[QUOTE=LordAbizi;1148433]
דוד
מאצ'ופ קופץ אל מעל פיג'י ומנחית אותו מטה. פיג'י מנסה לאט לקום.
[/QUOTE]
אני מחייך חיוך רחב "מאצ'ופ, פעם אחרונה, תן לו מכה שתעלף אותו, כך הוא לא יתנגד ואני אוכל לתפוס אותו" אני אומר לפוקימון שלי.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1148433]
דוד
מאצ'ופ קופץ אל מעל פיג'י ומנחית אותו מטה. פיג'י מנסה לאט לקום.
[/QUOTE]
אני מחייך חיוך רחב "מאצ'ופ, פעם אחרונה, תן לו מכה שתעלף אותו, כך הוא לא יתנגד ואני אוכל לתפוס אותו" אני אומר לפוקימון שלי.
[QUOTE=LordAbizi;1148433]לי
אתה מחכה זמן מה, ולבסוף אתה רואה מאמן פנוי. אתה ניגש אליו והוא מסכים להלחם.
"מה תנאי הקרב? רוצה להמר על כסף?" הוא שואל.
[/QUOTE]
אני אומר למאנמן" לא בא לי להמר על כסף. הקרב 1 על 1". אני מוציא לקרב את מגבי
אד
צ'ארמנדר מתנגנב אל נידורן, ושורט אותה בהפתעה. נידורן נפגעת מכיוון שהייתה מופתעת.
דוד
אתה יכול לתפוס אותו גם הוא בהכרה, מספיק שלא יהיה לו די כח לשבור את הפוקרשת.
--
מאצ'ופ מנסה לתת את המכה, אך פיג'י מצליח להתגלגל הצידה ומתחמק ממנה, והוא עדיין שוכב על הקרקע ומתנשף.
לי
"בסדר." הוא אומר, ומתרחק ממך, "צא, איפום!" הוא אומר, מוציא פוקרשת, פותח אותה, וממנה יוצא איפום.
[QUOTE=LordAbizi;1149622]
דוד
אתה יכול לתפוס אותו גם הוא בהכרה, מספיק שלא יהיה לו די כח לשבור את הפוקרשת.
--
מאצ'ופ מנסה לתת את המכה, אך פיג'י מצליח להתגלגל הצידה ומתחמק ממנה, והוא עדיין שוכב על הקרקע ומתנשף.
[/QUOTE]
'עכשיו הגיע הזמן' אני אומר ורץ אל פידג'י. אני פותח את הפוקרשת, מכניס אותו לתוכה וסוגר אותה בתרועת ניצחון "יש!".
[QUOTE=LordAbizi;1149622].
לי
"בסדר." הוא אומר, ומתרחק ממך, "צא, איפום!" הוא אומר, מוציא פוקרשת, פותח אותה, וממנה יוצא איפום.[/QUOTE]
אני אומר למגבי " נסה אגרוף אש.תירה אש על אגרוף שלך וזה יהפוך לאגרוף אש.לאחר מכן גחלת על איפום"
[quote]אד
צ'ארמנדר מתנגנב אל נידורן, ושורט אותה בהפתעה. נידורן נפגעת מכיוון שהייתה מופתעת. [/quote]
"תשתמש שוב בשריטה צ'ארמנדר!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון.
[quote=LordAbizi;1148433]דניס
אתה רץ ומגיע לעיר צ'רלוגם. אתה מסתובב בעיר ומוצא מעט פונדקים ומשבאות. מכיוון שאין לי שום סיבה להבדיל ביניהם, נניח בלי הגבלת הכלליות שיש רק פונדק אחד ורק מסבאה אחת.[/quote]
אתלבט לאן ללכת ואז אפנה לכיוון הפונדק, אציץ פנימה ואסתכל על האוכל של אנשים, מנסה לדחוק את תחושת הרעב בעודי חושב 'אם האוכל ייראה טוב ויריח טוב, אני אוכל שם'
דוד
אתה רץ אל פיג'י ועוטף אותו בפוקרשת. פיג'י מנסה להאבק, אך הוא חלש מדי, ולבסוף נכנע לפוקרשת שמתכווצת חזרה לגודל נורמלי. לכדת פיג'י, יעודכן מיד.
לי
"איפום, מכת זנב, ולאחר מכן תן לו אגרוף!" אומר המאמן. מגבי מנסה ליצור אגרוף אש בתהליך שתיארת, אבל זה לא ממש מצליח, אז הוא פשוט נותן מכה לאיפום. איפום מגיב ומכה עם הזנב שלו במגבי, ומיד אחר כך נותן לו כמה אגרופים. מגבי מגיב בגחלת שפוגעת באיפום.
אד
צ'ארמנדר שוב שורט את נידורן ופוגע בה, אך הפעם נידורן מגיבה בנשיכה ונושכת את היד של צ'ארמנדר.
דניס
כעת זו שעת ערב ועל כן שעת שיא בעסקי הפונדקים. אנשים רבים נמצאים בחדר האוכל ואוכלים, ויש מגוון רחב של ריחות שמגיע אליך. הסק את המסקנה שלך בעצמך.
[QUOTE=LordAbizi;1151046]דוד
אתה רץ אל פיג'י ועוטף אותו בפוקרשת. פיג'י מנסה להאבק, אך הוא חלש מדי, ולבסוף נכנע לפוקרשת שמתכווצת חזרה לגודל נורמלי. לכדת פיג'י, יעודכן מיד.
[/QUOTE]
אני נאנח אנחת הקלה. "סוף סוף" אני מוחה את הזעה ממצחי "כל הכבוד מאצ'ופ, נלחמת נהדר בקרב הזה" אני טופח לו קלות על זרועו. אני מכניס את הפוקרשת של פיד'גי תיקי ומוציא את של מאצ'ופ "חזור לפוקרשת שלך, כדאי שתנוח".
[QUOTE=LordAbizi;1151046]
לי
"איפום, מכת זנב, ולאחר מכן תן לו אגרוף!" אומר המאמן. מגבי מנסה ליצור אגרוף אש בתהליך שתיארת, אבל זה לא ממש מצליח, אז הוא פשוט נותן מכה לאיפום. איפום מגיב ומכה עם הזנב שלו במגבי, ומיד אחר כך נותן לו כמה אגרופים. מגבי מגיב בגחלת שפוגעת באיפום.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" נסה שוב אגרוף אש ואז גחלת על איפום"
[quote]אד
צ'ארמנדר שוב שורט את נידורן ופוגע בה, אך הפעם נידורן מגיבה בנשיכה ונושכת את היד של צ'ארמנדר.[/quote]
"צ'ארמנדר-השתמש שוב בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר ולאחר שהוא ישתמש בשריטה, אוציא במהירות פוקירשת ואלכוד במהירות את נידורן.
[quote=LordAbizi;1151046]דניס
כעת זו שעת ערב ועל כן שעת שיא בעסקי הפונדקים. אנשים רבים נמצאים בחדר האוכל ואוכלים, ויש מגוון רחב של ריחות שמגיע אליך. הסק את המסקנה שלך בעצמך.[/quote]
אכנס פנימה בעודי חושב 'אני מקווה שיהיה טעים'
אגש לדדלפק ואגיד "היי, יש מקומות פנויים?"
דוד
אתה מחזיר בהצלחה את שני הפוקימונים לפוקרשתות.
לי
"איפום, תקוף בנגיחה, ואחר כך שריטות!" אומר המאמן. מגבי שוב שולח גלת על היד שלו ומנסה לתת אגרוף אש, אך שוב זה נכשל. אולי זו לא הדרך לבצע אגרוף אש. מגבי בכל מקרה נתן אגרוף רגיל לאיפום. איפום מטיח את הראש שלו במגבי. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, עד שאיפום מגיע אל מגבי ושורט אותו.
אד
למה למהר כל כך? בדרך כלל אני נותן רמז מתי אפשר לגמור את הקרב, ועד עכשיו לא נתתי כזה...
--
צ'ארמנדר תוקף את נידורן בשריטה. נידורן רוצה להגיב, אך אז רואה אותך מתקרב, ולכן מוותרת ומרחקת ממך מהר.
דניס
אתה ניגש לדלפק ושואל.
"יש לך עיניים, לא?" אומר האיש בדלפק. תסלח לי שאני מבצע בשבילך פעולה, אך אתה מסתובב ומסתכל על השולחנות, ורואה שבכל שולחן יש בן אדם שיושב שם. יש מקומות פנויים, אך אין שולחנות פנויים.
[QUOTE=LordAbizi;1153435]דוד
אתה מחזיר בהצלחה את שני הפוקימונים לפוקרשתות.
[/QUOTE]
אני מפהק וחושב לעצמי 'כדאי שאני אמשיך להתקדם אם אני רוצה להגיע לעיירה עד הערב' אני משפיל את מבטי לאדמה וממשיך להתקדם לעבר העיירה הבאה במסלול שלי.
[quote]אד
למה למהר כל כך? בדרך כלל אני נותן רמז מתי אפשר לגמור את הקרב, ועד עכשיו לא נתתי כזה...
--
צ'ארמנדר תוקף את נידורן בשריטה. נידורן רוצה להגיב, אך אז רואה אותך מתקרב, ולכן מוותרת ומרחקת ממך מהר. [/quote]
"צ'ארמנדר-רוץ אל עבר נידורן והשתמש בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר בזמן שארוץ אחריו.