-
[QUOTE=ttrrtte;1250947]
ג'יי'-''סיירה היא התאומה שלי כמובן'' היא אומרת בחיוך ומוסיפה ''זה שיר שאני וסיירה המצאנו יחדיו אתה אוהב אותו?''
נ.ב תסתכל בעמ' 1 יש מדריך דמויות עם סיינה וסיירה והכל[/QUOTE]
אני יודע מי זאת סיירה אבל ג'ייק לא
~~~~~~~~~~~~
"בטח" אומר לה
-
[QUOTE=ttrrtte;1250951]קווין- מיה תביט בך, ואתה רואה אימה בעייניה והיא אומרת ''כמה דקות אחרי ששמת אותה באורווה שמעתי רעש מוזר, נכנסתי וראיתי איש עטוי מסכה עם שק שממנו הציצץ ראשה של ג'סי, ב'יצור היא ניחטפה''[/QUOTE]
"אוי לא" אגיד, ארוץ לביתן שלי, אקח את הפטיש 'חבל שלא התאמנתי עליו' אחשוב לעצמי, אצא החוצה וארוץ לארווה לחפש רמזים.
-
ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
קווין- אתה נכנס לאורווה ומתחיל לחפש בכל פינה, אתה לא רואה כלום וכמעט נכנע אך לפתע רואה פיסת בד שחרחרה עם ציור נחש עליה
-
[QUOTE=ttrrtte;1250955]ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
[/QUOTE]
*פגסי
"מה? פגסי נעלם, לא!" אומר ואקח את החץ וקשת שלי
-
[QUOTE=ttrrtte;1250955]ג'ייק-סיינה אומרת שהיא חייבת ללכת , פתאו מיה נכנסת לחדרך בבהלה ואמררת ''פוגסי..הוא..הוא..''
קווין- אתה נכנס לאורווה ומתחיל לחפש בכל פינה, אתה לא רואה כלום וכמעט נכנע אך לפתע רואה פיסת בד שחרחרה עם ציור נחש עליה[/QUOTE]
ארים את הפיסה ואשים בכיסי. אצא מהאורוות ואלך אל מיה "ראית לאן הם רצו?" אשאל
-
ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
קווין- אתה הולך לעבר הבד וראה ילד שאומר ''אני ג'ייק אל תיגע בבד הזה!''
-
[QUOTE=ttrrtte;1250969]ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
[/QUOTE]
"למה לא לגעת החתיכה?" אשאל את יונתן
-
ג'ייק-''זה חלק מהבגד של הגנב שחטף את ג'סי הפגסוסית שלי'' הוא יאמר בבקול חשדני
-
[QUOTE=ttrrtte;1250980]ג'ייק-''זה חלק מהבגד של הגנב שחטף את ג'סי הפגסוסית שלי'' הוא יאמר בבקול חשדני[/QUOTE]
"גם לך חטפו פגסוס?" שאלתי ויונתן ואומר לו "לי חטפו את הפגסוס שלי פגסי"
-
[QUOTE=ttrrtte;1250969]ג'ייק-אתה הולך אחרי סיירה לאורוות, ומסתכל סביב לפתע אתה רואה חתיכת בד שחור מנצנצת, אתה מתקרב ורואה ילד, שאומר ''אני יונתן, אל תיגע בבד הזה!''
קווין- אתה הולך לעבר הבד וראה ילד שאומר ''אני ג'ייק אל תיגע בבד הזה!''[/QUOTE]
"למה?" אשאל.
-
ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
קווין-''כי זה הבד מהבגד שלי מי שגנב את פגסי הפגסוס שלי'' הוא עונה בלחש וכעס
-
[QUOTE=ttrrtte;1250989]ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
קווין-''כי זה הבד מהבגד שלי מי שגנב את פגסי הפגסוס שלי'' הוא עונה בלחש וכעס[/QUOTE]
"אז מה?" אגיד "אני אוכל להשתמש בזה אחר כך בשביל לאתר אותו"
-
[QUOTE=ttrrtte;1250989]ג'ייק-''כן, את הפגסוסית של ג'יסי'' הוא אומר לך בקול מבואס
[/QUOTE]
"זה כ"כ עצוב, אנחנו חייבים לתפוס את מי שעשה את זה!" אומר בתוקפנות "אני ג'ייק ג'ין בן אפולו" אציג את עצמי
-
ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו
-
[QUOTE=ttrrtte;1250994]ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו[/QUOTE]
אני רץ אחריו.