הערב בקשר לעצה שלי,פו זון זה גם עוזר בגלל שיש כאלה שעושים פייקים אפילו בקצת יותר טובים מאחרי םואז האחרים נפסלים אבל שרואים את ההתקדמות זה עושה אותם שווים.. נכון?
Printable View
הערב בקשר לעצה שלי,פו זון זה גם עוזר בגלל שיש כאלה שעושים פייקים אפילו בקצת יותר טובים מאחרי םואז האחרים נפסלים אבל שרואים את ההתקדמות זה עושה אותם שווים.. נכון?
איזה מצחיק, אתם בדיוק מדברים על החצי גמר השליש, למה אמרתי שאני אשתמש בכל העבודות שלכם מכל התחרות, כי בשלב השלישי המשתמשים יצטרכו לבחור לפי המשתמש שהשתפר הכי הרבה מתחילת התחרות, כי הריי בכל תחרות חל שינוי באנשים, יכול להיות שתהיו מופתעים ממי שיעלה, אני חושב שאני יודע, אבל אני לא בטוח, כמו שראיתם עכשיו הקהל מאוד הפכפך
מה זאת אומרת?
[quote=Kodak;963729]מה זאת אומרת?[/quote]
שכל החצי גמר השלישי יהיה רק על מי הכי השתפר בתחרות, והקהל יקבע על פי כל העבודות שלכם מי הכי השתפר, ומי שיבחר יעלה לגמר
פו זו ןכניראה לי ולך יש את אותות הראש >< ויש לנו עוד משהו במשותך שאני לא יספר D:
[quote=PO ZON;963730]שכל החצי גמר השלישי יהיה רק על מי הכי השתפר בתחרות, והקהל יקבע על פי כל העבודות שלכם מי הכי השתפר, ומי שיבחר יעלה לגמר[/quote]
מה זאת אומרת ?
נגיד שלא בחרו בי אני לא אוכל להישתתף בגמר?
[quote=~Poke Chef~;963731]פו זו ןכניראה לי ולך יש את אותות הראש >< ויש לנו עוד משהו במשותך שאני לא יספר D:[/quote]
מה זה הדבר המשותף? חח D:
אם תרצה תספר לי בפרטי חחח
[QUOTE=GhosTFace;963688]בדיוק....בין הפייקים הכי טובים כאן....
גאלייד - מה אתה רוצה? פי 10 יותר משלך....
הסיכויים כאן הם או מאי או Tco[/QUOTE]
תעשה פייקים אתה ואתה תומר לי מי יותר טוב פי 10 נו באמת תראה פוקימונים אמיתיים והתפתחויות זה אמור להיות התחלתי והוא מתפתח לגרידוס נו באמת
טוב לא אכפת לי היה כיף אבל ידוע שאנשים לא אוהבים את מה שאני עושה שלא יהבו זה הסגנון שלי ולא אכפת לי
מצטער אם נעלבת, לא אמרתי ששלך גרועים.
אמרתי ששלה יותר טובים. טוב שאתה לא מפתח את זה לוויכוח.
אתה אומר אבסורדי כאילו היא לא עשתה כאן כלום ומצביעים לה....בין הפייקים הכי טובים.
מבאס תאמת, מאי באה בסוף ועלתה
tco אני לא בא למתוח עליך ביקורת אחי אבל זה פשוט מטורף אם אתה לא תהיה בגמר ..
מאי כל הכבוד
תודה ^ ^
אם יהיה צד שלישי, אני משער שהוא יהיה שם...יש גם פייקים מעולים.
[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]תגידו מזל טוב לmay-chan שעלתה לגמר[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[B]חצי הגמר השלישי והאחרון יפתח מיד[/B]
[CENTER]מזל טוב לי D:
[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/6329/364ta6.gif[/IMG][/CENTER]
מזל טוב מאי.. וזה די בטוח שtco יבחר..
תודה,וכן גם אני חושבת שהוא..
הפייקים שלו יותר מידי טובים ><'