-
[quote=אדון פריון;675617]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"יפה מעוד על השאלה,אם הלחש פוגע בבטן אז האויב עף אם זה פוגע בשרביט אז השרביט עף,10 נק' לרייבנקלו על השאלה היפה והנכונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
אני מחייך ומחכה שהוא ימשיך בשיעור. 'אולי עכשיו אנחנו נתחיל לתרגל את זה' אני חושב לעצמי
-
[quote=אדון פריון;672579][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]התחלה לכולם:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נפרדת ממשפחתך לא פחות מעשר דקות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נכנסת לרכבת אתה רואה המון ילדים מתרוצצים מסביב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
'כנראה זה הזמן להשתשע כולם כאן משחקים אז למה לא להצטרף אליהם..."אני חושבת ומתחילה להשתשע לי להנתי ברכבת.
-
[quote=אדון פריון;675617]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת אומרת לך בראש :"אתה אמרת לילד אחד בוצדם נכון אז..."[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]המצנפת צועק :"סלית'רין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מגלה שאתה מסלית'רין.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"פיווו..." אני משחרר נחת הקלה ורץ לשולחן של סלית'רין.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הענק מהסירות מופיע ואומר :"ברוכים הבאים לשיעור הראשון של חיות פלא,היום נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא סרטן האש?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת לך :"יש מעבר סודי אל החצר ליד השעון שליד התמונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']היא מובילה אותך אל השעון משתחווה ואת רואה מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה את הילד שרבת איתו והוא אומר לך :"מה אתה בבית הכי טוב אהה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']כמו שחשבת הארי פתאום אומר :"קדימה להתחלק לזוגות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מסמן לך שתיהו זוג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']באיזה שהוא שלב את נקלעת בילדה שמתחילה לבכות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675654]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]כמו שחשבת הארי פתאום אומר :"קדימה להתחלק לזוגות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מסמן לך שתיהו זוג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR]
אני הולך עם רובין למקום פנו ונעמד מולו.י
-
[quote=אדון פריון;675654][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הענק מהסירות מופיע ואומר :"ברוכים הבאים לשיעור הראשון של חיות פלא,היום נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא סרטן האש?".[/FONT][/COLOR]
"סרטן שעשוי מאש ושורף הכל?" אומר להאגריד
-
[quote=אדון פריון;675654][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת לך :"יש מעבר סודי אל החצר ליד השעון שליד התמונה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]היא מובילה אותך אל השעון משתחווה ואת רואה מסך אור.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מגניב" אני קורצת אליה ונכנסת אחריה
-
[quote=אדון פריון;675654][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]באיזה שהוא שלב את נקלעת בילדה שמתחילה לבכות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תרגעי זה היה בטעות,לא ניסתי להכאיב..."אני אורמת לה ומנסה להרגיעה אותה.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא ילד זה לא הפירוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']ספיר צועקת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מהפה,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בדרך כלל לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman] [/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']DarkTiger[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את רואה את החצר ששם מתחילה התקהלות של ילדים עם גלימות אדומות שחורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה מסמנת לבוא אחריה ואת רואה את הענק עם הסירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"שרביט ליד המצח,קידה,מוכן לקרב ולהתחיל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין צועק :"אקספליארמוס" כדור הלהבה הכחול עומד לפגוע בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']בלי לחשוב יותר מדי אתה צועק "פורטגו!" והלחש מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:,ג'ימי:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']11\11,11\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה אומרת :"זה בסדר סתם אתמול נפל אלי משהו בדיוק בנקודה שעכשיו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת קול שאומר :"ברוכים הבאים לתחנת הוגסמיד נא לשים גלימות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:0[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675739]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"שרביט ליד המצח,קידה,מוכן לקרב ולהתחיל!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין צועק :"אקספליארמוס" כדור הלהבה הכחול עומד לפגוע בך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]בלי לחשוב יותר מדי אתה צועק "פורטגו!" והלחש מתפוגג.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:,ג'ימי:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]11\11,11\11 [/FONT][/COLOR]
אני מכוון את השרביט שלי אל היד שלו וצועק "אקפליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;675739][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא ילד זה לא הפירוש".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]ספיר צועקת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מהפה,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בדרך כלל לקדרות".[/FONT][/COLOR]
"א..אני התכוונתי להגיד את זה , בערך " אומר.
-
[quote=אדון פריון;675739][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את רואה את החצר ששם מתחילה התקהלות של ילדים עם גלימות אדומות שחורות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה מסמנת לבוא אחריה ואת רואה את הענק עם הסירות.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני הולכת אחריה ומקשיבה לדבריו
-
[quote=אדון פריון;675739]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה אומרת :"זה בסדר סתם אתמול נפל אלי משהו בדיוק בנקודה שעכשיו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת קול שאומר :"ברוכים הבאים לתחנת הוגסמיד נא לשים גלימות".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אוקי מקווה שלא נפגעת קשה!"אני אומרת בחיוך ומסדרת עלי את גלמתי בסידור נאה מוכנה להתקדם לעבר התחנה הוגסמיד.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']בבת אחת כול הילדים צוחקים אתה רואה שרק ספיר לא צוחקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" בבת אחת כל הילדים שותקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"היום ילדים נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']איזה ילד אומר [[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']] אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']סרטן שעשוי מאש ושורף הכל"?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הלחש פוגע בך ואתה עף אל עבר הקצה השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']כל התלמידים צוחקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"לא אמרת את זה נכון אתה בסדר ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:11\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה אומרת :"לא מה פתאום אני רגילה לכאב אני כל הזמן נופלת ונתקלת בדברים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675782][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"היום ילדים נלמד על סרטן האש מי יכול להגיד לי מה הוא?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]איזה ילד אומר [[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]] אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]סרטן שעשוי מאש ושורף הכל"?[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הוא טועה" אני לוחשת ללולה ומקשיבה להאגריד