-
[QUOTE]Gallade
פיפלאפ משתמש באקדח מים שגורם לפדווין להשתמש במתקפת סופת מתכת אפלה שהודפת על פיפלאפ ואת אקדח המים שלו,ניקור המקדחה של פיפלאפ לא פועל בגלל שפיפלאפ חלש מידי,אתה רואה זוהר כחול,זוהר כחול מוכר,ג'ון צועק לך:"זה היכולת שלו תגיד לו להשתמש באקדח מים!".[/QUOTE]
"אקדח מים פיפלאפ! אתה מסוגל! אתה יכול לנצח את דווין!" אגיד לפיפלאפ בעידוד.
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במיקוד אנרגיה שעוזר לסניבי להיחלץ מכבלי הקורים של קטרפי,סניבי משתמשת בסופת עלים שמביסה את קטרפי אחת ולתמיד.[/QUOTE]
*אני רוצה לעשות את המשימה של הרטטה הזוהר,איך אני יכול לבקש לעשות אותה,כי רשמת שאפשר לעשות משימות כאלה עכשיו...
"מעולה סניבי!" אצעק בשמחה וארוץ אליה "היית מעולה! עכשיו תנוחי בפוכדור שלך.."
לאחר החזרתה לפוכדור אלך אל הפרופסורים של המחוז במטרה לספר להם מה קרה עם המתחזה...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100103]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מצליח לראות גם בלי האש של סינדוקוויל מה שמוזר,אתה רואה שעוברים לידך שלושה דיגלט קטנים וחמודים,לפניהם הולך דוגטריו זוהר וחזק,כנראה הוא המנהיג שלהם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"רוצה להלחם מול מישהו מהם?" אשאל את סינדקוויל בחיפזון לפני שיעלמו
-
[quote=Yuma Tsukumo;1099505]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*שמעתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה להישאר על גבו של פיג'י,אך פיג'י לעומתו מנסה להפיל מהשמיים את האיווי שלך בעזרת מתקפת אס אווירי שמצליח להפיל את פיג'י,איווי שנופל לא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[I]*מצטער של הייתי*[/I]
"איווי תשתמש ברוח ותנסה להעיף אותו אחורה!" אומר לאיווי.
"מיד לאחר מכן כשהוא ייפול מהרוח תקפוץ ותשתמש במכת ראש תוך כדי שאתה משתמש ברוח לכיוון הרצפה כדי שתהיה לך תנופה!" אומר לאיווי.
-
[QUOTE]Tobi
טוטודייל שלך משתמש בפצצת מים אבל הטוטודייל הזוהר משתמש במתקפה חדשה,על חושי,אתה רואה שהטוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ מהמתקפה של הטוטודייל הזוהר.[/QUOTE]
אתה לא אומר לי את הדבר הכי חשוב-זה פגע או לא?
----------------------------------------------------------------
"טוב טוטודייל-תשתמש באקדח מים!" אומר לטוטודייל ולאחר מכן אחשוב לעצמי:"איך לעזאזל טוטודייל יכול להשתמש בעל חושי?הוא אפילו לא יכול ללמוד אותה!"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100012]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה חושב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב אבל אתה לא רואה שום דבר,אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"מרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
'סוף סוף הגעתי' אחשוב לעצמי בזמן שאפתח את הדלת ואחפש את האחות ג'וי.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה לקום אבל הוא לא יכול,פיג'י מנצל את החולשה של איווי והוא משתמש בכנף פלדה בצורה מדויקת מאוד אבל למזלך איווי מתחיל להתחמק בקפיצה,בזמן שהוא קופץ הוא מנסה לקפוץ על פיג'י אבל הוא מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]*לא פגע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת כאילו היא קוראת את המחשבות שלך אומרת לך:"הטוטודייל שלי מיוחד מאוד,הוא למד בדוג'ו מיוחד להשתמש במתקפות על חושי בצורה מדויקת מאוד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך מנסה להשתמש במתקפת אקדח מים אבל הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה אחות ג'וי רושמת משהו במחברת על הדלפק,אתה רואה שאין אף מאמן חוץ ממך במרכז,בגלל זה האחות ג'וי לא שמה לב אליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין משתמש במתקפת סופת מתכת שהפעם לא מצליחה להדוף את פיפלאפ,הוא משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בפדווין שדעתו מוסחת,פיפלאפ שולח אקדח מים שפוגע בפדווין,אבל פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שפוגע בפיפלאפ והפעם מביס אותו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]פדווין של דארק הביס את פיפלאפ שלך,הפסדת![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*אתה צריך ללכת לפרופסור של המחוז.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה חוזר חזרה לעיירה סנדג'ם,אתה דופק בדלתו של מעבדה של פרופסור רואן,הוא פותח את הדלת,הוא אומר לך:"לא קיבלת כבר את הפוקימון שלך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]סינדוקוויל מניע את ראשו בסירוב,הוא מתחיל ללכת לכיוון של דיגלט ודוגטריו ואתה בעקבותיו,לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום תת קרקעי ואתה רואה שלושה גיבל נלחמים נגד שלושה גולט,אתה מבין שהמקום הזה זה בעצם זירת קרב לפוקימוני אדמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
פדווין משתמש במתקפת סופת מתכת שהפעם לא מצליחה להדוף את פיפלאפ,הוא משתמש במתקפת ניקור מקדחה שפוגע בפדווין שדעתו מוסחת,פיפלאפ שולח אקדח מים שפוגע בפדווין,אבל פדווין משתמש במתקפת שוק אפל שפוגע בפיפלאפ והפעם מביס אותו.
פדווין של דארק הביס את פיפלאפ שלך,הפסדת![/QUOTE]
"לא נורא פיפלאפ, היית מצוין, עכשיו תחזור לנוח בפוקדור שלך" אגיד לפיפלאפ תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור שלו.
"תורך ג'ון" אגיד לג'ון בחיוך גדול ואז אלך למקומות של הקהל כדי לראות איך ג'ון נלחם נגד דארק.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שג'ון מוציא את הטוטודייל שלו,דארק נשאר עם הפדווין הזוהר שלו,הקרב התחיל עוד לפני שטוטודייל שם לב,פדווין משתמש בניב מתכת חזק במיוחד שפוגע בטוטודייל המסכן,טוטודייל משתמש באקדח מים ומפספס,אתה רואה שפדווין משתמש בתותח זפ אפל ולעומת פיפלאפ שלך טוטודייל לא יכול לעמוד בזה והוא מפסיד,אתה רואה שג'ון בוהה בטוטודייל שלו בתדהמה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Gallade
אתה רואה שג'ון מוציא את הטוטודייל שלו,דארק נשאר עם הפדווין הזוהר שלו,הקרב התחיל עוד לפני שטוטודייל שם לב,פדווין משתמש בניב מתכת חזק במיוחד שפוגע בטוטודייל המסכן,טוטודייל משתמש באקדח מים ומפספס,אתה רואה שפדווין משתמש בתותח זפ אפל ולעומת פיפלאפ שלך טוטודייל לא יכול לעמוד בזה והוא מפסיד,אתה רואה שג'ון בוהה בטוטודייל שלו בתדהמה. [/QUOTE]
'זה היה מהר...' אחשוב לעצמי ואסתכל בתהדמה על טוטדייל, "אתה בסדר ג'ון? ואתה בסדר טוטדייל?!" אשאל בפחד אותם.
-
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"כן,אני בסדר,תחזור טוטודייל" הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו,דארק אומר לך:"היי תומר,יש לי שאלה,רוצה לנסות לבצע משימה שתעזור לך להתקדם במסע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100220][B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"כן,אני בסדר,תחזור טוטודייל" הוא מחזיר את טוטודייל לפוכדור שלו,דארק אומר לך:"היי תומר,יש לי שאלה,רוצה לנסות לבצע משימה שתעזור לך להתקדם במסע?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בשמחה דארק!" אגיד לדארק "אבל קודם אני ארפא את פיפלאפ שלי ואז אחזור אליך" אוסיף ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפאות את פיפלאפ שלי.
-
[QUOTE]Tobi
*לא פגע.
המאמנת כאילו היא קוראת את המחשבות שלך אומרת לך:"הטוטודייל שלי מיוחד מאוד,הוא למד בדוג'ו מיוחד להשתמש במתקפות על חושי בצורה מדויקת מאוד".
הטוטודייל שלך מנסה להשתמש במתקפת אקדח מים אבל הוא לא מצליח.[/QUOTE]
"טוטודייל-תשתמש על הטוטודייל הזוהר בניב קרח ואז בנשיכה רגילה!" אומר לטוטודייל בתקווה שהמתקפה תצליח.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100205][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]איווי מנסה לקום אבל הוא לא יכול,פיג'י מנצל את החולשה של איווי והוא משתמש בכנף פלדה בצורה מדויקת מאוד אבל למזלך איווי מתחיל להתחמק בקפיצה,בזמן שהוא קופץ הוא מנסה לקפוץ על פיג'י אבל הוא מפספס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"איווי,תחכה שהוא יתקרב אלייך ואז תשתמש במתקפת ראש! לאחר מכן כשהוא ייפול תקפוץ על גבו ותשתמש בנשיכה!" אומר לו.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100012]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך בחיבה רבה,אתה מבין שהוא די אוהב אותך,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה להקת ספירו קטנים וחמודים שלפניהם עפים כחמישה פירו מסוכנים וגדולים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו כמה פירו וספירו" אגיד בחיוך ואסתכל לשמים
"טרטוויג חזור!" אגיד ואחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו ואמשיך בדרכי בחיפוש
פוקימון נוסף והתקדמות לעיר הראשונה