-
[QUOTE=Sandshrew;1247649]רושמים משתמט יא מאודיט
ואיך אני יכול להיות בריון אם יש לי סיפור כל כך יפה(עם קישור בחתימה)? זה נוגד את חוק הבריונים![/QUOTE]
ידעתי שמשהו לא טוב עם איך שכתבתי את המילה.. טוב אני רואה שהיא מוכרת לך משתמט!
אתה לא מתכוון לשרת בצבא אז מה אתה שווה?
-
-
אילן תבין יש חרדים ויש דתיים
דתיים עושים צבא(עם ישיבה כלומר הסדר אבל עדין עושים)
חרדיים רק לומדים בישיבה
-
בן גוריון אמר שלא יותר מ300 אנשים ילמדו בישיבה... לקחו את כל ה300 אלף
-
-
אז החרדים גונבים כסף מהמדינה הם מניאקים לא משרתים בצבא וחיים על חשבוננו ולא עושים כלום
-
חברים משעמם לי מה לעשות!!!!!!!!!!
-
[QUOTE=Ilan;1247650]ידעתי שמשהו לא טוב עם איך שכתבתי את המילה.. טוב אני רואה שהיא מוכרת לך משתמט!
אתה לא מתכוון לשרת בצבא אז מה אתה שווה?[/QUOTE]
מה הקשר צבא?!
חוץ מזה אני עומד להיות בצבא בממר"ם, לאחר מכן אוציא לפועל את הפטנט שאני וחבר שלי(ושותפי לעסקים) עובדים עליו, לאחר שנסכיר עובדי הייטק במחיר טוב, נוכל לממש את הפטנט וההמצאה הגאונית שלנו תצא לפועל, תימכר בכל העולם ותהיה הלהיט החדש(וזה לא בגדר חלום, זה באמת נכון), וכך נהיה עשירים כקורח ונתרום הרבה לצדקה וכו'.
זה מתחיל מזה שאני לא אשתמט
חוץ מזה, מה הקשר להשתמט?!?!
-
תכתוב שמשעמם לך בנושאי דיבורים של פורומים
זה קשור לזה שאתה מתנהג כמו דביל...
אופטימי אתה אה?
-
-
[QUOTE=Sandshrew;1247666]מה הקשר צבא?!
חוץ מזה אני עומד להיות בצבא בממר"ם, לאחר מכן אוציא לפועל את הפטנט שאני וחבר שלי(ושותפי לעסקים) עובדים עליו, לאחר שנסכיר עובדי הייטק במחיר טוב, נוכל לממש את הפטנט וההמצאה הגאונית שלנו תצא לפועל, תימכר בכל העולם ותהיה הלהיט החדש(וזה לא בגדר חלום, זה באמת נכון), וכך נהיה עשירים כקורח ונתרום הרבה לצדקה וכו'.
זה מתחיל מזה שאני לא אשתמט
חוץ מזה, מה הקשר להשתמט?!?![/QUOTE]
[QUOTE=Ilan;1247667]תכתוב שמשעמם לך בנושאי דיבורים של פורומים[/QUOTE]
??? מה איתי?
-
אתה יותר מדי אופטימי אם הרעיון כזה טוב בטח גוגל או אפל או מייקרוסופט יישמו את זה לפניך או הוא נראה טוב אתה חולם בהקיץ זה לא עניין של שניות להתעשר זה יזמות מקצוע שלמדתי כמה שיעורים בו...
אז תמשיך לחלום...
קיצר אתה שופט אותי לפי השם שלי אני שופט אותך על זה שאתה לומד בישיבה איך אני?
-
[QUOTE=Ilan;1247671]אתה יותר מדי אופטימי אם הרעיון כזה טוב בטח גוגל או אפל או מייקרוסופט יישמו את זה לפניך או הוא נראה טוב אתה חולם בהקיץ זה לא עניין של שניות להתעשר זה יזמות מקצוע שלמדתי כמה שיעורים בו...
אז תמשיך לחלום...
קיצר אתה שופט אותי לפי השם שלי אני שופט אותך על זה שאתה לומד בישיבה איך אני?[/QUOTE]
אתה לא בסדר
אתה גזעני לעם שלך
וזה ממש נוראי
וד"א כבר אני וחבר שלי רשמנו את הפטנט כך שאם גוגל או מייקרוסופט או וואטאבר ירצו ליישם את זה, הם יהיו חייבים לקנות את זה ממנו.
וד"א זה לא משהו במחשב, זה מכשיר שונה לגמרי שיגרום לפריצת דרך עצומה בתחום המדע והבידור
-
-