-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 11:55 AM
[b] [ג'ין ~
אתה מחפש ילדים אבל כולם ניראים שם חנונים , יש כמה בנות יפות וכמה בנים נחמדים
אתה פונה לאחד הבנים והוא לוחץ את ידך ואומר "היי , אני דילן " ומחייך אליך
"אני רואה שאתה חדש , האם אני צודק ?"
[/b][/quote]
לא אמרת שההפסקה נגמרה ואני הולך לכיתה?
אני אומר לו" היי מה קורה אני ג'ין ואני לומד פה בכוחות אופל אני חדש השנה בבית הספר אני מצפה לכוחות גדולים מסוג אופל אצלי מה אתה לומד?"אשאל אותו בסקרנות ובלחץ
-
שם בפורום : Grass-Man
שם במשחק : דיזל בז'רנו
רקע : דיזל בז'רנו גדל עם הורים עשירים עד לגיל 20 שמכאן התחיל לחיות לבד. אומרים שזה כך בגלל שהוריו ברחו מהבית מכיוון, כך ההורים של דיזל מספרים, שהוא השתגע, הפך לשד וניסה להרוג אותם. ואז התגלה שהוא בכלל ערפד. דיזל הוא אוהב מאד את כוחותיו מסוג האש והאדמהובנתיים שולט בהן חלקית ומנסה ללמוד את השליטה המלאה על ההתקפות של הסוגים הללו, זאת הסיבה שהוא הצטרף לחיפושים אחרי הינאמורי.
כוח : אש ואדמה
צורה שנייה : זאב
מתקפות :
--
--
--
--
-
[b]ריימונד ~
אתה מסתכל על שעות השיעורים ורואה שהשיעור של כוחות החשמל והאוויר מתחיל בשעה 12:00 , אתה מסתכל על השעון והשעה 12:10 , אתה פוקח את העיניים חזק ומסתכל שוב על השעה , ואז מבין שאתה ממש מאחר לשיעור !!!
זאנקו ~
"רציתי לבדוק שהכל בסדר איתך ולהוביל אותך לממלכה שלך , אתה תהיה בממלכת האש שעדיין לא גילית , בקרוב תגלה אותה ותברח מבית הספר , אני רואה את זה בעתיד שלך , אבל דבר אחד ארצה להגיד לך כאן , אל תסמוך על אף אחד , רק על אנשי האש בדרגה גבוהה אתה יכול לסמוך , על האחרים - בשום פנים ואופן לא ! שיהיה בהצלחה זאנקו ." הוא אומר , מנשק את ראשך וחוזר למימד שלו .
דראקו ~
אתה יורד למטה לטייל קצת ורואה שיש הגרלה בכיכר בית הספר , ועוד המון תחרויות נחמדות , אתה מתלבט אם לרדת לשם או ללכת לחדר של הבנות שאמרו לך להגיע רק ב-22:00 .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 01:50 PM
[b] [b]דראקו ~
אתה יורד למטה לטייל קצת ורואה שיש הגרלה בכיכר בית הספר , ועוד המון תחרויות נחמדות , אתה מתלבט אם לרדת לשם או ללכת לחדר של הבנות שאמרו לך להגיע רק ב-22:00 .[/b] [/b][/quote]
אלך אל התחרויות. 'זה בטוח ישרוף קצת זמן,חוץ מזה,הן אמרו לבוא ב22:00,אולי יש סיבה ספציפית.' אחשוב לעצמי ואחייך,אלך אל התחרויות.
-
[b] [b]זאנקו ~
"רציתי לבדוק שהכל בסדר איתך ולהוביל אותך לממלכה שלך , אתה תהיה בממלכת האש שעדיין לא גילית , בקרוב תגלה אותה ותברח מבית הספר , אני רואה את זה בעתיד שלך , אבל דבר אחד ארצה להגיד לך כאן , אל תסמוך על אף אחד , רק על אנשי האש בדרגה גבוהה אתה יכול לסמוך , על האחרים - בשום פנים ואופן לא ! שיהיה בהצלחה זאנקו ." הוא אומר , מנשק את ראשך וחוזר למימד שלו .[/b] [/b][/quote]
'אוקיי, אני מבטיח אדוארד.' אחשוב ואחייך, ארוץ במהירות אל כיתת האבירים.
-
[b] ריימונד ~
אתה מסתכל על שעות השיעורים ורואה שהשיעור של כוחות החשמל והאוויר מתחיל בשעה 12:00 , אתה מסתכל על השעון והשעה 12:10 , אתה פוקח את העיניים חזק ומסתכל שוב על השעה , ואז מבין שאתה ממש מאחר לשיעור !!!
[/b][/quote]
ארוץ במהירות לכיתה.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 06:46 AM
[b] [b]האול ~
"קדימה , בוא נלך "
הוא אומר ורץ בעודו מחזיק בידך לקומה השלישית .
אתם מגיעים לקומה השלישית .. והוא נעמד ליד הדלת שלה .
"רק שנייה" הוא אומר במוזריות "היא יושנת.." הוא אומר ומוחק את חיוכו .
[/b] [/b][/quote]
"נו באמת.." אקרא כולי מבואס.
"אולי אתה יכול לבדוק מה היא חולמת או משהו כזה, יש מצב?" אשאל ואקווה לתשובה חיובית מכריס.
-
[b]ג'ין ~
"אני חושב שהתחיל השיעור שלך , נוכל לדבר אחר-כך"
הוא אומר והולך לכיתה שלו ..
זאנקו ~
הוא מחייך ועולה לשמיים , אתה מסתכל על השעה ומבין ששיעור האבירות עומד להתחיל ולכן אתה הולך לכיתה בה אתה לומד , הגעת בידיוק בזמן והמורה ניכנס בידיוק אחריך , למורה קוראים כריס , אתה ניכנס ומתיישב במקום שלך , המורה נכנס בשריון של אבירים בצבע שחור בוהק ואומר "שלום שמי כריס ואני המורה שלכם לאבירות , אני בכוח האש ואני מאמין שכל מי שמחזיק כאן בכח האש ישמח ללמוד איתי , יש לכם איזה שאלות לפני שמתחילים ?" הוא אומר .
דראקו ~
תחרויות רבות יש שם , בכניסה אתה מקבל פתק מההגרלה , המספר שלך הוא 696 .
אתה מסתכל על התחרויות שמתקיימות ועכשיו מתקיימת תחרות פטיש הברזל .
אתה צריך להכות עם ברזל ולהרים את הכדור עד למעלה .
ריימונד ~
במהירות האור והבזק אתה מגיע סוף סוף אל המגרש , הכיתה כבר התחילה ואתה רואה אותם
עומדים בתור שבראשיתו עומד המאמן עם שולחן מלא בנשקים ואתה צריך ללכת לסופו לפי דברי המאמן שמאוכזב שאיחרת , אתה מחכה שם בערך 10 דקות ובסוף מגיע התור שלך "שלום ריימונד , אתה האחרון , תצטרך לבחור נשק שאיתו תתחיל להילחם " הוא אומר ומראה לך את הנשקים ,
הנשקים נמצאים בעמוד הראשון בהודעה הרביעית .
האול ~
כריס צוחק ואומר "ערפדים רק קוראים מחשבות , לא חלומות.." וממשיך לצחקק .
[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 04:32 PM
[b] [b]דראקו ~
תחרויות רבות יש שם , בכניסה אתה מקבל פתק מההגרלה , המספר שלך הוא 696 .
אתה מסתכל על התחרויות שמתקיימות ועכשיו מתקיימת תחרות פטיש הברזל .
אתה צריך להכות עם ברזל ולהרים את הכדור עד למעלה .[/b] [/b][/quote]
"זוזו זוזו!" אגיד למי שבתור ואתפוס את הפטיש. "מכת ארמגדון!!" אצעק ואכה עם הברזל בכדי להרים את הכדור עד למעלה.
-
[b] [b]
האול ~
כריס צוחק ואומר "ערפדים רק קוראים מחשבות , לא חלומות.." וממשיך לצחקק .
[/b] [/b][/quote]
אצחק גם אני לדבריו של כריס, "אם כך, מה אתה רוצה שנעשה עכשיו זאת אומר, אני לא הולך לשבת ולהשתעמם" אומר לו לפתע.
"אולי..." אמלמל לפתע.
"תגיד יש דבר כזה פה קרב זוגות, בחדר האימונים?, זאת אומרת שאני ואתה נוכל להיות נגד זוג אחר בקרב.?" אשאל אותו.
-
[b] [b]ג'ין ~
"אני חושב שהתחיל השיעור שלך , נוכל לדבר אחר-כך"
הוא אומר והולך לכיתה שלו ..
[/b][/quote]
אני אומר לו" טוב תודה לך נדבר אחר כך" ואלך לכיתה במהירות ואחשוב 'מה הולך לחכות לי בשיעור כוחות האופל הראשון שלי? מעניין'
-
[b]ג'ין ~
אתה נכנס לשיעור הראשון שלך קצת באיחור אבל המורה מחייך ואומר "בוקר טוב שב במקום שלך"
כמובן שאין בכלל מקומות וזה נמצא במגרש , כולם יושבים על הריצפה ואתה מחליט גם לשבת על הריצפה .
המאמן אומר "בזמן שלא היית פה ג'ין הסברתי להם שלפני שאתם מקבלים את הכוח תצטרכו להתמודד בלחימה עם נשקים , לכן הראיתי להם את הנשקים" הוא אומר ומצביע על הנשקים "ועכשיו תצטרכו לבחור נשק , הסתדרו בטור !" הוא אומר ואתה נכנס לתוך הטור , לבסוף אתה רואה שהגיע תורך ואתה צריך להחליט איזה נשק תבחר (הנשקים בעמוד 1 הודעה 4)
האול ~
"כן ברור שיש קרב זוגות, למה אתה שואל" הוא אומר ומחייך אליך .
דראקו ~
אתה מתכוון לחטוף את הפטיש אבל יש תור , לכן השומר מחזיר אותך אחורה ואתה מחכה לתורך ,
התוצאה הכי גבוהה היא 980/1000 .
עכשיו הגיע תורך , אתה מרים את הפטיש והוא מאוד מאוד כבד לך ![/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 05:08 PM
[b] [b]האול ~
"כן ברור שיש קרב זוגות, למה אתה שואל" הוא אומר ומחייך אליך .
[/b] [/b][/quote]
"אם כך למה אנחנו מחכים?!" אשאל בהתלהבות ואגרור אותו היישר אל חדר האימונים בלהט בעודי בטוח שאני והוא נהיה צוות מעולה שיחסל שם את כולם או לפחות את כל מי שברמה שלנו.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 05:08 PM
[b] [b]ג'ין ~
אתה נכנס לשיעור הראשון שלך קצת באיחור אבל המורה מחייך ואומר "בוקר טוב שב במקום שלך"
כמובן שאין בכלל מקומות וזה נמצא במגרש , כולם יושבים על הריצפה ואתה מחליט גם לשבת על הריצפה .
המאמן אומר "בזמן שלא היית פה ג'ין הסברתי להם שלפני שאתם מקבלים את הכוח תצטרכו להתמודד בלחימה עם נשקים , לכן הראיתי להם את הנשקים" הוא אומר ומצביע על הנשקים "ועכשיו תצטרכו לבחור נשק , הסתדרו בטור !" הוא אומר ואתה נכנס לתוך הטור , לבסוף אתה רואה שהגיע תורך ואתה צריך להחליט איזה נשק תבחר (הנשקים בעמוד 1 הודעה 4)
[/b][/quote]
אני חושב לעצמי' אממ ארבעה אפשרויות חרב,חנית,טפרים ושוריקן מעניין מה אקח' אני מתחיל לחשוב על כל ההיתרונות של כל הנשקים אבל בסוף אני מגיע להחלטה"אני החלטתי לקחת את הטפרים" אני מדמיין לעצמי איך ארצח את הינאמורי עם הטפרים האלה' וגם מנסה לחשוב שעשיתי בחירה טובה
-
[b]ג'ין ~
"בחירה מעניינת וטובה מאוד ג'ין !" אומר המאמן בשמחה ואז מבקש מכולם לשבת לאחר שנותן לך את הנשק שלך , הנשק שלך הוא הנשק לרמה 15 שבפרטים על הנשקים .
אתה שמח שקיבלת את הנשק ואתה יושב בשמחה על הריצפה , המאמן מחייך ופונה לשאר הכיתה "כולכם עכשיו תעצמו את עיניכם ותדמיינו את הדבר הכי אפל שאתם יכולים לדמיין " .
האול ~
אתה רץ איתו לחדר האימונים ורואה שני אנשים נלחמים , הוא מוציא את הנשק שלו והאבן שוב מופיעה מעליו , אתה נזכר שאתה עדיין לא בטוח שאתה יודע מה זה , האבן בצבע ורוד ומסביבה כדורים קטנים ורודים .
" היי אתם , אנחנו רוצים להילחם מולכם בקרב זוגות , אתם מעוניינים ?" כריס שואל את שני החיילים שהיו בזירה , האחד מחזיק בשוריקן והשני מחזיק בחנית קסם .[/b]