-
[QUOTE=bw1234;860212]יש לי שאלה:
ניהול זה הכל בחיים?
אתם מחכים עד שאתם עולים לניהול וכשמורידים אתכם אתם פורשים?
קחו דוגמא מעומר - SexStyle. היה מנהל ראשי אם אני זוכר נכון והורידו אותו מניהול אך הוא המשיך להיות בפורום ולהנות, כנ"ל לגבי ארווין.[/QUOTE]
לא עונים לי...
-
[quote=bw1234;860242]לא עונים לי...[/quote]
כןןןןן ניהול זה הכללל בחייים!! מי שהורד מניהול מת ביום למחרת באורח לא מוסבר מוהאהאהאהאהא@@@
/סוףטרול.
-
-
כאשר לורד אביזי יגיד משהו בסלנג אני יהיה המייסד של הפורום
-
[quote=Guille;860246]כאשר לורד אביזי יגיד משהו בסלנג אני יהיה המייסד של הפורום[/quote]
אני משתמש בסלנג רק אם זה משרת את המטרה שלי.
באופן כללי אני מדבר באותה שפה בא אני מוכיח טענות, אבל אם יש לי סיבה להיות ציני או לדבר בסלנג, אז אני אשתמש בזה, כאמצעי אומנותי.
-
[QUOTE=Guille;860246]כאשר לורד אביזי יגיד משהו בסלנג אני יהיה המייסד של הפורום[/QUOTE]
כשניר יפסיק לכתוב מלא הודעות אני אהיה מנכ''לית
-
מתן-
אני לא פורש בגלל שהורידו אותי מניהול, אני פורש כי אלכס הוא ה'השליט' פה.
-
כאשר חבר שלי,שלא יודע שאני פה יגלה אותי,בכיתה אני ירקוד את המקרנה עם תחפושת של בת הוואי.
-
[quote=Spamer Girl;860251]כשניר יפסיק לכתוב מלא הודעות אני אהיה מנכ''לית[/quote]
וכשתיהיה מדלי"ה עם מקדמים רציפים ב(0,PI) שהפונקציות 1 וsinx פתרונות שלה בקטע, אז אני אהיה מלך ארץ התרנגולים.
-
[QUOTE=Spamer Girl;860251]כשניר יפסיק לכתוב מלא הודעות אני אהיה מנכ''לית[/QUOTE]
סוף סוף מישהי חכמה.
כאשר סבא טוביה,הארנב ז"ל,יחזור לחיים.
אני מביא תמונה שלי.
-
[QUOTE=LordAbizi;860255]וכשתיהיה מדלי"ה עם מקדמים רציפים ב(0,PI) שהפונקציות 1 וsinx פתרונות שלה בקטע, אז אני אהיה מלך ארץ התרנגולים.[/QUOTE]
יש ארץ כזאת איה זה?
-
[QUOTE=the necromancer nilasak;860253]כאשר חבר שלי,שלא יודע שאני פה יגלה אותי,בכיתה אני ירקוד את המקרנה עם תחפושת של בת הוואי.[/QUOTE]
כאלכס יפרוש מהניהול אני אהיה כבר בת 45
-
[quote=לוקאס;860262]יש ארץ כזאת איה זה?[/quote]
כן,הונולולו Xd
-
[quote=לוקאס;860262]יש ארץ כזאת איה זה?[/quote]
קודם כל צריך להעלות את השליטה שלך בטלפתיה למקסימאלית. אז, ורק אז, תוכל לחוש במקומות כל כך אנטי מוחשיים, שאפילו המקומות האלה מטילים ספק בקיומם שלהם.
@Spamer Girl
ואז סוף סוף נגלה מה הגיל שלך!
-