-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644649][SPOILER]
"מתי שיגע הזמן" אומר מאט וממשיך לכתוב\לחתום עעל מסמכים ואנג'לינה עוזרת לו..
אתה מתיישב לך ומחכה.. עוברות להן 20 דקות והן מסיימים.. אנג'לינה לוקחת את כל המסמכים ומסדרת בתיקייה שומביאה את התיקייה הזאת לך ואז אומרת לך :"בוא איתי".
[/SPOILER][/QUOTE]
אני קם והולך איתה[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=DouBle R;644623][COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה עף אלייה ורואה שעיניי סגורות ושהגוף זז לבדו.. כניראה אותו הדבר קרה גם לך..
[/spoiler][/quote]
'מה לעזעל?'אני חושב לעצמי ומנסה להעיר אותה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;644623][COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה נראה כמו שנראית פעם..
~~~
ושוב אני אומר אתה יכול לשנות תדמות מלאך לאיך שהיית רוצה שהיא תראה...רק לא לשנות תחרב וכנפיים
[/spoiler][/quote]
אז אני יכול להיראות עם התסרוקת והשיער כמו שניראתי אבל עם כנפיים?
---
"מה נעשה עכשיו?" אני שואל את מייקל "אולי נלך כבר?"
[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;644623][COLOR=black][U][B][U][B]
SPOILER]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
עברית שפה קשה?
~~~~~~~~
אתה מנסה להפוך חזרה לבן אדם אך לא מצליח המלאך שמתחזה לשד מסתכל עלייך ואומר :[SIZE=3][B]"מה לא מובן בלא לעשות כלום רק לשבת בתוך התא!!!!"[/B][/SIZE].
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]~לא, סתם - קשה להבין שרוצים ממני להכינס כמלאך לתוך התא שוב - כשאפילו לא זורקים לי פרט אחד קטן של: למה/איך/מה אני בכלל מהווה תפקיד בתוך שרשרת פעולות שאני אפילו לא יודע עליה?~
"טוב טוב רק שקט.." אני אומר ונכנס לתוך התא.[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה הולך איתה והיא מביא אותך לחדר עם מלאך -אין לי כוח להכין תמונהXD- ואומרת לך :" תלחם איתו אם תנצח תעבור אם אל תעוף,ריק אלכס הוא היריב שלך" ריק מהנהן ומוציא את חרבו ..
[/spoiler]
אתה כננס לתא ומחכה פיתאום נשמע קול:"מה זה הרעש שהיה פה מיקו..." הקול נקטע באמצע ושנייה אחרי זה השומר זורק גופה של שד לתוך התא..
[/SPOILER]
[COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][/COLOR][SPOILER]
לא כי אחרי שאתה נהפך למאלך אתה קצת משנה ושיערך מיתארך...תשים שיער ארוך יותר ..
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב " הוא אומר מרים אותך ומתחיל לעוף שנייה אחרי שאתם עולים לאוויר אתה רואה הכל נע במהירות ורוח חזקה נושבת עלייך כ5 דקות עוברות ואתם שם.. מייקל לוקח אותך לאזור החולים ובזמן ההליכה פציעותך מתחילות לצרוב ואתה חש כאבים חזקים ומתעלף.......
כשאתה קם אתה רואה שאתה שוכב במיטה ומלא מכשירים מחבורים לגופך...
[/SPOILER]
[COLOR=DarkGreen][U][B]יובל-[/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה מנסה להעיר אותה ופיתאום היא מכה אותך בבטן ואתה נופל.. אתה מנסה לקום ואתה מרגיש כאב חד בראשך ..ושוב הכל ניהיה שחור דקה עוברת ואתה רואה שוב אך הפעם אתה כבר לא שולט בגופך ואתה רודף אחרי נער צעיר..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;644886][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
אתה הולך איתה והיא מביא אותך לחדר עם מלאך -אין לי כוח להכין תמונהXD- ואומרת לך :" תלחם איתו אם תנצח תעבור אם אל תעוף,ריק אלכס הוא היריב שלך" ריק מהנהן ומוציא את חרבו ..
[/spoiler]
[[/QUOTE]
אני מוציא את חרבי ואומר,"בוא נתחיל..." ואני מסתער עליו עם חרבי במטרה לפגוע בידו[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=DouBle R;644886][COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][/COLOR][spoiler]
לא כי אחרי שאתה נהפך למאלך אתה קצת משנה ושיערך מיתארך...תשים שיער ארוך יותר ..
~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב " הוא אומר מרים אותך ומתחיל לעוף שנייה אחרי שאתם עולים לאוויר אתה רואה הכל נע במהירות ורוח חזקה נושבת עלייך כ5 דקות עוברות ואתם שם.. מייקל לוקח אותך לאזור החולים ובזמן ההליכה פציעותך מתחילות לצרוב ואתה חש כאבים חזקים ומתעלף.......
כשאתה קם אתה רואה שאתה שוכב במיטה ומלא מכשירים מחבורים לגופך...
[/spoiler][/quote]
"למה זה קורה לי" אני ממלמל כשאני מתערר ומחפש אדם בחדר
[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;644886][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]
אתה כננס לתא ומחכה פיתאום נשמע קול:"מה זה הרעש שהיה פה מיקו..." הקול נקטע באמצע ושנייה אחרי זה השומר זורק גופה של שד לתוך התא..
[/SPOILER]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"נו סיימנו?." אני שואל את השומר המתחזה..[/SPOILER]
-
[COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"חעחע" הוא אומר ומכניס את ידו להכיס ומוציא משם מציצת וסיגרייה..הוא שם את הסיגרייה בפה וברגע שהוא מדליק אותו כל גופו הופך לאש-[URL="http://tektek.org/avatar/37583581"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d23/0505/8e1a945.png[/IMG][/URL]-אתה רץ אליו עם החרב שלך ומנסה להכות אותו ביד אך הוא חוסם אותך ומניף את חרבו למעלה.
[/spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לא הוא רק הראשון נצטרך חעשות עוד רעש כדי שעוד שומרים יבואו." הוא עונה לך ומתחיל לדפוק בסוגרים ..
[/spoiler]
[COLOR=black][U][B][U][B][COLOR=darkorange]דניס-[/COLOR][/B][/U][/B][/U][/COLOR][SPOILER]
אתה לא רואה אף אחד בחדר אבל יש פתק על השולחן שלידך..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645022][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]אלכסיי-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"חעחע" הוא אומר ומכניס את ידו להכיס ומוציא משם מציצת וסיגרייה..הוא שם את הסיגרייה בפה וברגע שהוא מדליק אותו כל גופו הופך לאש-[URL="http://tektek.org/avatar/37583581"][IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1006/d23/0505/8e1a945.png[/IMG][/URL]-אתה רץ אליו עם החרב שלך ומנסה להכות אותו ביד אך הוא חוסם אותך ומניף את חרבו למעלה.
[/spoiler]
[/QUOTE]
אני מנסה לחסום את חרבו כדי שהוא לא יכה אותי מלמעלה ובאותו זמן אני מוציא את האקדח שלי ויורה בו בחזה
[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645037][spoiler]
אני מנסה לחסום את חרבו כדי שהוא לא יכה אותי מלמעלה ובאותו זמן אני מוציא את האקדח שלי ויורה בו בחזה
[/spoiler][/quote]
אתה מצליח לחסום אותו , אך לא מספיק להוציא תא הרובה שהוא כבר תוקף אותך שוב..
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645057][SPOILER]
אתה מצליח לחסום אותו , אך לא מספיק להוציא תא הרובה שהוא כבר תוקף אותך שוב..
[/SPOILER][/QUOTE]
אני מנסה לחסום שוב ואז לתקוף אותו גם כן[/SPOILER]
-
[SPOILER][quote=The King Of The Werewolf;645062][spoiler]
אני מנסה לחסום שוב ואז לתקוף אותו גם כן[/spoiler][/quote]
2\3*
~~
אתה מצליח לחסום ומנסה חלחתוך אותו עם חרבך אך הוא עודף את המכה שלך ומעיף אותך אחורה על הקיר לאחר מכן מתחיל לרוץ אלייך בעודו משפשף את החרב בריצפה ושורף אותה[תריצפה תחשוב מה יקרה לךXD]...
[/SPOILER]
-
[SPOILER][QUOTE=DouBle R;645074][SPOILER]
2\3*
~~
אתה מצליח לחסום ומנסה חלחתוך אותו עם חרבך אך הוא עודף את המכה שלך ומעיף אותך אחורה על הקיר לאחר מכן מתחיל לרוץ אלייך בעודו משפשף את החרב בריצפה ושורף אותה[תריצפה תחשוב מה יקרה לךXD]...
[/SPOILER][/QUOTE]
אני מוציא את האקדח שלי ומנסה לירות בו אחרי זה אני רץ אליו עם החרב שלופה כדי לנסות לפגוע בו[/SPOILER]
-
[QUOTE=DouBle R;645022][COLOR=DeepSkyBlue][U][B]spoiler]
[COLOR=Gray][U][B]ג'ק-[/B][/U][/COLOR][spoiler]
"לא הוא רק הראשון נצטרך חעשות עוד רעש כדי שעוד שומרים יבואו." הוא עונה לך ומתחיל לדפוק בסוגרים ..
[/spoiler]
[/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"אני גם יעזור." אני אומר, אני מתחיל לדפוק על התא ולצעוק "שמישהו יוציא אותי מכאן! אין כאן כבר שומרים!!!." אני צורח (זה שאמרתי שאין שומרים עלול לגרום לשומרים אחרים להגיע.[/SPOILER]