-
[b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]האחות ג'וי פותחת חלון קטן "קח!" היא צועקת עליך וזורקת שקית אוכל של פוקימנים ואז סוגרת בשקט בחזרה את החלון.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=green]תומר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה ממשיך בדרכך שעה ארוכה בשקט עד שתמגיע להיתפצלות דרכים. צד אחד מוביל למבוך ענקי ביותר ואילו בצד השני אתה רואה נחל קטן ועשרות מישפחות היושבות בצל בנחת, אוכלות וצוחקות.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]וגם זה לפעמים לא עוזר XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפה קופצת מידייך והולכת לקלפייבל שבינתיים מתיישבת ומנשפת בעייפות. "למה אני צריך ללכת?" אתה שואל אותו. הוא מיסתובב ומביט בך במבט אחוז דיבוק "כי אתה לא יכול לצאת מכאן יותר" הוא אומר בקולו המפחיד וממשיך לרחף באוויר לכאן ולכן "אסור להכנס לכאן, המקום מסוכן,אין זמן, אין יציאה, אין חיים, אין מוות" הוא אומר בשקט, הוא ניראה לך אחוז טירוף. בינתיים קלפה נראת דיי מיסתדרת על הקלפייבל הזקנה.[/SIZE]
[b][SIZE=1][color=red]תמיר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]"בוא נגדיר את זה ככה," הוא אומר באיטיות "אני אוהב לראות פונטציאל של צעירים ואני רוצה לעזור להם לצמוח ולהיתפתח. בכל מובן" הוא אומר ומיסתכל עליך מוזר.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 07:14 PM
[b] [b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]דודו מתקרבת לחור בקיר ומיסתכלת עליך בתמיהה "איפה אליס?" אתה שואל ואז היא מרימה את ראשיה. ראש אחד מצביע לך לצד ימין והשני לשמאל. אתה מיסתכל עליה מנסה להבין לאיזה כיוון לפנות ואז שני הראשים מתחילים לנקר אחד את השני ולהעלם לך מהשדה הראייה. אתה מיסתכל סביב ורואה שהמבוך ממשיך וממשיך.[/SIZE]
[/b][/quote]
'האיש אמר שלא לחפש את מה שאני רוצה למצוא..' אחשוב לעצמי..
'אבל אז מה בעצם אני צריך לחפש? פוקימונים?' אוסיף לחשוב בבילבול..
'לא לחפש את אליס לא לחפש את היציאה' אני מללמל לעצמי בראש תוך כדי שאני מתקדם..
אחפש פוקימונים בסביבה תוך כדי שאני מחזיק את טוגאפי על ידי ובלדום לצידנו..
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 08:17 PM
[b] [b][SIZE=1][color=orange]ניתאי-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]וגם זה לפעמים לא עוזר XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלפה קופצת מידייך והולכת לקלפייבל שבינתיים מתיישבת ומנשפת בעייפות. "למה אני צריך ללכת?" אתה שואל אותו. הוא מיסתובב ומביט בך במבט אחוז דיבוק "כי אתה לא יכול לצאת מכאן יותר" הוא אומר בקולו המפחיד וממשיך לרחף באוויר לכאן ולכן "אסור להכנס לכאן, המקום מסוכן,אין זמן, אין יציאה, אין חיים, אין מוות" הוא אומר בשקט, הוא ניראה לך אחוז טירוף. בינתיים קלפה נראת דיי מיסתדרת על הקלפייבל הזקנה.[/SIZE] [/b][/quote]
"מה? אתה מתכוון שאני לא יכול לצאת מכאן?!" אשאל את הרוח בבהלה ואסמן לקלפה לחזור אליי, להגיד לי מה הקלפייבל אומר
-
[b] [b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]האחות ג'וי פותחת חלון קטן "קח!" היא צועקת עליך וזורקת שקית אוכל של פוקימנים ואז סוגרת בשקט בחזרה את החלון.[/SIZE]
[/b][/quote]
"יופי, המפגרת נותנת רק אוכל לפוקימונים שלי" אגיד בקול רם, ארים את השקית ואתחיל להתרחק אל עבר השדות, אפזר קצת אוכל על הרצפה ואוציא את כל הפוקימונים, ואגיד להם "תאכלו, זה מה יש"
-
[b] [b][SIZE=1][color=green]תומר-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה ממשיך בדרכך שעה ארוכה בשקט עד שתמגיע להיתפצלות דרכים. צד אחד מוביל למבוך ענקי ביותר ואילו בצד השני אתה רואה נחל קטן ועשרות מישפחות היושבות בצל בנחת, אוכלות וצוחקות.[/SIZE] [/b][/quote]
"לא בא לי להיכנס למבוך אז נראה לי שאני הלך לנחל"אחשוב לעצמי בזמן שהלך לנחל .
-
[b][font=Arial][SIZE=4][color=#FF1493]עודכנו חוקים, פרסים וחשיפה ממש קטנה לאחת מהתנועות![/font][/color][/SIZE][/b]
[b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה מתחיל להיסתובב במבוך הענקי הזה. חילופי המזג האוויר המהירים והשעות הלא הגיוניות כבר הרסו לך את המערכות ואתה מרגיש חולה, עייף ורעב.
אתה ממשיך ללכת עוד עשרים דקות במבוך, עד שאתה מזהה מקום מוכר.
אתה ממשיך ללכת בכיוון בהרגשה טובה ואז רואה שזה הבית של האישה הזקנה.
אתה מיתקרב אליו בחשש מעט ודופק בדלת.
אחרי כמה שניות פותחת לך לא אחרת מאשר אליס, היא ניראת באותו גיל כמו שניםרדת. "לואיס!" היא קוראת באושר ומחבקת אותך. "ממש דאגתי לך, לאן נעלמת לי?" היא שואלת ומכניסה אותה לבית וסוגרת אחריה את הדלת.[/SIZE]
[SIZE=1]"אין יציאה. אתה, אני, היא, אתם, פה, לנצח, אסור לחפש רק למצוא" אומר הרוח ונעלם.
קלפה רצה אליך במהירות ומתחילה לבכות לך ומצביעה על המקום שבו ישבה קלפייבל.
"מה קרה?" אתה שואל אותה מבוהל והיא מצביעה על עצמה ואז על הקלפייבל שוב ושוב.[/SIZE]
[SIZE=1]הפוקימונים שלך יוצאים ואוכלים בתאבון את האוכל המועט שהבאת להם. לאחר שסיימו את המעט שהבאת להם הם מיסתכלים עליך ומבקשים עוד.[/SIZE]
[SIZE=1]תישתמש ב '-' כשאתה חושב...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך לנחל הקטן ופארק עצום נחשף עליך. עשרות מישפחות יושבות לצד הנחל הקטן סועדות וצוחקות.
ליד הנחל יש מספר פוקימונים ובצידו השני של השביל שעליו אתה הולך יש פוקימונים. בנוסף אתה מבחין במספר ילדים עם חגורת פוקדורים הדומה לשלך.[/SIZE]
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 09:27 PM
[b] [b][font=Arial][SIZE=4][color=#FF1493]עודכנו חוקים, פרסים וחשיפה ממש קטנה לאחת מהתנועות![/font][/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]הפוקימונים שלך יוצאים ואוכלים בתאבון את האוכל המועט שהבאת להם. לאחר שסיימו את המעט שהבאת להם הם מיסתכלים עליך ומבקשים עוד.[/SIZE]
[/b][/quote]
אם אתה מתכוון בשם ל-TOXIC, אז אומרים טוקסיס, לא טוקסיק.
--
"אין עוד הרבה" אגיד ואוציא עוד אוכל.
-
[SIZE=1]"אין יציאה. אתה, אני, היא, אתם, פה, לנצח, אסור לחפש רק למצוא" אומר הרוח ונעלם.
קלפה רצה אליך במהירות ומתחילה לבכות לך ומצביעה על המקום שבו ישבה קלפייבל.
"מה קרה?" אתה שואל אותה מבוהל והיא מצביעה על עצמה ואז על הקלפייבל שוב ושוב.[/SIZE] [/b][/quote]
"את רוצה להישאר עם קלפייבל?" אשאל אותה ברוך ואם היא עונה חיובית אז אני אשאל את קלפייבל "את רוצה להתלוות אלינו?" ואתחיל ללכת עם קלפה, בלי קשר לתשובתה
-
[SIZE=1]תישתמש ב '-' כשאתה חושב...
אתה הולך לנחל הקטן ופארק עצום נחשף עליך. עשרות מישפחות יושבות לצד הנחל הקטן סועדות וצוחקות.
ליד הנחל יש מספר פוקימונים ובצידו השני של השביל שעליו אתה הולך יש פוקימונים. בנוסף אתה מבחין במספר ילדים עם חגורת פוקדורים הדומה לשלך.[/SIZE] [/b][/quote]
הלך אליהם ואשאל אותם עם אחד מהם רוצים להילחם נגדי .
-
[SIZE=1]טוקסיס זה רעלים וטוקסיק זה רעיל Oם
הפוקימונים שלך אוכלים את הכל בתאבון וניראים יותר שמחים ושבעים.
אחרי שהם מסיימים הם מיסתכלים עליך ומחכים לראות מה תרצה לעשות.[/SIZE]
[SIZE=1]קלאפייבל נעלמה~ O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלאפה מנידה בראש לשלילה וחוזרת על התנועות שלה. מצביעה על עצמה ואז על איפה שקלפייבל הייתה. היא מנסה לומר לך משהו על שתיהן.[/SIZE]
[SIZE=1]אתה ניגש לחבורת נערים, בערך בגילך ושואל. נערה אחת שישבה איתה נענת לבקשתך.
"אני מליסה" היא אומרת בחיוך [img]http://img246.imageshack.us/img246/4497/320z.png[/img] "קרב זוגות" היא אומרת בחיוך ומוציאה פוליוריל ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/061.png[/img]) והאנדהוור ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/Spr_4h_228.png[/img]).[/SIZE]
-
[b] [b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]אתה מתחיל להיסתובב במבוך הענקי הזה. חילופי המזג האוויר המהירים והשעות הלא הגיוניות כבר הרסו לך את המערכות ואתה מרגיש חולה, עייף ורעב.
אתה ממשיך ללכת עוד עשרים דקות במבוך, עד שאתה מזהה מקום מוכר.
אתה ממשיך ללכת בכיוון בהרגשה טובה ואז רואה שזה הבית של האישה הזקנה.
אתה מיתקרב אליו בחשש מעט ודופק בדלת.
אחרי כמה שניות פותחת לך לא אחרת מאשר אליס, היא ניראת באותו גיל כמו שניםרדת. "לואיס!" היא קוראת באושר ומחבקת אותך. "ממש דאגתי לך, לאן נעלמת לי?" היא שואלת ומכניסה אותה לבית וסוגרת אחריה את הדלת.[/SIZE]
[/b][/quote]
"לאן אני נעלמתי?" אשיב באדישות..
"את לא יודעת מה עבר עלי.." אומר ואתיישב על כיסא.. כמעט מתעלף..
-
[quote][i]Originally posted by The Cheshire Cat[/i]@Oct 4 2009, 09:53 PM
[b] [b][SIZE=1][color=#FF1493]נדב-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]טוקסיס זה רעלים וטוקסיק זה רעיל Oם
הפוקימונים שלך אוכלים את הכל בתאבון וניראים יותר שמחים ושבעים.
אחרי שהם מסיימים הם מיסתכלים עליך ומחכים לראות מה תרצה לעשות.[/SIZE]
[/b][/quote]
שיהיה.
--
"בואו נלך לאתגר את מנהיג המכון" אגיד ואחפש את המכון.
-
[SIZE=1]אתה ניגש לחבורת נערים, בערך בגילך ושואל. נערה אחת שישבה איתה נענת לבקשתך.
"אני מליסה" היא אומרת בחיוך [img]http://img246.imageshack.us/img246/4497/320z.png[/img] "קרב זוגות" היא אומרת בחיוך ומוציאה פוליוריל ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/061.png[/img]) והאנדהוור ([img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/Spr_4h_228.png[/img]).[/SIZE] [/b][/quote]
"מתאים לי "אומר והוציא את פוליוואג ואת סאנקורן .
"פוליוואג תשתמש בבועות על אנדהור ואת סאנקורן תשתמשי בשאיבת גיגה על פוליווריל "אומר לשניהם .
-
[SIZE=1]קלאפייבל נעלמה~ O:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קלאפה מנידה בראש לשלילה וחוזרת על התנועות שלה. מצביעה על עצמה ואז על איפה שקלפייבל הייתה. היא מנסה לומר לך משהו על שתיהן.[/SIZE] [/b][/quote]
"היא אמרה לך לאן היא הולכת?" אשאל את הלפה ואם התשובה חיובית אני אלך לחפש אותה לפי ההוראות של קלפה
-
[b][SIZE=1][color=purple]איציק-[/color][/SIZE][/b]
[SIZE=1]"ראית אותם?" היא שואלת. "כל האנשים האלה, אני מרחמת עליהם.." היא אומרת בשקט ומביטה על האדמה.
"גם אנחנו ניתקע פה?" היא מוספה לשאול אחרי שקט מביך.[/SIZE]
[SIZE=1]אתה אפילו לא בעיר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך בדרכך ועובר בשביל ליד נחל קטן שעל גדותיו יושבות משפחות על ילדים האוכלות,צוחקות ונהנות מהיום המקסים שבחוץ.
אתה מיסתכל סביבך ורואה מספר פוקימונים ליד המים, באוויר וכמה שנימצאים בחורשה הקטנה שבצד.[/SIZE]
[SIZE=1]אתה מכריז על פוקדותיך ראשון, מה שמותיר מספיק זמן לנערה לצוות על פוקימוניה. "פוליוירל תישתמש בקרן קרח על סאנקורן האנדאוור תטען קרן סולרית!" היא קוראת בקול.
סאנקורן מתחיל לשאוב חיים מפוליוירל שמגיב בקרן קרח שפוגעת בה מאוד והיא נחלשת. מהצד השני האנדאוור מתחיל לטעון קרן סולרית.
פוליוואג מנצל את ההיזדמנות ושולח בועות ופוגע בו מאוד.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/4/43/061.png[/img] 90% [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9b/Spr_4h_228.png[/img] 80%
VS.
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_191_s.png[/img] 60% [img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/51/Spr_b_g4_060.png[/img] 100%[/SIZE]
[SIZE=1]קלפה מתוסכלת מחוסר ההבנה שלך ועושה שוב. מצביעה על עצמה ואז על איפה שקלפייבל הייתה ועושה מין סימן שווה אחרי זה[/SIZE]