-
[QUOTE=cladino;1118197]אני יודע, ניסיתי לראות אם תאמין :D
זה מאוד הגיוני. הוא כבר אמור לפתח יכולות של מהירות על, זאת אומרת להיות ממש מטושטש...
ויובל- אנחנו מדברים על כשפים בכללי, ועכשיו על הדרקונים שלנו :)[/QUOTE]
וואי! שמתי לב כשהוא רץ הזנב שלו נראה כמו חרב מתוחה וחדה!
ועכשיו,כשהוא קטן ההצלפת זנב שלו חזקה מאוד! אז אם הוא ישלב בזה את המהירות,כמו שראיתי לפחות,הזנב שלו היא תהיה מתקפה עוצמתית!
ככל הנראה,הוא ממש קשה לשליטה,אבל אתה יודע מה אומרים,ככל שאתה לומד איך לשלוט בדרקונים כשהם יותר קטנים,אז ככה תוכל להשתלט עליו בקלות כשתהוא יגדל..
-
-
המשגיחים שלי מורים עליי לעזוב את המחשב....
והכשפים שלהם לא משתווים לכוחות שלי!
-
[CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]ספרטני אמיתי ממציא משפטי ספרטני אמיתי כשאין לו מה לומר.
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
החוק הזה קורע
ספרטני אמיתי תמיד נמצא ב69.
-
למישהו יש שיטה להעביר את השיעמום...
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1118229]אני מדמיין כל הזמן זה כזה כיף... אבל אף פעם לא שיתפתי את זה עם מישהו וחשבתי שזה אמיתי[/QUOTE]
הכשפים האלה אמיתיים, לא רוצה אל תאמין. וראול- נביא לך משהו יותר מגניב :)
כישוף ווטאטורניס
[SPOILER]צא למקום פתוח, או ביום מעונן מאוד או ביום בלי עננים. הנף את ידך אל השמיים וצעק:'ווטא, ווטא,ווטאטור!'
אם יש לך כוח קסם, השמיים אמורים להתכסות בעננים\העננים יעלמו כולם
[/SPOILER]
[QUOTE=Druddigon man;1118231]וואי! שמתי לב כשהוא רץ הזנב שלו נראה כמו חרב מתוחה וחדה!
ועכשיו,כשהוא קטן ההצלפת זנב שלו חזקה מאוד! אז אם הוא ישלב בזה את המהירות,כמו שראיתי לפחות,הזנב שלו היא תהיה מתקפה עוצמתית!
ככל הנראה,הוא ממש קשה לשליטה,אבל אתה יודע מה אומרים,ככל שאתה לומד איך לשלוט בדרקונים כשהם יותר קטנים,אז ככה תוכל להשתלט עליו בקלות כשתהוא יגדל..[/QUOTE]
הוא יהיה מאוד חזק, לפי התיאורים שלך. לדרקון שלי יש ניבים ענקיים וכנפיים עם דוקרנים חדים :).
-
[QUOTE=AquaDesign;1118232]איפה קודאק?[/QUOTE]
מגיב במ"ת שלו...
-
[QUOTE=cladino;1118237]הכשפים האלה אמיתיים, לא רוצה אל תאמין. וראול- נביא לך משהו יותר מגניב :)
כישוף ווטאטורניס
[SPOILER]צא למקום פתוח, או ביום מעונן מאוד או ביום בלי עננים. הנף את ידך אל השמיים וצעק:'ווטא, ווטא,ווטאטור!'
אם יש לך כוח קסם, השמיים אמורים להתכסות בעננים\העננים יעלמו כולם
[/SPOILER][/QUOTE]
תוכיח לי שיש לך כוחות...
-
[CENTER][quote=Yuval Ramot;1118236]למישהו יש שיטה להעביר את השיעמום...[/quote][/CENTER]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]ספרטני אמיתי יכול לבלוע בובות רובוטריקים בצורת מכונית ולחרבן אותם בצורת רובוטים[FONT=Abaddon™].[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
-
[QUOTE=Yuval Ramot;1118236]למישהו יש שיטה להעביר את השיעמום...[/QUOTE]
תקרא חוקים של ספרטה
-
וואי מצאתי פאטרנים קטלניים לרקע
-
[QUOTE=DarKodak;1118240][CENTER][/CENTER]
[CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]ספרטני אמיתי יכול לבלוע בובות רובוטריקים בצורת מכונית ולחרבן אותם בצורת רובוטים[FONT=Abaddon™].[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER][/QUOTE]
כה??? אני כל כך רוצה להיות ספארטני!!!
-
[b]ספרטני אמיתי תמיד מחזיר "אההוו" כשאומרים לו "אהההוו" או שואלים אותו למקצועו.[/b]
אהוו אהוו!!
-
[CENTER][SIZE=4][COLOR=blue]ספרטני אמיתי מקשיב רק לצליל החנית שלו צורבת בבשר החי של יריביו.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]