[quote=Dan;767280]מאדים זה אדום[/quote]
כדור הארץ כחול, אבל האנשים בכדור הארץ לא כחולים. לכן אנשים במאדים לאו דווקא אדומים, ויתר על כן, אנשים במאדים הם ירוקים.
Printable View
[quote=Dan;767280]מאדים זה אדום[/quote]
כדור הארץ כחול, אבל האנשים בכדור הארץ לא כחולים. לכן אנשים במאדים לאו דווקא אדומים, ויתר על כן, אנשים במאדים הם ירוקים.
[QUOTE=LordAbizi;767283]כדור הארץ כחול, אבל האנשים בכדור הארץ לא כחולים. לכן אנשים במאדים לאו דווקא אדומים, ויתר על כן, אנשים במאדים הם ירוקים.[/QUOTE]
מאדים זה אדום אבל נכון ? ואין אנשים במאדים
וכדור הארץ לא כחול הוא נראה ככה בגלל המים
[quote=Dan;767287]מאדים זה אדום אבל נכון ? ואין אנשים במאדים
וכדור הארץ לא כחול הוא נראה ככה בגלל המים[/quote]
אין אנשים במאדים?! סליחה, אז של איזו אימפריה אני קיסר אם לא של מאדים?!
והכל תלוי באיזה חלק של הספקטרום אתה קולט עם העיניים. למשל ממותה צמרית זהובה תגיד שכדור הארץ נראה לה אנטי-ירוק, ומאדים דווקא נראה לה כחול ואנטי-אדום.
[QUOTE=LordAbizi;767289]אין אנשים במאדים?! סליחה, אז של איזו אימפריה אני קיסר אם לא של מאדים?!
והכל תלוי באיזה חלק של הספקטרום אתה קולט עם העיניים. למשל ממותה צמרית זהובה תגיד שכדור הארץ נראה לה אנטי-ירוק, ומאדים דווקא נראה לה כחול ואנטי-אדום.[/QUOTE]
היא לא תגיד דבר כזה משני סיבות אין חיה כזאת והיא לא יודעת לדבר,
ואני דיי בטוח שאין אנשים במאדים ואתה לא קיסר בשום מקום אולי רק בחדר
[QUOTE=LordAbizi;767289]אין אנשים במאדים?! סליחה, אז של איזו אימפריה אני קיסר אם לא של מאדים?!
והכל תלוי באיזה חלק של הספקטרום אתה קולט עם העיניים. למשל ממותה צמרית זהובה תגיד שכדור הארץ נראה לה אנטי-ירוק, ומאדים דווקא נראה לה כחול ואנטי-אדום.[/QUOTE]
אביזי יש איש אחד כחול בארץ
האיש כחול מהסיפור של האיש הירוק (ממאדים)
[QUOTE=nilasak;767292]אביזי יש איש אחד כחול בארץ
האיש כחול מהסיפור של האיש הירוק (ממאדים)[/QUOTE]
אז זהו שלא
אוו... Blackbeard עשה עכשיו מהלך [B]מאוד[/B] לא חכם.
אל תשנה נושא אביזי
[quote=Dan;767297]אל תשנה נושא אביזי[/quote]
לא שיניתי נושא, יש קשר הדוק בין מה שBlackbeard עשה לשאלה "מה אני", במיוחד לאור העובדה ש"בין כל שני דברים בעולם הזה קיים קשר".
אבל למה ככה לגרום לי לחשוב מה הכוונה שלך ,
מה אני צריך לעשות כדאי להצטרף למשחק?
[quote=nilasak;767292]אביזי יש איש אחד כחול בארץ
האיש כחול מהסיפור של האיש הירוק (ממאדים)[/quote]
יש את הBlue Man Group!
[IMG]http://sneacar.blogsport.de/images/6a00e54fceb8b78834010536c0cc40970c800wi.jpg[/IMG]
שהם ילדי כאפות שצבעו את עצמם עוד משו?
[quote=Dan;767299]אבל למה ככה לגרום לי לחשוב מה הכוונה שלך ,
מה אני צריך לעשות כדאי להצטרף למשחק?[/quote]
להכנס לנושא בחתימה שלי.
לגלגל למטה עד לסעיף "טופס הרשמה"
לעשות לו העתק.
להדביק אותו ב"תגובה מהירה"
בינתיים תקרא את [B]כל[/B] מה שכתוב בהודעה הראשונה, ואז תמלא את טופס ההרשמה [B]לפי ההנחיות המדוייקות שניתנו.[/B] אחרי זה לחץ על כפתור "שלח" ותקווה לטוב.
[quote=Dan;767302]שהם ילדי כאפות שצבעו את עצמם עוד משו?[/quote]
איך הם יכולים להיות ילדי כאפות אם הם לא ילדים? -_-
[QUOTE=LordAbizi;767303]להכנס לנושא בחתימה שלי.
לגלגל למטה עד לסעיף "טופס הרשמה"
לעשות לו העתק.
להדביק אותו ב"תגובה מהירה"
בינתיים תקרא את [B]כל[/B] מה שכתוב בהודעה הראשונה, ואז תמלא את טופס ההרשמה [B]לפי ההנחיות המדוייקות שניתנו.[/B] אחרי זה לחץ על כפתור "שלח" ותקווה לטוב.[/QUOTE]
מזה תקווה אתה יכול לא להכניס אותי כאילו?:(