-
[COLOR="Red"]קודאק
כן
ואני לא שמה לך תמונה כי הוא לא נראה כמו התמונה כי הוא מלוכלך אז זה לא היה אותו דבר
~~~~
הוא מסתכל אליך ואומר "רא.." ומתעלף אתה לוקח אותה במהירות לעבר מעבדת הפוקימונים והפרופסור פותח את הדלת ואומר "או שלום לך באתה לקחת את הפוקימון ה- אוי ואבוי חכה שנייה" הוא אומר ופתח את הדלת ולוקח את הפוקימון הקטן, לאחר מכן הוא מרסס אליו ספרי על פצעיו ומנקה אותו בסמרטוט והפוקימון מחייך אבל עדיין נראה קצת עצוב "אתה קודק נכון? באתה לקחת התחלתי, טוב אני לביינתיים יקח את הראלטס הזה לבחוץ למרות שהוא נראה כיאלו נטשו אותו.." אומר הפרופסור והמלאתה רחמים בנוגע לראלטס הקטן[/COLOR]
[COLOR="Green"]יואב
הפוקימונים עושים היכרות ומשחקים ביחד, איפום עולה על סילקון ונזכר בו כוורמפל הקטן, טרטוויג עושה היכרות אם ברייס וטייני ופיפלאפ עומד ליד ברייס ומסמיק לכול אורך הדרך, איפום קם ומשחק אם טייני והם נהנים ביחד ,
לאחר כמה זמן ליאפום וטייני נגמר הכוח והם נרדמים שהם נשענים על סילקון[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069500][COLOR="Red"]
[COLOR="Green"]יואב
הפוקימונים עושים היכרות ומשחקים ביחד, איפום עולה על סילקון ונזכר בו כוורמפל הקטן, טרטוויג עושה היכרות אם ברייס וטייני ופיפלאפ עומד ליד ברייס ומסמיק לכול אורך הדרך, איפום קם ומשחק אם טייני והם נהנים ביחד ,
לאחר כמה זמן ליאפום וטייני נגמר הכוח והם נרדמים שהם נשענים על סילקון[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, זה באמת לילה. בואו כולם, נחזור אל הבית ונלך לישון!" אני אומר וחוזר הביתה
-
[COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה והפוקימונים חוזרים לישון ואתה רואה את הפליגון עוד פעם והוא עף גבוהה יותר ויותר, הפוקימונים הולכים לישון וגם אתה הולך לישון ונרדם בקושי אחריחצי שעה אתה מתעורר שוב ולא מבין למה אתה לא נרדם לאחר מכן אתה מחליט לעשות סיור בבית, אתה עולה ללמעלה ויש שלושה דלתות
את מי תפתח?[/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069563][COLOR="SeaGreen"]יואב
אתה והפוקימונים חוזרים לישון ואתה רואה את הפליגון עוד פעם והוא עף גבוהה יותר ויותר, הפוקימונים הולכים לישון וגם אתה הולך לישון ונרדם בקושי אחריחצי שעה אתה מתעורר שוב ולא מבין למה אתה לא נרדם לאחר מכן אתה מחליט לעשות סיור בבית, אתה עולה ללמעלה ויש שלושה דלתות
את מי תפתח?[/COLOR][/QUOTE]
אני פותח את הדלת השלישית ומתרגש לקראת מה שיש מאחורי הדלת
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה פותח את הדלת ורואה חדר אורחים אם מיטה גדולה ארון שולחן ועוד כמה דברים,
אתה שומע קול במדרגות ומתחבא, לאחר מכן אתה רואה את בלייס,
אתה מבין שגם היא לא מצליחה להירדם, פיפלאפ שומע את הרעש ומהר עולה אליכם,
לביינתיים שהם הולכים החוצה אתה מטייל בחדרים ,
פתאום אתה שומע קול צרחה
"בלוסואומםם!" ואתה מסתכל בחוץ ורואה מלא סטארלים עפים מהיער ליד השדה![/COLOR]
-
[QUOTE=sigal123;1069569][COLOR="Green"]יואב
אתה פותח את הדלת ורואה חדר אורחים אם מיטה גדולה ארון שולחן ועוד כמה דברים,
אתה שומע קול במדרגות ומתחבא, לאחר מכן אתה רואה את בלייס,
אתה מבין שגם היא לא מצליחה להירדם, פיפלאפ שומע את הרעש ומהר עולה אליכם,
לביינתיים שהם הולכים החוצה אתה מטייל בחדרים ,
פתאום אתה שומע קול צרחה
"בלוסואומםם!" ואתה מסתכל בחוץ ורואה מלא סטארלים עפים מהיער ליד השדה![/COLOR][/QUOTE]
"קדימה כולם! בואו נקרא לסילקון וטייני ונלך לכיוון הרעש!" אני אומר ורץ לכיוון הרעש
-
[COLOR="Green"]יואב
אתה יורד למטה וקורא לכולם אבל אפחד לא מתעורר!
אתה מחליט לצאת החוצה ולצאת לשם אתה רץ בשיא הכוח לעבר המקום,
ורואה את בלוסום בכלוב ואת פיפלאפ גם בכלוב ליד ושני אנשים מוזרים אם מדים מדים שחורים אם סימן של R ופוקימון מוזר[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/58117829.png[/IMG][IMG]http://www.up2me.co.il/images/15517921.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG]
-
[quote=sigal123;1069500][COLOR=red]קודאק[/COLOR]
[COLOR=red]כן[/COLOR]
[COLOR=red]ואני לא שמה לך תמונה כי הוא לא נראה כמו התמונה כי הוא מלוכלך אז זה לא היה אותו דבר[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]הוא מסתכל אליך ואומר "רא.." ומתעלף אתה לוקח אותה במהירות לעבר מעבדת הפוקימונים והפרופסור פותח את הדלת ואומר "או שלום לך באתה לקחת את הפוקימון ה- אוי ואבוי חכה שנייה" הוא אומר ופתח את הדלת ולוקח את הפוקימון הקטן, לאחר מכן הוא מרסס אליו ספרי על פצעיו ומנקה אותו בסמרטוט והפוקימון מחייך אבל עדיין נראה קצת עצוב "אתה קודק נכון? באתה לקחת התחלתי, טוב אני לביינתיים יקח את הראלטס הזה לבחוץ למרות שהוא נראה כיאלו נטשו אותו.." אומר הפרופסור והמלאתה רחמים בנוגע לראלטס ...[/COLOR]
[/quote]
"טוב..תודה..איך אתה מרגיש רלטס? הכל בסדר? נהיה חברים ממש טובים..אתה עוד תראה.." אומר לו בלחש כי הוא עוד תשוש,ואז אחכה לראות מה עם הפרופסור.
-
[QUOTE=sigal123;1069574][COLOR="Green"]יואב
אתה יורד למטה וקורא לכולם אבל אפחד לא מתעורר!
אתה מחליט לצאת החוצה ולצאת לשם אתה רץ בשיא הכוח לעבר המקום,
ורואה את בלוסום בכלוב ואת פיפלאפ גם בכלוב ליד ושני אנשים מוזרים אם מדים מדים שחורים אם סימן של R ופוקימון מוזר[/COLOR][IMG]http://www.up2me.co.il/images/58117829.png[/IMG][IMG]http://www.up2me.co.il/images/15517921.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/luxray.png[/IMG][/QUOTE]
"תשחררו את הפוקימונים שלי! פיפלאפ, בלייס, תשתמשו בחבטה כדי להשתחרר!"
-
אני רק מזכירה לכם שנשארו עוד 5 מקומות!
[COLOR="Red"]קודאק
רלטס מחייך ומחבק אותך
"אמ .. נראה שלרלטס הזה אין בעלים, תרצה שהוא היה הפוקימון ההתחלתי שלך?" שאל הפרופסור ונתן לך פוקדור, ראלטס הסתכל אליך וחייך חיוך רחב[/COLOR]
[COLOR="SeaGreen"]יואב
בלייס ופיפלאפ מנסים להשתחרר בחבטה אבל רק נפצעים פיפלאפ פתאום קופץ ומשתולל בכלוב הוא משתמש בקרן בועות לכול עבר והכלוב מתפוצץ, פיפלאפ עומד מתנשם באמצע ורץ אליך,
"לא אתה לא! לוקסרי תשתמש במכת ברק!" אמר האיש והפוקימון התחיל לטעון מכת ברק חזקה במיוחד[/COLOR]
-
[quote=sigal123;1069581]אני רק מזכירה לכם שנשארו עוד 5 מקומות!
[COLOR=red]קודאק[/COLOR]
[COLOR=red]רלטס מחייך ומחבק אותך[/COLOR]
[COLOR=red]"אמ .. נראה שלרלטס הזה אין בעלים, תרצה שהוא היה הפוקימון ההתחלתי שלך?" שאל הפרופסור ונתן לך פוקדור, ראלטס הסתכל אליך וחייך חיוך רחב[/COLOR]
[COLOR=seagreen]יואב[/COLOR]
[COLOR=seagreen]בלייס ופיפלאפ מנסים להשתחרר בחבטה אבל רק נפצעים פיפלאפ פתאום קופץ ומשתולל בכלוב הוא משתמש בקרן בועות לכול עבר והכלוב מתפוצץ, פיפלאפ עומד מתנשם באמצע ורץ אליך, [/COLOR]
[COLOR=seagreen]"לא אתה לא! לוקסרי תשתמש במכת ברק!" אמר האיש והפוקימון התחיל לטעון מכת ברק חזקה במיוחד[/COLOR][/quote]
*תוכלי לנסות לקדם אותי מהר בעלילה שאני אהיה איפה ששאר השחקנים ?
"בסדר.." אומר ואחיק לרלטס את היד ואומר "אני ואתה נהיה החברים הטובים ביותר!" ואצא מהמעבדה של הפרופסור.
-
[QUOTE=sigal123;1069581]אני רק מזכירה לכם שנשארו עוד 5 מקומות!
יואב
בלייס ופיפלאפ מנסים להשתחרר בחבטה אבל רק נפצעים פיפלאפ פתאום קופץ ומשתולל בכלוב הוא משתמש בקרן בועות לכול עבר והכלוב מתפוצץ, פיפלאפ עומד מתנשם באמצע ורץ אליך,
"לא אתה לא! לוקסרי תשתמש במכת ברק!" אמר האיש והפוקימון התחיל לטעון מכת ברק חזקה במיוחד[/COLOR][/QUOTE]
"פיפלאפ תתחמק ואז תשתמש בקרן בועות כדי לשחרר את בלייס!" אני אומר
-
[COLOR="Red"]קודאק
אל תדאג אתה תגיע לשם מהר
~~~~~
"חכה רגע!" אמר הפרופסור והביא לך פוקדע וחמש פוקדורים והסביר לך אליהם לאחר מכן נפנף לך לשלום ויצאתה אם ראלטס לעבר היער בדרך שמיהרתה ראיתה קאטרפרי קטן שזוחל בדרך ועוצר אתכם[/COLOR]
[COLOR="Green"]יואב
פיפלאפ מצליח להתחמק אך מתחשמל בכול מקרה הוא משתמש בקרן בועות שפוגעות בלוקסרי בקושי,
"בלוסום!" אמרה בלייס לביינתים שהם העלו אותה על כדור פורח פיפלאפ התעצבן והשתמש בקרן בועות שפגעה בלוקסרי רציני" חזור!" אמר אחד מהם והחזיר אותו הוא עלה על הבלון והבלון התחיל להמריא למעלה "בי בי " אמרה האישה "בלו בלוסום!" צעקה בלוסום פיפלאפ התעצבן וממש רתח הפתאום מקורו התארך והוא תקף את הבלון אם מקורו הארוך שהפל להיות כסוף הבלון התפנצר והאנשים עפו "אנחנו שוב מתעופפים!" הם אמרו ועפו לשמי הלילה, פיפלאפ פתח תכלוב של בלוסום והיא חיבקה אותו והוא נהיה אדום מרוב התמסקות
פיפלאפ למד ניקור![/COLOR]
-
[quote=sigal123;1069592][COLOR=red]קודאק[/COLOR]
[COLOR=red]אל תדאג אתה תגיע לשם מהר[/COLOR]
[COLOR=red]~~~~~[/COLOR]
[COLOR=red]"חכה רגע!" אמר הפרופסור והביא לך פוקדע וחמש פוקדורים והסביר לך אליהם לאחר מכן נפנף לך לשלום ויצאתה אם ראלטס לעבר היער בדרך שמיהרתה ראיתה קאטרפרי קטן שזוחל בדרך ועוצר אתכם[/COLOR]
[COLOR=green]![/COLOR][/quote]
*אז יש לי 10 פוכדורים? כי אמרת שאבא שלי קנה לי גם 5 פוכדורים...חחח
*יצאת
"רלטס תעיף אותו מכאן עם אחת מהמתקפות שלך!" אומר במהירות.
-
[COLOR="Red"]קודק
לא יש לך 6.. של ראלטס וחמש ריקים
~~~~~
ראלטס מסתכל אל הקאטרפרי שזוחל ואז משתמש בעל חושי ומעביר אותו לקצה השני
"ראל ראל ראלט ראלטס? "(אתה לא רוצה לתפוס אותו?) ופתאום בום ענקי מהשדה שעוצר את השיחה בינכם[/COLOR]