-
שלום כולם..
[size=2]חחחח..אתם אומרים שאתם רשומים להרבה מדי אך לא יודעים לכמה אני..[/size][list=1][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]של דור[/size][/center][*][center][size=2]של בר (בקרוב)[/size][/center][*][center][size=2]של לי[/size][/center][*][center][size=2]של תומר[/size][/center][*][center][size=2]של סיגל[/size][/center][*][center][size=2]של תמיר[/size][/center][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]אני שה"מ[/size][/center][*][center][size=2]של עידו[/size][/center][*][center][size=2]של עדן[/size][/center][*][center][size=2]של מגניום[/size][/center][*][center][size=2]של עומר[/size][/center][*][center][size=2]עוד אחד של שיקימארו..(שחקן) זה עם הצינוק מיסתורי..[/size][/center][/list][center][size=6]חחח...[/size][/center]
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1073112]שלום כולם..
[center][size=2]חחחח..אתם אומרים שאתם רשומים להרבה מדי אך לא יודעים לכמה אני..[/size][/center]
[list=1][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]של דור[/size][/center][*][center][size=2]של בר (בקרוב)[/size][/center][*][center][size=2]של לי[/size][/center][*][center][size=2]של תומר[/size][/center][*][center][size=2]של סיגל[/size][/center][*][center][size=2]של תמיר[/size][/center][*][center][size=2]של אבי[/size][/center][*][center][size=2]אני שה"מ[/size][/center][/list][center][size=6]חחח...[/size][/center][/QUOTE]
אני רשום ל8 ואם בר יכניס אותי אז 9 + יש לי משחק
-
עדיין..
שכחתי..אני רשום גם לשל מגניום עדן עומר ועידו (פו)
חחח...נו?
נראה לי אני רשום להכי הרבה מ"תים..חחח..
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1073117]עדיין..
שכחתי..אני רשום גם לשל מגניום עדן עומר ועידו (פו)
חחח...נו?
נראה לי אני רשום להכי הרבה מ"תים..חחח..[/QUOTE]
חשבתי שאני רשום להרבה עכשיו אני מבין שלא
-
אני רשום ל...
1.של דניס.
2.של ניר
3.של תומר
4.של עומר
5.של הטריק
6.של קודק
ואני מכין רקע לשל אבי וליאור אם הם יכניסו אותי.
8 משחקים לא הרבה אבל מספיק.
-
הנה בקיצור..תסתכל אני רשום ל-14 מ"תים..מתוכם אחד אני מנהל ואחד ניהלתי..את זה של בר טכנית אני עוד לא רשום אך הוא שמר לי מקום..איך אני עוקב אחרי הכל? אני לא יודע..חחח..
-
[quote=~The KoDaK~;1073122]הנה בקיצור..תסתכל אני רשום ל-14 מ"תים..מתוכם אחד אני מנהל ואחד ניהלתי..את זה של בר טכנית אני עוד לא רשום אך הוא שמר לי מקום..איך אני עוקב אחרי הכל? אני לא יודע..חחח..[/quote]
אני בקושי בפורום,הקטנתי פעילות. אז זה מספיק לי.
אני חושב לנסות פעם אחת להכין שילוב מרעיון [B]שלי[/B],אולי אנסה גביטה-(פוקימון 444) וקרוקורוק-(פוקימון 552)
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1073120]אני רשום ל...
1.של דניס.
2.של ניר
3.של תומר
4.של עומר
5.של הטריק
6.של קודק
ואני מכין רקע לשל אבי וליאור אם הם יכניסו אותי.
8 משחקים לא הרבה אבל מספיק.[/quote]
מצטער להודיע לך אבל אין אצלי מקום
-
[quote=the New World;1073124]מצטער להודיע לך אבל אין אצלי מקום[/quote]
אמרת לי לפני יומים וחצי ששי מקום. טוב לא נורא.
-
[quote=הרוח המתמטקאית;1073126]אמרת לי לפני יומים וחצי ששי מקום. טוב לא נורא.[/quote]
זה היה לפני יומים וחצי מאז כבר נרשמו כבר אנשים יש לי כבר נדמה לי 8 רשומים
-
[b][u]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/u] [/b]
[b]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/b]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..
-
[quote=the New World;1073128]זה היה לפני יומים וחצי מאז כבר נרשמו כבר אנשים יש לי כבר נדמה לי 8 רשומים[/quote]
רואה כמה אני איטי אחרי שהקטנתי פעילות.
-
[QUOTE=~The KoDaK~;1073129][b][u]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/u] [/b]
[b]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/b]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..[/QUOTE]
בהצלחה לך אני חושב שאתה מתאים
-
[i][b]חח תראו! אני אפילו רושם את ההודעות בנו"ד כמו שה"מ..חח..באמת שלא בכוונה..[/b][/i]
[u]לי[/u]
תודה
[u]אלמוג-[/u]
אז תגדיל..
ותגיד מה דעתך שתכין שילובים ואני אעשה מהם חתימה ואתן לך? ככה יהיה קרדיט לשנינו..חח..
וגם ידעו שאתה טוב בשילובים ואני בחתימות! חח..
-
[quote=~The KoDaK~;1073129][B][U]רוב הסיכויים הם שאני אהיה מנהל פורום ציור ממוחשב![/U] [/B]
[B]אלכס אמר שאם אני אשקיע אז הוא ימיליץ עליי והגשתי בקשה..[/B]
אלמוג,הכנת מספיק שילובים משלך..חח..אני חושב שאתה צריך לנסות כאלה שלא מתאימים זה לזה ..זה יהיה אתגר..כמו מורקרוו ולוטד..[/quote]
בהצלחה :),
אולי אולי,
זה מה שלהגיד בינתיים.