-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 06:36 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
שלושתיכם עולים על כלי הרכב שבחרתם ונוסעים במהירות אל הבסיס שבלב המדבר. בזמן הנסיעה, אלברט...הנער ששולט במתכות מביט בך במבט מוזר ודי מרגיז. נראה שהוא זומם משהו.
...
אתם מגיעים אל הבסיס...אחרי נסיעה של שלוש שעות רצופות במדבר החם והלוהט. "תשאירו לי את הכל...אני אחזיר את המסכן הביתה" אומר לכם אלברט ועם ניפוף קטן בידו הימנית...כל הפתח העשוי ממתכת נקרע לחתיכות. [/b][/quote]
'אני לא אתפלא אם הוא נצר למגנטו' אני אצחקק לעצמי. 'מעניין אם הוא יכול להריח מתכות'
...
"זה בסדר שוויצר." אני אגיד ואשלוף את הטפרים. "אנחנו צוות." אני אכנס לבניין ואנסה להריח כל סכנה מתקרבת O:
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
הנער לא עונה. הוא מושיט את ידו לעברך ולפתע זרם אוויר פוגע בך בחוזקה ואתה עף מן החלון...אתה נופל על הדשא של החצר ועליך חתכים מהזכוכיות של החלון. אתה רואה את הנער מביט מן החלון.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"מגניב" משיבה זואי ותופסת בידך ושניכם הולכים לטייל ביער העמוק והמסטורי. בזמן שאתם הולכים ביער ונהנים...עוצרת זואי ומביטה בך. "תקשיב...אתה באת מן העולם האמיתי או שאתה כמוני נולדת כאן?" שואלת אותך זואי.
[b]טורי מקליין[/b]
הנער מחייך ומסובב את ראשו אליך. "יותר טוב שתחכי לי פה כמו החבר הפחדן שלך...אני מסוגל לעשות את המשימה הזאת בעצמי" אמר הנער ונכנס אל הבסיס.
"אל תחשבי שאני פחדן או משהו כזה...אני פשוט לא רוצה להסתבך איתו, הוא מסוכן ואני מקווה שאת תשארי פה איתי!" אומר לך מייק ותופס בידך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 07:50 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
הנער מחייך ומסובב את ראשו אליך. "יותר טוב שתחכי לי פה כמו החבר הפחדן שלך...אני מסוגל לעשות את המשימה הזאת בעצמי" אמר הנער ונכנס אל הבסיס.
"אל תחשבי שאני פחדן או משהו כזה...אני פשוט לא רוצה להסתבך איתו, הוא מסוכן ואני מקווה שאת תשארי פה איתי!" אומר לך מייק ותופס בידך. [/b][/quote]
"מייק" אני צועקת לו וגורמת לו לעזוב אותי. "אני חשבתי שאתה משהו שונה."
אני הולכת בעקבות המתכות ההוא
-
[b]טורי מקליין[/b]
"לא את לא! לא אתן לך לסבול!" צעק מייק ובזינוק עבר אותך וחסם את דרכך. הוא עם להבותיו בנה מן שדה להבות אשר סובב אותך. "מפה את תצאי סטייק" אמר מייק והגביר את הלהבות כל פעם מחדש.
"כוחות הריפוי שלך לא יעזרו לך פה...יש יותר מדי אש" אמר מייק וברקע נשמעו צרחות של אנשים במפעל.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 08:13 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
"לא את לא! לא אתן לך לסבול!" צעק מייק ובזינוק עבר אותך וחסם את דרכך. הוא עם להבותיו בנה מן שדה להבות אשר סובב אותך. "מפה את תצאי סטייק" אמר מייק והגביר את הלהבות כל פעם מחדש.
"כוחות הריפוי שלך לא יעזרו לך פה...יש יותר מדי אש" אמר מייק וברקע נשמעו צרחות של אנשים במפעל. [/b][/quote]
"טוב," אז אני אומר ואלך אחורה, "אז הדבר הבא על אחריותך."
אני ארוץ לעבר הפתח.
-
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה אל הלהבות וכל גופך נקרע...ומספר חתכים נפתחים על פניך ועל כל גופך. דם רב יורד אך זה מתרפה בשניות. "נסיון שני" אמר מייק ובנה שדה אש חדש. נראה שהלהבות נעות במהירות רבה יותר והן גדולות ושמנות יותר. כנראה שהפעם זה יהיה יותר קשה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 08:19 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
את רצה אל הלהבות וכל גופך נקרע...ומספר חתכים נפתחים על פניך ועל כל גופך. דם רב יורד אך זה מתרפה בשניות. "נסיון שני" אמר מייק ובנה שדה אש חדש. נראה שהלהבות נעות במהירות רבה יותר והן גדולות ושמנות יותר. כנראה שהפעם זה יהיה יותר קשה. [/b][/quote]
לא רצתי כברפנימה.
אני מתאמצת בכל כוחי לרוץ יותר מהר, ולעבור פנימה
אנישולפת את טפרי ומשיטה אותם קדימה, כדי לחתוך את האוויר- ולתת לי פחות התנגדות- ככה שאני ארוץ מהר יותר
-
[b]טורי מקליין[/b]
את בריצה יוצאת מן האש עם פצעים וכוויות רבות. מן הטפרים עולים אדי חום.
כעבור שניות גופך משתקם והפצעים נעלמים עם הכוויות. "את באמת רוצה לסכן את חייך עם המנוול הזה?! שיהיה...לכי" אמר מייק וסובב לך את גבו.
-
"הדבר היחידי שמסכן את חיי," אניאומרת לו ומתחילה ללכת לעבר הפתח, "זה אתה."
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"מגניב" משיבה זואי ותופסת בידך ושניכם הולכים לטייל ביער העמוק והמסטורי. בזמן שאתם הולכים ביער ונהנים...עוצרת זואי ומביטה בך. "תקשיב...אתה באת מן העולם האמיתי או שאתה כמוני נולדת כאן?" שואלת אותך זואי.
[/b][/quote]
"מהעולם האמיתי...אני כל כך מתגעגע" אני אומר ומתיישב על סלע
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
הנער לא עונה. הוא מושיט את ידו לעברך ולפתע זרם אוויר פוגע בך בחוזקה ואתה עף מן החלון...אתה נופל על הדשא של החצר ועליך חתכים מהזכוכיות של החלון. אתה רואה את הנער מביט מן החלון. [/b][/quote]
"מי אתה"אני צועק ומנסהלהוציא את חתיכות הזכוכית מגופי
-
[b]טורי מקליין[/b]
מייק לא ענה. הוא עמד והביט בחול של המדבר החם.
כשנכנסת עמוק עמוק אל הבסיס. ראית דם וגופות בכל פינה. קירות וחפצים יקרים שבורים לחתיכות.
את הרחת את הריח של אלברט והתחלת לרוץ בעקבות הריח. בסופו של דבר את מצאת את אלברט.
אתם בצינוק של הבסיס. "תתרחקי, ואני ממליץ לך" אמר אלברט ועם שתי ידיו עשה תנועה של פתיחה. לפתע הסורגים נפתחו בצורת אליפסה ונוצר פתח. את ואלברט נכנסתם אל התא של השבוי.
מולכם עמד נער בגילכם ונראה שהוא חושש מעט. "אתה בא איתי עכשיו" אמר אלברט והחל להתקרב אל הנער...אך הנער ברח כמה צעדים אחורה. "תתרחק! אני לא בא איתך לשום מקום!" צעק הנער אך לאלברט זה לא ממש שינה.
הוא התקרב אל הנער המסכן במבט שטני במיוחד.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"אני פגשתי מספר רב של אנשים שבאו מן העולם האמיתי...כמו דייב למשל" אמרה זואי והתיישבה מולך. "אני לא מצליחה להבין איך זה קרה שפתאום אתם פה" אמרה זואי בתסכול והשכיבה את ראשה על כתפך.
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מתרומם ומתאושש מעט. הנער קופץ מן החלון ונוחת על רגליו בנוחות ואלגנטיות.
'מה לעזאזל קרה עכשיו?! הוא הרגע קפץ מן הקומה ה-4 ולא קרה לו כלום?!' אתה חושב לעצמך ונדהם. "יו, באתי כדי שנלחם ולא בשביל לעמוד ולבהוט בך" אמר הנער ושוב פגע בך עם שדה האוויר שלו.
מרוב הזרם החזק של האוויר אתה הועפת בחוזקה אל העץ שהיה מאחוריך...מה שגרם לעקירתו מן הקרקע.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 11:11 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מתרומם ומתאושש מעט. הנער קופץ מן החלון ונוחת על רגליו בנוחות ואלגנטיות.
'מה לעזאזל קרה עכשיו?! הוא הרגע קפץ מן הקומה ה-4 ולא קרה לו כלום?!' אתה חושב לעצמך ונדהם. "יו, באתי כדי שנלחם ולא בשביל לעמוד ולבהוט בך" אמר הנער ושוב פגע בך עם שדה האוויר שלו.
מרוב הזרם החזק של האוויר אתה הועפת בחוזקה אל העץ שהיה מאחוריך...מה שגרם לעקירתו מן הקרקע. [/b][/quote]
"המצלה לא כאדי לך להצבען אותי כי אתה תצא עם פציעות מי שלח אותך"אני אומר מנסה להתקרב אליו ולתת לו אגרוף בכל הכוח
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 7 2008, 08:38 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
"קחו אותו לצינוק השבויים! שמה הוא ילמד מן הטעויות שלו" ציווה האיש נמוך הקומה אל מספר חיילים שעברו ליד. "כן!" הסכימו החיילים בפה אחד ולקחו אותך בכח אל הצינוק האפל והחשוך שבבסיס.
"זה יהיה הבית החדש שלך, תבלה בנעימים" אמר החייל שזרק אותך לצינוק וסגר את הדלת. [/b][/quote]
"משתגיד" אני משיב באדישות ובוהה בתא. אחרי זה אני נשען על הסורגים ומנמנם מעט בעמידה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 11:11 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
מייק לא ענה. הוא עמד והביט בחול של המדבר החם.
כשנכנסת עמוק עמוק אל הבסיס. ראית דם וגופות בכל פינה. קירות וחפצים יקרים שבורים לחתיכות.
את הרחת את הריח של אלברט והתחלת לרוץ בעקבות הריח. בסופו של דבר את מצאת את אלברט.
אתם בצינוק של הבסיס. "תתרחקי, ואני ממליץ לך" אמר אלברט ועם שתי ידיו עשה תנועה של פתיחה. לפתע הסורגים נפתחו בצורת אליפסה ונוצר פתח. את ואלברט נכנסתם אל התא של השבוי.
מולכם עמד נער בגילכם ונראה שהוא חושש מעט. "אתה בא איתי עכשיו" אמר אלברט והחל להתקרב אל הנער...אך הנער ברח כמה צעדים אחורה. "תתרחק! אני לא בא איתך לשום מקום!" צעק הנער אך לאלברט זה לא ממש שינה.
הוא התקרב אל הנער המסכן במבט שטני במיוחד. [/b][/quote]
"עזוב אותו!" אני צועקת לאלברט ומעיפה אות מהדרך.
"תקשיב ילד," אני אומרלו ואשלוף את הטפרים ואראה לו בחביבות. "אנחנו גם עברנו דברים לא נעימים כאן... תסתכל מה הם עשו לי."
אני אחתוך עם הטפרים את הקיר שלידו, ואז אכניס את הטפרים.
"הם החדירו לי מן חומר לגוף, הם עשו על כולנו ניסויים! תבוא איתנו- יהיה לך מקלט בטוח!"