-
[QUOTE=Rin Kagamine;1283733]
[B]sandslash, צ'אד-[/B]
" וואו, אתה ממש טוב בזה," היא אומרת בחיוך, ואתם מנסים לחזור ולהתאמן על הריקוד שנית.
לאחר מספר ניסיונות, אתם מצליחים לבצע את הריקוד באופן מושלם.
לפתע נשמע הצלצול המכריז על תחילת שיעור.
" תודה רבה, צ'אד-קון ^^ " היא אומרת לך בחיוך, " בוא נלך לכיתה, " היא אומרת, ואתם הולכים
יחד לכיתתכם, כיתה B.
לכיתה נכנס מורה צעיר יחסית, בגיל ה27 לגילו. שערו כחול כהה, ועיניו מוסתרות על ידי משקפיים.
הוא נראה דיי חכם, ובידו החזיק ערמת דפים. " שלום, אני המורה שלכם להיסטוריה. שמי רוי,"
הוא אומר. " פתחו את ספרי ההיסטוריה בעמוד 8. " הוא אומר בחיוך קטנטן בלתי נראה לעין,
ופותח את ספר ההיסטוריה שלו, ומתחיל להקריא. "אז היום אנחנו נלמד על התרבות המוכרת לנו כתרבות היוונית. התחרבות היוונית לא הייתה קיימת לפני האלף ה-1 לפנה"ס. תחילת התרבות היוונית הייתה בכרתים, באלף השני לפני הספירה. ביוון היבשתית התפתחה תרבות מפותחת בעיר מיקנה המכונה התרבות המיקנית, תרבות אשר הייתה השלב האחרון של תקופת הברונזה ביוון. על אף שהמיקנים לא היו יוונים במובן המוכר לנו של המילה, היסטוריונים רבים רואים בה כבסיס לתרבות היוונית העתיקה שהתפתחה אחריה... " התחיל המורה להגיד, ושנייה אח''כ נכנסה נערה צעירה, בערך בת 20 לכיתה.
שערה היה שטני ועיניה כחולות כמו הים. " אה.. אמ, המזכירה בקשה שתחלקו את זה בינכם. "
היא אמרה, והגישה את הערמת דפים שבידה למורה להיסטוריה, רוי. החזקת את הדף בידך, והתבוננת בו. זה מה שהיה כתוב ;
[/QUOTE]
חח מאי יא נאדית, לא שינית את השם שלי לMaster Po והשקעת ברמה של טירוף, בגלל זה אני אוהב את המ"ת שלך D:
ד"א, לא צריך לתאר דמות שלא תתרום הרבה, היית יכולה פשוט לרשום שנכנסת ילדה, בלי התיאורים הדי מיותרים.
~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^
"אומנות לחימה, ציור וסייף" אני קורא בלי לחשוב בכלל על האפשרויות האחרות, "אומנות לחימה כי אני רוצה להתחזק פיזית, סייף כי אני רוצה לשלוט בכלי נשק, וציור כי זה ישפר את יציבות היד שלי ויעזור גם כן לסייף, וגם כי אני אוהב לצייר" אני מסביר לרין. "אולי גם את תבחרי את אלו? נוכל לעבוד יחד!". אני מחייך אל רין בלי לשאול עוד שאלות, תופס את ידה והולך יחד איתה למורה, "אני חושב שבחרתי". אני מגיש לו את הדף.
-
[QUOTE][B]Cool Nick, לוק -
[/B]אממ.. לא, אני לומדת פסנתר. ^^
אבל אני דיי מבינה בגיטרה; יש לך אקורדים כמו Am וC וכאלה?
-----
אתה מתחיל ללכת בעצבים, אך מצד שני אתה מאוד רוצה ללכת לשיעור הגיטרה.
אתה נעצר ומתיישב על הדשא, רוח קרירה עוברת על פניך. לפתע, נשמע קול של נער
צעיר מאחוריך. " היי, " הוא שואל, אתה מסתובב לאחור ורואה נער בעל שער בלונדיני,
עיינים ירוקות וחיוך מלא ביטחון. " מי אתה? " הוא שואל. אתה מבחין שבידו יש סכין
ארוכה, אך הוא מנסה להסתיר אותה. על גבו היה תיק גדול ושחור.
(לא, זה לא אוסאי השולט. 3[IMG]http://www.myforum.co.il/images/smilies2/smile.gif[/IMG][/QUOTE]
עזבי, לא נראה לי שאני אלך בכלל לשיעור גיטרה בגלל הילד הערס
~~~~~~
"היי.." אנסה להראות מאגניב, ואז אקלוט שלא עניתי לו על השאלה, "אני לוק, לוק קאסטלאן.. ודרך אגב, אתה יכול להוציא את הסכין.. מי אתה?"
אחכה לראות איך הוא מגיב, ואהיה בכוננות לעצור את הזמן עם הילד יתכוון לעשות משהו עם הסכין החבוי שלו.
'יופי, עכשיו נתקעתי עם ערס שנראה כאילו הוא דקר מישהו לפני כמה דקות בשיחים..' אסתכל על הילד בלית ברירה, כאילו נתקעתי למבוי סתום.
-
[QUOTE]DigiSaver, קיריה-
" אקימי. " אומרת לך אקימי, במבט אדיש ומסמיק מעט. " תוכל.. לבואי איתי רגע?" היא אומרת,
ומסתכלת עליך בישירות.[/QUOTE]
"אוקיי." אומר לאקימי ואלך איתה.
-
[quote]לין הולכת. אתה מתקרב לאיקו, ושואל אותה. " אני חושבת שכן--" היא אומרת, ובידיוק לין מגיעה, ומביאה איתה בחור גבה קומה, בעל שער מתולתל בצבע חום. " חזרתי D: " היא אומרת בחיוך קל וחמוד על פניה. היא והבחור, שנראה לך דיי מוכר, מתיישבים בעץ שנמצא לידכם, ומדברים.
" אז... מה אתה חושב שהאוסאי הזה? חוץ מזה, ראיתי שכמה מן הילדים שלא-התעלפו שהיו שם,
היה להם גם כוח קסם כמו שלנו. " היא אומרת, " אבל לצערי לא הצלחתי להביט בפרצופם
כדי שאוכל לזכור אותם. " היא אומרת לך באנחה ומעט ביאוס. " אתה גם שמת לב לזה?" היא שואלת
אותך.
[/quote]
"האמת שלא מעניין אותי מה האוסאי הזה, סתם פוץ שלא צריך להקדיש אליו עניין לדעתי" אענה "רגע... מה?!"
"יש לך כוחות ולא סיפרת לי?" אשאל בהלם "אני יודע שאת מלאכית, אבל שיש לך כוחות זה חדש לי. אגב, אני יכול לעשות- את זה!"
אתרכז חזק בפרח בסביבה ואתלוש אותו עם כוחות המחשבה, אביא אותו בזהירות לאיקו.
---
תדעי לך שאני עצבני עליך, על זה שאת מתעלמת מהודעות פרטיות. תגיבי במשחק, אלון מחכה לך, ואני מחכה שתרשמי לאנימורפס
-
[quote]הנער מתלהב ומחייך חיוך חמוד. " סוגוי!* " הוא אומר בהתלהבות. " אני יודע לשיר ולנגן
פסנתר. " הוא אומר לך בחיוך, " דיי נחמד שיש עוד שמתעניינים בזה. כלומר, במוסיקה, "
הוא אומר. " רוצה לשבת כאן? המקום פנוי, " הוא אומר לך. " שמי לן קאגאמינה. שמך? .. "
הוא שואל בנחמדות, ומפנה לך מקום ישיבה. לפתע, נשמע הצלצול המודיע על התחלת
השיעור, ונער נכנס לכיתה והתיישב במקומו. לפתע, לכיתה נכנסה מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, לן. לן ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו, חזרה לידך. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידכם. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.[/quote]
"תקשיב" אלחש לו בלי שהמורה תשים לב "יש לי רעיון אנכנו יכולים להקים להקה! זה יכול להיות ממש מגניב!" אגיד ואסובב את הראש לכיבון המורה
"אהה אחלה תשובה נתתה" אגיד לו בחיוך *ואו להקה* אחשוב לעצמי *זה יבול להיות ממש מגניב אני צריך להיתחבר אם לן* אחשוב ואהנהן בראשי
-
[CENTER]
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]ולנטיין נדחה עד להודעה חדשה!
סליחה על התגובות הקצרות.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
יש לי סיבה למה איחרתי. זה לא שאיחרתי כי לא אכפת לי מהמשחק.
וגם יש המון אנשים במ''ת; זה לוקח זמן להגיב ל15 אנשים. =3=
----
אתה אוכל בהנאה את הפיצה, והולך לכיוון כיתתך.
אתה מבחין בשלט מלוכלך מעץ ישן, ועליו חרוט: C-class.
אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
היא כיתה מוזנחת, החלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, עכברים וחרקים בכל מקום, על הקיר המתקלף ניצב לוח גירים ישן, ובמקום כיסאות יש סוג של כריות. אתה מתיישב בשולחן כלשהו, והרגל שלו מתנדנדת. חרקים מסתובבים בין רגלייך, וזה דיי מעצבן אותך. " הגעתי! " אומר אדם בערך בגיל העשרים לגילו, שערו אדום וקוצני, והוא גבוה ושרירי. " שלום לכם~ אני המורה שלכם לספורט. " הוא אומר. " שמי יוג'י סאקאמוטו. " הוא אומר, ומתיישב. " טוב, אנחנו לא נוכל לצאת למגרש כרגע, כי יש בו כבר תלמידים. " הוא אומר, וחלק מהתלמידים מתבאסים. " אז נלך לפארק שליד בית הספר. " הוא אומר בחיוך,
והתלמידים שמחים ומאושרים, הם לוקחים בקבוקי מים והולכים לכיוון היציאה של בית הספר.
אתה מגיע ביחד עם כולם לפארק שליד בית הספר; פארק גדול, עם מתקני כושר, המון חולות, מתקנים ונדנדות בצבעי כחול-צהוב, וכמה זקנים שיושבים על ספסלים. " היי! " אומרת לך ילדה אחת חמודה בעלת
שער ורדרד. " אתה לומד בכיתה C, נכון?~" היא אומרת. " אתה יכול למסור את המכתב הזה לג'ק בלקריי? אבל בבקשה אל תפתח אותו, " היא אומרת ומחייכת חיוך חמוד.
[B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
"כן, תודה ^^" היא אומרת לך בחיוך קטן, ואתם מתחילים ללכת לכיוון הכיתה של לין.
לפתע, לין נלחצת מעט, ומנסה להסתיר משהו מאחורי גבה.
אתם מגיעים לכיתתה של לין, כיתה C, הכיתה הגרועה ביותר בבית הספר.
" אוף. חבל שאני לא איתך בכיתה-- " היא אומרת, ועדין מנסה להסתיר משהו מאחורי גבה.
" שמחתי מאוד לפגוש אותך, נעים לדבר איתך, '' אתה אומר לה. " תודה רבה, גם אני שמחתי. "
היא אומרת בחיוך קטן, ונכנסת מהר לכיתה. אתה מתחיל ללכת לכיוון כיתתך, אך לפתע נער בעל
שער בלונדיני ועיניים ירוקות, גבוה וחזק, עוצר אותך. " אתה. " הוא אומר לך. " מי אתה?"
הוא שואל, ואתה רואה שכנפי-שד נפרסות ממרכז גבו, המסדרון שקט ואין שום תלמיד בסביבה.
[B]PizzaBlaster, ריי -[/B]
" קלידים, ציור ואומנות, ואוריגאמי ^^ " אומרת לך שוקו בחיוך, ואתם הולכים ביחד להביא למורה את הדפים. אתם מתיישבים, ואתה מתחיל להפנט זבוב אחד שהיה בכיתה, הוא הסתובב המון זמן
סביב כמה תלמידים; דבר שמאוד עצבן אותם. אתה מצחקק, ואז גורם לזבוב ללכת לכיוון
רוי. " טוב, אז נמשיך ללמוד--- " הוא אמר, ולפתע הזבוב נכנס לו לפה. הוא השתעל בגועל וירק
במהירות את הזבוב, " ט-טוב, אני הולך רגע לשירותים. ת-תעבדו בינתיים. " הוא אמר, ויצא מהכיתה
מהר לכיוון השירותים, כנראה בשביל להקיא או לשטוף את הפה. כאשר המורה יצא, כל הכיתה החלה
לצחוק ולדבר הרבה. שוקו מדברת איתך, ולפתע, באמצע השיחה היא מתעלפת ונופלת על הרצפה.
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
את שמה את החתול בחוץ, והוא נעלם. את הולכת לכיתתך, והמורה מאמינה לתירוצך. "שלי, את מוכנה
להביא את הדפים האלו למנהל?" היא אומרת ומביאה לך חבילת דפים. את יוצאת לבחוץ,
ולפתע רואה באמצע המסדרון את אוסאי, הוא עומד מול ילד אחד מתולתל, ואת מבחינה בכנפיי-שד
שיוצאות מגבו של אוסאי. חוץ מהילדים האלו וממך, אין שום ילד במסדרון.
[B]Uzumaki Naruto, בארי-[/B]
" הוא.. הוא מנסה להרוג אותי..." אומר הקול. הקול לא דומה כלל לקולו של אוסאי,
הוא דומה יותר לקול של ילד קטן, או ילדה. " בבקשה עזור לי.." אומר הקול. " בוא
למגרש בית הספר.. בלילה. " הוא אומר לך, ולפתע אתה שומע צעקה בראשך, והקול לא מדבר
יותר.
לאחר מספר דקות, נשמע הצלצול המעיד על תחילת השיעור.
אתה הולך לכיוון כיתתך, כיתה A, ואתה רואה שהמורה הגיע. מורה בעלת שער שחור בינוני, האסוף בשתי קוקיות. " שלום לכם, " היא אמרה, והניחה את הערמת דפים שבידה על השולחן. " אני רים. אני המורה שלכם למדעים, " היא אומרת בחיוך נחמד. " טוב, אנו נתחיל את השיעור הראשון שלנו במשחק היכרות קצר. " היא אומרת ומחייכת, ומוציאה מהתיק הקטן שלה קופסא שחורה עם חור קטן. " כל אחד יבוא בתורו, ויוציא פתק מן הקופסא. בפתק תיהיה שאלה הקשורה אליכם, ותצתרכו לענות עליה, ולומר את שמכם. " היא אומרת,ומצביעה על הנער הראשון שישב בכיתה, נער בעל שער בלונדיני ארוך מעט האסוף בקוקו קטן. הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" התחביב שלי הוא... אמ. " הוא אומר, ואז עונה מיד " נגינה, שירה, ציור, בננות. " הוא אומר בחיוך
חמוד, " אה, וקוראים לי לן." הוא אומר, ומתיישב במקומו. " אוקי, לן. עכשיו.. אתה. " היא אומרת בחיוך, ומצביעה על נער שהיה נמצא בספה שלידך. (אלון) הוא ניגש לקופסא, ומוציא ממנה פתק.
" ארץ המוצא שממנה באתי. " הנער אומר. " ממ לא יודע" הוא אומר.
"תמיד הייתי טס עם הוריי.. אבל אני חושב שישראל" הוא אומר בהחלטיות.
" יפה מאוד. רק.. מה שמך? " המורה שואלת. " אלון. " הנער אומר, ומתיישב.
" טוב.. עכשיו אתה ^^" היא אומרת, ומצביעה עליך. אתה ניגש לקופסא באדישות,
ומוציא ממנה פתק. אתה מסתכל על הפתק, ומבחין במילים הבאות: ''מי החבר הכי טוב שלך?''
לפתע, נכנסת נערה בעלת שער שטני לכיתה, ונותנת למורה ערמת דפים.
" בבקשה תעבירו את זה בינכם," היא אומרת, והמורה מחלקת לכם את הדפים.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
[QUOTE]''[I]מגמות בחירה.[/I]''
# דרמה ___
# סייף ___
# בישול ואפייה ___
# גראפיקה ___
# אומנויות לחימה ___
# קלידים ___
# תופים ___
# גיטרה ___
# שירה ___
# אנימציה ___
# קולנוע ___
# אסטרונומיה ___
# עיתונאות ___
# אוריגאמי ___
# ציור ואומנות ___
# אלקטרוניקה ___
[B]* סמן בV שלושה מקצועות שהיית רוצה להיות בהם. *[/B]
[/QUOTE]
[B]SasoriRedSands, גאארה-[/B]
המורה צועק ברקע צעקות לא ברורות, אך אתה לא שומע אותם כיוון שיש לך חול באוזניך.
אתה יוצא לבחוץ, ומטפס על הביניין. למעלה, בביניין, אתה מתחיל להתאמן בכוח החול שלך.
לפתע, מאחוריך נשמע קול של נער. " היי, אתה לומד איך להשתמש בחול? נחמד, " הוא אומר,
ואתה מסתובב. אתה רואה נער צעיר בעל עיינים ירוקות וקטנות, ושער שחור.
" רוצה אני יעזור לך?" הוא שואל, ואתה מבחין שגם הוא יכול לשלוט בחולות.
[B]~Donphan~, אלון-[/B]
" יפה מאוד. רק.. מה שמך?" המורה שואלת, ואתה אומר את שמך, ומתיישב.
" טוב, עכשיו אתה... " אומרת המורה ומצביעה על נער בעל שער לבן, ועל פרצופו מבט אדיש.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
# דרמה ___
# סייף ___
# בישול ואפייה ___
# גראפיקה ___
# אומנויות לחימה ___
# קלידים ___
# תופים ___
# גיטרה ___
# שירה ___
# אנימציה ___
# קולנוע ___
# אסטרונומיה ___
# עיתונאות ___
# אוריגאמי ___
# ציור ואומנות ___
# אלקטרוניקה ___
[/QUOTE]
[B]Master Po, צ'אד-[/B]
תודה ^^ ומי אמר שהיא לא תיהיה דמות קבועה בהמשך?.. 3: אין לדעת מה יקרה בעתיד.
------------------------------------
" יפה. 3: " רין אומרת לך. " אני אבחר בסייף, דרמה, ושירה. " היא אומרת לך ומחייכת.
שניכם הולכים ביחד למורה, ומביאים לו את הדפים. " נהדר, " הוא אומר ולוקח ממכם את הדפים.
שניכם חוזרים למקומכם, ואז מבחינים שנכנס למורה זבוב לפה. המורה יורק בגועל את הזבוב,
ורץ מהר לשירותים " תכף אחזור. " הוא אומר, ויוצא מהכיתה. כל הילדים צוחקים מיד, ומדברים
בלי סוף. לפתע, נשמעת נפילת כיסא, ואתה מבחין שילדה אחת התעלפה ונפלה מהכיסא. " הא?
מה קרה לה?" רין אומרת.
[B]Cool Nick, לוק -[/B]
אוז.. אוז הוא לא ערס. ;_; אבל הוא מגניב.
--------------------------
" אוז ווזאליוס," הוא אומר לך, ומוציא את הסכין, ומחזיר אותה לחגורה שלו. כנראה הוא חשב
שאתה אויב שלו, ותכנן להרוג אותך עם הסכין. " אתה לומד בבית הספר הזה?~ " הוא שאל,
וענית לו בחיוב. אתה מבחין בסמל מוזר על ידו של אוז, שנראה כמו קעקוע. צבעו היה שחור והוא היה
בגודל בינוני. " תגיד, " הוא אומר לך, ובוהה בשמיים. " אתה ראית כאן במקרה נער גבוה
בעל שער בלונדיני ועיינים ירוקות, אדיש כזה?" הוא שאל אותך. " אני צריך להרוג אותו, " הוא אומר
בחיוך.
[B]YellowFlash, קיריה-[/B]
אתה הולך עם אקימי למקום מחוסר אנשים בבית הספר. " סליחה. " היא אומרת לך, ועינייך מתחילות
להסגר ללא רצון, ואתה נרדם.
כשאתה מתעורר; אתה מבחין שאתה נמצא במקום אחר. בתוך מין מעבדה טכנולוגית.
אתה פותח את עינייך טוב יותר, ורואה את אקימי מולך מאיימת עליך עם חרב. " מי אתה?
ספר הכל. " היא אומרת ברציניות.
[B]DarkTiger, ג'ק-[/B]
הגבתי במשחק ^^ לאנימופרס ארשם מאוחר יותר. ^^
------------------
" אה, כן. " היא אומרת במבוכה. " שחכתי לומר לך, חשבתי שכבר תבין לבד. הרי, מה מלאכית
תעשה בכדור הארץ?" היא אמרה. הראית לה את כוחותיך, והיא התלהבה מאוד. " וואו יפה! " היא אמרה, " אני יכולה לשכפל את עצמי." היא אומרת. " חח ותודה על הפרח, " היא אומרת בחיוך.
לפתע נשמע הצלצול, המעיד על תחילת שיעור חדש. "טוב, שנעלה לכיתה? ^^" היא אומרת לך
בחיוך נחמד, ואתם עולים לכיתתכם. בדרך לכיתה, איקו אומרת לך "ואוסאי לא בא לכאן סתם, הוא כנראה
היריב שלנו. שהם אמרו לנו 'לשרוד', למה אתה חושב שהם התכוונו?" היא שואלת אותך, ואתם נכנסים לכיתה ההרוסה והמלוכלכת. " הגעתי! " אומר אדם בערך בגיל העשרים לגילו, שערו אדום וקוצני, והוא גבוה ושרירי. " שלום לכם~ אני המורה שלכם לספורט. " הוא אומר. " שמי יוג'י סאקאמוטו. " הוא אומר, ומתיישב. " טוב, אנחנו לא נוכל לצאת למגרש כרגע, כי יש בו כבר תלמידים. " הוא אומר, וחלק מהתלמידים מתבאסים. " אז נלך לפארק שליד בית הספר. " הוא אומר בחיוך,
והתלמידים שמחים ומאושרים, הם לוקחים בקבוקי מים והולכים לכיוון היציאה של בית הספר.
אתה ואיקו מגיעים ביחד עם כולם לפארק שליד בית הספר; פארק גדול, עם מתקני כושר, המון חולות, מתקנים ונדנדות בצבעי כחול-צהוב, וכמה זקנים שיושבים על ספסלים.
[B]Len Kgamine~, מיקואו-[/B]
" רעיון טוב! כדאי שנלך מחר ראשונים למועדון המוזיקה, ונוכל להקים אותו ולהיות המנהלים שלו! "
אומר לן בהתלהבות, ואוכל בננה תוך כדי.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
# דרמה ___
# סייף ___
# בישול ואפייה ___
# גראפיקה ___
# אומנויות לחימה ___
# קלידים ___
# תופים ___
# גיטרה ___
# שירה ___
# אנימציה ___
# קולנוע ___
# אסטרונומיה ___
# עיתונאות ___
# אוריגאמי ___
# ציור ואומנות ___
# אלקטרוניקה ___
[/QUOTE]
[/CENTER]
-
[QUOTE=Rin Kagamine;1286295][CENTER]
[B]PizzaBlaster, ריי -[/B]
" קלידים, ציור ואומנות, ואוריגאמי ^^ " אומרת לך שוקו בחיוך, ואתם הולכים ביחד להביא למורה את הדפים. אתם מתיישבים, ואתה מתחיל להפנט זבוב אחד שהיה בכיתה, הוא הסתובב המון זמן
סביב כמה תלמידים; דבר שמאוד עצבן אותם. אתה מצחקק, ואז גורם לזבוב ללכת לכיוון
רוי. " טוב, אז נמשיך ללמוד--- " הוא אמר, ולפתע הזבוב נכנס לו לפה. הוא השתעל בגועל וירק
במהירות את הזבוב, " ט-טוב, אני הולך רגע לשירותים. ת-תעבדו בינתיים. " הוא אמר, ויצא מהכיתה
מהר לכיוון השירותים, כנראה בשביל להקיא או לשטוף את הפה. כאשר המורה יצא, כל הכיתה החלה
לצחוק ולדבר הרבה. שוקו מדברת איתך, ולפתע, באמצע השיחה היא מתעלפת ונופלת על הרצפה.
[/CENTER][/QUOTE]
"שוקו!" אני צועק ומרים אותה. אני שם שתי אצבעות על צווארה ובודק לה את הדופק. אח"כ אני מרים אותה עם הרגליים בזווית קטנה מעלה כדי שהדם יזרום לראש, ואני מבקש מאחד התלמידים שיאמר לי אם יש מרפאה ואם כן שיסביר לי איך להגיע לשם. אחרי ההסבר, אני רץ בטירוף למרפאה, פותח את הדלת ואומר: "שוקו התעלפה באמצע שיעור, המורה הלך לשטוף את הפה, או להקיא, כי נכנס לו זבוב לפה..." '...בזכותי' אני משלים במחשבותי.
-
[B]מאסטר ליאון, אייס-[/B]
יש לי סיבה למה איחרתי. זה לא שאיחרתי כי לא אכפת לי מהמשחק.
וגם יש המון אנשים במ''ת; זה לוקח זמן להגיב ל15 אנשים. =3=
----
אתה אוכל בהנאה את הפיצה, והולך לכיוון כיתתך.
אתה מבחין בשלט מלוכלך מעץ ישן, ועליו חרוט: C-class.
אתה מבין שזוהי כיתתך, ונכנס אליה.
היא כיתה מוזנחת, החלונות שבורים, השולחנות עומדים להישבר, עכברים וחרקים בכל מקום, על הקיר המתקלף ניצב לוח גירים ישן, ובמקום כיסאות יש סוג של כריות. אתה מתיישב בשולחן כלשהו, והרגל שלו מתנדנדת. חרקים מסתובבים בין רגלייך, וזה דיי מעצבן אותך. " הגעתי! " אומר אדם בערך בגיל העשרים לגילו, שערו אדום וקוצני, והוא גבוה ושרירי. " שלום לכם~ אני המורה שלכם לספורט. " הוא אומר. " שמי יוג'י סאקאמוטו. " הוא אומר, ומתיישב. " טוב, אנחנו לא נוכל לצאת למגרש כרגע, כי יש בו כבר תלמידים. " הוא אומר, וחלק מהתלמידים מתבאסים. " אז נלך לפארק שליד בית הספר. " הוא אומר בחיוך,
אתה מגיע ביחד עם כולם לפארק שליד בית הספר; פארק גדול, עם מתקני כושר, המון חולות, מתקנים ונדנדות בצבעי כחול-צהוב, וכמה זקנים שיושבים על ספסלים. " היי! " אומרת לך ילדה אחת חמודה בעלת
שער ורדרד. " אתה לומד בכיתה C, נכון?~" היא אומרת. " אתה יכול למסור את המכתב הזה לג'ק בלקריי? אבל בבקשה אל תפתח אותו, " היא אומרת ומחייכת חיוך חמוד.
[/CENTER][/QUOTE]
אשיב לה:"אני כבר מבין על מה המכתב ואני לא חטטן ואין בעיה אם אמצא אותו אביא לו את זה, אפרופו(שהוא טעים נורא) מי זה?" ואחכה לתגובתה בזמן שאראה מה עושים ואחשוב בראשי:"אני אאיים על מישהו מכיתה איי(אני מקווה שהוא יהיה במ"ת) ואקח את מקומו".
-
[B]HeavySnorlax, סת'-[/B]
"כן, תודה ^^" היא אומרת לך בחיוך קטן, ואתם מתחילים ללכת לכיוון הכיתה של לין.
לפתע, לין נלחצת מעט, ומנסה להסתיר משהו מאחורי גבה.
אתם מגיעים לכיתתה של לין, כיתה C, הכיתה הגרועה ביותר בבית הספר.
" אוף. חבל שאני לא איתך בכיתה-- " היא אומרת, ועדין מנסה להסתיר משהו מאחורי גבה.
" שמחתי מאוד לפגוש אותך, נעים לדבר איתך, '' אתה אומר לה. " תודה רבה, גם אני שמחתי. "
היא אומרת בחיוך קטן, ונכנסת מהר לכיתה. אתה מתחיל ללכת לכיוון כיתתך, אך לפתע נער בעל
שער בלונדיני ועיניים ירוקות, גבוה וחזק, עוצר אותך. " אתה. " הוא אומר לך. " מי אתה?"
הוא שואל, ואתה רואה שכנפי-שד נפרסות ממרכז גבו, המסדרון שקט ואין שום תלמיד בסביבה.
[/CENTER][/QUOTE]
"סת' קינגלר" אני אומר לו בנימת רשמיות חביבה "נייס תו מיט יו!" :)ואגיש את ידי ללחיצה.
אני מנסה להיזכר מי זה "נפגשנו כבר?" אני שואל אותו בעניין כשאני מנסה להיזכר "אם כן בטח לא כמו שצריך. איך קוראים [U]לך[/U]?" :)
"תקשיב," אני אומר לו "אני אשמח לדבר איתך אחר כך, אבל אני חייב ללכת לשיעור, הוא בטח התחיל מזמן ואני לא רוצה להסתבך יותר מדי." אני מסביר בחיוך.
אחר כך אני אמשיך ללכת לכיוון הכיתה שלי כי בטח אני מאחר בצורה ריצנית לשיעור ואני לא רוצה להסתבך יותר מדי.
כשאני מגיע לכיתה אני קודם כל אומר סליחה, מורים מתים על זה שאומרים להם סליחה איך שנכנסים באיחוא ונותנים לך להיכנס.
-
[B]ttrrtte, שלי-[/B]
את שמה את החתול בחוץ, והוא נעלם. את הולכת לכיתתך, והמורה מאמינה לתירוצך. "שלי, את מוכנה
להביא את הדפים האלו למנהל?" היא אומרת ומביאה לך חבילת דפים. את יוצאת לבחוץ,
ולפתע רואה באמצע המסדרון את אוסאי, הוא עומד מול ילד אחד מתולתל, ואת מבחינה בכנפיי-שד
שיוצאות מגבו של אוסאי. חוץ מהילדים האלו וממך, אין שום ילד במסדרון.
למה????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
''OMG אוסאי הוא שטו!'' אמלמל, 'טוב..עד עכשיו הוא היה נחמד אליי...' אחשוב לעצמי, אתקדם בזהירות מאחוריי אוסאי ואז אומר בהדגשה ''[B]שלום אוסאי השטן[/B], מה שלומך היום?'', אביט באוסאי בציפייה בתשובה בזמן שגם אסתכל על הילד המתולתל ואראה עם אני מזהה אותו
-
[QUOTE]
Len Kgamine~, מיקואו-
" רעיון טוב! כדאי שנלך מחר ראשונים למועדון המוזיקה, ונוכל להקים אותו ולהיות המנהלים שלו! "
אומר לן בהתלהבות, ואוכל בננה תוך כדי.
בדף, אתה מבחין שכתוב:
ציטוט:
''מגמות בחירה.''
# דרמה ___
# סייף ___
# בישול ואפייה ___
# גראפיקה ___
# אומנויות לחימה ___
# קלידים ___
# תופים ___
# גיטרה ___
# שירה ___
# אנימציה ___
# קולנוע ___
# אסטרונומיה ___
# עיתונאות ___
# אוריגאמי ___
# ציור ואומנות ___
# אלקטרוניקה ___
* סמן בV שלושה מקצועות שהיית רוצה להיות בהם. *[/QUOTE]
"מ..." אומר "מה לסמן, איפה יהיה הכי כיף".
"למה אתה הולך?" אשאל את לן בזמן שאציץ בדף של לן ואסמן בדיוק אותם דברים
"מתי ששפותכים את ההרשמה למועדון מוזיקה רצים לשם, טוב?" אשאל אותו בחיוך וואהפוך את הדף שלא יראה שאהתקתי ממנו את המגמות
-
[QUOTE]
[B]Master Po, צ'אד-[/B]
תודה ^^ ומי אמר שהיא לא תיהיה דמות קבועה בהמשך?.. 3: אין לדעת מה יקרה בעתיד.
------------------------------------
" יפה. 3: " רין אומרת לך. " אני אבחר בסייף, דרמה, ושירה. " היא אומרת לך ומחייכת.
שניכם הולכים ביחד למורה, ומביאים לו את הדפים. " נהדר, " הוא אומר ולוקח ממכם את הדפים.
שניכם חוזרים למקומכם, ואז מבחינים שנכנס למורה זבוב לפה. המורה יורק בגועל את הזבוב,
ורץ מהר לשירותים " תכף אחזור. " הוא אומר, ויוצא מהכיתה. כל הילדים צוחקים מיד, ומדברים
בלי סוף. לפתע, נשמעת נפילת כיסא, ואתה מבחין שילדה אחת התעלפה ונפלה מהכיסא. " הא?
מה קרה לה?" רין אומרת.[/QUOTE]
אני מתחיל לצחוק ולהתמתח על הכיסא בשאננות. אני רק מגביר את צחוקי בתקווה שכולם יסתכלו עליי. אני מחכה שהם יהיו ממש בתדהמה מהתגובה שלי, וקורא "אדיר!!". "הא?" שואלת רין(אמרת שאפשר רק את זה ^^). "ביי" אני אומר, קורץ לה, ומכה ברצפה בכוח.
אני חוזר לשלוש דקות לפני ההתעלפות, וקורא בכיתה "הילדה הזאת! שם! היא עומדת להתעלף! שמו לה רעל באוכל!" אני משקר כדי לכסות את זהותי כעובר בזמן. "תזעיקו אמבולנס!".
אני מחכה לתגובת כולם ובינתיים חושב לעצמי 'הממ... אולי אני יכול לנצל את כוחי כדי לבדוק איך רין תגיב לכל מיני דברים שאעשה איתה... אני חושב שאנסה לחבק אותה מתישהוא, בזן הקרוב מאוד, ולראות אם היא תאהב את זה או תירתע. כך אוכל ללכת בבטחה ולהיות בטוח שהיא האחת שבאמת אני רוצה". אני מסתכל על רין וקורץ לה, כרומז שעברתי בזמן.
-
[quote=Rin Kagamine;1286295]
[CENTER][B]~Donphan~, אלון-[/B]
" יפה מאוד. רק.. מה שמך?" המורה שואלת, ואתה אומר את שמך, ומתיישב.
" טוב, עכשיו אתה... " אומרת המורה ומצביעה על נער בעל שער לבן, ועל פרצופו מבט אדיש.
בדף, אתה מבחין שכתוב: [/CENTER]
[/quote]
אסמן:
[B]# סייף V[/B]
[B]# בישול ואפייה V[/B]
[B]# ציור ואומנות V[/B]
לאחר מכן אגיש לה ואחכה שיהיה צלצול ואוכל לצאת מהכיתה המחניקה הזאת..
-
[QUOTE]YellowFlash, קיריה-
אתה הולך עם אקימי למקום מחוסר אנשים בבית הספר. " סליחה. " היא אומרת לך, ועינייך מתחילות
להסגר ללא רצון, ואתה נרדם.
כשאתה מתעורר; אתה מבחין שאתה נמצא במקום אחר. בתוך מין מעבדה טכנולוגית.
אתה פותח את עינייך טוב יותר, ורואה את אקימי מולך מאיימת עליך עם חרב. " מי אתה?
ספר הכל. " היא אומרת ברציניות.[/QUOTE]
"אני כולה תלמיד בשם קיריה,זה הכול!" אומר לאקימי 'גאד,מה קורה פה?רואה ילדה חמודה ולפתע היא מאיימת עליי עם חרב.עצה לחיים-לבדוק על בנות אם יש עליהן נשק לפני שרוצים לפתח קשר' אחשוב לעצמי.
-
[quote=Rin Kagamine;1286295][B]DarkTiger, ג'ק-[/B]
[CENTER]הגבתי במשחק ^^ לאנימופרס ארשם מאוחר יותר. ^^
------------------
" אה, כן. " היא אומרת במבוכה. " שחכתי לומר לך, חשבתי שכבר תבין לבד. הרי, מה מלאכית
תעשה בכדור הארץ?" היא אמרה. הראית לה את כוחותיך, והיא התלהבה מאוד. " וואו יפה! " היא אמרה, " אני יכולה לשכפל את עצמי." היא אומרת. " חח ותודה על הפרח, " היא אומרת בחיוך.
לפתע נשמע הצלצול, המעיד על תחילת שיעור חדש. "טוב, שנעלה לכיתה? ^^" היא אומרת לך
בחיוך נחמד, ואתם עולים לכיתתכם. בדרך לכיתה, איקו אומרת לך "ואוסאי לא בא לכאן סתם, הוא כנראה
היריב שלנו. שהם אמרו לנו 'לשרוד', למה אתה חושב שהם התכוונו?" היא שואלת אותך, ואתם נכנסים לכיתה ההרוסה והמלוכלכת. " הגעתי! " אומר אדם בערך בגיל העשרים לגילו, שערו אדום וקוצני, והוא גבוה ושרירי. " שלום לכם~ אני המורה שלכם לספורט. " הוא אומר. " שמי יוג'י סאקאמוטו. " הוא אומר, ומתיישב. " טוב, אנחנו לא נוכל לצאת למגרש כרגע, כי יש בו כבר תלמידים. " הוא אומר, וחלק מהתלמידים מתבאסים. " אז נלך לפארק שליד בית הספר. " הוא אומר בחיוך,
אתה ואיקו מגיעים ביחד עם כולם לפארק שליד בית הספר; פארק גדול, עם מתקני כושר, המון חולות, מתקנים ונדנדות בצבעי כחול-צהוב, וכמה זקנים שיושבים על ספסלים. [/CENTER]
[/quote]
תודה [=
---
"אוסאי לא מפחיד אותי, לכל אחד יש נקודת תורפה, ויש אחת שמשותפת לכולם" אני מחייך אל איקו בחיבה בזמן שאנחנו הולכים וחושב 'אם תוקפים כל אחד מכמה צדדים באותו זמן הוא לא יכול להגן, חוץ מזה, אוסאי עוד לא פגש מקרוב מספיק את הטפרים שלי'.
"יודעת מה" אסכם את השיחה על אוסאי "אם הוא יטריד את אחותך שוב, שנינו נפחלץ אותו ^^".
"לאן את רוצה ללכת?" אשאל את איקו, מבטי נתפס על מתקני הכושר, אני חושב 'אני אלך לשם אחר כך, קודם כל להיות ג'נטלמן [='
---
מה עם המגמות? אני לא אגיע אליהם לעולם? XD