-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אתה מתעצבן , אוגר את כל הכוח שיש לך , אתה מתחיל להבין למה אתה כאן ברגע שאתה מרגיש את העוצמה שאתה אוחז בידיך , אתה מתקדם אל האדם ומשחרר את כל האנרגיה שלך באגרוף , פתאום האגרוף שלך משחרר ניצוצות חשמל והאיש הופך את ידו לאדמה וחוסם את האגרוף שלך "סוף סוף .." הוא אומר בקול נשי ופתאום משנה את צורתו
לא תאמין מי הוא באמת האיש ..
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d10/0508/76af661.png[/IMG] זאת הבוסית שלך בחנות הבגדים ![/COLOR][/B]
[/QUOTE]אווףף..אני חשמל..
---------------
'ומה עכשיו?הבוסית?אני בטוח הוזה'אחשוב בבלבול כשכאבי הראש שלי כבר מתחילים מרב כל הבילבולים.
"מה... מה את עושה פה?"אפנה אל הבוסית שלי בתדהמה.
'כנראה שזה באמת היה רק חלום רע..' אמשיך והעלה מחשבות אל ראשי כשאני מחזיק את ראשי מבילבול
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
תשמח שאתה הראשון שגילית את הכוח שלך , ומה רע בחשמל ? שאתה שולט בפלאי השמיים ..
--
"אתה לא הוזה .. אתה אוחז בכוח מיוחד כמוני , תראה" היא אומרת והופכת את ידיה פתאום לידי אבן ענקיות , דופקת על הרצפה וסלעים מתנפצים , ואז היא נשאבת לתוך האדמה ויוצאת ממקום אחר .
"אלה כוחות זוקאדו , כמו שיש לך .. אני כל הזמן הזה אספתי כשרונות , ואתה הראשון שלי ."
היא אומרת בשמחה וגאווה רבה בעודך עוד מופתע ממה שהיא עשתה וממה שאתה עשית !
[/COLOR]
[/B]
-
[quote][b][color=#008000][u][size=3]האק
[/size][/u]תשמח שאתה הראשון שגילית את הכוח שלך , ומה רע בחשמל ? שאתה שולט בפלאי השמיים ..
--
"אתה לא הוזה .. אתה אוחז בכוח מיוחד כמוני , תראה" היא אומרת והופכת את ידיה פתאום לידי אבן ענקיות , דופקת על הרצפה וסלעים מתנפצים , ואז היא נשאבת לתוך האדמה ויוצאת ממקום אחר .
"אלה כוחות זוקאדו , כמו שיש לך .. אני כל הזמן הזה אספתי כשרונות , ואתה הראשון שלי ."
היא אומרת בשמחלא חשבתי על זה ככה..צודר..:)ה וגאווה רבה בעודך עוד מופתע ממה שהיא עשתה וממה שאתה עשית ![/color][/b]
[/quote]לא חשבתי על זה ככה..צודק..:)
-------------
אחבוט בכוח בפני בכדי להתעורר מהחלום המוזר הזה.כשאגה שחבטתי בפני לחינם אפנה אל הבוסית ואומר לה:"מה..מה..מה..מה זה בדיוק?"אגמגם מפחד.
א"איך ..איך בדיוק עשית את זה?איך אני עשיתי את זה?מה אני חייזר?מפלצת?מה אני לעזאזל?"אתקיף אותך ברצף שאלות כשאני מבוהל ומפוחד ממה שקרה פה.
'חשבת שאתמול היה היום הכי מוזר בחייך אהה..'אחשוב ואקמט את פניי..
-
אתה בן אדם רגיל , עם כוחות של לוחם , והמטרה שלי היא להביא אותך לעולם שבו כל בני האדם שם אוחזים בכוחות האלה , שתהיה מוכן אשלח אותך לשם , פשוט תירגע ותמשיך עם היום כרגיל , בערב תלך לישון מוקדם.. ממחר אתה תהיה גיבור על בכדור הארץ , אני אאמן אותך עד שתהיה מתאים ללכת לזינון , המקום שסיפרתי לך עליו . היא אומרת והחדר מתחיל להיות מטושטש , ואז פתאום אתה שם לב שאתה בבית שלך , שעת הצהריים עכשיו ואתה ממש רעב !
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;966355][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]הסלע הגדול הולך ומתקרב אליך , אתה חושב שזה לא יצליח לך ויהיה קשה מידי להדוף אותו עם הידיים הוא מונחת עליך בתנופה אדירה מהירותו שצבר גם גדולה והגודל שלו .. ענקי ! אם תרצה להמשיך את המשחק בלי ידיים אני אוכל להמשיך את המהלך שלך ..[/COLOR][/B]
[/quote]
*טוב אני ינסה להיות נכה יכול לההיות קשה אבל פצחות יהיה אתגר.
-
[/size][/u]אתה בן אדם רגיל , עם כוחות של לוחם , והמטרה שלי היא להביא אותך לעולם שבו כל בני האדם שם אוחזים בכוחות האלה , שתהיה מוכן אשלח אותך לשם , פשוט תירגע ותמשיך עם היום כרגיל , בערב תלך לישון מוקדם.. ממחר אתה תהיה גיבור על בכדור הארץ , אני אאמן אותך עד שתהיה מתאים ללכת לזינון , המקום שסיפרתי לך עליו . היא אומרת והחדר מתחיל להיות מטושטש , ואז פתאום אתה שם לב שאתה בבית שלך , שעת הצהריים עכשיו ואתה ממש רעב ![/color][/b]
[/quote]'מה אני עושה מכאן?'אחשוב לעצמי.'לאכול!'אחליט בלי יותר מידיי ספקות.
אקח את המפתחות של הרכב,60 דולר ואצא לקניות.אסע אל הסופר ואקנה את האוכל בקפידות כשאני חושב 'זה אני יודע להוציא גיצים חשמליים אומר שאני צריך לאכול צלופחים?'אחששוב ואצחק בסופר.
אחזור לביתיי עם המצרכים ואכין לי ארווחת ערב שכוללת:סלט,טוסט גדול,חביתה ונס קפה מתוק.
אוכל את הארוחה שבישלתי לעצמי ואכנס למיטה בתקווה שמחר שוב תזרח השמש ואגלה עוד אודות כוחות הזוקדו שהבוסית הסבירה לי עליהם.
-
[QUOTE=Steve;966355]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה נכנס למיטה ולא מבין מה האיש רוצה ממך בכלל , אבל מבליג ומנסה להירדם , אתה לא מצליח לישון
קשה מאוד בכל הרעש שהמכוניות עושות .. ואתה מרגיש גם קצת רעב , היום הזה עוד מעט נגמר ולא היה לך
גרוע כמותו בכל החיים שלך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"טוב בוא נלך להכין איזה חביתה או משהו " אומר ואקום מהמיתה ' אולי אני אלך לראות מה מצב המחשב שלי ואולי אני אשחק במשהו' אחשוב לעצמי ואשנה כיוון לכיוון המחשב
-
אתה הראשון שיודע את הכוח שלך , וגם אתה הכי השקעת בתגובות השבוע אבל יש מישהו שהשקיע בידיוק כמוך , לכן אני אתן לך עכשיו פרס בלי קשר למשקיען השבוע בגלל שאני לא רוצה פעמיים ברציפות את אותו המשתמש .
קיבלת כבר את הכוח שלך , חשמל . אתה יודע את זה בוודאות . החיה שמסתתרת בתוך הנשמה שלך היא ינשוף לפי מה שבחרת , האם אתה רוצה שזה יישאר ככה ? אם לא תבחר חיה אחרת שתתאים יותר לכוח שלך .
--
אתה הולך לסופר וקונה מצרכים לארוחה נחמדה , אתה מרגיש קצת מבוהל ומבולבל אבל ההרגשה היא הרבה יותר טובה , כיף לגלות עולם כזה . אתה אוכל את הארוחה בהנאה ומתענג עם כוס קפה מתוק לאחר הארוחה , הקפה שאמור לעורר אותך לא מפריע לרצונות שלך ואתה הולך לישון כמו גדול . אתה קם בבוקר ומכתב מחכה לך על השידה . אתה פותח אותו ורואה מתחתיו בגדים מקופלים שאתה לא מכיר "בוקר טוב האק , זהו יום האימונים הראשון שלך , תלבש את הבגדים האלה , תאכל משהו , או תעשה מה שבא לך עד השעה 10:30 . בשעה 10:30 תקח מכשיר חשמלי תפרק אותו לגורמים תקרע את חוטי החשמל תתפוס אותם ביד ותחשוב חזק על מקום שאתה רוצה להגיע אליו , זאת השיטה לעבור ממקום למקום , תחשוב הפעם על המקום שהיינו בו אתמול .
שלך , ג'יין (הבוסית שלך) .
[/COLOR]
[COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה לא יודע מה לעשות , אתה חושב וחושב רוצה להושיט את ידיך אבל אם תישאר על הרצפה זה ישבור לך את הגב , לכן אתה מזנק , ובקפיצה שלך הרגשת איזה כוח קסום שהשתלט עליך , זה מה שקורה בסכנת מוות הכוח האמיתי נחשף ! אתה הצלחת לזנק מעל הסלע , ואז איבדת את השליטה שלך ונפלת על הרצפה מגובה של 3 מטרים , אתה מרגיש כאבים עזים אך התרגשות גדולה שהצלחת להרגיש בפעם הראשונה מה ציפורי השיר שאתה מחבב מרגישים .
[/COLOR]
אתה הולך לכיוון המחשב , פותח אותו אבל הוא לא ממש עובד , הוא רוטט ופשוט קופא במקום ולא מגיב , אתה מתעצבן ומחליט לצאת החוצה לסיבוב , שם אתה רואה ילדים קטנים שמתעללים באחיך הקטן !!!
[/COLOR]
[/B]
-
[/size][/u]אתה הראשון שיודע את הכוח שלך , וגם אתה הכי השקעת בתגובות השבוע אבל יש מישהו שהשקיע בידיוק כמוך , לכן אני אתן לך עכשיו פרס בלי קשר למשקיען השבוע בגלל שאני לא רוצה פעמיים ברציפות את אותו המשתמש .
קיבלת כבר את הכוח שלך , חשמל . אתה יודע את זה בוודאות . החיה שמסתתרת בתוך הנשמה שלך היא ינשוף לפי מה שבחרת , האם אתה רוצה שזה יישאר ככה ? אם לא תבחר חיה אחרת שתתאים יותר לכוח שלך .
--
אתה הולך לסופר וקונה מצרכים לארוחה נחמדה , אתה מרגיש קצת מבוהל ומבולבל אבל ההרגשה היא הרבה יותר טובה , כיף לגלות עולם כזה . אתה אוכל את הארוחה בהנאה ומתענג עם כוס קפה מתוק לאחר הארוחה , הקפה שאמור לעורר אותך לא מפריע לרצונות שלך ואתה הולך לישון כמו גדול . אתה קם בבוקר ומכתב מחכה לך על השידה . אתה פותח אותו ורואה מתחתיו בגדים מקופלים שאתה לא מכיר "בוקר טוב האק , זהו יום האימונים הראשון שלך , תלבש את הבגדים האלה , תאכל משהו , או תעשה מה שבא לך עד השעה 10:30 . בשעה 10:30 תקח מכשיר חשמלי תפרק אותו לגורמים תקרע את חוטי החשמל תתפוס אותם ביד ותחשוב חזק על מקום שאתה רוצה להגיע אליו , זאת השיטה לעבור ממקום למקום , תחשוב הפעם על המקום שהיינו בו אתמול .
שלך , ג'יין (הבוסית שלך) .[/color][/b]
[/quote]באמת ינשוף לא הכי מתאים..אבל נשאר איתו..נראה איך זה ישפיע הגיוון הזה..
----------
"כן המפקדת!"אכריז ברצינות ואז אתחיל לצחוק.
מיד לאחר קריאת המכתב אלבש בקלילות את הבגדים אלך לאכול בבית קפה.
כשאסיים אקח את הרדיו הקטן שהיה עוזר לי להעביר ימי עבודה משעממים אזרוק אותו כוח על הרצפה,אאסוף מעט חוטי חשמל ואאחוז בהם בכוח כשידיי רועדות מהתרגשות.
אעצום את עיניי ואתחיל לחשוב על אותו המקום שהייתי אתמול,בו ביליתי שעות ארוכות של דיכאון וכאב כשאני מציץ בזעירות בעיין ימין וממשיך להתרכז.
-
[QUOTE=Steve;966719]
אתה הולך לכיוון המחשב , פותח אותו אבל הוא לא ממש עובד , הוא רוטט ופשוט קופא במקום ולא מגיב , אתה מתעצבן ומחליט לצאת החוצה לסיבוב , שם אתה רואה ילדים קטנים שמתעללים באחיך הקטן !!!
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"בוא'נה ילדים עזבו אותו יחתיכת חארווות !! " וארוץ אליהם עם אגרופים מוכנים ואכניס לאחד מהם בוקס ואעמוד מלפני אחי כדי להגן עליו " אתה בסדר " אשאל אותו
-
אתה מתלבש מול המראה בצחקוקים ומיד שסיימת להתלבש שמת לב שמשהו השתנה בשיער שלך ,
הוא נהיה שפיצי , קוצני יותר 'אולי זה בגלל הכוח החדש ?' אתה תוהה ומתרשם מהמראה החדש שלך
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d10/0812/07ab859.png[/img]
במהרה אתה שם את הרדיו הקטן בכיס ויוצא לאכול בבית הקפה , הארוחה הייתה בהחלט מהנה , אך בכיסים שלך יש רק רדיו ישן , אין לך כסף לשלם על הארוחה ..
[/COLOR]
אתה עומד מלפני אחיך מלא בכעס זעם ועצבים ..אתה צועק ומרביץ לילדים הקטן , הילדים בורחים בבכי ומאיימים שיקראו לאחיהם הגדולים , שאתה יודע שהם מסוכנים , אחיך שוכב על הרצפה בוכה וניראה שיש לו כמה סימנים קטנים על הגוף של מכות שקיבל מהילדים המופרעים האלה .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;966791]אק[/U][/SIZE]
אתה עומד מלפני אחיך מלא בכעס זעם ועצבים ..אתה צועק ומרביץ לילדים הקטן , הילדים בורחים בבכי ומאיימים שיקראו לאחיהם הגדולים , שאתה יודע שהם מסוכנים , אחיך שוכב על הרצפה בוכה וניראה שיש לו כמה סימנים קטנים על הגוף של מכות שקיבל מהילדים המופרעים האלה .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
" אל תדאג מהם הם לא מפחידים אותי אם אתה חושב על זה אתה לא סומך על אחיך " אומר ואחייך לאחי תוך כדי ידיעה של האחים של הילדים "יאאלה בוא הביתה " אומר לאחי ואושית לו יד כדי שיקום ואקח אותו הביתה
-
[QUOTE=Steve;966355][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אין לך שום דבר בכיסים , כניראה ראו את האקדח שלך אחד השוטרים . אתה מסתתר ומנסה למצוא לאן לברוח , ואז רואה שבבניין הסמוך מתחת למדרגות יש חלון פתוח , אתה מסתכל על כל חדרי הבית ורואה שאין שם אף אחד חוץ מבסלון יש שם אדם מבוגר שיושן בספה .. מצד שני המשטרה מתחילה לרחרח ולחפש בכיוון שלך .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אעיר לאט את הזקן כדי שלא ייקפוץ ממקומו ואז אגיד "אדוני קום רגע אתה חייב לעזור לי המשטרה רודפת אחרי!"
-
[B][COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה בא הביתה , פותח את הדלת ופתאום רואה שאחיך כבר היה בדירה "חיכיתי לך איפה היית אלן ?" הוא שואל בקול מתוק , ניראה שהוא לא פצוע בכלל ! אתה מסתכל אחורה ורואה ..
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d24/0123/d5f6682.png[/img]
אותו !
'שוב אתה' אתה חושב לעצמך "אלן כבר חוזר" אומר החוטף וסוגר את הדלת ומשאיר אותך בחוץ"
[/COLOR]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מעיר את המבוגר במהרה , שנבהל אך אתה משתיק אותו , הוא מבין את צרתך ואומר
'אני עסקתי בזה כמה וכמה פעמים .. פעם הייתי ראש כנופייה ורק בגלל זה אני אעזור לך" הוא אומר ושוטף את הפנים "מה קרה לך בחור ?" הוא אומר עם כוס הקפה בידו . "ומה אתה צריך ?" הוא מוסיף .
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;966719][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]אתה לא יודע מה לעשות , אתה חושב וחושב רוצה להושיט את ידיך אבל אם תישאר על הרצפה זה ישבור לך את הגב , לכן אתה מזנק , ובקפיצה שלך הרגשת איזה כוח קסום שהשתלט עליך , זה מה שקורה בסכנת מוות הכוח האמיתי נחשף ! אתה הצלחת לזנק מעל הסלע , ואז איבדת את השליטה שלך ונפלת על הרצפה מגובה של 3 מטרים , אתה מרגיש כאבים עזים אך התרגשות גדולה שהצלחת להרגיש בפעם הראשונה מה ציפורי השיר שאתה מחבב מרגישים .[/COLOR][/B]
[/quote]
'מעניין מה היה הכוח שצץ בי וכנראה שניק צדק שבאמת מסתתר בי כוח'אני חושב ושוכב על הרצפה מכל הכאבים העזים אני אומר כמה מלים קטנות ומשתתק "אני צריך עזרה...'.