-
[QUOTE=Ritsuka Kun;595198]
[COLOR=Green]סטיב-
סידוט נעמד בצד ומיסתכל על לארביטר בריכוז רב. "קדימה לארביטר מגלשת אבנים!" אתה קורא ולארביטר מתרכז ממש הרבה ובעוד שמילקטנק מתגלגלת במהירות, לארביטר מפתיע אותה לחלוטין עם המתקפה שלו ופוגע בה חזק ומונע ממנה להמשיך.*לארביטר למד סופית מגלשת אבנים*
מילקטנק נעמדת ומיסתכלת עליכם בזעם ואז משפריצה לעצמה חלב לתוך הפה וכל פצעיה נעלמים והיא ניראת הרבה יותר טוב. לאחר מכן היא יוצאת עם גילגול לעבר לארביטר במהירות עצומה.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד לארביטאר ! עכשיו השתמש בסופת חול וכנס לתוך הסופה עם המתקפה 'ראש ברזל'"
בכל גם תבלבל את מילטאנק שאולי יעצור ואם הוא לא יעצור לפחות תפגע בו !"
אגיד לו ואסתכל מה סידוט עושה .
והאם הוא נהנה מהקרב .
-
[quote=Ritsuka Kun;593999][SIZE=1][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=blue]"לא אני ממש לא מכיר את האיזור הזה" הוא אומר "אבל לא משנה לאן ניבחר בסופו של דבר נגיע לאנשהו" הוא מוסיף ומיסתכל עליך "תבחר לי ממש לא אכפת"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
"גיאדוד? צא סידוט! תשתמש בזרע עלוקה ואז תחכה שהוא יתקוף, וכשהוא יתקוף תשתמש בהתמדה
-
[quote=Ritsuka Kun;595198][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה לא יכול לתת לפוקימון שלך להחליט~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]תחליט אם אתה רוצה או לא... =\[/COLOR][/SIZE]
"תתקוף אותו בטופרי מתכת ואחר כך קרן בועות" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;595198][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה פותח את הדלת במעט עצבים ורואה את האחות ג'וי עומדת עם הצ'אנסי שלה בכניסה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"שלום לך ג'ו" היא אומרת בחיוך ומיסתכלת סביב "רציתי לדעת אם הכל בסדר ואין שום הפרעות מיוחדות" היא מוסיפה וממשיכה להסתכל מסביב.[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
"האמת שיש פה איזה סנטה-קלאוס, אבל נדמה לי שהוא מנסה לגנוב משהו. מה שכן, הוא לא נראה לי מזיק במיוחד, תטפלי בזה את."אני משיב לה בחיוך ומוסיף, "הוא כרגע בשירותים, חכי שנייה"אני אומר לה ומחכה שהוא ייצא.
-
[COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
מילקטנק נעצרת לפתע ושומעת את מה שאתה אומר ללארביטר וברגע שהוא מישתמש בסופת חול, היא מתחילה להיתגלגל במהירות במעגל גדול. לפתע, כל החול מתאגד סביב מילקטנק, שיצרה בעצם עמוד חול מהסופה שלך ובכך הצילחה להרוס את ההסואה של לארביטר.
לארביטר ממשיך עם הרעש ברזל שלו, אבל מילקטנק נעצרה וכל החול נופל על הריצפה ומכסה את שניהם ולארביטר מחליק על האדמה.
מילקטנק מישתמשת ברקיעה על ראשו של לארביטר ופוגעת בו קשה.
אתה מציץ לראות מה סיודט עושה וניראה שהוא מתחיל לחפור באדמה כאילו הוא מחפש משהו.
[COLOR=Blue]ניב-
סידוט יוצא במהירות מהפוקדור ושולח זרע קטן מקודקוד ראשו הנישלח במהירות לעבר ג'יאדוד והזרע ניכרך סביבו ועוטף אותו לחלוטין.
ג'יאדוד מנסה לתלוש מעליו את הסבכים הכורכים אותו, אבל הם צומחים מהר יותר ויותר.
הוא מיתעצבן ומרחף במהירות לעבר סידוט עם אגרוף מגה, אבל שנייה לפני סידוט שולח שאיבת מגה!
*סידוט למד שאיבת מגה*
מה שגורם לג'יאדוד לפספס את מיתקפתו ולנפץ אבן לרסיסים. ג'יאדוד ניראה לפםתע חלש יותר בגלל הזרע עלוקה.
[COLOR=Purple]סם-
טוטדייל יוצא עם ציפורניו שלוחות קדימה ושורט את סאנקורן בגבו ומעיף אותו על פניו.
סאנקורן מיסתובב אליכם ואז מישתמש בשאיבת מגה על הבועות של טוטדייל ומופצץ את כולן וסופג מהן אנרגיה.
טוטדייל מעט מופתע וניפגע ממתקפת הספיגה של סאנקורן.
[COLOR=Red]ג'ו-
"סנטה קלאוס?" היא אומרת ומרימה גבה וניכנסת עם צ'אנסי שלה לחדר והולכת ישר לשירותים.
"בוא מהר!" היא קוראת לך ואתה רץ לשם במהירות.
"תראה" היא אומרת ומצביעה לשירותים. הגנב איננו "הוא כנראה ברח"
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=purple]סם-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]טוטדייל יוצא עם ציפורניו שלוחות קדימה ושורט את סאנקורן בגבו ומעיף אותו על פניו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]סאנקורן מיסתובב אליכם ואז מישתמש בשאיבת מגה על הבועות של טוטדייל ומופצץ את כולן וסופג מהן אנרגיה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]טוטדייל מעט מופתע וניפגע ממתקפת הספיגה של סאנקורן.[/COLOR][/SIZE]
"קדימה נוכל לנצח אותו" אומר ואעודד אותו "השתמש מהר באקדח מים תוך כדי שאתה רץ עליו ואחר כך טופרי מתכת מטווח 0 על פניו" אומר לו
[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;595383][COLOR=Green][SIZE=1]סטיב-
מילקטנק נעצרת לפתע ושומעת את מה שאתה אומר ללארביטר וברגע שהוא מישתמש בסופת חול, היא מתחילה להיתגלגל במהירות במעגל גדול. לפתע, כל החול מתאגד סביב מילקטנק, שיצרה בעצם עמוד חול מהסופה שלך ובכך הצילחה להרוס את ההסואה של לארביטר.
לארביטר ממשיך עם הרעש ברזל שלו, אבל מילקטנק נעצרה וכל החול נופל על הריצפה ומכסה את שניהם ולארביטר מחליק על האדמה.
מילקטנק מישתמשת ברקיעה על ראשו של לארביטר ופוגעת בו קשה.
אתה מציץ לראות מה סיודט עושה וניראה שהוא מתחיל לחפור באדמה כאילו הוא מחפש משהו.
[/SIZE]
[/COLOR][/QUOTE]
"וואו ! לארביטאר אל תוותר השתמש במגלשת אבנים !"
אצעק לעברו בעידוד ואנסה לראות למה סידוט חופר .
-
[COLOR=Purple][SIZE=1]סם-
אתה רוצה ללכוד אותו?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טוטדייל מתחיל לרוץ לעבר סאנקורן ושולח אקדח מים חזק על פרצופו, אבל לא ניראה שלסאנקורן זה מזיז, והוא קופץ מהתווך של אקדח המים של טוטדייל ושולח זרע עלוקה על טוטדייל והוא נכרך בסבך צפוף מאוד המפריע לו לזוז.
אבל הוא לא מוותר וממשיך לרוץ ופוגע בסאנקורן ישירות בטופרי מתכת חזקים במיוחד המעיפים אותו לאחור.
סאנקורן משתמש בפיגה וסופג מעט חיים מטוטדייל ומתחזק גם מהזרע עלוקה שכורך את טוטדייל.
[COLOR=Green]סטיב-
אתה מעוניין ללכוד אותה? ם:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לארביטר נעמד ושולח מגלשת אבנים חזקה במיוחד הפוגעת במילקטנק אשר שוב משפריצה לעצמה חלב לתוך הפה ומיתחזקת מחדש ואז יוצאת עם אגרוף סיחרור לעבר לארביטר והוא ניפגע ישירות.
בינתיים סידוט מוצא בתוך האדמה משקפת ישנה ומעט חבטוה המוכסה באבן כתומה וחלקה מאוד.
סידוט מצא משקפת הליכה (go-goggles) [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3f/Bag_Go-Goggles_Sprite.png[/IMG] ומביא לך אותן.
עכשיו תוכל לראות את לארביטר בזמן סופת החול.
בינתיים מילקטנק מחטיפה ללארביטר את האגרוף סיחרור חזק לתוך הבטן.
[/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;595536][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה רוצה ללכוד אותו?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]טוטדייל מתחיל לרוץ לעבר סאנקורן ושולח אקדח מים חזק על פרצופו, אבל לא ניראה שלסאנקורן זה מזיז, והוא קופץ מהתווך של אקדח המים של טוטדייל ושולח זרע עלוקה על טוטדייל והוא נכרך בסבך צפוף מאוד המפריע לו לזוז.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]אבל הוא לא מוותר וממשיך לרוץ ופוגע בסאנקורן ישירות בטופרי מתכת חזקים במיוחד המעיפים אותו לאחור.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]סאנקורן משתמש בפיגה וסופג מעט חיים מטוטדייל ומתחזק גם מהזרע עלוקה שכורך את טוטדייל.[/COLOR][/SIZE]
לא סתם אימון
"טוטודייל השתמש בטופרי מתכת כדי לחתוך את זרע העלוקה ואחר כך השתמש בקרן בועות חזקה על סאנקרן" אומר לו
-
[quote=Ritsuka Kun;595383][COLOR=green][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green][COLOR=red]ג'ו-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]"סנטה קלאוס?" היא אומרת ומרימה גבה וניכנסת עם צ'אנסי שלה לחדר והולכת ישר לשירותים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]"בוא מהר!" היא קוראת לך ואתה רץ לשם במהירות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]"תראה" היא אומרת ומצביעה לשירותים. הגנב איננו "הוא כנראה ברח"[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"זה משנה כל כך?" אני שואל אותה, "הוא ממילא לא נראה לי בחור שיכול לגנוב משהו, הוא כזה מגושם ומסורבל"אני אומר לה במהירות,
"מה השעה עכשיו בכלל? שאתה ערה עדיין?"אני שואל אותה בסקרנות.
-
[quote=Ritsuka Kun;595383][SIZE=1][COLOR=green][COLOR=blue]ניב-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=green]
[SIZE=1][COLOR=green]סידוט יוצא במהירות מהפוקדור ושולח זרע קטן מקודקוד ראשו הנישלח במהירות לעבר ג'יאדוד והזרע ניכרך סביבו ועוטף אותו לחלוטין.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]ג'יאדוד מנסה לתלוש מעליו את הסבכים הכורכים אותו, אבל הם צומחים מהר יותר ויותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]הוא מיתעצבן ומרחף במהירות לעבר סידוט עם אגרוף מגה, אבל שנייה לפני סידוט שולח שאיבת מגה![/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]*סידוט למד שאיבת מגה*[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=green]מה שגורם לג'יאדוד לפספס את מיתקפתו ולנפץ אבן לרסיסים. ג'יאדוד ניראה לפםתע חלש יותר בגלל הזרע עלוקה.[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=green][COLOR=green][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
אצעק בהתלהבות "אדיר סידוט! תנסה להשתמש שוב בשאיבת מגה, ואם הוא תוקף תשתמש בהתמדה" ואנסה להראות כמה שיותר כמה אני גאה בו
-
[quote=Ritsuka Kun;595198][COLOR=purple][SIZE=1]סם-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה לא יכול לתת לפוקימון שלך להחליט~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]תחליט אם אתה רוצה או לא... =\[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=purple]
[SIZE=1][COLOR=purple]אתה שואל אותי? XD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=purple]"אני לורי" היא אומרת בחיוך ומביאה לך את הביצה מתיקה "אני לא בטוחה מה יש בפנים. אבל אני חושבת שיש בפנים פוקימון רגיל למדי" היא מוסיפה בחיוך[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=purple][COLOR=purple][SIZE=1][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"אגב שמי אנג'ל"אומר .
"טוב אני חושב שאני צריך לצמצם פערים עם המאמנים המתחילים שיצאו כבר "אומר לה .
"תודה רבה "אומר והתחיל ללכת.
-
[COLOR=Red][SIZE=1]ג'ו-
"עם כל התנועות האלה צריכים להיות זהירים" היא אומרת "והשעה עכשיו בערך אחד וחצי בלילה" היא אומרת בחיוך ואז מברכת אותך ללילה טוב ויוצאת מהחדר.
אתה הולך אחריה לסגור את הדלת ומתחיל לשמוע שוב קולות דרך החלון.
[COLOR=Blue]ניב-
סידוט מישתמש שוב בשאיבת מגה ומחליש את ג'יאדוד יותר.
ג'יאדוד מתרחק מעט מהמקום ואז יוצא עם דחיפה במהירות לעבר סידוט, המשתמש בהתמדה ואוגר כוחות.
ג'יאדוד מנסה שוב אגרוף מגה ופוגע בסידוט ישירות ומעיף אותו אחורה ובתגובה סידוט משחרר את האנרגיה שהוא אגר ובשילוב עם הזרע עלוקה ג'יאדוד מאבד המון חיים.
ג'יאדוד אבל לא מוותר ומישתמש ביתקשחות ואז יוצא שוב עם אגרוף מגה.
[COLOR=Purple]סם-
טוטדייל מנסה לשחרר את עצמו מהטפרים, אבל כל פעם שהוא תולש את הסבך, הוא צומח בחזרה ויותר עבה כל פעם.
לבסוף טוטדייל ניראה כמו כדור סבכים ורואים רק את קצוות ידיו,רגליו ופיו.
הוא שולח על סאנקורן קרן בועות, אבל לא ניראה שזה מזיז לסאנקורן כ"כ והוא יוצא עם ספיגה ומוריד לטוטדייל חיים ובשילוב עם הזרע עלוקה, סאנקורן ניראה הרבה יותר טוב מאשר בתחילת הקרב!
[COLOR=Magenta]
[/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Magenta]אינג'ל-
אתה ניפרד מלורי וממשיך בדרכך ולאחר כמה דקות אתה מבחין בסורסקיט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/72/Spr_4d_283.png[/IMG]) מיסתובב ליד אחד מהשיחים[/COLOR].
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
-
[quote=Ritsuka Kun;595647][COLOR=red][COLOR=red][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red][COLOR=magenta]אינג'ל-[/COLOR][/COLOR][/SIZE][COLOR=red]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה ניפרד מלורי וממשיך בדרכך ולאחר כמה דקות אתה מבחין בסורסקיט ([IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/72/Spr_4d_283.png[/IMG]) מיסתובב ליד אחד מהשיחים[/COLOR].[/SIZE]
[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/quote]
"ספיל תשתמשי בכדור קרח ואז בקרן איתור על הסורסקיט הזה !"אומר לספיל.
"אחר כך תשלחי אקדח מים "אומר.
-
[quote=Ritsuka Kun;595647][COLOR=red][SIZE=1]ג'ו-[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=red]"עם כל התנועות האלה צריכים להיות זהירים" היא אומרת "והשעה עכשיו בערך אחד וחצי בלילה" היא אומרת בחיוך ואז מברכת אותך ללילה טוב ויוצאת מהחדר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=red]אתה הולך אחריה לסגור את הדלת ומתחיל לשמוע שוב קולות דרך החלון.[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
'הפעם אני לא אתן לטמבל הזה לברוח!'אני חושב בנחישות.
"צא לפה סטנטלר!"אני קורא ומשחרר את סטנטלר מהפוכדור שלו,
"האמת שהייתי רוצה לעשות איתך היכרות כרגע אך יש דברים חשובים יותר!, תחכה שמי או מה שזה לא יהיה ייכנס החלון ותתקוף אותו בדחיפה!, אבל לא כדשי לפגוע בו אלא כדי שייבהל! בסדר?, אז קדימה!"אני מורה לו את הפקודה הראשונה שלי אליו.