-
[QUOTE=monster;1169798]אין פלא מה שעשית עם המשחק של מאי סתם שאלת שאלות[/QUOTE]
בתכלס לא שאלתי מלא, אבל כן זה חלק מההגבות שלי היום :)
[QUOTE=buizel שולט;1169799]ידידה שלי אמרה לי שאם ישעמם לנו נשב על החוף.. נראה לי שאני יעזוב ב12... בגלל שאני לא רוצה להעיר את ההורים שלי ב2..[/QUOTE]
פש... היא ממש מתחילה איתך D:
-
[quote=neLipion;1169804]אין שעה כרגע, אבל נעשה כנראה איזה מפגש באשדוד, בלילה הלבן :)
אוקיי :)[/quote]
הרוב כאן אשדודים?!? ויש מקום שחשבתם עליו?
-
[QUOTE=Druddigon man;1169801]לא!! תקדיש עידו.. P:[/QUOTE]
למה להקדיש?
-
בשביל שיבואו לקחת אותי.. אני לא מתכוון לנסוע באוטובוס....
יאללה, בואו נגיע לעמוד 1000! ~_~
-
[QUOTE=Druddigon man;1169806]בתכלס לא שאלתי מלא, אבל כן זה חלק מההגבות שלי היום :)
פש... היא ממש מתחילה איתך D:[/QUOTE]
את התשובות יכול למצוא במשחק ז סתם הספאת למונה
-
[QUOTE=buizel שולט;1169810]בשביל שיבואו לקחת אותי.. אני לא מתכוון לנסוע באוטובוס....
יאללה, בואו נגיע לעמוד 1000! ~_~[/QUOTE]
אהה אז קח מונית
-
[QUOTE=Druddigon man;1169806]בתכלס לא שאלתי מלא, אבל כן זה חלק מההגבות שלי היום :)
פש... היא ממש מתחילה איתך D:[/QUOTE]
חחח ^_^
---
חשבנו להיפגש במסיבת חוף ^_^
איפהשהו... בחוף? ^_^
-
[QUOTE=neLipion;1169814]חחח ^_^
---
איפהשהו... בחוף? ^_^[/QUOTE]
חופי ת"א יותר טובים מחופי אשדוד
-
נל, רוצה נפתח קבוצת אשדודים??
-
[QUOTE=buizel שולט;1169816]נל, רוצה נפתח קבוצת אשדודים??[/QUOTE]
כן... חשבתי על זה ^_^
אבל איזה חוקים אפשר לשים?
-
[quote=neLipion;1169814]חחח ^_^
---
איפהשהו... בחוף? ^_^[/quote]
[FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=Black][U][B]אשדוד...דיי קרוב אליי, אני גר באשקלון, הייתי רוצה לבוא אבל יש שיקול מאוד משמעותי:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]1.[/SIZE] [/B]חשבתם על זה שאתם רוצים להיפגש במסיבת חוף בלילה שלחצי ממכם אין 15 בכלל?? אני לא זוכר שבגיל 13 ההורים שלי הרשו לי לצאת למסיבות לא בעיר ולא מחוצה לה.
מקסימום משהו מאורגן בבית של חבר.
[B][SIZE=2]2.[/SIZE] [/B]סיבה דומה לראשונה, אתם רוצה לבוא למסיבת חוף בלילה באשדוד ומה לעשות?! לדבר על פוקימון ועל משחקי תפקידים?!
[SIZE=2][B]3.[/B][/SIZE] המסיבות חוף שם לדעתי מניסיון וזה לא משהו, ים של אנשים והרבה אוהבים ללכת מכות. אני לא פחדן אבל מי שהיה שם יודע שזה שקטטה אחת רצינית ונשרפה המסיבה לשעתיים וחצי.
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..
-
[QUOTE=neLipion;1169814]חחח ^_^
---
איפהשהו... בחוף? ^_^[/QUOTE]
בחוף נשמע מגניב, רגע הלילה הלבן בחוף..? S:
נו אני לא מוצא את הטלפון שלי!!!
-
[QUOTE=NivX10;1169821][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][COLOR=Black][U][B]אשדוד...דיי קרוב אליי, אני גר באשקלון, הייתי רוצה לבוא אבל יש שיקול מאוד משמעותי:[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]1.[/SIZE] [/B]חשבתם על זה שאתם רוצים להיפגש במסיבת חוף בלילה שלחצי ממכם אין 15 בכלל?? אני לא זוכר שבגיל 13 ההורים שלי הרשו לי לצאת למסיבות לא בעיר ולא מחוצה לה.
[B][SIZE=2]2.[/SIZE] [/B]סיבה דומה לראשונה, אתם רוצה לבוא למסיבת חוף בלילה באשדוד ומה לעשות?! לדבר על פוקימון ועל משחקי תפקידים?!
[SIZE=2][B]3.[/B][/SIZE] המסיבות חוף שם לדעתי מניסיון וזה לא משהו, ים של אנשים והרבה אוהבים ללכת מכות. אני לא פחדן אבל מי שהיה שם יודע שזה שקטטה אחת רצינית ונשרפה המסיבה לשעתיים וחצי.
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..[/QUOTE]
חחחחח מסכים עם כל מילה
-
[QUOTE=NivX10;1169821][FONT=Tahoma][SIZE=4][COLOR=Red][B]מסיבת חוף?!?!? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=2][B]4.[/B][/SIZE] אל תעלבו אבל אני ורובכם לא באותו גיל.. ולמסיבות כאלה אני יוצא בשביל להתחיל או להשתגע עם חברים. עם בחורות ולא לדבר על פוקימון..[/QUOTE]
נו אני עם בחורה איתי, המפגש לא קשור לפוקימון בכלל!
-
[QUOTE=Druddigon man;1169827]נו אני עם בחורה איתי, המפגש לא קשור לפוקימון בכלל![/QUOTE]
ואם חברה שלך תשאל מאיפה אתם מכירים?
אתה תגיד לה מפורום פוקימון?