-
[quote=שלושה מחוזות;954562][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה לוחש אל סנייבי ואתם מתחילים ללכת על קצות העצבעות לעבר הקלות.לבסוף אתה רואה כ 10-15 לוחמים שעל החןלצה שלהם כתוב N.מכך אתה מבין שהם מצוות ניוטק.אתה רואה כ 10-15 האנטרים מקיפים פוקימון.הפוקימון פצוע קשות.הפוקימון הפצוע קשות זה [IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/645.png[/IMG] לנטוס[/COLOR][/B]
[/quote]
'מה אני יכול לעשות?' אחשוב לעצמי בלחץ "הפוקימון הזה במצב קשה וצוות ניוטק מתכנן לחסל אותו לחלוטין, צריך לעצור אותם!' אחליט לסיום.
אני לוקח את הפוכדורים של סנייבי ומוקרו בשקט בשקט ומוציא אותם החוצה.
"תנסו לעקב אותם סנייבי ומוקרו" אומר להם בלחש "סנייבי תשתמש בגפן מצליפה ומוקרו תשתמש בנשיכה" אורה להם.
'נשיכה תעזור מאוד נגד פוקימוני הרוח שאני נלחם נגדם' אחשוב לעצמי בביטחון.
לאחר מכן אלך לעיר הקרובה במטרה להזעיק עזרה.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;954562][B][COLOR="Green"][B][COLOR="SandyBrown"]תומר
צ'ארמנדאר יורה גחלת על היפנוזה של אחד האנטרים.הגחלת לא עוצרת את היפנוזה וצ'ארמנדאר נפגע מהיפנוזה ונופל לתרדמת עמוקה.טרטויג קופץ ומתחמק מן היפנוזה.לאחר מכן הוא שולח על אנטר עלי טער שפוגעות בו קשה.שלגון משתמש בראשיה על אנטר ומביס אותו.קיבאגו וגיבל משתמשים ביסוק אבנים שמביס אנטר 1. 5 אנטרים נותרו והם תוקפים בכדור צל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יחזיר את צראמנדר לפוקדור ויגיד:"טרטוייג הצלת גפן על האנטרים האלה בכול הכוח!"
-
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.טרטויג תוקף בהצלפת גפן את האנטרים.4 מן האנטרים מיתחמקים מזה אך 1 מהם נפגע ומפסיד בקרב.רוני אומר"יפה.הגיע הזמן לגמור את זה טור תקרון"אתה ראוה ששלגון נעמד ולפני קיבאגו ואחריו גיבל.והם מתחילים לרוץ בטור .שלגון תוקף בראשיה גיבל בשבירת לבנים.וגם קיבאגו בשבירת לבנים.כול 4 האנטרים מובסים מהשילוב הזה.כול חילי צוות ניוטק בורחים מהמקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מוציא בשקט את הפוכורים של סנייבי ומוקרו שיעזרו לפוקימון.מוקרו תוקף בנשיכה על האנטרים.האנטרים לא שמים לב אליו ונפגעים קשה.סנייבי תוקף בגפן מצליפה את האנטרים אך הם מתחמקים מזה.האנטרים תוקפים בכדור צל.בזמן הזה אתה הולך לעיר הקרובה.תוך דקה אתה מגיע לעיר המכון ה1 .מולך עומדת השוטראת ג'ני אומרת לך"אתה בסדר?"[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]איתי
אתה נכנכס למכרה בשביל לתפוס עוד כמה פוקימונים לפתע איש שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] אומר לך"תרצה מקוש ואז תוכל להתחיל לכרות במכרה הזה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא היה שלך?מה אתה אומר תרצה.בסוף תוכל למכור את חפצי הפיתוח שמצאת"[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
דודו וצ'ימצ'אר מצביעים לך לכיוון מרכז הפוקימונים.אתה מבין שהם רוצים להיכנס למרכז הפוקימונים ולהיות בראים וחזקים שיעזרו לך במערה הקרח אלסק[/COLOR][/B]
[B][COLOR="MediumTurquoise"]ברוס
אתה מחזיר את אוושואט לפוכדור שלו.הערפיח נעלם מהקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על מגבי.הפוכדור מכניס אליו את מגבי.ומתחיל להבהב ואז שוב להבהב ואז נעצר.לכדת מגבי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל מנסה ליצור להביור אך יוצא מינו גוש גחלת די גדול אל לא מספיק ללהביור.אז סינדקויל יוצר להביור מלאכותי על הקרח ונהיים אדים.סינדקוויל מתחמק משיסוע הלילה של סניזל.סינדקוויל מנסה ליצור שוב להביור אך לא מצליח אבל זה נראה יותר טוב מהניסיון הקודם.הוא שולח את מ שיצא לו אל סניזל.סניזל מחליק על הקרח ומתחמק.סניזל תוקף ברסיסי קרח[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;954872][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחחזיר את צ'ארמנדאר שלך לפוכדור שלו.טרטויג תוקף בהצלפת גפן את האנטרים.4 מן האנטרים מיתחמקים מזה אך 1 מהם נפגע ומפסיד בקרב.רוני אומר"יפה.הגיע הזמן לגמור את זה טור תקרון"אתה ראוה ששלגון נעמד ולפני קיבאגו ואחריו גיבל.והם מתחילים לרוץ בטור .שלגון תוקף בראשיה גיבל בשבירת לבנים.וגם קיבאגו בשבירת לבנים.כול 4 האנטרים מובסים מהשילוב הזה.כול חילי צוות ניוטק בורחים מהמקום[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מוציא בשקט את הפוכורים של סנייבי ומוקרו שיעזרו לפוקימון.מוקרו תוקף בנשיכה על האנטרים.האנטרים לא שמים לב אליו ונפגעים קשה.סנייבי תוקף בגפן מצליפה את האנטרים אך הם מתחמקים מזה.האנטרים תוקפים בכדור צל.בזמן הזה אתה הולך לעיר הקרובה.תוך דקה אתה מגיע לעיר המכון ה1 .מולך עומדת השוטראת ג'ני אומרת לך"אתה בסדר?"[/COLOR][/B]
[COLOR="Blue"]איתי
אתה נכנכס למכרה בשביל לתפוס עוד כמה פוקימונים לפתע איש שנראה כך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr128.png[/IMG] אומר לך"תרצה מקוש ואז תוכל להתחיל לכרות במכרה הזה וכול חפץ פיתוח שתמצא הוא היה שלך?מה אתה אומר תרצה.בסוף תוכל למכור את חפצי הפיתוח שמצאת"[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]לוקאס
דודו וצ'ימצ'אר מצביעים לך לכיוון מרכז הפוקימונים.אתה מבין שהם רוצים להיכנס למרכז הפוקימונים ולהיות בראים וחזקים שיעזרו לך במערה הקרח אלסק[/COLOR][/B]
אתה מחזיר את אוושואט לפוכדור שלו.הערפיח נעלם מהקרב.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על מגבי.הפוכדור מכניס אליו את מגבי.ומתחיל להבהב ואז שוב להבהב ואז נעצר.לכדת מגבי יעודכן[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל מנסה ליצור להביור אך יוצא מינו גוש גחלת די גדול אל לא מספיק ללהביור.אז סינדקויל יוצר להביור מלאכותי על הקרח ונהיים אדים.סינדקוויל מתחמק משיסוע הלילה של סניזל.סינדקוויל מנסה ליצור שוב להביור אך לא מצליח אבל זה נראה יותר טוב מהניסיון הקודם.הוא שולח את מ שיצא לו אל סניזל.סניזל מחליק על הקרח ומתחמק.סניזל תוקף ברסיסי קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו בסדר ולוקח ממנו מוקש ומתחיל לחפור בכל הכוח
-
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני יגיד לרוני:"כול הכבוד רוני!"
ואז אני אוסיף:"היית טוב טרטוייג מגיע לך מנוחה,תחזור לפוקדור"
ואז אני אנסה עם רוני לחפש דרך יציאה.
-
[quote=שלושה מחוזות;954872]
[B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מוציא בשקט את הפוכורים של סנייבי ומוקרו שיעזרו לפוקימון.מוקרו תוקף בנשיכה על האנטרים.האנטרים לא שמים לב אליו ונפגעים קשה.סנייבי תוקף בגפן מצליפה את האנטרים אך הם מתחמקים מזה.האנטרים תוקפים בכדור צל.בזמן הזה אתה הולך לעיר הקרובה.תוך דקה אתה מגיע לעיר המכון ה1 .מולך עומדת השוטראת ג'ני אומרת לך"אתה בסדר?"[/COLOR][/B]
[/quote]
"לא...לא..." אני מנסה להסדיר את הנשימה.
"צוות ניוטק תוקף שם פוקימון אגדי עם 10-15 האנטרים" אני אומר לה אחרי שאני מצליח להסדיר את הנשימה "הצלחתי לעצור אותם מעט עם הפוקימונים שלי אבל אני צריך עוד עזרה" אני מוסיף.
"את רוצה שאוביל אותך לשם?" אשאל אותה לסיום.
-
[quote=שלושה מחוזות;954872]
[B][COLOR=Red]לוקאס
[/quote]
ארד מדודו ואחייך אליו ואומר:"תודה". ארים את צימצאר על כתיפי,אלך אל עבר מרכז הפוקימונים ואשאל את האחות גוי:"את יכולה לרפא לי את דודו וצימצאר?" ואצביע על צימצאר שבכתפי ועל דודו שמאחורי
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מסדיר נשימה ומספר לשוטרת ג'ני על מה שקרה לך בסופות המוות.ג'ני אומרת לך"כן תוביל אותי.כול הכבוד על האומץ בחור צעיר.בוא אחרי אני אקח את הג'יפ שלי כדי שנגיע מהר." אתה מתחיל ללכת אחרי ג'ני עד לג'יפ שלה.גנ'י ואתה עולים לג'יפ.הג'יפ מתחיל לנסוע אל סופות המוות.הג'יפ מגיע לסופות המוות ומתחיל לנסוע.ג'ני אומרת לך"הפוןקימון שצוות ניוטק הוא לנטוס?"לאחר דקה אתם מגיעים בלי שישימו לב אליכם.והסזניבי והמקורו שלך מעולפים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזירק את טרטויג לפוכדור שלו.רוני אומר לך"תודה תומר.בוא נלך לשם בו נראה מה הם רצו מהחדר הזה"רוני מצבע למקום שצוות ניוטק ניסו להיכנס אליו.אתם הולכים אל המקום.לאחר שאתם נכנסים.אתם רואים את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/144.png[/IMG] כמעט מעולף על ריצפת הקרח ולידו עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG]טריס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
האיש לוקח ממך 100$ ונותן לך את המקוש.אתה מתחיל ללכת אל אבן גדולה מאוד.אתה מתחיל לכרות אותה לאחר זמן קצר אתה מוצא בתוך האבן 3 אבני אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה מודה לדודו ויורד מימנו עם צ'ימצ'אר שלך.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים עם דודו וצ'ימצ'אר שלך.האחות ג'וי אומרת לך"בודאי שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך.אך תוכל להחזיר אותם לפוכדורים שלהם ולתת לי אותם .אז אני ירפא אותם"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;954895][B][COLOR="Green"][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מחזירק את טרטויג לפוכדור שלו.רוני אומר לך"תודה תומר.בוא נלך לשם בו נראה מה הם רצו מהחדר הזה"רוני מצבע למקום שצוות ניוטק ניסו להיכנס אליו.אתם הולכים אל המקום.לאחר שאתם נכנסים.אתם רואים את [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/144.png[/IMG] כמעט מעולף על ריצפת הקרח ולידו עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr104.png[/IMG]טריס[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מי אתה?מה עשית לארטיקונו"אני שואל את האיש ואז אני מוציא את טרטוייג וצראמנדר.
-
[B][COLOR="Green"]סטיבן
[COLOR="Blue"]איתי
[B][COLOR="Red"]לוקאס
[B][COLOR="DarkRed"]לוק
סינדקוויל מנסה ליצור להביור אך יוצא מינו גוש גחלת די גדול אל לא מספיק ללהביור.אז סינדקויל יוצר להביור מלאכותי על הקרח ונהיים אדים.סינדקוויל מתחמק משיסוע הלילה של סניזל.סינדקוויל מנסה ליצור שוב להביור אך לא מצליח אבל זה נראה יותר טוב מהניסיון הקודם.הוא שולח את מ שיצא לו אל סניזל.סניזל מחליק על הקרח ומתחמק.סניזל תוקף ברסיסי קרח[/COLOR][/B][/QUOTE]
קפוץ על רסיס הקרח כדי לקחת תנופה ואז תנסה להביור בכל הכח!
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;954895][B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה מסדיר נשימה ומספר לשוטרת ג'ני על מה שקרה לך בסופות המוות.ג'ני אומרת לך"כן תוביל אותי.כול הכבוד על האומץ בחור צעיר.בוא אחרי אני אקח את הג'יפ שלי כדי שנגיע מהר." אתה מתחיל ללכת אחרי ג'ני עד לג'יפ שלה.גנ'י ואתה עולים לג'יפ.הג'יפ מתחיל לנסוע אל סופות המוות.הג'יפ מגיע לסופות המוות ומתחיל לנסוע.ג'ני אומרת לך"הפוןקימון שצוות ניוטק הוא לנטוס?"לאחר דקה אתם מגיעים בלי שישימו לב אליכם.והסזניבי והמקורו שלך מעולפים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
[B][COLOR="Blue"]איתי
האיש לוקח ממך 100$ ונותן לך את המקוש.אתה מתחיל ללכת אל אבן גדולה מאוד.אתה מתחיל לכרות אותה לאחר זמן קצר אתה מוצא בתוך האבן 3 אבני אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]לוקאס
אתה מודה לדודו ויורד מימנו עם צ'ימצ'אר שלך.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים עם דודו וצ'ימצ'אר שלך.האחות ג'וי אומרת לך"בודאי שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך.אך תוכל להחזיר אותם לפוכדורים שלהם ולתת לי אותם .אז אני ירפא אותם"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר יופי ומכניס את האבנים לתיק ואחרי זה אני מוציא את טורצ'יק ופיפלאפ ואומר להם לעזור לי לעזרת ניקור על האבנים ואני גם ממשיך לכרות
-
[quote=שלושה מחוזות;954895][B][COLOR=green]סטיבן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסדיר נשימה ומספר לשוטרת ג'ני על מה שקרה לך בסופות המוות.ג'ני אומרת לך"כן תוביל אותי.כול הכבוד על האומץ בחור צעיר.בוא אחרי אני אקח את הג'יפ שלי כדי שנגיע מהר." אתה מתחיל ללכת אחרי ג'ני עד לג'יפ שלה.גנ'י ואתה עולים לג'יפ.הג'יפ מתחיל לנסוע אל סופות המוות.הג'יפ מגיע לסופות המוות ומתחיל לנסוע.ג'ני אומרת לך"הפוןקימון שצוות ניוטק הוא לנטוס?"לאחר דקה אתם מגיעים בלי שישימו לב אליכם.והסזניבי והמקורו שלך מעולפים[/COLOR][/B]
[/quote]
"כן" אענה לה.
כשאראה את סנייבי ומוקרו מעולפים אגד במהירות לעזרתם ואראה אם הם בסדר "בואי השוטרת ג'ני" אקרא לשוטרת.
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה מכניס את 3 אבני האש שמצאת בתוך התיק שלך.אתה מוציא את פיפלאפ וטורצ'יק שיעזרו לך גם.הם משתמשים בניקור על 2 אבנים.מתוך אבן אחת לא יוצא כלום ובשניה אבן אופל.אתה גם כוורה על אבן אחר וממנה יוצא מעיל מתכת[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]
לוק
סינדקוויל קופץ על רסיסי הקרח ולוקח תנופה וכך מתחמק מרסיסי הקרח של סניזל.סינדקוויל משתמש בפעם נוספת בלהביור.לפתע גוש ענק של אש יוצא מתול הפה של סינדקויל ופוגע בסניזל ואף מביס אותו.סניזל הובס.סינדקוויל למד להביור [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את טראטויג ואת צ'ארמנדאר מחוץ הפוכדור שלהם.צ'ארמנדאר יוצא ללא היפנוזה.האיש אומר לך"אני טריס קצין האש של ניוטק.שלחו אותי לתפוס את הארטיקונו הזה.אתם לא תצליחו להכשיל אותי במשימה שלי.לכו מפה אם אתם לא רוצים למות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]סטיבן
אתה יוצא מהג'יפ עם מהשוטרת ג'ני בלי שישמו לב צוות ניוטק.אתה רואה שהםמעולפים."כדי שתיקח אותם לעיר אני אטפל מפה בצוות ניוטק הרשע הזה.ארקניין יעזור לי בזה אז אל תדאג לי רוץ מהר לעיר הקרובה"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות;954895]
[B][COLOR=DarkRed]לוקאס
אתה מודה לדודו ויורד מימנו עם צ'ימצ'אר שלך.אתה נינכס אל מרכז הפוקימונים עם דודו וצ'ימצ'אר שלך.האחות ג'וי אומרת לך"בודאי שאני ירפא לך את הפוקימונים שלך.אך תוכל להחזיר אותם לפוכדורים שלהם ולתת לי אותם .אז אני ירפא אותם"[/COLOR][/B][/quote]
"תודה" אגיד לה בחיוך אחזיר את דודו וצימצאר לפוקדורים ואגיש לה אותם ואז אומר לה:"יש לך פוקאטץ? אני יוכל לשמור את המספר שלך ונשמור על קשר" אחייך אלייה ואחפש בסביבה מאמנים.
-
[QUOTE=שלושה מחוזות;954967][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את טראטויג ואת צ'ארמנדאר מחוץ הפוכדור שלהם.צ'ארמנדאר יוצא ללא היפנוזה.האיש אומר לך"אני טריס קצין האש של ניוטק.שלחו אותי לתפוס את הארטיקונו הזה.אתם לא תצליחו להכשיל אותי במשימה שלי.לכו מפה אם אתם לא רוצים למות"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טריס אתה לא חייב לעשות מה שהם רוצים והם אתה חייב אני ינסה להכשיל אותך עד שתעבור לצד של הטובים!"אני אומר
ואז אני אוסיף:"טרטוויג הצלפת גפן על טריס וצראמנדר שריטות על טריס"אני אומר בתקווה שיצליח.