-
[quote=DarkTiger;729632][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- בהבזק אדום [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/406.png[/IMG] מזנק החוצה, הוא נראה שלו.[/COLOR][/quote]
אני יתכופף על הברכיים וינסה ללטף את הפוקימון בעדינות, ואגיד לפרופסור הנכבד: "ראיתי אותו פעם ביער, אבל אני לא יודע מידע עליו", אני אוציא את הפוקידע וינסה לבדוק עליו
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- "[/COLOR][COLOR=black]באדו- פוקימון הניצן, [/COLOR][COLOR=black]בסוף החורף הוא סוגר את הניצן שלו ונושא איתו את הקור. באביב הניצן נפתח ומשחרר אבקה[/COLOR][COLOR=darkorange]" מסביר הפוקדע, "בהצלחה" הפרופסור מאחל ונכנס למעבדה.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;730019][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- "[/COLOR][COLOR=black]באדו- פוקימון הניצן, [/COLOR][COLOR=black]בסוף החורף הוא סוגר את הניצן שלו ונושא איתו את הקור. באביב הניצן נפתח ומשחרר אבקה[/COLOR][COLOR=darkorange]" מסביר הפוקדע, "בהצלחה" הפרופסור מאחל ונכנס למעבדה.[/COLOR][/quote]
אני ממשיך ללטף את באדו ואומר לו: "אתה פוקימון מאוד מיוחד", אני אומר תודה לפרופסור אצא מהמעבדה, לאחר מכן אתן לבאדו קצת אוכל לפוקימונים, אפרוס את המפה ואבדוק לאן צריך ללכת
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- אתה מביט במפה ורואה שאתה נמצא בעיירה קזיוקה, אתה יכול ללכת למספפר מקומות: בריכת פיאון ודרך 1.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;721287][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- "[/COLOR][COLOR=black]טיילו, פוקימון הסנונית הנודדת. הוא בעל אומץ רוח שעוזרת לו לנצח יריבים קשים[/COLOR][COLOR=yellowgreen]" הפוקדע עונה "[/COLOR][COLOR=black]הוא נוהג לעוף לעבר מקומות בעלי אקלים חם[/COLOR][COLOR=yellowgreen]".[/COLOR][/QUOTE]
"אוקי הורסי השתמש מהר בבועות! ואחר כך מסך עשן!" אומר לו
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי משתמש בבועות וטילו מפוצץ אותם בעזרת המקור.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פולט עננת עשן, שני הפוקימונים לא רואים אחד את השני.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;730282][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- אתה מביט במפה ורואה שאתה נמצא בעיירה קזיוקה, אתה יכול ללכת למספפר מקומות: בריכת פיאון ודרך 1.[/COLOR][/quote]
אני אתבונן בבאדו ויקפל את המפה בצורת גליל, אכניס את המכה לתיק ואגיד לבאדו: "אני חושב שנלך לבריכות פיאון כדי שתשחה קצת בעזרת ספורט מים ואולי נפגוש איזה פוקימון מים", ואחכה לתשובה ממנו כדי לראות אם הוא בעניין
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מהנהן ומתחיל לרוץ לכיוון ההפוך, הוא התבלבל בדרך.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;730673][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מהנהן ומתחיל לרוץ לכיוון ההפוך, הוא התבלבל בדרך.[/COLOR][/quote]
אני די נבהל, אני שולף את הפוקדור שלו ומחזיר אותו, וממשיך להתקדם לכיוון הבריכה
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- *זה לא בריכה, זה אגמון, זה רק השם של המקום*[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ההבזק האדום לא מצליח לתפוס את באדו, הוא ממשיך לרוץ בעודו חושב שאתה מאחוריו.[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;730343][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי משתמש בבועות וטילו מפוצץ אותם בעזרת המקור.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הוא פולט עננת עשן, שני הפוקימונים לא רואים אחד את השני.[/COLOR][/QUOTE]
"עכשיו ת'פוץ מעל לעשן ותירה בועות על כל אזור העשן! כדי לפגוע ואחר כך שוב מסך עשן!" אומר לו
-
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי קופץ ובדיור חוטף מתקפת רוח, הוא נופל על האדמה ומתקפה לקום.[/COLOR]
-
[quote=DarkTiger;730697][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- *זה לא בריכה, זה אגמון, זה רק השם של המקום*[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]ההבזק האדום לא מצליח לתפוס את באדו, הוא ממשיך לרוץ בעודו חושב שאתה מאחוריו.[/COLOR][/quote]
אני נבהל ומפחד לאבד את באדו, אני ארוץ אחריו בכל כוחי ואצעק לו חזק: "באדו זה לא הכיוון הנכון"
-
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו נעצר, הוא מסתובב אליך "באאדו?".[/COLOR]
-
[QUOTE=DarkTiger;730712][COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי קופץ ובדיור חוטף מתקפת רוח, הוא נופל על האדמה ומתקפה לקום.[/COLOR][/QUOTE]
"הורסי לא לוותר! תשתמש מהר בבועות תוך כדי שאתה מזנק עליו ואחר כך מסך עשן!" אומר לו