-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 4 2010, 09:32 PM
[b] מור
כעבור הליכה קצרה אתה מגיע למעבדת הפרוספור. כתוב על השלט
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין - פרופסור למדעי המחשב ושימוש במדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
יזיז לך אם השבוע אגיב בשעות המאוחרות?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני אכנס למעבדת הפרופסור ג'פרי רוזנשטיין.
-
יוסי
לא ממש הבנתי שזה היה ניסיון ללמד אותו משהו..
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. טיילו פוגע בניקור ובדחיפה, ואז קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור אש שפוגע בטיילו.
תמיר
"אוקיי חכה רגע" הוא אומר וניגש לדלפק ולוחץ שם משהו. "מנהיג המכון בדרכו למעלה במעלית. אתה צריך לטפס בסולם" הוא אומר ומצביע על סולם שנמצא לכל גובהו של מגדל הרדיו. (אל תדאג, המדרגות כאן לא משפיעות על כלום, מטרתן היא סאטירית בלבד)
מור
אם כבר זה רק ישפיע עליך כי אני במילא אגיב לכל אלה שהגיבו, אז אם מתי שאתה מגיב רק משפיע על מתי שאתה ממשיך, וכל עוד לא לוקח לך שבועיים בין 2 תגובות אז זה בסדר.
--
אתה נכנס אל המעבדה ואז אחד העוזרים פונה אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
-
[b] אנטו
אתה מחבק את צ'ארמנדר והוא שמח מאוד מזה שהוא ניצח בקרב ואני סתם כתבתי עכשיו המשך שלא מקדם את המשחק לשום מקום.
[/b][/quote]
אני אומר "צ'נמנדר בו נמשיך ונחפס לנו סטרארלי starly" ואני ממשיך ללכת ולחפש.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 06:51 PM
[b] מור
אם כבר זה רק ישפיע עליך כי אני במילא אגיב לכל אלה שהגיבו, אז אם מתי שאתה מגיב רק משפיע על מתי שאתה ממשיך, וכל עוד לא לוקח לך שבועיים בין 2 תגובות אז זה בסדר.
--
אתה נכנס אל המעבדה ואז אחד העוזרים פונה אליך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל [/b][/quote]
"כן!" אומר לפרופסור "אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי כדי להתחיל את המסע!!"
-
[b] נאור
"בידוף, כעת חבטת ראש!" אומר פול מרופי. בידוף פוגע במנקי שמתחיל להתעייף, אבל אז מנקי משתמש בהצלפת הזנב ופוגע ובידוף נופל.
"עצרו!" אומר השופט ונכנס. הוא מסתכל קצת בבידוף. "בידוף לא יכול להלחם, 3-2 לטובת המאמן." הוא יוצא מהזירה "המשיכו!"
"צא רטיקייט!" אומר פול מורפי ומוציא רטיקיט.
[/b][/quote]
"רטטיקט?,נחמד" אומר.
"מאנקי,תנוח קצת בפוכדור!" אומר למאנקי ואחזיר אותו.
"צא סידוט!,תשתמש בדחיפה ואז בגרירה" אומר לסידוט אחרי שאזרוק את הפוכדור שלו לאוויר.
~~
אני יכול להשתמש אחר כך שוב במאנקי נכון?עם לא אז אני משאיר אותו ואומר לו לרכז אנרגיה לזנב ולהשתמש בהצפת הזנב החזקה ביותר שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 06:51 PM
[b] יוסי
לא ממש הבנתי שזה היה ניסיון ללמד אותו משהו..
--
"קלפייבל, השתמשי במטרונום!" אומר פול מורפי. טיילו פוגע בניקור ובדחיפה, ואז קלפייבל משתמשת במטרונום שהופך לכדור אש שפוגע בטיילו. [/b][/quote]
''טיילו, תשתמש עכשיו בנשיכה! ואז תעוף במהירות ותאגור אנרגיה תוך כדי התעופה, לאחר-מכן תשתמש בניקור!'' אומר
-
אנטו
אתם מסתובבים מעט בשדה עד שאתם מוצאים סטארלי יושב על עץ.
מור
המפתח הוא בהבנת הנקרא.
--
"אוקיי, הפרוספור נמצא שם בקצה המרוחק של המעבדה. תבקש את זה ממנו" אומר לך העוזר ומצביע לכיוון הכללי.
נאור
כן אתה יכול להחזיר את מנקי כדי שישחזר כוחות.
--
אתה זורק את הפוכדור של סידוט שנופל ופוגע בראש שלך וסידוט יוצא החוצה.
"רטיקייט, השתמש במתקפת מהירות! ואז ניב על!" אומר פול מורפי. סידוט דוחף את רטיקייט ואז רטיקייט משתמש במתקפת מהירות ופוגע בו. סידוט טוען את הגרירה ורטיקייט משתמש בניב העל ופוגע ואז סידוט גם פוגע ברטיקייט.
יוסי
"קלפייבל השתמשי באגרוף מגה כשהוא מגיע לאחר אגירת האנרגיה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתכוננת, ובינתיים טיילו פוגע הם הנשיכה, ואז משתמש בניקור וקלפייבל נותנת לו אגרוף אנרגיה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 7 2010, 08:52 PM
[b] יוסי
"קלפייבל השתמשי באגרוף מגה כשהוא מגיע לאחר אגירת האנרגיה!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתכוננת, ובינתיים טיילו פוגע הם הנשיכה, ואז משתמש בניקור וקלפייבל נותנת לו אגרוף אנרגיה [/b][/quote]
''טיילו תתאושש! תשתמש בדחיפה ואז תמקד את האנרגיה שלך ותנסה לתעל אותה במקור שלך ותשתמש בניקור!'' אומר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 5 2010, 07:51 PM
[b] תמיר
"אוקיי חכה רגע" הוא אומר וניגש לדלפק ולוחץ שם משהו. "מנהיג המכון בדרכו למעלה במעלית. אתה צריך לטפס בסולם" הוא אומר ומצביע על סולם שנמצא לכל גובהו של מגדל הרדיו. (אל תדאג, המדרגות כאן לא משפיעות על כלום, מטרתן היא סאטירית בלבד) [/b][/quote]
אם כך,אני עולה במדרגות/סולם למעלה...
-
[b] אנטו
אתם מסתובבים מעט בשדה עד שאתם מוצאים סטארלי יושב על עץ.
[/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "אתה מוכן לקרב נוסף?" אחיך ואוסיף "אולי זה ההיה החבר החדש שלנו בצבת".
-
יוסי
יש איזהשהי מתקפה שאתה מנסה ללמד כאן?
--
"קלפייבל, השתמשי בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. טיילו דוחף את קלפייבל ואז קלפייבל דוחפת את טיילו עם חבטת הגוף, ואז טיילו טוען אנגיה ומשתמש בניקור.
תמיר
אחרי הליכה מייגעת וממושכת במהלכה אתה שם לב שיש רשת שנועדה לתפוס פוקימונים שנופלים אתה מגיע לגג, שמה אתה רואה מסוק מוכן להמראה, ועוד מישהו עם ג'ט פק, ועוד איש אחד. האיש עם הג'ט פק מתחיל לדבר.
"קרב מכון העיר טאוב יצא לדרך. למנהיג המכון יש 4 פוקימונים ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את ארבעת הפוקימונים של המנהיג עם 4 או פחות מפוקימוניו!" הוא אומר וממריא, ואז גם המסוק ממריא. אתה מבחין שבמסוק יושבים כמה אנשים עם מחשבים ניידים, שאתה מניח שהם השופטים עם הציון.
"התחילו!" אומר השופט בג'ט פק.
"צא, דודוריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא דודריו.
אנטו
צ'ארמנדר מסתכל על סטארלי ואז עליך ואז מהנהן. סטארלי עדיין לא הבחין בכם.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 8 2010, 03:59 PM
[b]
תמיר
אחרי הליכה מייגעת וממושכת במהלכה אתה שם לב שיש רשת שנועדה לתפוס פוקימונים שנופלים אתה מגיע לגג, שמה אתה רואה מסוק מוכן להמראה, ועוד מישהו עם ג'ט פק, ועוד איש אחד. האיש עם הג'ט פק מתחיל לדבר.
"קרב מכון העיר טאוב יצא לדרך. למנהיג המכון יש 4 פוקימונים ולכן ניצחון בקרב זה יתקבל אם ורק אם המאמן ינצח את ארבעת הפוקימונים של המנהיג עם 4 או פחות מפוקימוניו!" הוא אומר וממריא, ואז גם המסוק ממריא. אתה מבחין שבמסוק יושבים כמה אנשים עם מחשבים ניידים, שאתה מניח שהם השופטים עם הציון.
"התחילו!" אומר השופט בג'ט פק.
"צא, דודוריו!" אומר הינריך הרץ ומוציא דודריו.
[/b][/quote]
לפני שאני מתחיל,תתאר לי את הזירה.
יש מקום לעמוד עליו?הם חייבים לעוף?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jan 8 2010, 02:59 PM
[b]
אנטו
צ'ארמנדר מסתכל על סטארלי ואז עליך ואז מהנהן. סטארלי עדיין לא הבחין בכם. [/b][/quote]
אני אומר לצ'נמנדר "תיתרכז ותנסה להישתמש בגחלת לאחר מיכן תישתמש בשריטה כפולה".
-----
אם אני לא הסברתי טוב איך להישתמש בגחלת תגיד לי בסדר.
-
[b] נאור
כן אתה יכול להחזיר את מנקי כדי שישחזר כוחות.
--
אתה זורק את הפוכדור של סידוט שנופל ופוגע בראש שלך וסידוט יוצא החוצה.
"רטיקייט, השתמש במתקפת מהירות! ואז ניב על!" אומר פול מורפי. סידוט דוחף את רטיקייט ואז רטיקייט משתמש במתקפת מהירות ופוגע בו. סידוט טוען את הגרירה ורטיקייט משתמש בניב העל ופוגע ואז סידוט גם פוגע ברטיקייט.
[/b][/quote]
"יפה מאוד סידוט!,עכשיו תשתמש בגלגול ואז בדחיפה ואז תטען גרירה במהירות ותשתמש בה!"אומר לסידוט.
-
תמיר
הזירה היא זירה רגילה לחלוטין, פשוט בגובה 300 מטר מעל האדמה.
אנטו
אתה כבר הסברת לו בעבר איך להשתמש בגחלת אז לא צריך להסביר שוב.
--
צ'ארמנדר מנסה להתמש בגחלת אך אין שיפור רב, זה עדיין נראה כמו השתעלות עשן שכזאת. צ'ארמנדר משתמש בשריטה כפולה ופוגע בסטארלי. סטארלי משתמש בניקור ופוגע בצ'ארמנדר.
נאור
"רטיקייט, השתמש בחיתוך! ולאחר מכן בחבטת גוף!" אומר פול מורפי. רטיקיט וסידוט מתנגשים עם החיתוך והגלגול. סידוט דוחף את רטיקייט. בזמן שסידוט טוען את הגרירה רטיקייט מתשמש בחבטת גוף ופוגע בסידוט. סידוט משחרר את הגרירה ופוגע ברטיקייט.