בשבילי זה היום האחרון של החופש .
מחר אני לומד :(
Printable View
בשבילי זה היום האחרון של החופש .
מחר אני לומד :(
[QUOTE=Vepor;1265829]ליאור עשיתי טעות קטנה,זה לא ברונו\וויזר ויוסיי נגד Z-ONE,זה [COLOR=yellow]אנתוני נגד יוסיי [אנתוני זה השם האמיתי של וויזר\ברונו] [/COLOR][/QUOTE]
אני יודע את זה
טוב אני חייב לזוז
יאללה ארוין, גלגל המזל!
כן בהחלט Zone=יוסיי,מה שאני לא מבין זה,למה Zone נחוש כול כך להרוס את ניו-דומינו סיטי שהוא וחבריו הישנים שמה
לרגע נלחצתי כי חשבתי ששכחתי משהו בנוגע למה שאחת הצוותים הרעים עשה במשחק הארוך שלי של פוקימון, אבל לאחר שחפרתי שם מספיק נראה לי שנזכרתי בתשובה. בזמן שחיפשתי, נזכרתי גם בעד כמה פסיכופט אני יכול להיות.
מבחן 8/10 בעבודה במתמטיקה!ווהוו!!!
מזל טוב עמית
אפוריה הפסיד ל-zone,חבל,עד שהוא הצטרף לחבר'ה של הטובים
[QUOTE=Vepor;1265887]מזל טוב עמית
אפוריה הפסיד ל-zone,חבל,עד שהוא הצטרף לחבר'ה של הטובים[/QUOTE]
מי הצטרף?אפוריה?
[QUOTE=LordAbizi;1265884]לרגע נלחצתי כי חשבתי ששכחתי משהו בנוגע למה שאחת הצוותים הרעים עשה במשחק הארוך שלי של פוקימון, אבל לאחר שחפרתי שם מספיק נראה לי שנזכרתי בתשובה. בזמן שחיפשתי, נזכרתי גם בעד כמה פסיכופט אני יכול להיות.[/QUOTE]
אתה מחזיר תמשחק שלך?
כן,אחרי שהקרב שלו נגד לאו,לונה וג'ק הוא מבין שיש עוד תקווה,הוא נלחם נגד Z-one,אבל מת אחרי שמפסיד
[quote=Madara Uchiha;1265890]אתה מחזיר תמשחק שלך?[/quote]
לא, אבל אני תמיד דואג שכל המידע על המחשב יוחזק אצלי בראש. ולכן, אם פתאום אני מתחיל לשכוח דברים בנוגע למה שהיה צריך לקרות, או לסיבות שבגללן דברים קרו, זה לא טוב.
Mc מטורף לגמרי,העיר עומדת על סף השמדה והוא ממשיך לקריין Xd
[QUOTE=Vepor;1265894]Mc מטורף לגמרי,העיר עומדת על סף השמדה והוא ממשיך לקריין Xd[/QUOTE]
חחח
הורדתי מסן לאייפון, מקווה שזה שווה את זה..
בהצלחה