-
[quote=מאסטר אספיון;887470]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]האחות ג'וי חושבת מספר שניות והיא אומרת לך:"כן,אם התחלת עם פוקימון עשב אתה יכול להמשיך דרומה לכיוון הים והמכון,אם בחרת בפוקימון אש תמשיך בחזרה לעיר ורמליון אם התחלת עם פוקימון מים כול האזורים טובים לך,האזור הזה שופע בפוקימוני אש חלשים וחזקים".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"יופי!, אני התחלתי אם פוקימון מים,ואני חושב שלא יזיק לי איזה פוקימון אש לצוות" אני אומר לאחות ג'וי ויוצא לחפש כמה פוקימוני אש
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אודיש עושה לא עם הראש ואתה רוצה פצע קטן באחד העלים שלו,אתה שומע קול שאומר לך:"זה דבש-אודיש אולי הדבר הכי נדיר בעולם,למה אתה חושב הארידוסים האלה תקפו אותו,הדבש הזה מושך אליו פוקימוני חרק".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי מהנהנת בספק והיא אומרת לך:"באמת איזה מוזר זה",ג'ולי ממשיכה בדרכה לכיוון המכון שלה,אתה רואה מכון ענק ליד מרכז הפוקימונים,אתה רואה שהיא הולכת לא למכון אלה לתוך בניין ענק שלידו,אתה שומע קול שאומר:"ועכשיו הקרב הראשון ג'ולי נגד לוקאס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו-סטרביה משתמש באס אווירי חזק מאוד שהודף את וופר,אך אתה רואה שוופר משתמש במכת ברק שפוגעת ומנצחת את השאדו-סטרביה שלך,והוא נופל לידך וליד שאדו,ג'ורג' מחזיר את הוופר שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת במכון העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה גרווילט חמוד וכנראה פראי ישן לו על ארוגת פרחים ליד מרכז הפוקימונים,אתה רואה כשלושה טורקולים מתקרבים אל עברו של אותו הגרווילט, אתה שומע קול זקן שאומר לעצמו:"יופי עכשיו אני יסלק מפה את הגרווילט המעצבן הזה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*למה יש [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]W[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] בכול משפט?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מדקיפ עושה לך לא עם הראש אתה מבין שהיא רוצה לנוח קצת ולא לעשות פשוט כלום,אתה רואה את קטרפי אחד מתקרב אליך והוא ישן קרוב מאוד אליך,אתה מבין שאו שהוא עייף או שהוא רוצה להיות פוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן בהסכמה רבה והוא אומר לך:"טוב לי,אין לך מה לעשות כאן יותר,בצד השני של האי סינבר,ישנו המכון של האי סינבר,בסדר,אם אם אתה רוצה אני ואתה יכולים ללכת לשם,אני ומנהיג המכון שם חברים מאוד קרובים".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;888938]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה יוצא מין המרכז ואתה רואה גרווילט חמוד וכנראה פראי ישן לו על ארוגת פרחים ליד מרכז הפוקימונים,אתה רואה כשלושה טורקולים מתקרבים אל עברו של אותו הגרווילט, אתה שומע קול זקן שאומר לעצמו:"יופי עכשיו אני יסלק מפה את הגרווילט המעצבן הזה!".[/FONT][/COLOR]
[quote]
"למה אתה רוצה לגרש את גרווליט מפה?" אני ישאל את הזקן בנימוס
-
[quote=מאסטר אספיון;888938][COLOR=red][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]ג'ולי מהנהנת בספק והיא אומרת לך:"באמת איזה מוזר זה",ג'ולי ממשיכה בדרכה לכיוון המכון שלה,אתה רואה מכון ענק ליד מרכז הפוקימונים,אתה רואה שהיא הולכת לא למכון אלה לתוך בניין ענק שלידו,אתה שומע קול שאומר:"ועכשיו הקרב הראשון ג'ולי נגד לוקאס!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"רגע?,אנחנו אחד נגד השני בקרב?" אומר בתמיהה וארוץ לעבר המבנה ואכנס אליו ואז אלחש לגולי באוזן:"בהצלחה,מקווה שיהיה קרב טוב,תבחרי פוקימון ריאשונה" אלך למקום שלי בזירה ואחכה להוציא פוקימון
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;888938][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את אודיש עושה לא עם הראש ואתה רוצה פצע קטן באחד העלים שלו,אתה שומע קול שאומר לך:"זה דבש-אודיש אולי הדבר הכי נדיר בעולם,למה אתה חושב הארידוסים האלה תקפו אותו,הדבש הזה מושך אליו פוקימוני חרק".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו-סטרביה משתמש באס אווירי חזק מאוד שהודף את וופר,אך אתה רואה שוופר משתמש במכת ברק שפוגעת ומנצחת את השאדו-סטרביה שלך,והוא נופל לידך וליד שאדו,ג'ורג' מחזיר את הוופר שלו.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial]הפסדת במכון העיר ורידיאן.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*למה יש [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]W[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] בכול משפט?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מדקיפ עושה לך לא עם הראש אתה מבין שהיא רוצה לנוח קצת ולא לעשות פשוט כלום,אתה רואה את קטרפי אחד מתקרב אליך והוא ישן קרוב מאוד אליך,אתה מבין שאו שהוא עייף או שהוא רוצה להיות פוקימון שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן בהסכמה רבה והוא אומר לך:"טוב לי,אין לך מה לעשות כאן יותר,בצד השני של האי סינבר,ישנו המכון של האי סינבר,בסדר,אם אם אתה רוצה אני ואתה יכולים ללכת לשם,אני ומנהיג המכון שם חברים מאוד קרובים".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את סטרביה והולך מישם
וחושב לעצמי לפחות סטרלי שלי היתפחת לסטרביה חזק
-
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מהנהן בהסכמה רבה והוא אומר לך:"טוב לי,אין לך מה לעשות כאן יותר,בצד השני של האי סינבר,ישנו המכון של האי סינבר,בסדר,אם אם אתה רוצה אני ואתה יכולים ללכת לשם,אני ומנהיג המכון שם חברים מאוד קרובים".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לעומר"אני אלך למכון רק בתנאי.שתגיד לי מה סוג המכון.אני רוצה לדעת לפני שאלך"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;888938][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
FONT][/COLOR][/QUOTE]
"דבש אודיש? מה זאת אומרת? מי זה בכלל?" ואסתוב בכדי לראות מי דיבר אליי.
-
[COLOR=blue][FONT=Arial]*כול הקרב הזה לא קשור למכון שיהיה לך ברור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס לזירה ואתה רואה בימת קרב ענקית בצד אחד אתה רואה את ג'ולי ואתה עומד בצד השני ג'ולי אומרת:"צא מונוזו אני בוחרת בך",אתה רואה פוקימון שחור וכחול מתחיל להסתובב בזירת הקרב,הקריין אומר:"אוקיי,ג'ולי הוציאה את המונוזו שלה זכרו הוא פוקימון אופל ודרקון,אז הפוקימון הנכון של היריב שלה צריך להיות או חרק או דרקון או לחימה או קרח שאר הסוגים לא יעזרו ועל-חושי בכלל יהיה גרוע פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה שומע את שאדו שאומר לך:"אתה צריך ללכת לעולם השאדו,ללמוד איך שולטים בפוקימוני השאדו כמו שצריך,תבין פוקימוני שאדו ופוקימונים הם יצורים שונים לגמרי,שאדו-לוגיה יצר את פוקימוני השאדו בעוד שארסיאוס יצר את הפוקימונים,אני יכול לקחת אותך לעולם השאדו".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"תבין מנהיג המכון הוא לא כמו השאר,הוא משתמש בקרב של שניים על שניים,קרב זוגות בעוד שאחד יכול להיות אופל ודרקון והשני קרח ועל-חושי,הוא לא משתמש בסוגים מסוימים הוא משתמש בכול שמונה עשרה הסוגים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל כובע צהוב וחולצה אדומה והוא אומר לך:"אני,אני דיברתי איתך,אני מומחה גדול בפוקימוני עשב וחרק את עבודת הסיום שלי באוניברסיטה לפרופסורים עשיתי על הפוקימונים האלה,חצי מין המחקר שלי היה על דבש האודיש והגלום".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889659]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"תבין מנהיג המכון הוא לא כמו השאר,הוא משתמש בקרב של שניים על שניים,קרב זוגות בעוד שאחד יכול להיות אופל ודרקון והשני קרח ועל-חושי,הוא לא משתמש בסוגים מסוימים הוא משתמש בכול שמונה עשרה הסוגים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר "אה הבנתי עכשיו.תודה על הסבר.אז אני אלך למכון האי סניבר.אני מקוה שהסוג לא היה מים." אני הולך למכון סינביר
-
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא משתמש תמיד בפוקימוני בעלי שני סוגים,אתה לא תמצא אצלו פוקימון טהור בחיים,רק שתדע שיש סיכוי אומנם נמוך שהוא ישתמש נגדך בפוקימוני מים,בוא אחרי",אתה רואה את עומר יוצא ממעבר נסתר מחוץ להר הגעש ואתה רואה את פתח המכון.[/FONT][/COLOR]
-
[/quote]
'הוא בטח עייף טוב מה שנשאר לי זה לנוח!'אני חושב ומתיישב לנוח ליד מתקיפ וסקטרפי ואוגר אנרגיה להמשך המסע ולימים הקרובים.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"תשמע איתי,יש לך את התאימות של מאמן שאדו,אם אתה רוצה ללכוד עוד פוקימוני שאדו טהורים בלי השאדו-פוכדור בוא איתי לעולם השאדו,העולם שממנו אני בא,אם ארסיאוס יצר את העולם שלך שאדו-לוגיה יצר את העולם שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן אומר לך בזעם רב מאוד:"הגרווילט הזה אוכל לי את הברים המיוחדים שלי,ברי שריפה המשפרים את איכות של מתקפות האש של פוקימוני אש בלבד,ברור לך,טורקול התקפה!",אתה רואה שלושה מתקפות קרן-סולרית משתגרות ופוגעות בגרווילט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה שומע צליל מוזר שמעיר את מדקיפ ואת קטרפי,אתה רואה שלושה פוקימונים בדיוק כמו הדבר,פוקימונים שנראים כמו דרקונים אפלים בעלי שלושה ראשים אתה מבין שאלה סזנדורה,אתה רואה את מדקיפ ואת קטרפי מתחילים לפחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889698][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר אומר לך:"הוא משתמש תמיד בפוקימוני בעלי שני סוגים,אתה לא תמצא אצלו פוקימון טהור בחיים,רק שתדע שיש סיכוי אומנם נמוך שהוא ישתמש נגדך בפוקימוני מים,בוא אחרי",אתה רואה את עומר יוצא ממעבר נסתר מחוץ להר הגעש ואתה רואה את פתח המכון.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אני אמר שהוא לא הישתמש בפוקימון מים" אני נכנכס למכון ואז אומר למנהיג"אני מאתגר אותך לקרב"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889869][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]שאדו אומר לך:"תשמע איתי,יש לך את התאימות של מאמן שאדו,אם אתה רוצה ללכוד עוד פוקימוני שאדו טהורים בלי השאדו-פוכדור בוא איתי לעולם השאדו,העולם שממנו אני בא,אם ארסיאוס יצר את העולם שלך שאדו-לוגיה יצר את העולם שלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן אומר לך בזעם רב מאוד:"הגרווילט הזה אוכל לי את הברים המיוחדים שלי,ברי שריפה המשפרים את איכות של מתקפות האש של פוקימוני אש בלבד,ברור לך,טורקול התקפה!",אתה רואה שלושה מתקפות קרן-סולרית משתגרות ופוגעות בגרווילט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה שומע צליל מוזר שמעיר את מדקיפ ואת קטרפי,אתה רואה שלושה פוקימונים בדיוק כמו הדבר,פוקימונים שנראים כמו דרקונים אפלים בעלי שלושה ראשים אתה מבין שאלה סזנדורה,אתה רואה את מדקיפ ואת קטרפי מתחילים לפחד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''לא תודה אני רוצה להיות מאמן רגיל ולא מאמן שאדו''
ואחרי זה אני מסתובב והולך
-
[quote=מאסטר אספיון;889869][B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה שומע צליל מוזר שמעיר את מדקיפ ואת קטרפי,אתה רואה שלושה פוקימונים בדיוק כמו הדבר,פוקימונים שנראים כמו דרקונים אפלים בעלי שלושה ראשים אתה מבין שאלה סזנדורה,אתה רואה את מדקיפ ואת קטרפי מתחילים לפחד.[/FONT][/COLOR][/quote]
"אין לנו סיכוי מול שלוש פוקימון חזקים ברמה מעל 60!מקדיפ,קטרפי בואו נכנס למעבדה שם יהיה לנו מקום מסתור!"אני אומר בפחד ורץ למעבדה.