-
[b]ירין[/b]
אתה אומר לה טוב ומחבק אותה היא זורמת איתך ואתם מתחבקים במשך דקה עד שיסמין אומרת:"רוצה שניהיה חברים?~יאנו זוג~"בקול נלהב מה תענה??
[b]שון[/b]
אתה מחליט ללכת לאגם ואחרי הליכה קצרה מגיע אליו.
את המסתכל סביב ורואה כמה סוגי פוקימונים:מעופפים,רגילים,חרק,אש-פולפיקס,חשמל-מינון פלוסל,מים ועשב. מה תעשה.?
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 19 2009, 10:01 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתה אומר לה טוב ומחבק אותה היא זורמת איתך ואתם מתחבקים במשך דקה עד שיסמין אומרת:"רוצה שניהיה חברים?~יאנו זוג~"בקול נלהב מה תענה??
[/b][/quote]
"ברור!" אני אומר ומנשק אותה :D
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 19 2009, 10:01 PM
[b] [b]שון[/b]
אתה מחליט ללכת לאגם ואחרי הליכה קצרה מגיע אליו.
את המסתכל סביב ורואה כמה סוגי פוקימונים:מעופפים,רגילים,חרק,אש-פולפיקס,חשמל-מינון פלוסל,מים ועשב. מה תעשה.? [/b][/quote]
אני מוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוקדורים שלהם
אני נותן ללרביטר וצ'ימצ'אר לאכול כמה גרגרי אורן שקטפתי מהעצים קודם כדי שהפצעים שלהם יחלימו מהקרבות שהם עברו
אחרי זה אני חושב על שיטת אימונים חדשה ובינתיים מחפש פוקימון חזק כדי להילחם בו עם סטאריו
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 19 2009, 08:42 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
"לא אני לא רוצה להיתלונן זה יותר גרוע בקיצור אני אברח לבינתיים לבית המסתור שלי נתראה" הוא אומר ובורח משם במהירות בדרך נופל לו משהו אתה לא מצליח לראות מה זה רק שזה נוצץ מה תעשה??
[/b][/quote]
"פחדן"אני חושב לעצמי והולך להרים את מה שנפל לו
-
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 18 2009, 01:45 PM
[b] [b]תמיר[/b]
אתה נכנס ומבקש חדר, האחות מוציא מפתח ואומרת :"הינה זה המפתח החדר בקומה השנייה מס' 5" אתה עולה לקומה השנייה ונכנס לחדר מס' 5 אתה מוריד בגדים והולך לישון...
למחרת:אתה מיתעורר מה תעשה?? [/b][/quote]
סוף סוף חזרתי!!!
--
אני מתמתח,ממצמץ מעט והולך להתארגן.אני יוצא החוצה ואוכל,ואח"כ אני יוצא ומחפש מאמנים שנראים חזקים
-
לנעול מצטער כולם אני משתעמם מהמשחק לא בגללכם אלה בגלל הפוקימון שנאבד לי העיניין בו =\
אם מישו מיכם רוצה לאמץ תמשחק שישלח לי בפרטי =]
-
[b]תמיר[/b]
אתה יוצא מהמרכז ורואה שעדיין מוקדם מאד ושאין עדיין מאמנים שהיתעוררו מה תעשה??
[b]שון[/b]
אתה מסיים להאכיל את לרבי וצ'ים[קיצור לשם שלהם טוב?]
אתה סורק סביב ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/327.png[/img] מה תעשה??
[b]מייקל[/b]
אתה רואה שזה חץ שהחודד שלו מכוסה דם וטיפה קטנה של חומר ירוק,אתה פתאום שומע קול ירייה וצרחה מהכיוון שאליו רץ המאמן מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתם מתנשקים דקה שלמה[נשיקה צרפתית] ואז יסמין אומרת לך:"ירין אני אוהבת אותך איזה מזל שנפגשנו ביער ההוא" מה תענה?
kretorrbwly
לא רשום
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 30 2009, 06:42 PM
[b] [b]שון[/b]
אתה מסיים להאכיל את לרבי וצ'ים[קיצור לשם שלהם טוב?]
אתה סורק סביב ורואה [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/327.png[/img] מה תעשה?? [/b][/quote]
''בסדר סטאריו הגיע הזמן להתאמן נגד הספינדה הזה, תתחיל עם אקדח מים'' אני אומר לסטאריו
-
[b]
[b]ירין[/b]
אתם מתנשקים דקה שלמה[נשיקה צרפתית] ואז יסמין אומרת לך:"ירין אני אוהבת אותך איזה מזל שנפגשנו ביער ההוא" מה תענה?
[/b][/quote]
יופי חזרת!!
-----
"גם אני!" אני אומר וממשיך איתה יד ביד
-
[b]שון[/b]
סטאריו יוצא ותוקף באקדח מים אך הספינדה חומק ונותן לסטאריו אגרוף חזק~אגרוף מתקפת נורמאל שהמצאתי יאנו אגרוף~ שפוגע בסטאריו מה תעשה??
[b]ירין[/b]
אתה מרזיקים ידיים וממשיכים ללכת פתאאום עוצר אתכם מצ'וק גדול [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/067.png[/img] מה תעשה?.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 30 2009, 09:02 PM
[b]
[b]ירין[/b]
אתה מרזיקים ידיים וממשיכים ללכת פתאאום עוצר אתכם מצ'וק גדול [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/067.png[/img] מה תעשה?. [/b][/quote]
אני אוכל לתפוס אותו אולי?
---
"אני אנסה לתפוס אותו, סקווירטל צא!עכשיו אקדח מים ואז סילון בועות!!" אני אומר
-
[b]
[b]מייקל[/b]
אתה רואה שזה חץ שהחודד שלו מכוסה דם וטיפה קטנה של חומר ירוק,אתה פתאום שומע קול ירייה וצרחה מהכיוון שאליו רץ המאמן מה תעשה??
[/b][/quote]
אני זורק את החץ על הרצפה ומהר רץ לכיוון הצעקה לראות מה זה.
-
[b]ירין[/b]
לא עכשיו תדע למה=]
;~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את סקווירטל מהפוכדור ופתאום שומע מישו אומר לך:"אתה לא תתפוס אותו כי הוא שלי" אתה מתסכל מי אמר לך את זה ורואה מאמן צעיר~תיאור:שיער בצבע חום,גובה בינוי,רזה,שזוף,עיניים כחולות,חולצה צהובה,מכנסי ג'ינס,נעלי ספורט שחורות.~ מה תעשה?
[b]מייקל[/b]
אתה רץ למקום ממנו הגיעו הצרחות ורואה את אותו המאמן שוכב מת על המדרכה נראה שירו לו בחזה מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 30 2009, 09:02 PM
[b] [b]שון[/b]
סטאריו יוצא ותוקף באקדח מים אך הספינדה חומק ונותן לסטאריו אגרוף חזק~אגרוף מתקפת נורמאל שהמצאתי יאנו אגרוף~ שפוגע בסטאריו מה תעשה?? [/b][/quote]
''תחזיק מעמד סטאריו, עכשיו תתקרב לספינדה ואז תשתמש בקרן קרח'' אני אומר לסטאריו