-
[QUOTE=Astral;1233860][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]האיש רושם:"אייצ'י סנדו,בלאק וווינג" אתה שומע קול צעיר שאומר:"לאו מיסגווה,מרונפיק",עוד קול אבל של איש בוגרת שאומרת:"אקיזה איזינסקי,חפיסת ורדים","לונה מיסגווה,פיות","יוסיי פודו,סיכרונים","גוסטון וואן,אופל" האיש אומר:"אוקיי אז הקרבות הם,קאלין נגד לאו,לונה נגד אייצ'י,אקיזה נגד גוסטון ואייצ'י נגד יוסיי,הקרבות יהיו בזירות 1-4,הצוות הראשון בחדר אחד,השני במספר 2 וכן הלאה" יוסיי אומר לך:"קדימה בוא".[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
למה רשמת אותי פעמיים?אם זה היה בטעות אני רוצה להיות נגד יוסיי.
-------------------------------------------------------------------------------------------
"אוקיי יוסיי." אומר ליוסיי ואלך איתו לזירה.
-
[quote=Astral;1233798][SIZE=2][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][SIZE=2]השוטר אומר לך:"כן,בזירה יש ליגת חובבים,אני לא מאמין שאתה חובב אבל זה מקום מאוד נחמד לפגוש יריבים חדשים,עד כמה שאני יודע צוות פאוור לפעמים מתאמן שם,זה מקום מאוד נחמד,הזוכה במקום הראשון בליגה מקבל 500$ ועוד שלושה קלפים טובים".[/SIZE][/FONT][/quote]
"תודה" אחייך אליו ואלך לאותה זירה, חושב 'מעניין את מי אפגוש שם'
-
[QUOTE=Astral;1233867][B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*זה יחסית בסדר.[/FONT]
[FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"כן אבל בוא נגיד את זה ככה השגתי ממנו את מה שרציתי" הוא מראה לך קלף מכונה דרגה 7,שמו הוא "[/FONT][FONT=Arial]Machina Fortress[/FONT][FONT=Arial]" הוא אומר לך:"זה החלק האחרון בדק שלי,עכשיו אני כמעט בלתי מנוצח".[/FONT][/QUOTE]
"שמעתי על הקלף הזה, הוא ממש טוב !!! איך השגת אותו ?"
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה הולך לאזור הקרבות,אתה רואה את טור ואת מיסקי,את אייס אתה לא רואה,אתה רואה עוד חמישה אנשים שאתה עדיין לא מכיר,אתה רואה בחור צעיר שאומר:"אדוני,האם אתה מעוניין להילחם בזירת הקרבות,הפרס הראשון 500$ ושלושה קלפים נדירים".[/FONT]
[B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]*התבלבלתי ניקו נגד לונה,סורי.[/FONT]
[FONT=Arial]קאלין ולאו הולכים לזירה #1[/FONT]
[FONT=Arial]לונה וניקו הולכות לזירה #2[/FONT]
[FONT=Arial]אקיזה וגוסטון הולכים לזירה #3[/FONT]
[FONT=Arial]אתה ויוסיי מתקדמים לכיוון זירה #4[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי אומר לך:"אל תדאג,אני לא אשתמש בקרב הזה בסטארדרסט שלי,תעשה לי טובה,תיתן את כול מה שאתה יכול,אם תנצח אותי תקבל תוספת חדשה לחפיסה שלך,תאמין לי".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[B][U][FONT=Arial]Alonstiro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"את הקלף הזה לקחתי מאחד השוטרים שהתפוצצו,זכיתי בו בקרבות רחוב,בגלל שהוא היה שוטר,הוא אסר אותי בגלל שנלחמתי בקרבות רחוב לא חוקיים,הקטע המצחיק הוא שהוא גם השתתף בזה,עדיין לא עלו על הרמאות שלו,אבל הוא קיבל מה שמגיע לו".[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][B][U]הודעות:[/U][/B][/FONT]
[FONT=Arial]מי שפותח את ע''מ 20 מקבל קלף דרקון סיכרון לבחרתי.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
*התבלבלתי ניקו נגד לונה,סורי.
קאלין ולאו הולכים לזירה #1
לונה וניקו הולכות לזירה #2
אקיזה וגוסטון הולכים לזירה #3
אתה ויוסיי מתקדמים לכיוון זירה #4
יוסיי אומר לך:"אל תדאג,אני לא אשתמש בקרב הזה בסטארדרסט שלי,תעשה לי טובה,תיתן את כול מה שאתה יכול,אם תנצח אותי תקבל תוספת חדשה לחפיסה שלך,תאמין לי".[/QUOTE]
"אני מקווה שלא.." אומר ליוסיי בחיוך ואטעין את החפיסה שלי בדיסק דו קרב.לאחר מכן אערב אותה ואשלוף 5 קלפים.
-
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי-4000[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Gale The Whirlwind[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Battle Fader[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Bora The Spear[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של יוסיי.[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי מוריד מפלצת אחת מהיד שלו ומזמן בזימון מיוחד את "[/FONT][FONT=Arial]Quickdraw Synchron[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [1400] הוא מזמן מבית הקרבות את "[/FONT][FONT=Arial]Quillbolt Hedgehog[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [800],יוסיי מניח קלף אחד הפוך ואומר:"יש לך תור אחד להשמיד לי את אחת המפלצות אחרת בתור הבא אני אזמן בתיאום מפלצת חזקה בדרגה 7".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
-
[quote=Astral;1233971][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה הולך לאזור הקרבות,אתה רואה את טור ואת מיסקי,את אייס אתה לא רואה,אתה רואה עוד חמישה אנשים שאתה עדיין לא מכיר,אתה רואה בחור צעיר שאומר:"אדוני,האם אתה מעוניין להילחם בזירת הקרבות,הפרס הראשון 500$ ושלושה קלפים נדירים".[/FONT][/quote]
"כן, אתה לא צריך לקרוא לי אדוני" אענה לו.
-
[QUOTE=Astral;1233978][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה-4000[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי-4000[/FONT]
[FONT=Arial]היד:[/FONT]
[FONT=Arial]"[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Gale The Whirlwind[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Battle Fader[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Junk Synchron[/FONT][FONT=Arial]","[/FONT][FONT=Arial]Blackwing-Bora The Spear[/FONT][FONT=Arial]" [/FONT][FONT=Arial]X2[/FONT][FONT=Arial].[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של יוסיי.[/FONT]
[FONT=Arial]יוסיי מוריד מפלצת אחת מהיד שלו ומזמן בזימון מיוחד את "[/FONT][FONT=Arial]Quickdraw Synchron[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [1400] הוא מזמן מבית הקרבות את "[/FONT][FONT=Arial]Quillbolt Hedgehog[/FONT][FONT=Arial]" במצב הגנה [800],יוסיי מניח קלף אחד הפוך ואומר:"יש לך תור אחד להשמיד לי את אחת המפלצות אחרת בתור הבא אני אזמן בתיאום מפלצת חזקה בדרגה 7".[/FONT]
[FONT=Arial]תורך:[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מקבל ליד "[/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT][/QUOTE]
"אוקיי." אומר ליוסיי ואתחיל את התור שלי.בעזרת MST אשמיד את הקלף ההפוך של יוסיי.לאחר מכן אזמן את gale whirlwind ובעזרת האפקט אזמן את שני הבורה.לבסוף,אתקיף את שתי המפלצות של יוסיי עם בורה אחת ועם גייל,אתקיף אותו ישירות עם הבורה השנייה ואסיים את תורי.
-
[QUOTE=Astral;1233971]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]בליסטר אומר לך:"את הקלף הזה לקחתי מאחד השוטרים שהתפוצצו,זכיתי בו בקרבות רחוב,בגלל שהוא היה שוטר,הוא אסר אותי בגלל שנלחמתי בקרבות רחוב לא חוקיים,הקטע המצחיק הוא שהוא גם השתתף בזה,עדיין לא עלו על הרמאות שלו,אבל הוא קיבל מה שמגיע לו".[/FONT]
[/QUOTE]
"מה אתה יודע על ה"זירה התחתית" ? אני חושב ללכת לשם היום..."
-
[B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש שואל:"מה השם ומה החפיסה?"[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]אתה אומר לו את שמך ואת שם החפיסה,הוא אומר:"אוקיי הקרבות יהיו:[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 1-ווילדר נגד אקיזה.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 2-טור נגד מיסקי.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 3-פריים נגד ג'יין.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 4-בולט נגד פיגארו."[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את אקיזה מסתכלת עליך במבט בוחן ואומרת:"אני והדרקון שלי מוכנות להרוס אותך" היא מראה לך קלף דרקון-אש בדרגה שבע בשם "[/FONT][FONT=Arial]Black Rose Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]אתה משמיד בעזרת [/FONT][FONT=Arial]MST[/FONT][FONT=Arial] את דחליל הפלדה שהודף התקפה אחת בתור ונשאר על הזירה.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה מזמן את גייל ושני בורה,גייל מתקיף את קוויבולט ומוציא אותו מהמשחק.[/FONT]
[FONT=Arial]בורה מתקיף את קוויקדרו ומוריד ליוסיי 300 נקודות חיים [3700].[/FONT]
[FONT=Arial]הבורה השנייה מתקיפה את יוסיי ישירות ומשאירה לו 2000 נקודות חיים.[/FONT]
[FONT=Arial]תורו של יוסיי,הוא מסתכל עליך במבט לחוץ הוא מלמל לעצמו אך גם אתה שומע:"זה לא אפשרי,אני לא יכול לנצח!" הוא מניח שלושה קלפים הפוכים ומסיים את תורו.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה שולף "[/FONT][FONT=Arial]Heavy Storm[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[FONT=Arial] [/FONT]
[FONT=Arial]בליסטר צוחק ואומר:"אתה מוזמן ללכת,אבל אתה לא תמצא שם אף אחד,המקום נשרף בגלל הפיצוץ הראשון,הגז היה מימן,שהוא גז נפיץ במיוחד,הרובוט גם הכיל בלון מימן קטן ואחרי הפיצוץ השני המקום נהרס לגמרי.[/FONT]
-
[QUOTE]Vanguard
אתה משמיד בעזרת MST את דחליל הפלדה שהודף התקפה אחת בתור ונשאר על הזירה.
אתה מזמן את גייל ושני בורה,גייל מתקיף את קוויבולט ומוציא אותו מהמשחק.
בורה מתקיף את קוויקדרו ומוריד ליוסיי 300 נקודות חיים [3700].
הבורה השנייה מתקיפה את יוסיי ישירות ומשאירה לו 2000 נקודות חיים.
תורו של יוסיי,הוא מסתכל עליך במבט לחוץ הוא מלמל לעצמו אך גם אתה שומע:"זה לא אפשרי,אני לא יכול לנצח!" הוא מניח שלושה קלפים הפוכים ומסיים את תורו.
אתה שולף "Heavy Storm".[/QUOTE]
*תודה.
"תודה רבה לך יוסיי!" אומר ליוסיי ואשתמש בHeavy Storm.לאחר מכן אקריב את שתי הבורה שלי כדי לזמן את אוטופיה בזימון XYZ ואתקוף אותו ישירות עם אוטופיה.
-
[FONT=Arial]אתה משמיד את שלושת הקלפים ההפוכים ומזמן את נאמבר 39 במצב תקיפה [2500] ומביס את יוסיי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה יוצא מזירה מספר 4 אתה רואה את לוח התוצאות:[/FONT]
[FONT=Arial]קאלין[/FONT]
[FONT=Arial]לונה[/FONT]
[FONT=Arial]גוסטון[/FONT]
[FONT=Arial]אייצ'י[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את הקרבות בסדר הבא:[/FONT]
[FONT=Arial]לונה [/FONT][FONT=Arial]VS[/FONT][FONT=Arial] אייצ'י וקאלין [/FONT][FONT=Arial]VS[/FONT][FONT=Arial] גוסטון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה לונה נכנסים לזירה מספר 2,לונה אומרת לך:"יוסיי סיפר לי על הטקטיקה שלך,זימונים מיוחדים,אני כבר אביס אותך ואלחם נגד גוסטון".[/FONT]
-
[QUOTE=Astral;1233998]
[FONT=Arial]בליסטר צוחק ואומר:"אתה מוזמן ללכת,אבל אתה לא תמצא שם אף אחד,המקום נשרף בגלל הפיצוץ הראשון,הגז היה מימן,שהוא גז נפיץ במיוחד,הרובוט גם הכיל בלון מימן קטן ואחרי הפיצוץ השני המקום נהרס לגמרי.[/FONT][/QUOTE]
"טוב שיחה נחמדה, אבל לא נלחמתי כבר המון זמן רוצה קרב ידידות ?"
-
[QUOTE=Astral;1234003][B][U][FONT=Arial]Vanguard[/FONT][/U][/B][B][U][FONT=Arial][/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]אתה משמיד את שלושת הקלפים ההפוכים ומזמן את נאמבר 39 במצב תקיפה [2500] ומביס את יוסיי.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה יוצא מזירה מספר 4 אתה רואה את לוח התוצאות:[/FONT]
[FONT=Arial]קאלין[/FONT]
[FONT=Arial]לונה[/FONT]
[FONT=Arial]גוסטון[/FONT]
[FONT=Arial]אייצ'י[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את הקרבות בסדר הבא:[/FONT]
[FONT=Arial]לונה [/FONT][FONT=Arial]VS[/FONT][FONT=Arial] אייצ'י וקאלין [/FONT][FONT=Arial]VS[/FONT][FONT=Arial] גוסטון.[/FONT]
[FONT=Arial]אתה לונה נכנסים לזירה מספר 2,לונה אומרת לך:"יוסיי סיפר לי על הטקטיקה שלך,זימונים מיוחדים,אני כבר אביס אותך ואלחם נגד גוסטון".[/FONT][/QUOTE]
"מי זה הגוסטון הזה בכלל?" אשאל את לונה, אטעין את החפיסה ואתכונן לדו קרב.
-
[quote=Astral;1233998][B][U][FONT=Arial]Tigraro[/FONT][/U][/B]
[FONT=Arial]האיש שואל:"מה השם ומה החפיסה?"[/FONT][FONT=Arial]אתה אומר לו את שמך ואת שם החפיסה,הוא אומר:"אוקיי הקרבות יהיו:[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 1-ווילדר נגד אקיזה.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 2-טור נגד מיסקי.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 3-פריים נגד ג'יין.[/FONT]
[FONT=Arial]בזירה מספר 4-בולט נגד פיגארו."[/FONT]
[FONT=Arial]אתה רואה את אקיזה מסתכלת עליך במבט בוחן ואומרת:"אני והדרקון שלי מוכנות להרוס אותך" היא מראה לך קלף דרקון-אש בדרגה שבע בשם "[/FONT][FONT=Arial]Black Rose Dragon[/FONT][FONT=Arial]".[/FONT]
[/quote]
אראה לה את ריינבוו דרגון "אני והדרקון שלי מוכנים להרוס אותך לפני שאנחנו נהרס" אחייך "שנתחיל?"