-
[B][SIZE="4"]הייתה לי בעיה בפורום, לא הצלחתי לצבוע לכל אחד בצבע שלו... מקווה שתסלחו לי (:[/SIZE][/B]
[U]גלעד[/U]
למדתי, אף פעם לא הייתי טוב בזה... :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים "ברוך הבא, תרצה שאשמור לך על הפוקימונים במשל הלילה?" היא שואלת אותך ואתה עונה בהנהון, היא לוקחת ממך את הפוכדורים ונותנת לך מפתח לחדר. אתה עולה במסדרון ולפתע את רואה כל מיני צללים זזים בתוך המסדרון אתה מתרקב קצת ולפתע גנגר קופץ אליך עם פרצוף מפחיד אתה נבהל ונופל על הרצפה.
[U]נועם[/U]
"מי אתם?!" אתה צועק עליהם והם עונים לך בחזרה "אנחנו צוות טראפ! עכשיו תן את הפוקימונים!" אתה מגיב בחיוך "קודם תנסו לנצח אותי! צאו טייפלוז'ן וגלייסקור בוא נראה להם מה אנחנו עושים לגנבים!" אתה אומר וזורק את הפוכדורים באוויר, מהם יוצאים גלייסקור וטייפלוז'ן "הא, אתה חושב שתוכל לנצח אותנו?!" אומרים שני האנשים ומגחכים "טראביש, וואצ'וג, לזירת הקרב!" הם אומרים והשניים קופצים קדימה "טייפלוז'ן מהר להביור וגלייסקור מספרי איקס! קדימה!" אתה אומר לשניהם, והם יוצאים בתמתקפות "טראביש חסום את הלהביור עם פצצת בוץ!" אומר אחד האנשים "וואצ'וג חסום את מספרי האיקס עם זנב ברזל!" אומר האיש השני. טראביש משגר מפיו פצצות בוץ שחוסמות את הלהביור, וואצ'וג מכה את גלייסקור בזנב ברזל וגורם להדיפה של מספרי האיקס "טראביש פצצת רפש!" אומר אחד האנשים, טראביש משגר כדור סגול גדול שמתקדם לעבר גלייסקור "וואצ'וג מכה ברק!" אומר האיש השני, וואצ'וג מוציא מגופו זרם חשמלי שמאיים לפגוע בטייפולז'ן.
[U]ג'יימס[/U]
'מרוב המהירות שכחתי שקרן על חושית לא מזיזה דברים...הייתי צריך להשתמש בעל חושי. הפעם אני לא אעשה את אותה הטעות' אתה אומר ומחייך, "אלאקזאם השתמש בעל חושי, תרים את סנורלקס בעודו נופל ותעיף אותו הכי רחוק שתוכל, ואחרי זה תשתמש בריפוי" אתה צועק לו, אלאקזאם זוהר בתכלת וככה גם סנורלאקס ואז הוא מעיף את סנורלאקס לקיר הסמוך, סנורלאקס מוטח על הקיר בפיצוץ גדול. אלאקזאם משתמש בריפוי, גופו זוהר בצהוב והוא מתרפא "קדימה סנורלאקס, התנגשות ג'יגה!" אומר דקסטר ומצביע על אלאקזאם. סנורלאקס מקיף את גופו באנרגייה סגולה, הוא טס לעבר אלאקזאם עם התנגשות הג'יגה.
[U]רון[/U]
'מעולה' אתה חושב ומעלה חיוך "עבודה טובה קינגדרה, הצלחת לעלף את הג'ינקס, אני מאמין שאתה רוצה לנוח, חזור קינגדרה!" אתה אומר וחזיר את קינגדרה חזרה. אתה מוציא פוכדור חדש וריק "פוכדור, צא!" אתה צועק וזורק את הפוכדור על ג'ינקס...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
לפתע הפוכדור נשבר וג'ינקס יוצאת ממנו "ג'יייינקס!" היא צועק ושולח רוח קרה לעברך.
[U]אלון[/U]
לואפני רצה במהירות לעבר אקסאדריל "אקסדריל, שאיבת אדמה על לופאני קדימה! קדימה! קדימה!" אתה אומר מהר ובלי היסוס, אקסאדריל תוקע את ציפורניו באדמה לפתע עולה על לואפני "גל" אבנים והיא לכודה בתוכו. "מילוטיק, תהדוף במהירות את הפעימת מים עם זנבך ונסה להחזיר אותה אל אזומריל! לאחר מכן תתקוף את אזומריל בטוויסטר בדרך הכי יפה שתוכל להציג לפנינו!" מילוטיק שולח את זנב האקווה לעבר פעימת המים, השנים נתקעים בפיצוץ גדולשיוצר הדף מים גדול, מילוטיק לא מבזבז זמן ושולח טוויסטר שלוכד את המים ומתקדם לעבר אזומריל "אזומריל, קופץ לעבר לואפני וברגע האחרון תחמוק!" אומר ליירה, אזומריל מתחיל לקפץ והטוויסטר בעקבותיו ברגע האחרון אזומריל משנה כיוון מה שגורם לטוויסטר לתיקע בשברי האדמה המחסים את לואפני ומשחחר אותה משאיבת האדמה "עכשיו, לואפני השתמשי במשיכה ואזומריל משאבת הידרו!" אומרת ליירה ומצביעה על הפוקימונים שלך, לואפני משגרת לבבות לעבר מילוטיק בעוד שאזומריל יורה מפיו סילון מים ענקי שמאיים לפגוע באקסאדריל.
-
[quote=ההולנדי המעופף;1257245]
[COLOR="SeaGreen"]רון
'מעולה' אתה חושב ומעלה חיוך "עבודה טובה קינגדרה, הצלחת לעלף את הג'ינקס, אני מאמין שאתה רוצה לנוח, חזור קינגדרה!" אתה אומר וחזיר את קינגדרה חזרה. אתה מוציא פוכדור חדש וריק "פוכדור, צא!" אתה צועק וזורק את הפוכדור על ג'ינקס...
נדנוד ראשון...
נדנוד שני...
לפתע הפוכדור נשבר וג'ינקס יוצאת ממנו "ג'יייינקס!" היא צועק ושולח רוח קרה לעברך.
[/COLOR]
[/quote]
'או לא!' אחשוב בדאגה.
במהירות הבזק אשלח את ידי ואוציא את פוכדורו של צ'ריזארד.
"מהר צ'ריזארד, השתמש בהתלקחות בליץ כדי לנסות ולעלף את ג'ינקס פעם נוספת!" אומר לצ'ריזארד בדאגה
-
[QUOTE=ההולנדי המעופף;1257245][B][SIZE="4"]הייתה לי בעיה בפורום, לא הצלחתי לצבוע לכל אחד בצבע שלו... מקווה שתסלחו לי (:[/SIZE][/B]
[U]גלעד[/U]
למדתי, אף פעם לא הייתי טוב בזה... :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה נכנס למרכז הפוקימונים "ברוך הבא, תרצה שאשמור לך על הפוקימונים במשל הלילה?" היא שואלת אותך ואתה עונה בהנהון, היא לוקחת ממך את הפוכדורים ונותנת לך מפתח לחדר. אתה עולה במסדרון ולפתע את רואה כל מיני צללים זזים בתוך המסדרון אתה מתרקב קצת ולפתע גנגר קופץ אליך עם פרצוף מפחיד אתה נבהל ונופל על הרצפה.
[U]ג'יימס[/U]
'מרוב המהירות שכחתי שקרן על חושית לא מזיזה דברים...הייתי צריך להשתמש בעל חושי. הפעם אני לא אעשה את אותה הטעות' אתה אומר ומחייך, "אלאקזאם השתמש בעל חושי, תרים את סנורלקס בעודו נופל ותעיף אותו הכי רחוק שתוכל, ואחרי זה תשתמש בריפוי" אתה צועק לו, אלאקזאם זוהר בתכלת וככה גם סנורלאקס ואז הוא מעיף את סנורלאקס לקיר הסמוך, סנורלאקס מוטח על הקיר בפיצוץ גדול. אלאקזאם משתמש בריפוי, גופו זוהר בצהוב והוא מתרפא "קדימה סנורלאקס, התנגשות ג'יגה!" אומר דקסטר ומצביע על אלאקזאם. סנורלאקס מקיף את גופו באנרגייה סגולה, הוא טס לעבר אלאקזאם עם התנגשות הג'יגה.
[/QUOTE]
דבר שנמצא על/בתוך דבר נע, נע באותו מהירות של הדבר. לכן אם אותו דבר יבלום, אולי הדברים שעליו לא יספיקו לבלום ויעופו קדימה.
אם אתה זורק כדור (ביסבול נניח), הוא נע קדימה נניח במהירות של 25 קמ"ש. אם אתה נוסע במהירות של 10 קמ"ש (נניח על אופניים) וזורק את הכדור באותה עוצמה קדימה, הוא ינוע במהירות של 35 קמ"ש.
לא אהבתי את התגובה שכתבת לג'ימס (וזאת הסיבה שציטטתי אותה), כי "על חושי" לא יכול להרים כל דבר, ככל שהדבר כבד יותר, יותר קשה להרים אותו, לכן גם אם אלאקזאם הצליח להרים את סנורלקס, הוא כנראה יתעייף מזה ביותר (אם הוא יצליח בכלל), בטח אם הוא ינסה להעיף אותו על הקיר. ושוב, לא בטוח שהוא יצליח.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתאושש וקם. "הי גנגר," אני אומר בחביבות "ממש הבהלת אותי."
"מה אתה עושה?" אני אשאל אותו, ואז אני אבדוק אם יש לי מעט אוכל פוקימונים לתת לו.
-
[quote=ההולנדי המעופף;1257245][b][size="4"]הייתה לי בעיה בפורום, לא הצלחתי לצבוע לכל אחד בצבע שלו... מקווה שתסלחו לי (:[/size][/b]
[u]ג'יימס[/u]
'מרוב המהירות שכחתי שקרן על חושית לא מזיזה דברים...הייתי צריך להשתמש בעל חושי. הפעם אני לא אעשה את אותה הטעות' אתה אומר ומחייך, "אלאקזאם השתמש בעל חושי, תרים את סנורלקס בעודו נופל ותעיף אותו הכי רחוק שתוכל, ואחרי זה תשתמש בריפוי" אתה צועק לו, אלאקזאם זוהר בתכלת וככה גם סנורלאקס ואז הוא מעיף את סנורלאקס לקיר הסמוך, סנורלאקס מוטח על הקיר בפיצוץ גדול. אלאקזאם משתמש בריפוי, גופו זוהר בצהוב והוא מתרפא "קדימה סנורלאקס, התנגשות ג'יגה!" אומר דקסטר ומצביע על אלאקזאם. סנורלאקס מקיף את גופו באנרגייה סגולה, הוא טס לעבר אלאקזאם עם התנגשות הג'יגה.[/quote]
אני סולח, ככה יהיה לי יותר קל לצטט ציטוט מושלם! קראתי את ההערה של גלעד, אם אתה רוצה לשנות את התגובה אז תשנה ואם לא אז אני אלמד להבא.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'אלאקזאם הוא פוקמון זריז חשבתי', אני אוכל לנצל את זה כנגד האיטיות של סנורלקס. "אלאקזאם, תקפוץ שתי קפיצות זריזות לימין ואחר כך ל"מאחורי" סנורלקס והשתמש בקרן על חושית לכיוון הראש שלו".
-
[quote=ההולנדי המעופף;1257245][B][SIZE=4]הייתה לי בעיה בפורום, לא הצלחתי לצבוע לכל אחד בצבע שלו... מקווה שתסלחו לי (:[/SIZE][/B]
[U]אלון[/U]
לואפני רצה במהירות לעבר אקסאדריל "אקסדריל, שאיבת אדמה על לופאני קדימה! קדימה! קדימה!" אתה אומר מהר ובלי היסוס, אקסאדריל תוקע את ציפורניו באדמה לפתע עולה על לואפני "גל" אבנים והיא לכודה בתוכו. "מילוטיק, תהדוף במהירות את הפעימת מים עם זנבך ונסה להחזיר אותה אל אזומריל! לאחר מכן תתקוף את אזומריל בטוויסטר בדרך הכי יפה שתוכל להציג לפנינו!" מילוטיק שולח את זנב האקווה לעבר פעימת המים, השנים נתקעים בפיצוץ גדולשיוצר הדף מים גדול, מילוטיק לא מבזבז זמן ושולח טוויסטר שלוכד את המים ומתקדם לעבר אזומריל "אזומריל, קופץ לעבר לואפני וברגע האחרון תחמוק!" אומר ליירה, אזומריל מתחיל לקפץ והטוויסטר בעקבותיו ברגע האחרון אזומריל משנה כיוון מה שגורם לטוויסטר לתיקע בשברי האדמה המחסים את לואפני ומשחחר אותה משאיבת האדמה "עכשיו, לואפני השתמשי במשיכה ואזומריל משאבת הידרו!" אומרת ליירה ומצביעה על הפוקימונים שלך, לואפני משגרת לבבות לעבר מילוטיק בעוד שאזומריל יורה מפיו סילון מים ענקי שמאיים לפגוע באקסאדריל.[/quote]
שאיבת אדמה זה בכלל שהאדמה "בולעת" את המשתמש, כאילו מושכת אותו אליה. לא?
לא אמרתי למילוטיק להשתמש בזנב אקווה..אבל שיהיה.
"את לא תוותרי מה?" אומר ואסתכל על שני פוקימוניי.
"מילוטיק, תקוף ברענון תוך כדי שאתה מתנגש בלבבות! הרענון ירענן אותך מהאהבה ולפי מה שאני חושב אתה לא תתאהב בלופאני, לאחר מכן בשיא המהירות תפתיע אותה בקרן קרח!" אורה לו.
לאחר מכן אסתכל על הבעיה השנייה, סילון המים שמאיים לפגוע באקסדריל.
אורה לו "אקסדריל חפירה."
לאחר מחשבה זריזה, אקרא למילוטיק "בעצם, תקוף בקרן קרח כמו שאמרתי לך,רק תוך כדי שאתה מסתובב לכל עבר".