טל-מיאלה צורחת על האגסקיוט..."אוקי אגסקיוט מתקפת בלבול על חושי (Confusion)!!!" כל הביצים מסתדרות בפירמידה יציבה ומעיפים את מיאלה למרחק! מיאלה חלשה...
Printable View
טל-מיאלה צורחת על האגסקיוט..."אוקי אגסקיוט מתקפת בלבול על חושי (Confusion)!!!" כל הביצים מסתדרות בפירמידה יציבה ומעיפים את מיאלה למרחק! מיאלה חלשה...
[QUOTE=yairb1a;1231410]מגל-אתה נכנס [B]ליער הבננות[/B] אתה מסתכל על העצים ולא רואה שום בננות אבל מה שאתה כן רואה זה: [IMG]http://www.serebii.net/Shiny/Pl/123-f.png[/IMG] (נקבה) שקופצת מעץ לעץ...[/QUOTE]
צא נידקי תשתמש בנשיכת רעל.
מגל-נידקי רץ אל סייטר אבל היא קופצת אל עץ וממנו שורטת בחוזקה את נידקי עם הלהבים שיש לה בידיים...
[QUOTE=yairb1a;1231439]מגל-נידקי רץ אל סייטר אבל היא קופצת אל עץ וממנו שורטת בחוזקה את נידקי עם הלהבים שיש לה בידיים...[/QUOTE]
בעיטה כפולה עכשיו נידקי ותנסה קוצי רעל.
מגל-נידקי בועט פעמיים בסייטר אבל זה לא כל כך מזיז לה...סייטר משתמשת במכת כנף אבל נידקי מתכופף ומתחמק ממנה...נידקי מנסה להוציא קוצי רעל אבל הוא עושה במקום נשיכת רעל [COLOR="Purple"]ומרעיל[/COLOR] את סייטר
[QUOTE=yairb1a;1231460]מגל-נידקי בועט פעמיים בסייטר אבל זה לא כל כך מזיז לה...סייטר משתמשת במכת כנף אבל נידקי מתכופף ומתחמק ממנה...נידקי מנסה להוציא קוצי רעל אבל הוא עושה במקום נשיכת רעל [COLOR="Purple"]ומרעיל[/COLOR] את סייטר[/QUOTE]
יש עכשיו תשתמש במיקוד אנרגיה ואז תנסה להשתמש במתקפת קרן.
מגל-נידקי ממקד אנרגיה מנסה אבל מצליח לעשות מתקפת [B]נגיחות קרן[/B] (Fury Attack) שמעיפות את סייטר אבל היא מתאוששת במהירות
[SIZE="7"]שימו לב אני הולך לטיול לטבריה מיום ראשון עד יום שלישי!!! אני יקח איתי את המחשב נייד אבל לא בטוח שיהיה שם אינטרנט אז לא בטוח שאני יוכל לענות ועכשיו אני הולך לישון אז ביי לבינתיים!!![/SIZE] יש מצב שאני ידליק תמחשב בלי שאבא שלי יראה לבינתיים הוא לא שם לב שאני לא מכבה אז תגיבו!!!
[QUOTE=yairb1a;1231490]מגל-נידקי ממקד אנרגיה מנסה אבל מצליח לעשות מתקפת [B]נגיחות קרן[/B] (Fury Attack) שמעיפות את סייטר אבל היא מתאוששת במהירות
[SIZE="7"]שימו לב אני הולך לטיול לטבריה מיום ראשון עד יום שלישי!!! אני יקח איתי את המחשב נייד אבל לא בטוח שיהיה שם אינטרנט אז לא בטוח שאני יוכל לענות ועכשיו אני הולך לישון אז ביי לבינתיים!!![/SIZE] יש מצב שאני ידליק תמחשב בלי שאבא שלי יראה לבינתיים הוא לא שם לב שאני לא מכבה אז תגיבו!!![/QUOTE]
קדימה עוד הפעם נידקי.
מגל-נידקי שוב נוגח בסיעור 4 פעמים סיעור מתקשה לקום אבל היא עפה ומשתמשת במכת כנף שמחלישה מאוד את נידקי!!!
[QUOTE=yairb1a;1231525]מגל-נידקי שוב נוגח בסיעור 4 פעמים סיעור מתקשה לקום אבל היא עפה ומשתמשת במכת כנף שמחלישה מאוד את נידקי!!![/QUOTE]
אוי לא נידקי עכשיו תנסה קוצי רעל.
[size="5"]חזרתיייייי[/size]
מגל-נידקי מנסה לעשות קוצי רעל מהירים אבל יוצא לו נגיחות קרן,הוא נוגח בסייטר 5 פעמים סייטר עפה ונתקעת בעץ. סייטר צועקת.
אוקיי מילה לא נורא!! שוב צווחה ואז תנסי סופת עלים!!!
טל-מיאלה מנסה לצרוח אבל פתאום היא נהיית לבנה...היא מתחילה להסתובב במהירות ולאט לאט היא משנה את הצורה שלה בסוף הלבן שמסביבה יוצא והיא נהפכת ל- [IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/hgss/153.png[/IMG]!!!
מיאלה התפתחת!!! אני גאה בך כל כך!!! אוקיי חמודה בואי נראה מה למדת
ואבדוק בפוקדע
[QUOTE=yairb1a;1234150][size="5"]חזרתיייייי[/size]
מגל-נידקי מנסה לעשות קוצי רעל מהירים אבל יוצא לו נגיחות קרן,הוא נוגח בסייטר 5 פעמים סייטר עפה ונתקעת בעץ. סייטר צועקת.[/QUOTE]
קדימה נידקי עוד הפעם, תנסה ותנסה.