-
[COLOR=Purple]GeneralAdan
אתה תקבל את הליפאון של עומר,פוקימון מאומן וחזק מאוד,תעבור על הדף הראשי ותיראה,יש כמה דברים חדשים
----------------
ליפאון מהנהן בקוצר רוח ועוקב אחרייך,אתם רואים שלט שרשום בו "ברוך הבא לעיר תנטה" אתה נכנס ובפתח אתה רואה את עומר מחכה לך עם החיוך הרגיל שלו מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;873553][COLOR=purple]GeneralAdan[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה תקבל את הליפאון של עומר,פוקימון מאומן וחזק מאוד,תעבור על הדף הראשי ותיראה,יש כמה דברים חדשים[/COLOR]
[COLOR=purple]----------------[/COLOR]
[COLOR=purple]ליפאון מהנהן בקוצר רוח ועוקב אחרייך,אתם רואים שלט שרשום בו "ברוך הבא לעיר תנטה" אתה נכנס ובפתח אתה רואה את עומר מחכה לך עם החיוך הרגיל שלו מה תעשה?[/COLOR][/quote]
תגיד מה אני לא ראיתי שום הבדל
-----------
"היי עומר" אצעק בחיוך וארוץ לעברו
"תגיד לי לאן נעלמת?" אשאל בחיוך
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
עודכן ערים,ומנהיג מכון.
--------
"זה לא משנה,אתה לא מכיר את המקום" עומר אומר בעצבנות ואז אומר לך:"בא אחריי אני צריך להראות לך משהו" אתה רואה שליפאון עוקב אחרי עומר ועומר הולך למקום מאחורי מרכז הפוקימונים מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;873573][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]עודכן ערים,ומנהיג מכון.[/COLOR]
[COLOR=purple]--------[/COLOR]
[COLOR=purple]"זה לא משנה,אתה לא מכיר את המקום" עומר אומר בעצבנות ואז אומר לך:"בא אחריי אני צריך להראות לך משהו" אתה רואה שליפאון עוקב אחרי עומר ועומר הולך למקום מאחורי מרכז הפוקימונים מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה זה לאן אתה לוקח אותי?" אשאל בפחד
"קדימה אמבראון בוא נראה מה יש שם...ותיהיה זהיר שם" אגיד ואתחיל ללכת אחרי עומר
-
[quote=OmerFake;869664]
[COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"שילדון" השילדון שלך אומר בשמחה ומשתמש בראשייה על אחד מהעצים שממנו יורדים תפוחים,הוא חותך את התפוח מחייך אליך ומושיט לך אותו מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" תודה רבה חבר שלי " אני מלטף אותו ונותן לו את חצי מהתפוחים כדי שהוא גם יהנה .
" וואי זה טעים " אני אומר ומחייך.
-
אתה עובר למאחורי המרכז פוקימונים ופתאום אתה מועבר למקום עם הרבה טכנולוגיה חדישה ודברים מיוחדים שלא ראיתה מעולם עומר אומר לך:"ברוך הבא לבית שלי" מה תעשה.?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System
"היי אתה,אתה חדש פה נכון?,אני עומר,נעים להכיר"איש עם שיער אדום אומר לך בחיוך ומושיט לשילדון שלך ברי כחול ואתה רואה ששילדון ממש אוהב אותו מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;874067][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה עובר למאחורי המרכז פוקימונים ופתאום אתה מועבר למקום עם הרבה טכנולוגיה חדישה ודברים מיוחדים שלא ראיתה מעולם עומר אומר לך:"ברוך הבא לבית שלי" מה תעשה.?[/COLOR]
[/quote]
"זה הבית שלך?!" אגיד בהתלהבות ואסתכל סביב
"כל הטכנולוגיה הזאת לא מכאן אלה מהעתיד נכון?!" אגיד בחיוך
"אז מה אתה עושה עכשיו בדיוק? מה אתה תמשיך להתחבא?" אשאל את עומר
-
"הם יודעים שאני פה,פשוט לא יכולים לעשות אם זה כלום" עומר יאמר בשחצנות ואז אומר:"בא אני יראה לך את הדירה שלי" אתה רואה שעומר לוקח אותך על מסילה לעבר דלת מתכת ענקית ומעוטרת ואומר לך:"ברוך הבא לבית שלי" הוא פותח את הדלת ואתה ר ואה סלבי תינוק על הריצפה עומר אומר:"שוב שכחתי אותו על הריצפה מה?" מחייך ומרים את הסלבי מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;874075][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"הם יודעים שאני פה,פשוט לא יכולים לעשות אם זה כלום" עומר יאמר בשחצנות ואז אומר:"בא אני יראה לך את הדירה שלי" אתה רואה שעומר לוקח אותך על מסילה לעבר דלת מתכת ענקית ומעוטרת ואומר לך:"ברוך הבא לבית שלי" הוא פותח את הדלת ואתה ר ואה סלבי תינוק על הריצפה עומר אומר:"שוב שכחתי אותו על הריצפה מה?" מחייך ומרים את הסלבי מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מאיפה כל הפוקימונים האלה עומר? איך אתה משיג אותם?" אשאל
-
"כבר אמרתי לך,הם לא שלי" עומר אומר בעצבנות ויגיד:"קדימה בא נעלה למעלה" אתה עולה במדרגות נעות למעלה ורואה מחשב עצום אשר עליו מוצגים כל הפוקימונים המוכרים לאדם,מה תעשה?[/COLOR]
[U][B][COLOR=Silver]הודעות:
נוספו התחלתיים חדשים
[/COLOR][/B][/U]
-
[quote=OmerFake;874091][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"כבר אמרתי לך,הם לא שלי" עומר אומר בעצבנות ויגיד:"קדימה בא נעלה למעלה" אתה עולה במדרגות נעות למעלה ורואה מחשב עצום אשר עליו מוצגים כל הפוקימונים המוכרים לאדם,מה תעשה?[/COLOR]
[U][B][COLOR=silver]הודעות:[/COLOR][/B][/U]
[U][B][COLOR=silver]נוספו התחלתיים חדשים[/COLOR][/B][/U]
[/quote]
ומה אנחנו אמורים לעשות עם ההודעה הזאת? ולמה [B]התחלתיים [/B]יש רק את איווי שהוספת
תיהיה לנו אפשרות להשיג אחד מהם?
------------------
"טוב עומר מה אתה רוצה להראות לי? אני ממהר למכון השני,אני כבר מת להלחם נגד מנהיג המכון" אגיד בהתלהבות
-
אני יוסיף אחר כך עוד
-----
"אה שכחתי להגיד לך,אתה לא יכול לחזור" עומר אומר לך במבט של בוז ויורד למטה ואומר לך:"תרגיש כמו בבית אני עוד מעט חוזר" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;874120][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אני יוסיף אחר כך עוד[/COLOR]
[COLOR=purple]-----[/COLOR]
[COLOR=purple]"אה שכחתי להגיד לך,אתה לא יכול לחזור" עומר אומר לך במבט של בוז ויורד למטה ואומר לך:"תרגיש כמו בבית אני עוד מעט חוזר" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי! מה זה לא יכול לחזור!?" אצעק לעומר
"טוב אמבראון אני חושב שאנחנו נשארים כאן,מה באלך לעשות?" אשאל בחיוך
-
[SIZE=2][COLOR=black]כינוי בפורום: DarkTiger[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]שם פרטי: דניס[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]שם במשחק: אייס דיאמונד
פוקימון התחלתי: לארביטר, הקטע הוא שאמרת לי שאין איווי בתור התחלתי ><"
גיל(10-14): 14[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]אופי: עקשן, אמיץ, יהיר, היפר אקטיבי, תמים, סגור אבל תלותי בחבריו ואלטרואיסט [ההפך מאגואיסט, חושב קודם על אחרים ואז על עצמו][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]רקע: אייס נולד בעיר תנטה, אמו מתה בלידתו ואביו אינו חיבב אותו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לפני שנפטרה, עבדה אמו בתור שוטרת, אביו היה חוקר מאובנים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הוא היה בודד, חברה אחת הייתה לו, סאלי שמה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]לסאלי היה שיער בגוון זהוב ועיניים ירוקות, היא הייתה מבין החכמות שבכיתתו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ליום הולדתו ה-14, סאלי הגיעה לביתו, לארביטר קטן וחמוד הציץ ממאחורי רגליה ואז היא הושיטה אותו לאייס, בתור מתנה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]תמונה: לא משנה לי איך אני אראה.. תבחר בשבילי[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
[/COLOR][/SIZE][COLOR=black][SIZE=2]תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: זאת הערה, שאני אתחיל כבר עם הלארביטר, בלי ללכת לקבל אותו ><"[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ואפשר את סאלי בתור שותפה? ורומן XDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]הפוקימון שיהיה לה הוא טורצ'יק [או אחר אם בא לך..][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]ועוד הערה:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]נכון את הרעיון של הזירות לקחת ממני? ><"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אתה יכול לקחת את כל הקטע מהמשחק שלי, אבל תוסיף קרדיט לי[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=DarkGreen]DarkTiger
אתה רושם,ואתה יכול להתחיל עם איווי,זה יפתור הרבה בעיות :sorry: אחרי שאדם יגיב אני ייתן לך התחלה[/COLOR],והזירות לא מימך
[COLOR=Purple]GeneralADam
"אמב?" אמבראון תוהה ולא מבין אותך,אתם יוצאים מהבית של עומר ופתאום רואים הולוגרמה של עומר אשר חוסמת אתכם מה תעשה?[/COLOR]