אתה עוד תבין בהמשך כשתתבגר...
לילה טוב...
Printable View
אתה עוד תבין בהמשך כשתתבגר...
לילה טוב...
נראה לי שגם אני אפרוש בקרוב, הפורום הזה מתחיל לשעמם אותי
אילן ... אני יודע למה אתה פורש .. נהנה בננה
אילן בגללי?! או בגלל מה?
זה פורום מלא בנובים מה אתם רוצים שאלה על כל שטות
צודק באמת שואלים יותר מדי שאלות אבל במאת לא ידעתי מה עושה כפתור הסרט ביוגי-הו,טוב לא משנה. מצטער שאני נוב אם אני נוב.
אחד באפריל!
אני באמת פורש
שלום כולם בואנה כל שבוע יש איזה מליון חדשים שעולים לי על הקריזה כל הודעה שלהם זה עבירה על איזה חוק אחד לפחות ואז גם מגיעות השאלות שלהם דחוף עזרה וכל אלה מה כזה קשה לחפש באינטנרט? זה מעלה לי את הקריזה אני גם ילדותי אבל יש גבול שיתבגרו.
שלום גם לך,תגיב במ''ת שלי!
אה בסדר אני בקריזה עכשיו אבל אני אגיב בשבילך
[QUOTE=star driver;1059917]שלום כולם בואנה כל שבוע יש איזה מליון חדשים שעולים לי על הקריזה כל הודעה שלהם זה עבירה על איזה חוק אחד לפחות ואז גם מגיעות השאלות שלהם דחוף עזרה וכל אלה מה כזה קשה לחפש באינטנרט? זה מעלה לי את הקריזה אני גם ילדותי אבל יש גבול שיתבגרו.[/QUOTE]
זה נוביות , בגלל זה אני פורש
[quote=star driver;1059917]שלום כולם בואנה כל שבוע יש איזה מליון חדשים שעולים לי על הקריזה כל הודעה שלהם זה עבירה על איזה חוק אחד לפחות ואז גם מגיעות השאלות שלהם דחוף עזרה וכל אלה מה כזה קשה לחפש באינטנרט? זה מעלה לי את הקריזה אני גם ילדותי אבל יש גבול שיתבגרו.[/quote]
צודק,ושלום לך,מה קורה?
כן גם אני קצת ילדותי אבל אני לא שואל שאלות שלדעתי טפשיות לפחות אני מנסה שלא.
היי אלמוג מה קורה ואילן ברור שאני מבין את הצד שלך הנובים פה כבר מחרפנים אותי ,אני אמנם לא ותיק כל כך אבל אני כבר לא שואל שאלות דביליות,(לא אלמוג אני לא חושב שיש לך שאלות דביליות) אני לא אוכל לומר לך מה לעשות אם אתה רוצה תפרוש רק תדע שתחסר פה.
עידן יא מפחיד אל תהרוג אותנו .....
הוא ב"קריזה" כולם לברוח !
עדן אל תחרפן אותי עכשיו אתה לא יודע מה קרה לי ואין לי כוח עכשיו לציניות