איזה באסה למה נדב היה צאיך להישטטף האתגר אוףףף זה לא הוגן הוא מעצב איזה מאז שהוא היה בבטן של אמא שלו נולד עם דיסק של פוטושופ חחחחחחח
ואני מעצב קצת ואני נוב לפחות זהה היייה צמודדד
Printable View
איזה באסה למה נדב היה צאיך להישטטף האתגר אוףףף זה לא הוגן הוא מעצב איזה מאז שהוא היה בבטן של אמא שלו נולד עם דיסק של פוטושופ חחחחחחח
ואני מעצב קצת ואני נוב לפחות זהה היייה צמודדד
איזה קורע,מי שרואה הישרדות עכשיו בטח ראה שלירן הודח,ובפרומו טל אמר "האימפריה שלי קמה,זה רק אני וכל הבנות" ואז רוב הבנות אמרו שהן קשורות לטל(אני לא מבין,הוא הקסים אותם במישוואות מתמטיות? או היפנט אותם בנוסחה מדעית פשוטה?) חחחחח
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=17172&view=getnewpost]http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...view=getnewpost[/url]
אתגר לראש השנה...
פרק של משתמש כבוד לשבוע,מחר נסגרת ההרשמה.
חח , אבל הוא כזה ניראה דמות מצויירת חח , אני מת שהוא יזכה הוא מגניב כזה
[quote][i]Originally posted by Captain_Charisma[/i]@Sep 17 2009, 09:47 PM
[b]
[b]"95% מבני הנוער יכנסו לפאניקה אם "TOKIO HOTEL" יעמדו על גג של בניין בגובה של 500 מטר וירצו לקפוץ. העתק והדבק את זה לחתימה אם אתה מה-5% שיביאו פופקורן, כיסא ויצעקו JUMP! [/b] [/b][/quote]
XDDDDDDDDD
כ"כ נכון XD
למרות שיש שיר אחר שלהם בגיטר הירו שהוא דיי נחמד XP
באק
[quote][i]Originally posted by THE BIG SLAKING!!![/i]@Sep 17 2009, 07:47 PM
[b] איזה קורע,מי שרואה הישרדות עכשיו בטח ראה שלירן הודח,ובפרומו טל אמר "האימפריה שלי קמה,זה רק אני וכל הבנות" ואז רוב הבנות אמרו שהן קשורות לטל(אני לא מבין,הוא הקסים אותם במישוואות מתמטיות? או היפנט אותם בנוסחה מדעית פשוטה?) חחחחח [/b][/quote]
לא!!!!!!!
עשית לי ספוילר!!!!!
[b]"95% מבני הנוער יכנסו לפאניקה אם "TOKIO HOTEL" יעמדו על גג של בניין בגובה של 500 מטר וירצו לקפוץ. העתק והדבק את זה לחתימה אם אתה מה-5% שיביאו פופקורן, כיסא ויצעקו JUMP! [/b]
זה יותר נכון...
"5% מבני הנוער יכנסו לפאניקה אם "TOKIO HOTEL" יעמדו על גג של בניין בגובה של 500 מטר וירצו לקפוץ. העתק והדבק את זה לחתימה אם אתה מה-95% שיביאו פופקורן, כיסא ויצעקו JUMP!
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@Sep 17 2009, 07:52 PM
[b] זה יותר נכון...
"5% מבני הנוער יכנסו לפאניקה אם "TOKIO HOTEL" יעמדו על גג של בניין בגובה של 500 מטר וירצו לקפוץ. העתק והדבק את זה לחתימה אם אתה מה-95% שיביאו פופקורן, כיסא ויצעקו JUMP! [/b][/quote]
איזה
שנה שעברה היו לי מלא פריקיות בכיתה ששמעו כל היום טוקיו הוטל
בטיול השנתי בח' הם נכנסו לפאניקה כל הטיול כי לסולן שלהם (שעד השנה שעברה חשבתי שזאת סולנית) היה בעיה במיתרי הקול
לא סובל אותם
אם הם יעשו את זה אני עולה ודוחף אותם
[quote][i]Originally posted by Captain_Charisma[/i]@Sep 17 2009, 09:55 PM
[b] איזה
שנה שעברה היו לי מלא פריקיות בכיתה ששמעו כל היום טוקיו הוטל
בטיול השנתי בח' הם נכנסו לפאניקה כל הטיול כי לסולן שלהם (שעד השנה שעברה חשבתי שזאת סולנית) היה בעיה במיתרי הקול [/b][/quote]
גם אני חשבתי שהוא נקבה XD
פעם ראשונה אפילו אמרתי שהוא כוסית XDDDD
הם כאלה גייז @_@
צריך לחתוך להם תביצים...
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 17 2009, 09:58 PM
[b] צריך לחתוך להם תביצים... [/b][/quote]
אם יש להם XD
[quote][i]Originally posted by TickTak[/i]@Sep 17 2009, 07:58 PM
[b] צריך לחתוך להם תביצים... [/b][/quote]
XDDDDDDDDDD
עומר >< בטח הרגשת אחרי זה.. אתה יודע...
יוסי-אני יעלה ויעזור לך