדי לבדוק את רטיקיט. "רטיקייט לא יכול יותר להלחם. בינתיים 3-1 למאמן" הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"זה לא נגמר עד שזה לא נגמר! קלפייבל צאי!" אומר פול מורפי ומוציא קלפייבל. [/b][/quote]
כן, אבל שקודם ניסיתי להגיד לבאגון לאגור אנרגיית אש, הוא לא עשה את זה.
----
''אוקיי, באגון תחזור לפוקדור, תנוח.'' אומר ואחזיר אותו.
''קדימה, צא טיילו! תשתמש בניקור ואז תשתמש בדחיפה!'' אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 04:41 PM
[b] תמיר
כשאתה מתקרב למגדל כרגיל השומר עוצר אותך.
"קח חמש צעדים אחורה ואמור לי למה באת. אל תחשוב שזה שאלה מיותרת, מכון העיר מרוול הותקף לפני יומיים." הוא אומר לך
[/b][/quote]
"..."
"באתי להלחם בקרב מכון נגד המנהיג,במטרה לזכות בתג"