-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]ג'וני
טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]ג'ון
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;703991][B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]ג'וני[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/quote]
"אתה רוצה להרשם, מרק?, אני רוצה אז בוא נשתתף שנינו".
-
[QUOTE=Eustass Kid;703991][B][COLOR="Blue"]לוקאס
גלייסקור משתמש במספרי איקס.ידיו הופכות ללבנות וויוצרות איקס .מספרי איקס לא משפעה על בלסטויז בגגל שהוא בתוך השריון שלו.גלייסקור משתמש במכת ניב חשמל על התותח של בלסטויז אך בלסטויז מסתוב בבמהירות וזה גורם לביבול של גלייסקור.ג'וש אומר לבלסטויז"מהלך יפה תשתמש עכשיו במשאבת הידרו על גלייסקור שלו.משאבת הידרו "בלסטאויז משתמש במשאבת הידרו שיות מן התחים שלו ופוגעת קשה בגלייסקור[/COLOR][/B]
טרטויג משתמצש בהצלפת גפן על פאליגאטור.טרטויג מתקרב אל פאליגאטרור ומשתמש הצלפת גפן שיוצאת מגבו וגורצל לפאליגאטור ליופול על האדמה .פאליגאטור נפגע מהמלך.הרג מתעצבן מהמלך שעשה טרטויג ואומר"מהלך יפה טרטויג אך זה לא יספיק להביסאת פאליגאטור שלי.פאליגאטור תקום ותשתש בנשיכה חזקה על טרטויג" פאליגאטרור קם ומשתמש בנשיכה שעומדת לפגוע בטרטויג[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
טריקו משתמש בחטה עם זנבו.רטטה לא מצליח להתחמק מהחבטה של רטטה ונפגע קשה מהתקפה של טרייקו.טריקו מיד עובר לקלי עזרעים חזק מאוד.מפיו של טריקו יצא קליע זרעים חזק מאודשכמעט מביס את רטטה לחלוטין.אך רטטה מצליח להתאושש ורץ אל טריקו בסופר ניב חזק מאוד*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר מצליחים בקלות להתחמק מן הלהביורים של שני הצ'רמיליון.צ'ימצ'אר משתמש בלהביר חזק מאוד.מפיו יוצא גוש אש ענק שפוגע קצת בשני הצ'רמיליון.צ'רמנדאר משתמש בגחלת ופרץ אש חזק וקטן יוצא מפיו שפוגע בשני הצ'רמיליון קצת קשה.שני הצ'רמיליון מתקיפים בלהביור אך פתאום שני הצ'רמיליון מתמוטטים.אתה מבין שצ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הצליחו להביס את שני הצ'רמיליון[/COLOR][/B]
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב זה הכל או כלום!" אני אומר את זה בלהט. "קפוץ גבוה לשמים ואז תנחית בו חבטה עם הזנב שלך!" אני אומר לטריקו מה לעשות.
-
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים
שם
פוקימונים
ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;702236][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גליגר משתמש בצעקה.הוא פותח את הפה שלו ומתחיל לצעוק בצעקה חזקה מאוד.לגסייורדות קצת חיים מהצעקה של גליגר.גליגר מיד עכובר למכת הצבת הכי חזקה שלו.הצבת של גליגר הופך ללבן ובאפט לא מספיק מהיר ולא מצליח להתחמק מהמכת הצבת שלגליגר.לגסי ירדו רבע חיים הזמן שנותר 2 דקות.גסי אומרתצ לך" אני ארה לך מזה אנ עוד ינצח אותך ילדה הבנת ילדה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"גלייגר כנף ברזל "
"הכי מהיר שאפשר!"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייסקור משתמש בכנף ברזל על ובאפט.כנפיו של גלייסקור הופכים ללבנים.ובאפט משתמש במגן וגלייסקור נפגע בעצמו מהכנף הברזל בגלל המגן של ובאפט.את רואה שירדו לך כבר רבע חיים ועברה כבר דקה ותורו רק עוד 2דקות לקרב ותיקו בין החיים שלכם.גס'י אמרת לך" נו את מותרת תתקפי אל הפוקימון שלך יפגע מהתקפהשל עצמו וירדו לך חים על זה יאלה תתקפי אותי בוא נראה אותך מביסה את ובאפט"[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;704067][B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]שם[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]פוקימונים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=seagreen]טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B][/quote]
"שם: ג'ון פוקימונים: ספירו, טרטויג והרקרוס, שמתי את הפרטים שלי, שים את שלך מרק".
-
[QUOTE=Eustass Kid;704089][B][COLOR="Blue"]מרי
גלייסקור משתמש בכנף ברזל על ובאפט.כנפיו של גלייסקור הופכים ללבנים.ובאפט משתמש במגן וגלייסקור נפגע בעצמו מהכנף הברזל בגלל המגן של ובאפט.את רואה שירדו לך כבר רבע חיים ועברה כבר דקה ותורו רק עוד 2דקות לקרב ותיקו בין החיים שלכם.גס'י אמרת לך" נו את מותרת תתקפי אל הפוקימון שלך יפגע מהתקפהשל עצמו וירדו לך חים על זה יאלה תתקפי אותי בוא נראה אותך מביסה את ובאפט"[/COLOR][/B][/QUOTE]
זה לא גלייגר ?
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרק אומר לך"כדי להגיע לעיר הבאה עלינו לעבור את דרך 2.3ו ן4 וזה הולך להיות עוד הרבהזמן ודרך ארוכה אזבוא נתחיל ללכת עכשו אוקיג'ון"אתם הולכים ומגיעם לדרך 2 אתם רואים שיש פה הרבה אנשים בגוש ענק אם שואלים אתאחד האנשים שם מה קורה פה והוא אומר לכם"טוביש פה תחרות המנצח יזכהבפרס כלשהוא אם אתםרוצים להירשם אזתירשמו עכשיו ישלכם עודזמן"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
יש צ'ימצ'אר אתה וצ'רמנדר איתם גדולים מה את אומרת על הקרב מיל
-
[QUOTE=Eustass Kid;704067][B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך "בכיף למה לא אולי נלחם נגד השני בגמר יאלהנרשם שהטוב מבינו ינצח ויזכה בפרס המיסתורי של התחרות הזאת."אתם הולכים להירשם כעבורדקה מוצאים איפה נרשמים אתצם מוצאים פתק שכתוב עליו "מלאו את הפרטים הבאים
שם
פוקימונים
ושימו בתיבה"*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SeaGreen"]דיפ
טריקו קופץ גבוה לשמיים ובכך מתחמק מהסופר ניב של רטטה.טריקו משתמש בחטה הכי חזקה שלו עם הזנב שלו.טטה נפגעקשה מהקפה של טריקו והוא מובס.רטטה מתעלף .טריקו נוחת על האדמה ומחבקאותך מרובאושר שהוא ניצח את הפוקימון ה1 שלו.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן!!! טריקו עשינו את זה!!" אני מחבק את טריקו משמחה.
מכיוון שרטטה לא פגע בטריקו אני משחרר את טריקו החוצה ולא בתוך הפוכדור.
אז אני ממשיך לחפש פוקימונים טובים כדי לתפוס אותם.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
גלאיסקור תכניס אתה הצבת שלך לחור של הראש שלו ותשתמש בגליוטינה כדי לחנוק אותו מבפנים ולאלץ אותו לצאת ואז תחסל אותו בניב ברק (זה לא שלוש מתקפות...)
-
[QUOTE=Eustass Kid;702725][B][COLOR="Red"]דור
סינדקויל שומע אותך ומשתמש בגחלת חזקה מאודשפוגעת בחרב.מכיון שמתכץ מלעכה חום אז נחרב שלו הוליכה חוםוהוא קיבל כויות קשות בידים שלו.קייל מצבן על זה ואמר"נמסתם ממנו הגיע הזמן שתראו את כוח קייל האגדי מכת שיגור עולם הבא"לפתע אתהנרואה שאתה בעולם ומסתורישהוא לא מחוז האש.קייל וצאריזארדשלו נעלמו מהמקום.אך סינדקויל נשאר איתך[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה קורה פה לעזאזל?" אשאל את עצמי ואלך עם סינדקוויל קצת קדימה בחשש.
-
[B][COLOR="Red"]דור
אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס סבבה
גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;704356][B][COLOR="Red"]דור
אתה וסינדקוויל מתקדמים בעולם החדש ולפתע אתה רואה את ריקוזה בכבוד ובעצמו הוא מבחין בך ואומר לך"אתה בודידור חיקתי לך שתבוא לפה.בטח קייל שלח שלח אוצך לעולם האופל.אל תדאג אתה עוד לא מעט.אני הצלתי אתך רגע לפםנישקייל הרג אותך ואת סיהננדקווי.היה לכם מזל אם לא הייתי מציל אותכם אתםהייתם כבר מתים מזמן.תקשיב דור יש לך משימה חשובה מאוד שעלי להגיד אותה לך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס סבבה
גלייסקור משתמש בגיליוטנה ולמרות משקלו העצום של בלסטויז.גלייסקור מצליח להערים את בלסטויז ולהשתמשבמכת גיליוטינה חזקה מאוד שפוגעת קשה בבלסטויז.גלייסקור משתמש בניב חשמל .בלסטויז עוד לא התאושש מהגיליוטינה של גלייסקור וגם נפגע כרגע מניב חשמל של גלייסקור.ג'וש אומר לך"מהלכים יפים יש לך לוקאס אבל הקרב לא נגמר.בלסטיזתתאוש ותותח הידרו."בלסטויז מתאושש ומשתמש בתותח הידרו לעבר גלייסקור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה וטריקו שמחים עלזה שניצחתם את הפוקימון ה1 שלכם בקרבפוקימונים.אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתם רואים אנקס שזוחל לו על האדמה.כאשרההוא רואה אותכם הוא מתחיל להפחד ומסתתר מאוחרי עץ.אתה רואה שהא מבוהל ממך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה שמח על הניצחון שלך וגם צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר שמחים על הניצחון.מיל אומרת לך"קרב נהדר נטט שם.לא חשבתי שתצביס פוקימון אש עם פוקימון אש אבל מסתבר שאפשר לנצח פוקימון אש עם פוקימון אש.כול הכבוד לך.צ'ימצ'אר וצ'רמנדאר הייתם גדולים נתתם קרב מצון שם נגד שני הצרמיליון. טובאזהגיע הזמן שנלך לעיר השלית ושם תשיג את התג המכון השלישי שלך."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
גלייגר משתמש בצעקה חזקה מאוד שפוגעת בופאט קשה ומוריד לג'סי קצת חיים.מיד אחרי הצעקה גליגר עובר לסופת חול שגורמת לבבופאט לא לראות כלום.וגם זה מוריד עוד כמות חיים לג'סי.את רואה שלגס'י ירדו כבר חצי חיים ולך רק רבע חיים ידו לך.ומותר רק עוד חצי דקה עד סוף הקרב שלכן.גס'י אומרת לך"את מעצבנת אותי בקקצבבהזה אני יפסיד לך ואת תעלי לסיסבובהבא זה לא הולך לקרות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]
ג'ון
אתה שם את פרטיך בתיבה וגם מרק שם את פרטיו לתיבה.השופט אומר"המתמוד ג'ון נגד ג'וני תעלו לבמה"ירביך ג'וני עולה לזירה וגם אתה עוללזירה של הקרב והשופט ממשיך לדבר" אוקי מתמודדים הקרבהיה 1על 1 והמנצח ימישיך לסיבובבא והמסיד יעזוב את התחרות.ג'ון אתה תוקףך ראשון מובן"ג'וני מוציא ורטל זועם לקרב ואומר לך"תוציא את שלך כבר ג'ון"*[/COLOR][/B][/QUOTE]
"תשתמש במכת ניב חשמל מהצד על משאבת ההידרו כדי לגרום לו לנזק חשמלי ואז תרביץ לו על השרין במכות צבת כדי שיהיה לו זעזוע מוח ושהוא יצא מהחור תחתיף לו עם המכת צבת בראש!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;704356][B][COLOR="Red"]דור
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"משימה?" אשאל אותו בתימהון. "מה המשימה הזאת?"