[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 09:34 PM
[b] איקי
הסיודט נזרק על עץ. ולאחר מכן הוא מתחיל להתעצבן והוא רץ לדחוף את קרבי. שניהם מתנגשים, וההשפעה כמעט זהה על שניהם. [/b][/quote]
"תכה בו עם הצבטות שלך קרבי!"
Printable View
[b] איקי
הסיודט נזרק על עץ. ולאחר מכן הוא מתחיל להתעצבן והוא רץ לדחוף את קרבי. שניהם מתנגשים, וההשפעה כמעט זהה על שניהם. [/b][/quote]
"תכה בו עם הצבטות שלך קרבי!"
[b] דודי
חוששני שההוראה שלך אינה ברורה, האם אתה לוקח את פוצ'יאנה למרכז הפוקימונים כדי לרפאות אותו אבל אתה לא רוצה לתפוס אותו? אם רצית לתפוס אותו למה לא זרקת עליו פוקדור? הוא היה נח לפחות קצת בפוקדור. נסח מחדש עם המטרה שלך, וד"א מרכז הפוקימונים הקרוב הוא במרוול.
[/b][/quote]
אוקי
-----
"צא פוקדור"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 08:40 PM
[b] מקס
אתה מסתכל סביב ואתה רואה ממרחק מה קריקטוט יושב על עץ
ירין
כמובן
--
הג'יגליפפים והקלפרים שברשת מתחילים לצאת החוצה ומתפזרים ברחבי השמורה, אבל ג'יגליפף אחד הולך לכיוון שלך.
תמיר
אני מקווה שלא אמרת את זה בציניות, אמנם זה באמת לא הגיוני שמה שקרה נראה לעין, אבל היד שלו כן צריכה להתרחב ב"הזרמת האנרגיה" הזאת.
--
מכיוון שלהופיפ אין כתפיים למשוך בהם, אז הוא עשה הבעה שמדמה את זה, או בקיצור, לא אכפת לו לנסות.
דודי
שינקס מתקשה לדחוף את פוצ'יאנה במיוחד כשהם נושכים אחד את השני ם.ם. שניהם משתחררים מהנשיכה של השני, ורצים זה אל זה בדחיפה, ושניהם פוגעים. פוצ'יאנה מתחיל להתעייף, אך שינקס עדיין לא. [/b][/quote]
אני מסתכל על קריטוט ומוותר, אני ממשיך ללכת
תמיר
הופיפ מנסה שוב, שוב יש אור, אבל אז הוא מתחיל להסתחרר במקום והאנרגיה נעלמה. (בסתירה לחוק שימור האנרגיה, אם יורשה לי לאמר)
ירין
'תבלבל אותו', מה?
--
מנקי, כמוני לא מבין את מהות ההוראה 'לבלבל' אותו ולכן הוא רק מבצע חבטת גוף (שגם לא כל כך חזקה בגלל שהגוף של מנקי כל כך מסיבי), אבל זה מספיק כדי שג'יגליפף יפול על האדמה
איקי
קרבי מתחיל לרוץ על סידוט שמתחיל להתגלגל, קרבי מכה בו פעמיים, ואז סידוט נפגע עוד פעם מה שגורם לו לעלות למעלה, ואז הוא נוחת על הצבת מתגלגל במעלה הזרוע של קרבי, ופוגע בו.
דודי
פוצ'יאנה נכנס לפוקדור, והפוקדור מסתובב מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת פוצ'יאנה יעדוכן מיד.
מקס
אתה מתקדם עוד קצת, ולאחר מכן אתה רואה ספירו בשמים, והוא די קרוב אליך.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] מקס
אתה מתקדם עוד קצת, ולאחר מכן אתה רואה ספירו בשמים, והוא די קרוב אליך. [/b][/quote]
"ספירו!" אני צועק וישר מוציא את סטארלי
"סטארלי, תקוף אותו מהר בדחיפה" אני מורה לו
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] ירין
'תבלבל אותו', מה?
--
מנקי, כמוני לא מבין את מהות ההוראה 'לבלבל' אותו ולכן הוא רק מבצע חבטת גוף (שגם לא כל כך חזקה בגלל שהגוף של מנקי כל כך מסיבי), אבל זה מספיק כדי שג'יגליפף יפול על האדמה
[/b][/quote]
לרוץ במעגלים ואז להפתיע אותו!
______-
עכשיו תקפוץ גבוה ובכל הכח בעיטה משולב במכת קארטה!" אניאומר
מקס
סטארלי יוצא והוא עף ופוגע בדחיפה בספירו. ספירו נפגע, ולאחר מכן הוא משתמש במתקפת ניקור
ירין
מנקי קופץ ובועט בג'יגליפף כשתוצאה מהבעיטה מתגלגל אחורה, ולבסוף פוגעת בו מכת הקארטה, וג'יגליפף לא יכול להלחם יותר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:29 AM
[b] מקס
סטארלי יוצא והוא עף ופוגע בדחיפה בספירו. ספירו נפגע, ולאחר מכן הוא משתמש במתקפת ניקור
[/b][/quote]
"סטארלי! תתחמק ותעוף סביבו, נסה לבלבל אותו ואז בדחיפה נוספת להפיל אותו לקרקע!" אני צועק לסטארלי ומסתכל על המתרחש למעלה
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:29 AM
[b]
ירין
מנקי קופץ ובועט בג'יגליפף כשתוצאה מהבעיטה מתגלגל אחורה, ולבסוף פוגעת בו מכת הקארטה, וג'יגליפף לא יכול להלחם יותר. [/b][/quote]
"פוכדור צא! הייתה מצויין!" אני אומר וזורק פוכדור
מקס
התכנית מצליחה, וספירו נופל למטה, אך ברגע האחרון הוא משתלט על צמו וחוזר לעוף , לאחר מכן הוא מתכוון להשתמש במתקפת זעם.
ירין
ג'יגליפף נכנס לפוכדור, והפוכדור מסתובב כמה פעמים עד שהוא נעצר. לכדת ג'יגליפף, יעודכן מיד.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:37 AM
[b] מקס
התכנית מצליחה, וספירו נופל למטה, אך ברגע האחרון הוא משתלט על צמו וחוזר לעוף , לאחר מכן הוא מתכוון להשתמש במתקפת זעם.
[/b][/quote]
"סטארלי, תנסה שוב לדחוף אותו!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:37 AM
[b] ירין
ג'יגליפף נכנס לפוכדור, והפוכדור מסתובב כמה פעמים עד שהוא נעצר. לכדת ג'יגליפף, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"טוב!מנקי קפוארה מבלבלת-תנסה להתקדם ליריב תוך כדי צעדי ריקוד מוזרים ואז תפתיע אותו ותיתן לו אגרופים ובעיטות בלי הפסקה, כל זה על העץ הקרוב!" (זה טוב?) אני אומר
מקס
סטארלי מנסה להתחמק ממתקפת הזעם, אך הוא נפגע פעמיים, ואז הוא בורח מספירו, מסתובב וטס אליו עם דחיפה שפוגעת בספירו, שמתכוון להשתמש בניקור
ירין
זה מספיק פסיכדלי כדי להיקרא טוב בשבילי.
--
מנקי עובר לעמידת ידיים ומתחיל לעשות כל מיני צעדים בעוד הוא מתקרב לעץ, ואז הוא חוזר לעמידה רגילה ומתחיל להסתחרר במקום בעוד הוא עושה כל מיני תנועות ידיים של דיסקו (ם.ם), ואתה תוהה מאיפה הוא יודע את כל צעדי הריקוד האלה, בתור פוקימון פראי. לאחר מכן הוא מתקרב לעץ תוך כדי צעדי צ'ה צ'ה צ'ה ומתחיל להביא לעץ אגרופים ובעיטות. לאחר מכן הוא מסתכל אליך עם הבעת פנים של 'אוקיי זה מוזר'.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:47 AM
[b] מקס
סטארלי מנסה להתחמק ממתקפת הזעם, אך הוא נפגע פעמיים, ואז הוא בורח מספירו, מסתובב וטס אליו עם דחיפה שפוגעת בספירו, שמתכוון להשתמש בניקור
[/b][/quote]
באתר שבדקתי אז לסטארלי כרגע יש רק מתקפת זעם ודחיפה, או שפה יש לו עוד משהו?
"סטארלי תתחמק!" אני צועק וחושב על המהלך הבא שלי
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:47 AM
[b]
ירין
זה מספיק פסיכדלי כדי להיקרא טוב בשבילי.
--
מנקי עובר לעמידת ידיים ומתחיל לעשות כל מיני צעדים בעוד הוא מתקרב לעץ, ואז הוא חוזר לעמידה רגילה ומתחיל להסתחרר במקום בעוד הוא עושה כל מיני תנועות ידיים של דיסקו (ם.ם), ואתה תוהה מאיפה הוא יודע את כל צעדי הריקוד האלה, בתור פוקימון פראי. לאחר מכן הוא מתקרב לעץ תוך כדי צעדי צ'ה צ'ה צ'ה ומתחיל להביא לעץ אגרופים ובעיטות. לאחר מכן הוא מסתכל אליך עם הבעת פנים של 'אוקיי זה מוזר'. [/b][/quote]
"עשית את זה מצויין! רק איך אתה יודע את כל התנואות האלה?" אני שואל