[QUOTE=LordAbizi;917781]
דן
דרטיני מחזק את האחיזה שלו באודיש. אודיש מנסה להאבק בדרטיני, אך ללא הועיל. דרטיני מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מחליט לסיים את הקרב ולברוח , אומר לדרטיני לנסוג ולברוח
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;917781]
דן
דרטיני מחזק את האחיזה שלו באודיש. אודיש מנסה להאבק בדרטיני, אך ללא הועיל. דרטיני מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
מחליט לסיים את הקרב ולברוח , אומר לדרטיני לנסוג ולברוח
[quote=LordAbizi;917781]רון
טענה: במשחקים שלי[B] תמיד [/B]יש חופש בחירה
--
אתה הולך אחרי המכשף אל תוך המעבדה, והוא מוביל אותך למכשף היושב על כיסא הנמצא כמה מדרגות מעל הרצפה. המכשף לבוש גם הוא בגלימות סגולות, ורוב פניו מכוסים וכל מה שאתה רואה מהם זה זקן לבן.
"המכשף העליון אוקוס, איש זה בא לבקש ממך פוקימון התחלתי" אומר המכשף שהוביל אותך.
"זה הגיוני" עונה אוקוס "אמור לי, איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל אותך.
[/quote]
"גסטלי " אומר בלי הרבה מחשבה.
[QUOTE=LordAbizi;915143]עידו
על מתקפות יש סעיף שלם ב'הערות'. קרא אותו!
--
בלספרוט מתכונן לקרב.[/QUOTE]
"בלספורט תשגר את העלים שעל גופך על יריבך ובכך תתקוף בעלי-תער!"אני אומר בהתרגשות.
אני שואל:"יש משהו שאוכל לעשות כדי שהמחיר ירד?" ואם אין אז אני בוחר "בדרגת שובע" 2
[QUOTE=LordAbizi;917781]
פלופי
צ'ארמנדר שורט את פיקאצ'ו ופוגע בו. פיקאצ'ו קופץ אל צ'ארמנדר והולם בו עם זנבו. נראה שפיקאצ'ו מתחיל להתעיף.[/QUOTE]
"צארמנדר תשתמש במכת זנב בשביל לסיים את הקרב הזה!"
דן
נראה לי שהתבלבלתי ורציתי לכתוב שאודיש מתחיל להתעייף.
רוצה להגיב להודעה הזו במקום?
רון
"אה... בחירה מעניינת" אומר המכשף העליון. הוא מושיט את אחת מידיו קדימה, וממלמל משהו מהיר שאינך מספיק להבין, ואז פוקרשת עפה מאחד הקירות אליך ומתחילה להסתובב סביבך. "גסטלי הוא פוקימון שד אשר לא ניתן לגעת בו אך הוא יכול להתל קשות במוחות בני האדם" מספר לך המכשף העליון. גסטלי בתוך הפוקרשת, ועל כן מוקטן. המכשף מושיט את ידו השנייה וממלמל עוד משהו מהיר. מהקיר עפות לעברך הפעם חמש פוקרשתות ריקות המתחילות להסתובב סביבך יחד עם גסטלי. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב" אומר אוקוס.
עידו
מתקפה מוזרה, ולכן גם הסבר מוזר יתקבל. (המתקפה המוזרה כי היא סותרת את שימור המסה)
--
בלספרוט מתאמץ מעט, ומניע את עליו, וגרסאות מזעריות של העלים האלה מופיעות יש מאין, גומעות את המרחק עד לג'יאודוד הלא מוכן ופוגעות בו. ג'יאודוד מתחיל לקפץ לכיוון בלספרוט, והוא מנחית על בלספראוט אגרוף.
גליליאו
[b]אנא צטט.[/b]
--
"לא, המחירים קבועים מראש. עליך לשלם מחיר זה בדרך זו או אחרת" אומרת לך המלצרית. אתה משלם מטבע כסף, ומקבל אספקת אוכל ליום וחצי מדרגת שובע 2, יתעדכן מיד בדף הראשי.
פלופי
צ'ארמנדר מסתחרר ומכה בפיקאצ'ו עם הזנב. פיקאצ'ו קופץ אחורנית, ואז מחקה את המהלך של צ'ארמנדר, ומכה בצ'ארמנדר עם זנבו.
[quote=LordAbizi;919793]
רון
"אה... בחירה מעניינת" אומר המכשף העליון. הוא מושיט את אחת מידיו קדימה, וממלמל משהו מהיר שאינך מספיק להבין, ואז פוקרשת עפה מאחד הקירות אליך ומתחילה להסתובב סביבך. "גסטלי הוא פוקימון שד אשר לא ניתן לגעת בו אך הוא יכול להתל קשות במוחות בני האדם" מספר לך המכשף העליון. גסטלי בתוך הפוקרשת, ועל כן מוקטן. המכשף מושיט את ידו השנייה וממלמל עוד משהו מהיר. מהקיר עפות לעברך הפעם חמש פוקרשתות ריקות המתחילות להסתובב סביבך יחד עם גסטלי. "קח דברים אלו, ועשה בהם שימוש טוב" אומר אוקוס.
[/quote]
"תודה " אמלמל בעודי תוחב את 5 הרשתות הריקוק לתיק המסע שלי ואת הרשת שבתוכה גסטלי ארזיק ביד.
" להיתראות לך , מכשף נכבד שהאלים יהיו איתך תמיד " אומר ביריעת כבוד בעודי יוצא מן הכישופייה אל הרחוב שממנו באתי .
[QUOTE=LordAbizi;919793]
פלופי
צ'ארמנדר מסתחרר ומכה בפיקאצ'ו עם הזנב. פיקאצ'ו קופץ אחורנית, ואז מחקה את המהלך של צ'ארמנדר, ומכה בצ'ארמנדר עם זנבו.[/QUOTE]
"צארמנדר להביור !"אומר בקול ואז הוסיף "תשתמש בנשיכה "
סליחה איך מצטטים?
רון
אתה נפרד מהמכשף העליון, והמכשף אשר ליווה אותך פנימה גם מלווה אותך החוצה מן הכישופייה.
פלופי
צ'ארמנדר שולח את סילון האש, ובזמן שהוא תוקף עם זה הוא מתקרב לפיקאצ'ו ונושך אותו. פיקאצ'ו נותן כמה אגרופים צ'ארמנדר, ובמאמץ גדול מצליח להוריד ממנו את צ'ארמנדר. פיקאצ'ו נראה ממש עייף.
גלילאו
לזה נועדו הודעות פרטיות או פורום משוב.
בכל מקרה, בתחתית כל תגובה בצד שמאל יש כפתור "ציטוט". לחץ אליו, ואז תכנס לחלון כתיבת הודעה.
בגלל שאני לא רוצה להכביד על העמוד, אבקש ממך בציטוט למחוק את כל ההמשכים שאינם שלך, ולהשאיר רק את ההמשך שלך.
גליליאו
"לא, המחירים קבועים מראש. עליך לשלם מחיר זה בדרך זו או אחרת" אומרת לך המלצרית. אתה משלם מטבע כסף, ומקבל אספקת אוכל ליום וחצי מדרגת שובע 2, יתעדכן מיד בדף הראשי.
"תודה." אני אומר וממשיך לעבר הכישופיה
גלילאו
אם אתה נוקט בגישה כזו, לפחות הוסף קו מפריד בין התגובה שלי לשלך.
--
אתה לוקח את האוכל, וחוזר לכיכר הראשית. אתה מוצא את הסימן המוסכם של כישוף (שני עיגולים אחד בתוך השני בצבע כחול, ומהם יוצאים פסים צבעוניים). אתה עוקב אחרי הכיוון אליו מורה שלט זה, ואתה מגיע לכישופייה.
[QUOTE=LordAbizi;921520]רון
אתה נפרד מהמכשף העליון, והמכשף אשר ליווה אותך פנימה גם מלווה אותך החוצה מן הכישופייה.
[/QUOTE]
אצא מן הכישופייה ואפתח את הפ.רשת של גסטלי לאחר שהוא יצא אומר לו :" אתה הפוקימון התחלתי שלי ואנחנו עומדים לעבור מסע ובסופו לנסות לזכות בתחרות , מכיוון שיש עוד הרבה גסטלי ואתה מיוחד מבין כולם אקרא לך נייט , וכמו כל שאר הפוקימונים אני מניח שאתה לא אוהב ליהיות בפ.רשת אז אתן לך להיסתובב חופשי רוב הזמן.
אני נוקש בדלת ומכין את עצמי לפגישה עם המכשף: מסדר את הבגדים חושב מה אני הולך להגיד ועוד.
רון
גסטלי מקשיב לדבריך בקפידה רבה, ונראה שהוא הבין את הטענה המוזרה ששמו מעתה והלאה הוא נייט.
גליליאו
[b]
[/b][b]בבקשה צטט, או העתק בדרך כלשהי את תגובה שלי. אני לא רוצה להזהיר אותך שוב. אני לא רוצה כל הזמן לחזור אחורה ולחפש את הגובה שלי!![/b]
--
אתה נוקש בדלת, ואת דלת הכישופייה פותח מכשף הלבוש בגלימות ירוקות.
"כיצד אפשר לעזור לך?" הוא שואל.