-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088565][[B][COLOR="Red"]דארן
אתה נותן מילה טובה לצ'ארמנדאר. צ'ארמנדאר שמח מזה.הוא תוקף בגחלת ישירות את מאוויל.פעם נוספת מאוויל לא מצליחה להתחמק מהגחלת של צ'ארמנדאר ונפגעת בגופה. צ''ארמנדאר רץ במהירות לעבר מאוויל.כשהוא קרוב אליה הוא שורט אותה.השריטה פוגעת במאוויל אך לא פוגעת בה קשה . אבנים מופיעות ליד מאוויל. מאויל משתמשת באבנים חדות. האבנים שליד מאוויל מתחילות לעוף במהירות לעבר צ'ארמנדאר שלך .[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ארמנדר תזהר מהאבנים!" אני צועק לו בבהלה, "קדימה צ'ארמנדר תתחמק מהם!" אני מוסיף בחשש, 'זו מתקפה חזקה על צ'ארמנדר... המאוויל הזו חזקה...' אני חושב לעצמי בחשש, "קדימה צ'ארמנדר אל תוותר! תוסיף גחלת נוספת בכל הכוח!"
-
[quote]סטיב
אתה מוציא את ולפקיס שוב שתילחם נגד מאוויל. ולפקיס יוצאת מקלף התפיסה שלך לעבר זירת הקרב.ולפקיס שומעת בקולך ומיד תוקפת בסיחרור אש את מאוויל.היא מתחילה להתגלגל ואז עוטפת אותה.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן סחרור האש של ולפקיס.היא נפגעת די קה מסיחרור האש. הופוקידע שלך אומר " מאוויל סוג מתכת טהור. יכולת אכילה הראש שעל ראשה יכאול לאכול כול דבר ואפילו מתקפות " [/quote]
זה מזכיר לי קצת את החרב של ההוקאגה השני, שיכולה לחתוך הכל..
---------------------------------------------------------------------------------------
"אוקיי, הינה משהו שהיא לא תאכל-השתמשי ביכולת שלך וולפיקס!" אומר לוולפיקס "ולאחר מכן תשתמשי בזנב ברזל על מאוויל!"
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088499][B][COLOR="Black"]קלמן
אייזיק אומר לך " קלמן כנס למעבדה שלי ותשב." . אתה נכנס למעבדה שלו ואז יושב על אחת הכיסאות ואיזייק יושב מולך. אייזייק אומר לך" אז ככה אתה בודאי יודע שיש 6 מחוזות בכוכב הזה. ועל 5 המחוזות שולט אחד מלוחמי צוות בלאק. עליך וגם על כול שאר הניצולים להביס את צוות בלאק. תעשה את זה כך : בכול מחוז בעיר האחרונה של המחוז (חוץ מחוז 6 ). נמצאת מפקדה של צוות בלאק. שם במפקדה יושב לו אחד הלוחמים של צוות בלאק. כשתגיע למפקדה תסתנן אליה ותביס את הלוחם מצות בלאק. ואותו דבר בשאר המחוזות. כול שתעבור בין המחוזות הלוחם מצוות בלאק היה קשוח יותר. עליך להתאמן כול פעם. אני ממליץ לך ללכת פה בעיר ל"קרב אגדי ". עוד משהו לצות בלאק אין ממש לוחמים יש להם פוקימונים שנמצאים בשליטתם. הם נמצאים בכל מקום ועוקבים אחרינו. אז אם תפגוש כזה תביס את הפוקימון במהרה. שאלות? "[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"לא,הכל ברור! תודה על כל ההסברים! להתראות." אומר לו ואצא מדלת המעבדה. "הבנת פוינרד? אם תראה פוקימון חשוד,תגיד לי מיד." אומר לפוינרד ואחייך אליו. לאחר מכן אלך ל"קרב האגדי" שאייזיק דיבר עליו ואבדוק במה מדובר.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1088499]
[B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ליט מחכה שג'יראצ'י היה קרוב אליו.לאחר שליט מוצא את הרגע הנכון הוא תוקף ביבול את ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק בזמן ונפגע מן הבילבול.הבילבול מתחיל להשפיע עליו.הוא תוקף את הזירה בקצה כפול.הוא מתנגש בעצמו עם הזירה ונפגע מזה קשה.ליט מסתוב במקום תוך כדי שימוש בגחלת.הוא יוצר טורנדו גחלת.הוא זז עם טורנדו הגחלת לעבר ג'יראצ'י.ג'יראצ'י לא מצליח להתחמק מהטורנדו הגחלת ונפגע קשה. אתה שם לב שג'יראצ'י כבר אין לו כוח להילחם ועוד מהלך הוא גמור.[/COLOR][/B]
[/quote]
"קדימה ליט! תשתמש בערפיח ואז בגחלת! תגמור את הקרב!" אומר לו כשאני כבר מרגיש את הנצחון שלנו.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
אתה כבר מרגיש שהניצחון כבר בידי ליט. ליט תוקף בערפיח את ג'יראצ'י. ערפיח יוצא מתוך הפה של ליט ומכסה את כול הזירה.ג'יראצ'י נמצא ערפיח ולא רואה בתוכו כלום.ליט משתמש בגחלת לעבר ג'יראצ'י.הוא שולח גחלת חזקה לעבר ג'יראצ'י שנמצא בערפיח.הגחלת פוגעת בג'ירא'י ממש קשה. לאחר שהערפיח נעלם אתה רואה שג'יראצ'י מעולף. הקול אומר לך " ניצחת את ג'יראצ'י בקרב אגדי מס' 1 "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]קלמן
אייזיק אומר לך , אוקי ביי ובהצלחה במסע שלך ". אתה יוצא מהמעבדה של קלמן עם פוינרד ומתחיל ללכת לכיון קרב האגדי של העיר. לאחר 5 דקות של הליכה ברחובות העיר עם פוינרד אתם מוצאים את קרב האגדי שעליו דיבר אייזיק. אתם נכנסים בדלת ומגיעי לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. קול אומר לכם " ברוכים הבאים לקרב אגדי. כדי להילחם באגדי עליכם לעבור 2 אתגרים .אתגר ראשון להביס את הפוקימון שהיה מולכם " . מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגנטון.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]סטיב
ולפקיס משתמשת ביכולת שלה סינור אש. אש חזקה יוצאת מן ולפקיס.האש מסנורת את מאוויל. מאוויל לא מצליחה לראות כלום בגל סינור האש של ולפקיס. עוד 3פעמים שימוש ביכולת. ולפקיס מנצלת זאת שמאוויל כרגע לא יכולה לראות כלום בגלל היכולת שלה.היא רצה לעבר מאוויל וכשקרובה אליה היא קופצת עליה במתקפת זנב ברזל.זנב הברזל פוגע במאוויל וגורם לה נזק.מאוויל לא תוקפת בגלל סינור האש של ולפקיס.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
רק תזכור שצריך לנצח את מאוויל עם היכולת של צ'ארמנדאר
-------------------------------------------
צ'ארמנדאר קופץ מעל האבנים החדות.הוא קופץ מעל כול אבן חדה וכך מתחמק מכול האבנים החדות של מאוויל שלחה לעברו.צ'ארמנדאר אוגר כוח בתוך הפה שלו ושולח גחלת חזקה מאוד לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליחה.היא נפגעת ממש קשה מן הגחלת של צ'אררמנדאר. מאוויל לא מותרת לצ'ארמנדאר. היא רצה לעברו במתקפת ראש ברזל .[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'יסון
טאפיג קופץ מעל 2האבנים שאוניקס שולח לעברו וכך מתחמק מהם. 2האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות בחזרה לגופו.לאחר מכן טאפיג שולח גחלת חזקה לעבר אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת הזאת ונפגע קשה. טאפיג תוקף פעם נוספת בגחלת את אוניקס.שוב פעם אוניקס לא מצליח להתמק מן הגחלת של טאפיג.הגחלת פוגעת בו קשה.אוניקס נופל על החול הרך מעולף.טאפיג שמח שניצח בקרב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה ניגש אל פרולסאס ומלטף את ראשה. הקול אומר לך " כלום עברת את קרב האגדי הראשון שלך . עכשיו רק תזכה בפרסים שעליך לקבל.קודם כול אתה זוכה ב150 דולר. זה כבר נכנס לכסף שלך. פרולסאס על זה שהצליחה להביס את ג'יראצ'י מקבלת מתקפה חדשה ללמידה שאתה תבחר אותה. אז תגיד לי איזה מתקפה תרצה שהיא תלמד עכשיו. וכמובן שאתה זוכה בסמל קרב האגדי הראשון הנה הוא ". אתה רואה דבר מעופף לעבריך . [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] אתה מבין שזה סמל הקרב האגדי הראשון [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088961][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה ניגש אל פרולסאס ומלטף את ראשה. הקול אומר לך " כלום עברת את קרב האגדי הראשון שלך . עכשיו רק תזכה בפרסים שעליך לקבל.קודם כול אתה זוכה ב150 דולר. זה כבר נכנס לכסף שלך. פרולסאס על זה שהצליחה להביס את ג'יראצ'י מקבלת מתקפה חדשה ללמידה שאתה תבחר אותה. אז תגיד לי איזה מתקפה תרצה שהיא תלמד עכשיו. וכמובן שאתה זוכה בסמל קרב האגדי הראשון הנה הוא ". אתה רואה דבר מעופף לעבריך . [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] אתה מבין שזה סמל הקרב האגדי הראשון [/COLOR][/B][/QUOTE]
"אוקיי אני רוצה שהיא תלמד את המתקפה קרן קרח" אגיד לקול ואז אקח את הסמל, אכניס אותו לתיק ואצא משם כדיל מהשיך במסעי בחיפוש זוראה.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1088961][B][COLOR=darkred]ג'יסון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]טאפיג קופץ מעל 2האבנים שאוניקס שולח לעברו וכך מתחמק מהם. 2האבנים חוזרות לאוניקס ומתחברות בחזרה לגופו.לאחר מכן טאפיג שולח גחלת חזקה לעבר אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגחלת הזאת ונפגע קשה. טאפיג תוקף פעם נוספת בגחלת את אוניקס.שוב פעם אוניקס לא מצליח להתמק מן הגחלת של טאפיג.הגחלת פוגעת בו קשה.אוניקס נופל על החול הרך מעולף.טאפיג שמח שניצח בקרב.[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לטאפיג: "כל הכבוד טאפיג, ניצחת בקרב", אני מוציא מהתיק שלי פוכדור אחד וזורק אל עבר האוניקס שהרגע אני וטאפיג הבסנו.
-
[B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה לוקח את הסמל ושם אותו בתיקך.פרולסאס תוקפת בקרן לבנה את הזירה.מקום הפקיעה הופך לקרח.אתה מבין שפרולסאס למדה קרן קרח.אתה יוצא מן מבנה הקרב האגדי ואז אתה ממשיך לחפש אחר זורוה בעיר. בעת חיפושך אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/56.png[/IMG] מאמן. המאמן ניגש אליך ואומר לך "שמי קרל ואני מאמן פוקימונים.אני השותף שלך למסע.רוצה נגדי קרב פוקימונים ?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'יסון
אתה זורק מילה טובה על טאפיג על זה שניצח את אוניקס.אתה מחליט לתפוס את האוניקס הזה.אתה מוציא את קלף התפיסה שלך ואז זורק אותו לעבר אוניקס.קלף התפיסה מרחף לעבר אוניקס ואז נעמד מעליו.הוא מייצר קיר חשמלי שמונע מאוניקס לעשות משהו.אז הקלף התפיסה שואב את אוניקס לתוכו.קלף התפיסה חוזר אליך.לכדצ אוניקס בקרוב יעודכן.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1089017][B][COLOR="Red"]ג'ון
אתה לוקח את הסמל ושם אותו בתיקך.פרולסאס תוקפת בקרן לבנה את הזירה.מקום הפקיעה הופך לקרח.אתה מבין שפרולסאס למדה קרן קרח.אתה יוצא מן מבנה הקרב האגדי ואז אתה ממשיך לחפש אחר זורוה בעיר. בעת חיפושך אתה רואה [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/56.png[/IMG] מאמן. המאמן ניגש אליך ואומר לך "שמי קרל ואני מאמן פוקימונים.אני השותף שלך למסע.רוצה נגדי קרב פוקימונים ?"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"בתנאי שתביא לי זוראה" אגיד לקרל "טוב שיהיה אבל אתה משיג לי זוראה!" אוסיף ואז אצביע לכיוון של קרל כדי שפרוסלאס תלך קדימה.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088961][[B][COLOR="Red"]דארן
רק תזכור שצריך לנצח את מאוויל עם היכולת של צ'ארמנדאר
-------------------------------------------
צ'ארמנדאר קופץ מעל האבנים החדות.הוא קופץ מעל כול אבן חדה וכך מתחמק מכול האבנים החדות של מאוויל שלחה לעברו.צ'ארמנדאר אוגר כוח בתוך הפה שלו ושולח גחלת חזקה מאוד לעבר מאוויל.מאוויל מנסה להתחמק מהגחלת אך לא מצליחה.היא נפגעת ממש קשה מן הגחלת של צ'אררמנדאר. מאוויל לא מותרת לצ'ארמנדאר. היא רצה לעברו במתקפת ראש ברזל .[/COLOR][/B]
][/QUOTE]
"אוקיי צ'ארמנדר, תתחמק!" אני צועק לו במהירות ומצביע לכיוון מאוויל המתקרבת, "לאחר מכן, צ'ארמנדר תשתמש ביכולת שלך, ואז תתקוף בגחלת בכל הכוח! תגמור אותה, קדימה!" אני צועק בנחישות ומקווה שמהלך המשולב עם היכולת של צ'ארמנדר יעבוד, והוא יגמור את הקרב.
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1088961][B][COLOR="Black"]קלמן
אייזיק אומר לך , אוקי ביי ובהצלחה במסע שלך ". אתה יוצא מהמעבדה של קלמן עם פוינרד ומתחיל ללכת לכיון קרב האגדי של העיר. לאחר 5 דקות של הליכה ברחובות העיר עם פוינרד אתם מוצאים את קרב האגדי שעליו דיבר אייזיק. אתם נכנסים בדלת ומגיעי לחדר ענק שבמרכזו זירת קרב. קול אומר לכם " ברוכים הבאים לקרב אגדי. כדי להילחם באגדי עליכם לעבור 2 אתגרים .אתגר ראשון להביס את הפוקימון שהיה מולכם " . מולך מופיע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/82.png[/IMG] מגנטון.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'לא ידעתי שזה אומר להילחם באגדי...' אחשוב לעצמי ואסתכל על התקרה ואומר בתמימות רבה:"אהה.... אז זה מה שזה אומר... תשמע,לא ידעתי שאני הולך להילחם פה באגדי... אוכל ללכת לאמן את הפוקימונים שלי ואחזור לכאן מוכן יותר?". אם הוא יסכים,אלך לאזור הקרוב ביותר שיש בו פוקימונים ואחפש שני פוקימונים שנמצאים יחד כדי לאמן את ג'ולטיק ופוינרד בקרב זוגות. אם הוא לא יסכים,אצעק:"אוקיי אם ככה... צא פוינרד!" ואזרוק במעט עצבים את הפוכדור של פוינרד לאוויר בתקווה שאצליח לנצח את הפוקימונים שאלחם מולם,או בכלל את מגנטון.
-
[B][COLOR="Black"]קלמן
אתה מבין שאתה עומד להילחם באגדי והפוקימונים שלך לא מספיק מיומנים לזה.הקול אומר לך " כן אתה יכול ללכת לאמן את הפוקימונים שלך.כשתרגיש שהפוקימונים שלך מספיק חזקים תבוא לכאן ותלחם.אנחנו נחכה לך ". אתה יוצא מהמבנה עם פוינרד ומתחיל לחפש מאמנים להילחם בהם.לאחר 2 דקות של חיפוש אתה ופוינרד מגיעיים לשטח שיש בו הרבה מאמנים . 2 מאמנים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr062.png[/IMG] ניגשים אליך ואומרים לך " הי תרצה נגדו קרב זוגות ? "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דארן
צ'ארמנדאר זז במהירות ומצליח להתחמק מן ראש הברזל של מאוויל. צ'ארמנדאר משתמש ביכולת שלו.היכולת שלו מגבירה לו את כוח האש שלו. לאחר מכן צ'ארמנדאר אוגר כוח אש רב בפה שלו.לאחר חצי דקה הוא פולט את כוח האש בצורת גחלת.יוצאת לו גחלת גדולה מאוד שעפה לעבר מאוויל.מאוויל לא מצליחה להתחמק מן הגחלת של צ'ארמנדאר ונפגעת ומתעלפת. הקול אומר לך " עברת את האתגר ה2 כנס לדלת שמולך ". מולך מופיעה דלת "[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
קרל אומר לך " אין בעיה אני אשיג לך זוראה.אני מכיר מקום מצוין שחיים בו זוראה וכשנהיה שם אשיג לך זורא.". אתה מורה לפרולסאס לעשות כמה צעדים לעבר קרל. פרולסאס עושה כמה צעדים לעבר קרל ומוכנה להלחם נגד הפוקימון שלו .מתוך קלף התפיסה של קרל יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/8.png[/IMG] ורטלז. קרל אומר לו , תשתמש ביכולת שלך זנב כוח". הזנב של ורטלז מתחיל לגדול קצת. קרל אומר לך " היכולת זנב כוח מאפשרת לורטלז להגדיל את זנבו.לא רק והכוח של הזנב גדל.". ורטלז קופץ מעל פרולסאס כשהוא תוקף בזנב אקווה.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=גאנחשנ''ד;1089433][B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
קרל אומר לך " אין בעיה אני אשיג לך זוראה.אני מכיר מקום מצוין שחיים בו זוראה וכשנהיה שם אשיג לך זורא.". אתה מורה לפרולסאס לעשות כמה צעדים לעבר קרל. פרולסאס עושה כמה צעדים לעבר קרל ומוכנה להלחם נגד הפוקימון שלו .מתוך קלף התפיסה של קרל יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/8.png[/IMG] ורטלז. קרל אומר לו , תשתמש ביכולת שלך זנב כוח". הזנב של ורטלז מתחיל לגדול קצת. קרל אומר לך " היכולת זנב כוח מאפשרת לורטלז להגדיל את זנבו.לא רק והכוח של הזנב גדל.". ורטלז קופץ מעל פרולסאס כשהוא תוקף בזנב אקווה.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"פרוסלאס תשתמשי בקרן קרח על הזנב של וורטל ואז כדור צל ישר לפרצוף שלו!" אפקוד על פרוסלאס ישירות בלי חשש.
-
[quote=גאנחשנ''ד;1088961][B][COLOR=green]קודאק[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה כבר מרגיש שהניצחון כבר בידי ליט. ליט תוקף בערפיח את ג'יראצ'י. ערפיח יוצא מתוך הפה של ליט ומכסה את כול הזירה.ג'יראצ'י נמצא ערפיח ולא רואה בתוכו כלום.ליט משתמש בגחלת לעבר ג'יראצ'י.הוא שולח גחלת חזקה לעבר ג'יראצ'י שנמצא בערפיח.הגחלת פוגעת בג'ירא'י ממש קשה. לאחר שהערפיח נעלם אתה רואה שג'יראצ'י מעולף. הקול אומר לך " ניצחת את ג'יראצ'י בקרב אגדי מס' 1 "[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red] [/COLOR][/B][/quote]
"יש עשית את זה ליט!" אקרא לו בשמחה.
"מה קיבלתי?" אשאל את הקול המוזר.
-
[B][COLOR="Green"]קודאק
תה שמח מאוד שליט הצליח להביס את ג'יראצ'י בקרב אגדי. הקול אומר לך " טוב זכית בפרסים. תבחר מתקפה אחת ולט ילמד אותה תוך שנייה.אתה מקבל 150$ שכבר נכנס לתוך הכסף שלך. כמובן שאתה זוכה גם בסמל הקרב האגדי.הוא בא אליך בעוד רגע ". אתה רואה [IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/7/77/Ani385MS.png[/IMG] סמל קרב האגדי מעופף לעברך ונחת בידיך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ג'ון
פרולסאס תוקפת בקרן קרח את זנב האקוה של ורטלז.קרן הקרח פוגעת בזנב האקוה ומקפיעה אותו.בגלל הקרח ורטלז לא מצליח לתקוף את פרולסאס.פרולסאס מכינה כדור צל ואז מעיפה אותה הישר לפרצופו של ורטלז.ורטלז לא מצליח להתחמק מן כדור הצל ונפגע קצת מימנו. קרל אומר " ורטלז תשתמש באקדח מים על פרולסאס ". ורטלז שולח אקדח מים עוצמתי לעבר פרולסאס שלך[/COLOR][/B]