לא*
וראיתי עכשיו פוקימון קרבות גלקטיק חחח
*ועכשיו לי יש 6 רצוף
Printable View
לא*
וראיתי עכשיו פוקימון קרבות גלקטיק חחח
*ועכשיו לי יש 6 רצוף
היי אדם
היי מור ממצב
ראית פוקימון?
[QUOTE=DarK LuGiA;666554]היי מור ממצב
ראית פוקימון?[/QUOTE]
מזמן הפסקתי לראות פוקימון..
אדם אני ראיתי
[quote=Eustass Kid;666559]אדם אני ראיתי[/quote]
איזה פרק יפה
איזה באסה אבל שלוקסיו אחרי זה לא היה איתו נכון?!
ובכן, אני ראיתי והפרק כמעט היה מושלם מבחינת עקרונות פיזיקליים נכונים (כמו חוק שימור התנע והאנרגיה כשהם ניסו להעלות את ווילמר למעלה), אבל בסוף הם הרסו את זה עם החשמל. אני מבין שהם היו צריכים להזרים זרם למעגל החשמלי כדי שהגשר יעלה, אז השתמשו בפיקאצ'ו, שלמען פשטות הדיון נניח שהוא סוללה. אחר כך גם לאקסיו הצטרף, וגם הוא סוללה, והם חוברו במקביל (כרגע אני לא ממש זוכר אם זה מגביר את הכא"מ הכולל או לא משנה אותו, אבל לא משנה). אחר כך לאקסיו קרא לכל הרטטות והנידורנים, ונניח שזה עוד איכשהו הגיוני שהם הגיעו לשם לפני שסוואמפרט רצח את כולם. דון שלחה את פצ'יריסו שיזרים זרם גם כן. פאצ'יריסו אחז בזנב של לאקסיו, ובגלל שהוא פוקימון חשמל, אז הוא מוליך חשמל, ולמעשה היא חיברה סוללות בטור, זה בסדר ומקובל. אבל אז הגיעו כל הנידורן והרטטות, והם גם הצטרפו לפאצ'יריסו ואיכשהו זה עזר. למה!? אחרי הכל הפוקימונים האלה לא מייצרים חשמל, הם רק נגדים שמגדילים את ההתנגדות הכוללת במעגל החשמלי, אז איך לעזאזל זה עזר לעוצמת הזרם?! להפך הזרם היה אמור לקטון!!
[QUOTE=LordAbizi;666564]ובכן, אני ראיתי והפרק כמעט היה מושלם מבחינת עקרונות פיזיקליים נכונים (כמו חוק שימור התנע והאנרגיה כשהם ניסו להעלות את ווילמר למעלה), אבל בסוף הם הרסו את זה עם החשמל. אני מבין שהם היו צריכים להזרים זרם למעגל החשמלי כדי שהגשר יעלה, אז השתמשו בפיקאצ'ו, שלמען פשטות הדיון נניח שהוא סוללה. אחר כך גם לאקסיו הצטרף, וגם הוא סוללה, והם חוברו במקביל (כרגע אני לא ממש זוכר אם זה מגביר את הכא"מ הכולל או לא משנה אותו, אבל לא משנה). אחר כך לאקסיו קרא לכל הרטטות והנידורנים, ונניח שזה עוד איכשהו הגיוני שהם הגיעו לשם לפני שסוואמפרט רצח את כולם. דון שלחה את פצ'יריסו שיזרים זרם גם כן. פאצ'יריסו אחז בזנב של לאקסיו, ובגלל שהוא פוקימון חשמל, אז הוא מוליך חשמל, ולמעשה היא חיברה סוללות בטור, זה בסדר ומקובל. אבל אז הגיעו כל הנידורן והרטטות, והם גם הצטרפו לפאצ'יריסו ואיכשהו זה עזר. למה!? אחרי הכל הפוקימונים האלה לא מייצרים חשמל, הם רק נגדים שמגדילים את ההתנגדות הכוללת במעגל החשמלי, אז איך לעזאזל זה עזר לעוצמת הזרם?! להפך הזרם היה אמור לקטון!![/QUOTE]
:what:
לא הבנתי כלום..
[quote=LordAbizi;666564]ובכן, אני ראיתי והפרק כמעט היה מושלם מבחינת עקרונות פיזיקליים נכונים (כמו חוק שימור התנע והאנרגיה כשהם ניסו להעלות את ווילמר למעלה), אבל בסוף הם הרסו את זה עם החשמל. אני מבין שהם היו צריכים להזרים זרם למעגל החשמלי כדי שהגשר יעלה, אז השתמשו בפיקאצ'ו, שלמען פשטות הדיון נניח שהוא סוללה. אחר כך גם לאקסיו הצטרף, וגם הוא סוללה, והם חוברו במקביל (כרגע אני לא ממש זוכר אם זה מגביר את הכא"מ הכולל או לא משנה אותו, אבל לא משנה). אחר כך לאקסיו קרא לכל הרטטות והנידורנים, ונניח שזה עוד איכשהו הגיוני שהם הגיעו לשם לפני שסוואמפרט רצח את כולם. דון שלחה את פצ'יריסו שיזרים זרם גם כן. פאצ'יריסו אחז בזנב של לאקסיו, ובגלל שהוא פוקימון חשמל, אז הוא מוליך חשמל, ולמעשה היא חיברה סוללות בטור, זה בסדר ומקובל. אבל אז הגיעו כל הנידורן והרטטות, והם גם הצטרפו לפאצ'יריסו ואיכשהו זה עזר. למה!? אחרי הכל הפוקימונים האלה לא מייצרים חשמל, הם רק נגדים שמגדילים את ההתנגדות הכוללת במעגל החשמלי, אז איך לעזאזל זה עזר לעוצמת הזרם?! להפך הזרם היה אמור לקטון!![/quote]
מה פתאום זה כמו שתכניס מזלג לשקע החשמלי אתה תתחשמל נכון ואתה לא מוליך חשמל
אבל אם מישהו יבוא חהיגע בך גם הוא יתחשמל וזה גורם למתח גבוה בגלל זה הגשר יתרומם!
ואחי זה סדרת טלוויזיה תהנה ותשתוק אתה לא צריך לבקר כל דבר חח:D
בוקר טוב D:
אח שלי העיר אותי ><
הוא בא והגביר את הטלויזיה עד הסוף בכוונה ><
[quote=Kratos;666570]בוקר טוב D:
אח שלי העאיר אותי ><
הוא בא והגביר את הטלויזיה עד הסוף בכוונה ><[/quote]
חחחח בוקר טוב אחי הייתי שם לו בוקסה בתוך הראש חח
[QUOTE=Kratos;666570]בוקר טוב D:
אח שלי העיר אותי ><
הוא בא והגביר את הטלויזיה עד הסוף בכוונה ><[/QUOTE]
בוקר טוב לך
[quote=Captain_Charisma;666567]:what:
לא הבנתי כלום..[/quote]
העיקרון בזה הוא שרטטות לא מוליכות חשמל וזה היה אמור להרוס O:
אדם, הוא לא היה בחדר, ברח אחרי שנייה.. ><
[quote=Kratos;666575]העיקרון בזה הוא שרטטות לא מוליכות חשמל וזה היה אמור להרוס O:
אדם, הוא לא היה בחדר, ברח אחרי שנייה.. ><[/quote]
ושקד תקרא את מה שכתבתי לו על התגובה ותבין
תגידו איך רטטות ונידורין הוליכו חשמל