-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831009]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר:"גוביטטו תשתמש במתקפות אדמה הוא מסוג אש,אל תדאג כול עוד הוא לא ילמד מתקפות אש הוא לא ינצח,תשתמש ברעידת אדמה",אתה רואה את גוביטטו קופץ על האדמה ואתה מרגיש רעידת אדמה כה חזקה שצ'ימצ'אר מתחיל לפחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"קפוץ על גביטו וכך הרעידת האדמה לא תשפיע עליך"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך:"אני אמרתי שאני משתמש בסניזל אני משתמש בפוקימון הרבה יותר חזק ויפה,שליט של קרח טהור,פוקימון כה קר שאתה תראה אותו אתה תקפא מפחד ממנו,אתה רוצה להילחם מולי עכשיו ילדון?".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"לא אנחנו לא מספקים כאן כאלה יש בעיר ג'ול-ריו את המאסטר של הברים שנותן אחד כזה למי שינצח אותו,אי אפשר לעבור בגלל זרקום,אתה רואה את אותו ילד שדיבר איתך עכשיו מדבר עם אש,אתה רואה אותו משחק במחשב כף הילד שלו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר נופל דרך גוביטטו בגלל שהוא גם מסוג רוח,בגלל זה הוא נפגע מרעידת האדמה,אתה רואה אותו שולח גחלת אדירה שמפספסת את גוביטטו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831035][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר לך:"אני אמרתי שאני משתמש בסניזל אני משתמש בפוקימון הרבה יותר חזק ויפה,שליט של קרח טהור,פוקימון כה קר שאתה תראה אותו אתה תקפא מפחד ממנו,אתה רוצה להילחם מולי עכשיו ילדון?".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"כן! אני רוצה!" אומר ללאי "צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת!" אומר לצ'ימצ'אר
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831035]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר נופל דרך גוביטטו בגלל שהוא גם מסוג רוח,בגלל זה הוא נפגע מרעידת האדמה,אתה רואה אותו שולח גחלת אדירה שמפספסת את גוביטטו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר למד גחלת![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"יש למדת מתקפת גחלת טוב זה לא הכי יעזור לנו אך שווה לנסות.צ'ימצ'אר גחלת על גאביטו"
-
[quote=מאסטר פלריון;831035]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"לא אנחנו לא מספקים כאן כאלה יש בעיר ג'ול-ריו את המאסטר של הברים שנותן אחד כזה למי שינצח אותו,אי אפשר לעבור בגלל זרקום,אתה רואה את אותו ילד שדיבר איתך עכשיו מדבר עם אש,אתה רואה אותו משחק במחשב כף הילד שלו".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
*התרגיל הזה של הטעינת ברק זו מתקפת טעינה לא?
"אני יילך אליו" אני אומר ואז אני ירוץ לעבר האיש של הברים ויאתגר אותו ואגיד:"שלום הייתי רוצה ברי לחץ ואם אצטרך להילחם נגדך זה מה שאעשה!" אומר ואז אגיד לו :"אתהה יכול להביא לי את הברי קודם כדי להטעין את מרכז הפוקימונים? אני מבטיח שאחרי זה אני יעשה נגדך קרב"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי מוציא מין הכיס שלו פוכדור והוא אומר:"ארטיקונו אני בוחר בך!",אתה רואה ארטיקונו ענק מתחיל להתעופף בזירה,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]ללאי יש ארטיקונו![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא זה מהלך,ואתה לא יכול לעשות את זה בגלל זרקום שנה את ההודעה שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שגוביטטו הודף את זה והופך את זה לאוויר,גוביטטו משתמש במתקפת כדור צל שמפספסת גם את צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
-
-
[quote=מאסטר פלריון;831091]
[COLOR=red][FONT=Arial]*לא זה מהלך,ואתה לא יכול לעשות את זה בגלל זרקום שנה את ההודעה שלך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני ישאל אנשים במרכז הפוקימונים:"סליחה אבל יש לכם ברי לחץ? אני רוצה להטעין את המכונות אבל האלקיד שלי חלש מידי אז אני רוצה לפתח אותו" אני יעבור כך איש איש ואז אפנה לאש ולה איש ואשאל אותם גם
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831091][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי מוציא מין הכיס שלו פוכדור והוא אומר:"ארטיקונו אני בוחר בך!",אתה רואה ארטיקונו ענק מתחיל להתעופף בזירה,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר מאוד.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]ללאי יש ארטיקונו![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"WTF ארטיקונו??! איפה תפסת אותו?" אומר ללאי "אנחנו בכול זאת לא נוותר" אמרתי לצ'ימצ'אר "תקפוץ לגובה של ארטיקונו ותשתמש בגלגל להבה!!"
-
[quote=מאסטר פלריון;826619]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff0000][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]אתה רואה את הירח הלבן הבוהק בשמיים,אתה רואה דובי קטן בצבעים לבן וכחול עם פצע קטן על היד,אתה מבין שהוא פצוע אנושות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
אני לוקח את הדובי על הידיים שלי ורץ למרכז הפוקימונים
"אל דאגה חבר ,אני אדאג לך ,אתה תהיה בסדר" אני אומר כאשר אוחז בו כמו תינוק ורץ בשיא המהירות למרכז הפוקימונים הקרוב.
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831091][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=rerial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר משתמש בגחלת שגוביטטו הודף את זה והופך את זה לאוויר,גוביטטו משתמש במתקפת כדור צל שמפספסת גם את צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תוותר תירה עליו שוב גחלת בכל הכוח"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אמרתי רק בעברית המשחק,עוד אחד אתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר:"ארטיקונו סיים את זה בסופת שלג קפואה",אתה רואה את ארטיקונו משתמש בכדור שלג קטן מאוד אך עוצמתי מאוד שאמור היה לפספס אך הוא פגע בצ'ימצ'אר והוא הפסיד לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הפסדת ללאי בקרב הקצר ביותר אי פעם![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לי ולג'פרי הבחור שלידי אין גם אנחנו חשבנו לעשות את זה עם פיקאצ'ו,בנסיבות מסוימות הברי הזה מאפשר לזה שהפוקימון יקבל את כוחותיו ולא יתפתח כמו שאני רוצה",אתה רואה את ג'פרי מחפש משהו במחשב שלו שלא הפסיק לפעול לא כמו הפוקדע.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת בג'פרי![/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר שולח שוב ושוב,עוד פעם ועוד פעם והוא מפספס ומפספס כול פעם מחדש,אתה מבין שלצ'ימצ'אר שלך אין דיוק גבוהה מאוד,הגוביטטו משתמש ברעידת אדמה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי מתקרבת אליך ברגע שאתה מגיע למרכז והיא אומרת לך:"אוי ואבוי מה קרה לקומסון המסכן הזה,אתה עשית לו את זה",אתה רואה מאמן צעיר נכנס למרכז.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Akainu
צ'ימצ'אר שולח שוב ושוב,עוד פעם ועוד פעם והוא מפספס ומפספס כול פעם מחדש,אתה מבין שלצ'ימצ'אר שלך אין דיוק גבוהה מאוד,הגוביטטו משתמש ברעידת אדמה.[/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תכון גחלת לאדמה וכך תעוף לאויר ותתחמק מהרעידת האדמה"
-
[quote=מאסטר פלריון;831147]
[COLOR=red][FONT=Arial]אש אומר לך:"לי ולג'פרי הבחור שלידי אין גם אנחנו חשבנו לעשות את זה עם פיקאצ'ו,בנסיבות מסוימות הברי הזה מאפשר לזה שהפוקימון יקבל את כוחותיו ולא יתפתח כמו שאני רוצה",אתה רואה את ג'פרי מחפש משהו במחשב שלו שלא הפסיק לפעול לא כמו הפוקדע.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=red][FONT=Arial]פגשת בג'פרי![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR][/quote]
"יש לי ריעון תוציאו את הפוקימונים" אומר להם ואז הוציא את בטרי ומיגמרו "נגיד לפוקימונים שיתחלקו לזוגות ויחפשו ברים לחץ אם הם ימצאו שיבואו לפה ואז לשניינו יהיה,בהצלחה" אומר ואז היסתכחלל על מיגמרו ואלקיד יוצאים לדרך
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831147][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*אמרתי רק בעברית המשחק,עוד אחד אתה עף![/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]לאי אומר:"ארטיקונו סיים את זה בסופת שלג קפואה",אתה רואה את ארטיקונו משתמש בכדור שלג קטן מאוד אך עוצמתי מאוד שאמור היה לפספס אך הוא פגע בצ'ימצ'אר והוא הפסיד לו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הפסדת ללאי בקרב הקצר ביותר אי פעם![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
טוב.. אני אשתדל להוריד את הכוכבים האלו בקרוב..
---------------------------------------------------------------------
"אחלה קרב לאי! ארטיקונו פוקימון חזק מאוד, יום אחד אני מבטיח שאפגוש אותך, כשצ'ימצ'אר כבר יהיה אינפרנייפ וטרטוויג יהיה טורטרה ואז אני אתן קרב יותר ראוי לארטיקונו" אמרתי ללאי והלכתי למרכז הפוקימונים כדי לרפא את צ'ימצ'אר "שלום האחות ג'וי" אומר לאחות "צימצ'אר הפסיד בקרב פה בחוץ, את יכולה לעזור לו?"