-
[B][SIZE=2][COLOR=red]דסו~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]יאנמה עולה לאוויר באיטיות בכלל הפצעים שלו,איוויזור לא נותן לו לעשות את זה,הוא שועט אליו במהירות ומשאיר אחריו שביל לבן שמשקף את הצל שלו,הוא מצליח לפגוע בו עם "קצה כפול" לפני שיאנמה מספיק לעלות מספיק גבוה לאוויר,יאנמה לא יכול להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;720820][B][SIZE=2][COLOR=darkgreen]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]אתה קונה את משקפי השמש ומשלם למוכר 300 ש"ח,"תודה רבה,ותחזור שוב" הוא אומר לך בחיוך של "יצאת פראייר".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]אתה הולך לדרך 4 לחפש מאמנים ורואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/409.png[/IMG],הראמפדרוס זז קצת ומאחוריו את רואה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer41.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]האיש בעל הגלימה והחליפה הסגולה אומר:"זה היה אימון טוב ראמפדרוס,עוד מאמן אחד וננצח את הניצחון ה100 שלנו!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני ניגש למאמן ושואל אותו בנחישות:"היית רוצה מולי קרב?"
----
זזתי לישון
-
[quote]
אדם~
זה בסדר אחי,לכולנו יש חיים והקצב שאתה מגיב בו מצוין.
--------------------
צ'ימצ'אר חופר מתחת לאדמה ובויזל נראה מבולבל לרגע,"אל תירא,תשתמש בצוות כפול בשביל לבלבל את צ'ימצ'אר ברגע שהוא ייצא מהאדמה!" אריק אומר בקלילות.
בויזל משכפל את עצמו ל10 בויזלים,אתה יכול להישבע שכולם נראים לך אמיתיים מאוד.
מה תעשה?
[/quote]
"ידעתי בדיוק שזה מה שתעשה, נפלת בפח שלי!" חייכתי ועניתי בנחת, לפחות ניסיתי, לקחתי ריסק (סיכון) רציני בכך שהחלטתי להילחם בו יחד עם צ'ימצ'אר.
"עכשיו השתמש בכל הכח בגחלת תוך כדי שאתה מתגלגל בלהבה מתחת לאדמה!" האסטרטגיה פשוטה, צ'ימצ'אר פשוט יגרום לכל הבוויזלים שנוצרו פשוט להיפגע, הוא יחמם את האדמה כמו צלחת של מיקרוגל!
"צ'ימצ'אר אל תוותר ממש במסירות!"
-
[quote=SexStyle;720823][B][SIZE=2][COLOR=red]דסו~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]יאנמה עולה לאוויר באיטיות בכלל הפצעים שלו,איוויזור לא נותן לו לעשות את זה,הוא שועט אליו במהירות ומשאיר אחריו שביל לבן שמשקף את הצל שלו,הוא מצליח לפגוע בו עם "קצה כפול" לפני שיאנמה מספיק לעלות מספיק גבוה לאוויר,יאנמה לא יכול להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
"תחזור יאנמה" אני אומר ומחזיר אותו לפוקדור.
"איוויזור עם מהירות על ויכולת להרים 100 לאוויר בעזרת גפנים, סחטיין"
"צא אלקיד!" אני אומר וזורק את הפוקדור באוויר, "אלקיד תשתמש באגרוף רעם!".
-
[B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"דינג דינג דינג אני מקבל את ההזמנה,זכית בעוד הפסד-לפי המראה המוזנח שלך בטח אתה רגיל להפסדים,אני יציג את עצמי בשיר"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"תתכונן להפסיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]ממש כמו תמיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני אהיה מאמן כל כך חזק ומוצלח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אדפוק את יוליה שדומה למלאך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]רק מאמני פוקימונים טובים היא אוהבת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אבל היא?אף פעם אותי לא מאכזבת".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]אחלה אסטרטגיה...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]-----[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]צ'ימצ'אר נע בתוך האדמה בתוך גלגל הלהבה שלו,האדמה מתחממת והרגלים של בויזל מתחילות להישרף,כעבור כמה שניות שהוא נאנק בהם מכאבים הוא מתעלף מהכאב.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]"אסטרטגיה לא רעה,אבל הפוקימון הזה לא יושפע ממנה" הוא אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי ציפור שצועק:"פידג'וווו טו!"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/17.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=indigo]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#4b0082][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]זה לא משהו שהמצאתי.. ראיתי את זה בסדרה מתישהו...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]---------[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][SIZE=2]"קיד קיד!!" אלקיד קורא ורץ לעבר איוויזור עם אגרוף רעם,איוויזור סופג את המתקפה "מנסה לתקוף פוקימון עשב עם מתקפות חשמל?לא כל כך חכם..." פיני אומר בזלזול ולאחר כמה שניות פוקד עליו:[/SIZE][SIZE=2]"איוויזור,תתקוף עם קרן סולארית!!!",הפרח של איוויזור מתחיל לזהור אך נראה שלקרן הסולארית לוקח זמן להתגבש ובנתיים איוויזור חשוף להתקפה.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אדם~
אחלה אסטרטגיה...
-----
צ'ימצ'אר נע בתוך האדמה בתוך גלגל הלהבה שלו,האדמה מתחממת והרגלים של בויזל מתחילות להישרף,כעבור כמה שניות שהוא נאנק בהם מכאבים הוא מתעלף מהכאב.
"אסטרטגיה לא רעה,אבל הפוקימון הזה לא יושפע ממנה" הוא אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון דמוי ציפור שצועק:"פידג'וווו טו!"
מה תעשה?[/quote]
"צ'ימצ'אר פנימה שוב, חפירה!" פקדתי לצ'ימצ'אר, "הבט דרך החור, בלבל אותו עם כמה חורים, כשתהיה בטוח שהוא לא ידע מאיפה אתה בא תתקוף אותו ותתפוס אותו בידיך, והתקף אותו ממטווח אפס בגחלת!"
-
[quote]דסו~
זה לא משהו שהמצאתי.. ראיתי את זה בסדרה מתישהו...
---------
"קיד קיד!!" אלקיד קורא ורץ לעבר איוויזור עם אגרוף רעם,איוויזור סופג את המתקפה "מנסה לתקוף פוקימון עשב עם מתקפות חשמל?לא כל כך חכם..." פיני אומר בזלזול ולאחר כמה שניות פוקד עליו:"איוויזור,תתקוף עם קרן סולארית!!!",הפרח של איוויזור מתחיל לזהור אך נראה שלקרן הסולארית לוקח זמן להתגבש ובנתיים איוויזור חשוף להתקפה.
מה תעשה?[/quote]
חח שטויות דווקא זה מגניב
-----
"אלקיד תשתמש במתקפה מהירה כדאי לפגוע בו בזמן שהוא טוען! ואז תשתמש בבעיטה נמוכה בכוח
ותישאר צמוד אליו כך שהוא לא יוכל לכוון אליך את הקרן הסולרית!
-
[B][SIZE=2][COLOR=red]אדם~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=red]צ'ימצ'אר חופר שוב ומבלבל את פידג'יוטו בכך שיוצא מחור אחד מהר חוזר לאדמה ויוצא מחור אחר,"פידג'יוטו,אתה מהיר,תתקוף את צ'ימצ'ארק ברגע שהוא יוצא מאחד החורים"אריק פוקד על פידג'יוטו,פידג'יוטו תוקף במהירות ומפספס את צי'מצ'אר שברגע האחרון מצליח לברוח לתוך האדמה,"פדי..ג'ו" פידג'יוטו קורא,נראה שהוא תקוע עם הראש באדמה,החור היה קטן מידי בשבילו ועכשיו הוא חשוף להתקפה,צ'ימצ'אר מתקיף אותו בהתקפת גחלת ממושכת שמעלפת את פידג'יוטו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אריק מחזיר את פידג'יוטו לפוקדור ואומר:"אני מודה,אתה מאמן מצוין והפיבאס הזה מגיע לך!,תשמור עליו ותפתח אותו למילוטיק,אני מצטער על אי הנעימות".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]אתה חוזר למרכז הפוקימונים לרפא את צ'ימצ'אר ועומד לפני הפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה),לאיזו דרך תבחר לפנות?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומנחית אגרוף על איוויזור בזמן שהוא טוען את הקרן הסולארית,הוא ממשיך עם בעיטה נמוכה שמסיטה את איוויזור מהמקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הקרן נטענת וזורחת באור לבן חזק ובוהק,איוויזור יורה אותה אך בגלל הבעיטה הנמוכה היא מוסטת ונורה לשמיים הפתוחים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]איוויזור מתחיל לנשום בכבדות,נראה שהוא מותש מהקרב וזאת ההזדמנות לנצל את זה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#000080][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;720856]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]אלקיד משתמש במתקפה מהירה ומנחית אגרוף על איוויזור בזמן שהוא טוען את הקרן הסולארית,הוא ממשיך עם בעיטה נמוכה שמסיטה את איוויזור מהמקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]הקרן נטענת וזורחת באור לבן חזק ובוהק,איוויזור יורה אותה אך בגלל הבעיטה הנמוכה היא מוסטת ונורה לשמיים הפתוחים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]איוויזור מתחיל לנשום בכבדות,נראה שהוא מותש מהקרב וזאת ההזדמנות לנצל את זה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני זורק עליו פוקדור XD
-----
"אלקיד קדימה, אנחנו יכולים לסיים את זה - תשתמש בבעיטה נמוכה בכול הכוח!"
-
[quote]אדם~
צ'ימצ'אר חופר שוב ומבלבל את פידג'יוטו בכך שיוצא מחור אחד מהר חוזר לאדמה ויוצא מחור אחר,"פידג'יוטו,אתה מהיר,תתקוף את צ'ימצ'ארק ברגע שהוא יוצא מאחד החורים"אריק פוקד על פידג'יוטו,פידג'יוטו תוקף במהירות ומפספס את צי'מצ'אר שברגע האחרון מצליח לברוח לתוך האדמה,"פדי..ג'ו" פידג'יוטו קורא,נראה שהוא תקוע עם הראש באדמה,החור היה קטן מידי בשבילו ועכשיו הוא חשוף להתקפה,צ'ימצ'אר מתקיף אותו בהתקפת גחלת ממושכת שמעלפת את פידג'יוטו.
אריק מחזיר את פידג'יוטו לפוקדור ואומר:"אני מודה,אתה מאמן מצוין והפיבאס הזה מגיע לך!,תשמור עליו ותפתח אותו למילוטיק,אני מצטער על אי הנעימות".
אתה חוזר למרכז הפוקימונים לרפא את צ'ימצ'אר ועומד לפני הפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה),לאיזו דרך תבחר לפנות?
[/quote]
"אם אני רוצה מילוטיק, עלי לחזק ולאמן היטב את פיבאט, יאללה נלך דרך שביל 3!" אני מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ומחמיא לו על הקרב היפה שנתן.
-
[B][SIZE=2][COLOR=olive]דסו~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=olive]אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה שפוגעת באיוויזור המותש פגיעה ישירה ומסיימת את הקרב,אבל נראה שעכשיו גם אלקיד מתחיל להנשף בכבדות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=olive]"לא רע..." פיני אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון כחול-סגול,עם שיריון חום על הגב[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/8.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=olive]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה הולך בדרך 3,האזור משתנה בהדרגתיות והופך לאזור מדברי וצחיח,אתה יכול לראות הרבה סלעים מפוזרים באזור ואיתם גם כמה פוקימונים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/111.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/112.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/76.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]ריידון,רייהורן וגולם מבחינים בך ומתחילים לרדוף אחריך,רייהורן אוגר בפיו אנרגיה ויורה עליך קרן על,אתה מצליח להתחמק ממנה בנס אבל נראה שהוא ממשיך וטוען עוד אחת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]אדם~
אתה הולך בדרך 3,האזור משתנה בהדרגתיות והופך לאזור מדברי וצחיח,אתה יכול לראות הרבה סלעים מפוזרים באזור ואיתם גם כמה פוקימונים.
.
ריידון,רייהורן וגולם מבחינים בך ומתחילים לרדוף אחריך,רייהורן אוגר בפיו אנרגיה ויורה עליך קרן על,אתה מצליח להתחמק ממנה בנס אבל נראה שהוא ממשיך וטוען עוד אחת.
מה תעשה?[/quote]
"התעסקתם עם הבנאדם המה זה לא נכון!" קראתי בכעס ושלפתי שני פוקדורים "צ'ימצ'אר! פגע עם הגחלת בקרקע מה שיצור מסך עשן שיבלבל אותו, פיבאט צא! השתמש באקדח מים לעבר רייהורן! סידוט, נסה להסיח את דעת גולם בצוות כפול!"
-
[B][SIZE=2][COLOR=sienna]אדם~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=sienna]אתה שולף את צ'ימצ'אר ,פיבאס וסידוט,צ'ימצ'אר יוצא מעין מסך עשן עם האבק שנוצר כשהגחלת פוגעת בקרקע,אבל זה לא עוזר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]גולם תוקף עם רעידת אדמה שמעלפת את צ'ימצ'אר שנמצא קרוב אליו ומשפיעה גם על פיבאס וסידוט,רייהורן מגשש בחשכה ותוקף את פיבאס עם מתקפת קרן,מתקפת הקרן פוגעת בו פגיעה ישירה והוא מתעלף.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]באותו זמן רייהורן פוגע בסידוט עם קרן על,רייהורן אוצר בפיו אנרגיה צהובה דחופה ויורה אותה כקרן על סידוט שלא משאירה לו סיכוי והוא מתעלף במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote]דסו~
אלקיד משתמש בבעיטה נמוכה שפוגעת באיוויזור המותש פגיעה ישירה ומסיימת את הקרב,אבל נראה שעכשיו גם אלקיד מתחיל להנשף בכבדות.
"לא רע..." פיני אומר וזורק פוקדור,מהפוקדור יוצא פוקימון כחול-סגול,עם שיריון חום על הגב
מה תעשה?[/quote]
"אלקיד קדימה, האייוויזור לא פגע בך אפילו פעם אחת, אתה יכול לעשות את זה
תשתמש במכת ברק בכול הכוח!"
-
[quote]אדם~
אתה שולף את צ'ימצ'אר ,פיבאס וסידוט,צ'ימצ'אר יוצא מעין מסך עשן עם האבק שנוצר כשהגחלת פוגעת בקרקע,אבל זה לא עוזר.
גולם תוקף עם רעידת אדמה שמעלפת את צ'ימצ'אר שנמצא קרוב אליו ומשפיעה גם על פיבאס וסידוט,רייהורן מגשש בחשכה ותוקף את פיבאס עם מתקפת קרן,מתקפת הקרן פוגעת בו פגיעה ישירה והוא מתעלף.
באותו זמן רייהורן פוגע בסידוט עם קרן על,רייהורן אוצר בפיו אנרגיה צהובה דחופה ויורה אותה כקרן על סידוט שלא משאירה לו סיכוי והוא מתעלף במקום.
מה תעשה?[/quote]
וואו מישהו פה עצבני! חחח חיסלת לי אותם עוד לפני שמיצמצתי ><' חחחח
"חיזרו כולם!" אני מחזיר אותם לפוקדורים שלהם בפחד, אך אני מכיר את עצמי ויודע כי מוטב שאסתלק מן המקום, כנראה שאסטרטגיה זה לא הכל אלא גם עניין של רמה, ניצלתי את העבודה שהעשן שצ'ימצ'אר יצר והתחלתי לרוץ כל עוד נפשי בי, חשוף וחסר הגנה.